Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun canım..ALLAH bir daha hiçbirimize yaşatmasın.. bence kesinlikle doktora gitmelisin, doktorunu da değiştireceksin madem başından geçenleri anlatır,gerekli önlemleri alır ve öyle devam edersin

cevapladığın için sağol canım..yeni bir doktora gidecem en kısa zamanda.ALLAH kimseye yaşatmasın..

nerdesiniz yaa...çok tembelleşti bizim topik heee...hadi gelin yaa,benden başka herkes tatildemi? yoksa.

herkeze hayırlı günler uzun zamandır yoktum..yeni doğum yapmış arkadaşlarımız var aramızda gözünüz aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah darısı bizim başımızayeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz inşaallah sizlerde hayırlısıyla hep beraber güzel haberlerimizi vererek birbirimize o mutlu ana ermek nasip olur cümlemize..ve mubarek ramazanı şerif ayına erdik şükür herkezin ramazan ayı mubarek olsun ve bu güzel ay hürmetine rabbim bizlerede hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin amiiiiinnnnnnnn...ben dün gittim kontrole ve oruç tutabilirmiyim diye sordum doktoruma ve aslaa tutamazsın dedi çok üzüldüm...19 haftalık gebeyim iğne orucu bozuyor diye tedirgindim iğne saatini kaydıra bilirmiyim diye sorarken o aslaa tutamazsın dedi..günler uzun ve bebek susuz gıdasız kalır dedi ama hala ben huzursuzum acaba bir gün tutsam bir gün tutmasam yinede sorun olurmu.. sizler ne yapacaksınız arkadaşlar...tutmayı düşünenler varmı..paylaşırsanız sevinirim...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..yaşadıkların hemen hemen hepimizin başından geçen olaylar arada kan değerleri farklı olanlar oluyor ama sonuçta aynı tedavi şeklini uyguluyoruz hepimiz... hamile kalmadan önce doktora gideyimmi demişsin elbetteki git tüm tahlillerini yaptır o tahlillerin sonucuna göre doktor yönlendirir seni daha sonrada hamile kaldıktan sonrada iğnelere geçersin ama asla kendi başına karar alma kesinlikle uzmana görün hadi hakkında hayırlısı olsun inş sende en kısa zamanda aramıza katılırsın

merhaba canım yeni sayıldığım için hoşbuldum diyorum,ALLAH tüm güzel dileklerini kabul etsin ve hamileliğini sağlıkla,hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Bence doktorunu kesinlikle dinlemelisin,bizim neler yaşadığımızı bir biz,birde ALLAH çok iyi biliyor zaten,onun için doktorunu dinlemeli ve iğnelerini düzenli olmalısın.
Daha önce düşüğün oldumu? ve şimdi hangi iğneyi,kaç mg,kullanıyorsun?

s.a canım sen yenisin galiba aramıza h.g..hamileysen eğer hayırlı gebelikler inş sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşursun sen ve cümlemiz aminn..

evet yeniyim ,hoşbuldum canım,ALLAH senin hamileliğini de sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Ben henüz hamile değilim,ama 6 bebek kaybından sonra yeniden deniyoruz şimdi,bakalım hayırlısı rabbim hepimize sağlıklı ,hayırlı çocuklar nasip etsin..ayrıca mesajında okudum da kesinlikle doktorunu dinlemelisin bence çünkü seninki zaruri bir durum yani rabbim biliyor nasılsa..hem iğnelerini zamanında olmalısın bizlerin riske atılacak hamilelikleri yok maalesef.

iyi dileklerin için çok saol arkadaşım...oruçlarımı hayız hali dışında hiç aksatmadığım için nebilim sonradan tutması daha zor olucak diye oruç için direniyorum ama bakalım hayırlısı....ve benimde 2 kürtajdan sonra araştırılma yapıldı ve bendede kan pıhtılaşması kesinleşti..test yaptım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim doktora ve hemen clexane 04 mg kullanmaya başladım .. ve şükür sorunsuz bir şekilde 19.cu haftamıza geldik şimdilik herşey yolunda rabbim devamınıda nasip etsin bana ve cümlemize amiiiinn.. sende gebelik varmı :26:

