geçmiş olsun canım..ALLAH bir daha hiçbirimize yaşatmasın.. bence kesinlikle doktora gitmelisin, doktorunu da değiştireceksin madem başından geçenleri anlatır,gerekli önlemleri alır ve öyle devam edersin
cevapladığın için sağol canım..yeni bir doktora gidecem en kısa zamanda.ALLAH kimseye yaşatmasın..
merhaba kızlar ben de 23 martta kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.geçtiğimiz ay içinde de kimyasal gebelik yaşadım.adetten pek farklı değildi erken test yaptırdığım için farkettim.düşükten sonra kan testleri yaptırdım protein c aktivitesi 70 ile 140 arasında olması gerekirken benim 64 çıktı.doktorum alt seviyeye yakın olduğu için düşüğe sebep olacağını sanmıyorum dedi.2.bebeği düşünebilirsiniz demişti.sonra geçtiğimiz ay memlekette olduğum için bi başka doktora gittim.testlerin eksik dedi 5 6 test daha yazdı bana bunları da yaptır dedi.ama henüz yaptırmadım.üstelik o değerin düşük olmasından dolayı hamile kalırsam iğne olmam gerekirmiş sadece bebek ölümü engellemek için deil dedi 6.aya gelirsin çocuğun suyu biter dedi.kullanmalısın dedi.şimdi tatilden döndüm doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.ya kafam çok karışık kızlar..sizce hamile kalmadan bi doktora gideyim mi
nerdesiniz yaa...çok tembelleşti bizim topik heee...hadi gelin yaa,benden başka herkes tatildemi? yoksa.
herkeze hayırlı günler uzun zamandır yoktum..yeni doğum yapmış arkadaşlarımız var aramızda gözünüz aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah darısı bizim başımızayeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz inşaallah sizlerde hayırlısıyla hep beraber güzel haberlerimizi vererek birbirimize o mutlu ana ermek nasip olur cümlemize..ve mubarek ramazanı şerif ayına erdik şükür herkezin ramazan ayı mubarek olsun ve bu güzel ay hürmetine rabbim bizlerede hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin amiiiiinnnnnnnn...ben dün gittim kontrole ve oruç tutabilirmiyim diye sordum doktoruma ve aslaa tutamazsın dedi çok üzüldüm...19 haftalık gebeyim iğne orucu bozuyor diye tedirgindim iğne saatini kaydıra bilirmiyim diye sorarken o aslaa tutamazsın dedi..günler uzun ve bebek susuz gıdasız kalır dedi ama hala ben huzursuzum acaba bir gün tutsam bir gün tutmasam yinede sorun olurmu.. sizler ne yapacaksınız arkadaşlar...tutmayı düşünenler varmı..paylaşırsanız sevinirim...
s.a canım sen yenisin galiba aramıza h.g..hamileysen eğer hayırlı gebelikler inş sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşursun sen ve cümlemiz aminn..
merhaba canım yeni sayıldığım için hoşbuldum diyorum,ALLAH tüm güzel dileklerini kabul etsin ve hamileliğini sağlıkla,hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Bence doktorunu kesinlikle dinlemelisin,bizim neler yaşadığımızı bir biz,birde ALLAH çok iyi biliyor zaten,onun için doktorunu dinlemeli ve iğnelerini düzenli olmalısın.
Daha önce düşüğün oldumu? ve şimdi hangi iğneyi,kaç mg,kullanıyorsun?
iyi dileklerin için çok saol arkadaşım...oruçlarımı hayız hali dışında hiç aksatmadığım için nebilim sonradan tutması daha zor olucak diye oruç için direniyorum ama bakalım hayırlısı....ve benimde 2 kürtajdan sonra araştırılma yapıldı ve bendede kan pıhtılaşması kesinleşti..test yaptım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim doktora ve hemen clexane 04 mg kullanmaya başladım .. ve şükür sorunsuz bir şekilde 19.cu haftamıza geldik şimdilik herşey yolunda rabbim devamınıda nasip etsin bana ve cümlemize amiiiinn.. sende gebelik varmı :26:
AMİİİNNN..ben henüz hamile değilim korunmayı bu ay bıraktık adet tarihimede 1 hafta var ama ben 5 i kürtaj 1i de evde düşmüş olmasına rağmen büyük bir heyecanla ve umutla RABBİM e sığınarak bekliyorum bakalım...şu kan pıhtılaşması nemenem bişeymiş,bunada şükrediyoruz ne diyelim herşeyin hayırlısı.
