haftaya degilmiydi senin regl, kanda 1 hafta onceden gosteriyor normalde...
evet canım tam 1 hafta var,valla ben daha önce hiç günüm geçmeden test yaptırmamıştım onun için bu konuda hiç bilgim yok yani ben yine günümün geçmesini beklicem.
canim yaaa, bence sali veya carsamba bir daha yaptirdir, o daha kesin sonuc verir diye dusunuyorum.
Bende catliycam yaaa hala regl olmadim, 4 gun gecti, hormon testlerimi yaptirmam icin adetimin 3. gunu kan tahlilii yaptirmam lazim, ama ben daha regl olmadim...stresdenmi uzadi acaba bilmiyorum, 15 gun once vitamin ve folik asitlere baslamistim sence onlar geciktirmis olabilirmi, birde doktorum alttan muayene etti 15 gun once ondan uzarmi?
bakacağız artık...evet ilaçlar çoğu zaman geciktiro da bişey dicem siz korunuyomusunuz?hamile falan olmuyasın bacım.
bu arada kızlar benım bır dusugum var ama ne yazık kı normal yolla gebe kalamıyorumıkıncı tup bebek tedavısınde gebe kaldım o da kurtajla sonuclandı kan pıhtılasması ıle alakalı oılabılır mı acaba?
merhaba kızlar,
ben aranıza yenı katılıyorum.kan pıhtılasması konusunda oldukca bılgısım bana bılgı verebılırmısınız?sızlerde bu durumu yasayan kısıler olarak benden daha bılgılısınızdır dıye dusunuyorum.Aslında doktorumla konustum ama bana acıklamaları yeterlı ve anlasılır gelmedı.Benım test sonucumu yorumlayıp ne kanpıhtılasma sorunum ne derecede yardımcı olabılırmısınız?
parametre Sonuç Referans Aralıgı
Aptt: 33.5 23-35
pt sec: 15.2 10.5-13.2
Faktor v leiden homozıgot normal
Prothomrobın 20210 homozıgot normal
Mthfr 677 heterezıgot
Mthfr1298 heterezıgot
bu arada kızlar benım bır dusugum var ama ne yazık kı normal yolla gebe kalamıyorumıkıncı tup bebek tedavısınde gebe kaldım o da kurtajla sonuclandı kan pıhtılasması ıle alakalı oılabılır mı acaba?
merhaba kızlar,
ben aranıza yenı katılıyorum.kan pıhtılasması konusunda oldukca bılgısım bana bılgı verebılırmısınız?sızlerde bu durumu yasayan kısıler olarak benden daha bılgılısınızdır dıye dusunuyorum.Aslında doktorumla konustum ama bana acıklamaları yeterlı ve anlasılır gelmedı.Benım test sonucumu yorumlayıp ne kanpıhtılasma sorunum ne derecede yardımcı olabılırmısınız?
parametre Sonuç Referans Aralıgı
Aptt: 33.5 23-35
pt sec: 15.2 10.5-13.2
Faktor v leiden homozıgot normal
Prothomrobın 20210 homozıgot normal
Mthfr 677 heterezıgot
Mthfr1298 heterezıgot
Hosbuldum kızlar ıyı kı de gelmısım buraya,sızlerle tanısma ve konusma fırsatım oldu.Benı aydınlattınız da aynı zamanda cok tesekkur ederım Beydaglı umudum31 derya2807 hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.Insallah en yakın zamanda bızler de bebıslerımızı en saglıklı sekılde kucaklarımıza alırız:)))))
Hosbuldum kızlar ıyı kı de gelmısım buraya,sızlerle tanısma ve konusma fırsatım oldu.Benı aydınlattınız da aynı zamanda cok tesekkur ederım Beydaglı umudum31 derya2807 hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.Insallah en yakın zamanda bızler de bebıslerımızı en saglıklı sekılde kucaklarımıza alırız:)))))
iyi dileklerin için çok saol arkadaşım...oruçlarımı hayız hali dışında hiç aksatmadığım için nebilim sonradan tutması daha zor olucak diye oruç için direniyorum ama bakalım hayırlısı....ve benimde 2 kürtajdan sonra araştırılma yapıldı ve bendede kan pıhtılaşması kesinleşti..test yaptım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim doktora ve hemen clexane 04 mg kullanmaya başladım .. ve şükür sorunsuz bir şekilde 19.cu haftamıza geldik şimdilik herşey yolunda rabbim devamınıda nasip etsin bana ve cümlemize amiiiinn.. sende gebelik varmı :26:
inşallah canım..bende de aynı mutasyon ve şimdi adını hatırlayamadığım bir iki şey daha var..benimde bu yüzden 6 bebek kaybım var.
gozunaydin, Allahim tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla...darisi biz olmayanlarin basina insallah
çok sevindim yeğeninin iyiye gitmesine ne güzel işte moralini yüksek tutmalısın sen uzaktasın diye sana inandırıcı gelmiyodur görsen daha farklı olur tabii..bebeğini de ALLAH sağlıkla, analı, babalı büyütsün..darısı bizlerin başına ,sende de kan pıhtılaşması var mıydı?kaynanalara gelince canıım,istisnalar hariç hemen, hemen hepsi aynı..hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyo maalesef.
geçmiş olsun canım umarım en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz 2 kürtajdan sonra 1 buçuk sene hamile kalamadım arada laporoskopi ameliyatıda oldum ama çok sabırsızlanıyodum ne zaman bebeğim olucak diye şimdi hamileyim ama endişelerim çok kafam rahat değil acabalarla dolu kafam Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bizlere
Oyle canım ne kadar uzulsemde elinden dua etmekten başka hiç birsey gelmiyor bide kızım daha 54gunluk ve anne sütüne ihtiyacı var onun için moralimi yuksek tutup pozitif düşünmeye çalışıyorum
Evet tatlım bendede pihtilasma var ve 4dusuk yaptım yapılan araştırmalar sonucu faktör 5leiden heterizigot olduğumu ogrendim 9ay boyunca sabah aksam olmak üzere fragmin 5000 iğne+coraspin+vitamin+progestan(erken dogun riksim vardı) kullandım suan kızım kollarimda Rabbim
isteyen bekleyen,evlat hasretiyle yanan tüm
yureklerin önce gobusunu sonra da kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?