AMİİİNNN..ben henüz hamile değilim korunmayı bu ay bıraktık adet tarihimede 1 hafta var ama ben 5 i kürtaj 1i de evde düşmüş olmasına rağmen büyük bir heyecanla ve umutla RABBİM e sığınarak bekliyorum bakalım...şu kan pıhtılaşması nemenem bişeymiş,bunada şükrediyoruz ne diyelim herşeyin hayırlısı.
Oruca gelince çok haklısın benimde bir hamileliğim ramazan ayına denk gelmişti,bende çocukluğumdan beri hep tuttum için hamile olupta tutamayınca kendimi suçlu gibi hissetmiştim ama yüce rabbim ,bu duruma izin veriyor onun için sen içini ferah tut ve kendinin birde bebişinin sağlığını düşün şimdi..orucun kazası var nasılsa biraz zor oluyo ama neeyyssee:80::80:

Son düzenleme:

haklısın canım keşke diğer üstümüze farz olan ibadetleride böyle istekle candan yapsak..rabbim hakkıyla yapanlardan eylesin inş bizleri...ve çok çokk geçmiş olsun canım inş rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin umarım bu ay bebişin süpriz yapar ve gelir dualarım sizlerle rabbim evlat hasretiyle yakmasın kimseyi..kan pıhtılaşmasına gelince evet çok ilginç ve hiç duymadığım bir durumdu ama şükürler olsunki tedavisi olan bir rahatsızlık...rabbim dermansız dert vermesin cümlemize...hadi gözüm üstünde hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım unutma sabır her kapıyı açar inş şu mubarek günlerde sende sabrının selametine ulaşacaksın

iyi ve güzel dileklerin için çook ama çok teşekkür ederim canım...RABBİM kabul eder inşallah.

merhaba kizlar herkes iyidir umarim yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorum

beni sorarsaniz moral olarak pek iyi degilim biliyorsunuz yigenim yogun bakimda sukur artik makinalar olmada nefes alip veriyormus gun gun iyiye gidiyormus gurbette oldugum icin sanki herkes beni uzmek istemiyor ondan boyle soyluyor diyorum bilmiyorum aslinda iyi olan seylere inandirmak istiyorum kendimi dualariniza ihtiyaci var kucuk melegimin

Azrayi sorarsaniz bugun 54 gunluk oldu vay beeah gunler nasil da gecmis daha dun burada karnim agriyor,lekelerim var diyip endise ettigim gunleri hatirliyorum

hic durmuyor teyzeleri bir gorseniz kucagimdan ayrilmak istemiyor ilk bebegim ve annem yanimda olmadigi icin biraz zorlaniyorum hos kaynanama kiza azcik bak da biraz uyuyayim denmiyor kizim uyudugu zaman hemen bulaiga evin islerine girisiyorum ama hersey cok guzel artik annesine gulucukler atiyor onun bir gulusu butun yorgunlugumu unutturuyoor malum onu kucagima alana kadar virajli yollardan gectim rabbim herkese tattirsin bu duyguyu insallah

kardesimin de kucagini,besigini bos birakmasin (amin)

çok sevindim yeğeninin iyiye gitmesine ne güzel işte moralini yüksek tutmalısın sen uzaktasın diye sana inandırıcı gelmiyodur görsen daha farklı olur tabii..bebeğini de ALLAH sağlıkla, analı, babalı büyütsün..darısı bizlerin başına ,sende de kan pıhtılaşması var mıydı?kaynanalara gelince canıım,istisnalar hariç hemen, hemen hepsi aynı..hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyo maalesef.

gozunaydin, Allahim tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla...darisi biz olmayanlarin basina insallah

Adet tarihime 1 hafta var ama ben dayanamayıp,oruca başlıcam diye bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı hayırlısı bakalım.

canim merhaba, dun cepten baktim siteye guzel haberlerini almak icin ama yorum yazamamistim, giris yapamadim cepden birturlu, neyse..
Gelelim test sonucuna; erken oldugu icin gozukmemis olabilir, istersen sali-carsamba bir daha test yaptir...herseyin hayirlisi tabiki ilk once ama insallah hamilesindir,. Rabbim bu mubarek ayda insallah hepimizin yuzunu guldurur...

cok gecmis olsun, ayni gun kurtaj olmusuz, bende 23 martta olmustum, ve ardindan bende kimyasal gebelik gecirdim, bende erken gebelik testi yaptirdigimda farketmistim. Allah kimseye boyle acilar yasatmasin. hamile kalmadan bir doktora gitmende fayda oldugunu dusunuyorum nitekim ikinci doktorun soyledigi bana mantikli geldi..... hangi sehirdesin buarada?

merhaba cnım...yaa.. erken mi?diyorsun yani e ben napim şimdi oruca başlıyım mi başlamayım mı? orucumu da tutmak istiyorum..üff kafam çok karışık.:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…