Oruca gelince çok haklısın benimde bir hamileliğim ramazan ayına denk gelmişti,bende çocukluğumdan beri hep tuttum için hamile olupta tutamayınca kendimi suçlu gibi hissetmiştim ama yüce rabbim ,bu duruma izin veriyor onun için sen içini ferah tut ve kendinin birde bebişinin sağlığını düşün şimdi..orucun kazası var nasılsa biraz zor oluyo ama neeyyssee:80::80:
haklısın canım keşke diğer üstümüze farz olan ibadetleride böyle istekle candan yapsak..rabbim hakkıyla yapanlardan eylesin inş bizleri...ve çok çokk geçmiş olsun canım inş rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin umarım bu ay bebişin süpriz yapar ve gelir dualarım sizlerle rabbim evlat hasretiyle yakmasın kimseyi..kan pıhtılaşmasına gelince evet çok ilginç ve hiç duymadığım bir durumdu ama şükürler olsunki tedavisi olan bir rahatsızlık...rabbim dermansız dert vermesin cümlemize...hadi gözüm üstünde hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım unutma sabır her kapıyı açar inş şu mubarek günlerde sende sabrının selametine ulaşacaksın
merhaba kizlar herkes iyidir umarim yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorum
beni sorarsaniz moral olarak pek iyi degilim biliyorsunuz yigenim yogun bakimda sukur artik makinalar olmada nefes alip veriyormus gun gun iyiye gidiyormus gurbette oldugum icin sanki herkes beni uzmek istemiyor ondan boyle soyluyor diyorum bilmiyorum aslinda iyi olan seylere inandirmak istiyorum kendimi dualariniza ihtiyaci var kucuk melegimin
Azrayi sorarsaniz bugun 54 gunluk oldu vay beeah gunler nasil da gecmis daha dun burada karnim agriyor,lekelerim var diyip endise ettigim gunleri hatirliyorum
hic durmuyor teyzeleri bir gorseniz kucagimdan ayrilmak istemiyor ilk bebegim ve annem yanimda olmadigi icin biraz zorlaniyorum hos kaynanama kiza azcik bak da biraz uyuyayim denmiyor kizim uyudugu zaman hemen bulaiga evin islerine girisiyorum ama hersey cok guzel artik annesine gulucukler atiyor onun bir gulusu butun yorgunlugumu unutturuyoor malum onu kucagima alana kadar virajli yollardan gectim rabbim herkese tattirsin bu duyguyu insallah
kardesimin de kucagini,besigini bos birakmasin (amin)
slm kızlar ben uzun zamandır girmiyormudum belki aranızda tanıyanlar vardır gebelik bekliyodum ve sonunda çok şükür hamileyim ama inşallah sonuda gelir bebeğimi kucağıma aldığım zamanda size mutlu bir şekilde haber verebilirim iğneyede başladık ilk baştan kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü ama şimdi kesildi çok şükür hafta ya bebeğimin kalp atışlarına görmeye gidicez inşallah görürürz inşallah herşey yolunda gider sizderle dualarınızı eksik etmeyin nolur şu mübarek günlerde allah isteyen herkese nasip etsin listeye beni eklemenizi çok istiyodum inşallah bende bir gün bu listede olurum diye ama şimdi korkuyorum bir olurda o listeden silinmek zorunda kalırsam diye korkularım hiç bitmicek biliyorum ama en azından bebeğimin kalp atışları duyulunca benide eklerseniz sevinirim :)
Adet tarihime 1 hafta var ama ben dayanamayıp,oruca başlıcam diye bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı hayırlısı bakalım.
merhaba kızlar ben de 23 martta kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.geçtiğimiz ay içinde de kimyasal gebelik yaşadım.adetten pek farklı değildi erken test yaptırdığım için farkettim.düşükten sonra kan testleri yaptırdım protein c aktivitesi 70 ile 140 arasında olması gerekirken benim 64 çıktı.doktorum alt seviyeye yakın olduğu için düşüğe sebep olacağını sanmıyorum dedi.2.bebeği düşünebilirsiniz demişti.sonra geçtiğimiz ay memlekette olduğum için bi başka doktora gittim.testlerin eksik dedi 5 6 test daha yazdı bana bunları da yaptır dedi.ama henüz yaptırmadım.üstelik o değerin düşük olmasından dolayı hamile kalırsam iğne olmam gerekirmiş sadece bebek ölümü engellemek için deil dedi 6.aya gelirsin çocuğun suyu biter dedi.kullanmalısın dedi.şimdi tatilden döndüm doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.ya kafam çok karışık kızlar..sizce hamile kalmadan bi doktora gideyim mi
merhaba cnım...yaa.. erken mi?diyorsun yani e ben napim şimdi oruca başlıyım mi başlamayım mı? orucumu da tutmak istiyorum..üff kafam çok karışık.:44::44:canim merhaba, dun cepten baktim siteye guzel haberlerini almak icin ama yorum yazamamistim, giris yapamadim cepden birturlu, neyse..
Gelelim test sonucuna; erken oldugu icin gozukmemis olabilir, istersen sali-carsamba bir daha test yaptir...herseyin hayirlisi tabiki ilk once ama insallah hamilesindir,. Rabbim bu mubarek ayda insallah hepimizin yuzunu guldurur...
merhaba cnım...yaa.. erken mi?diyorsun yani e ben napim şimdi oruca başlıyım mi başlamayım mı? orucumu da tutmak istiyorum..üff kafam çok karışık.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?