Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haftaya degilmiydi senin regl, kanda 1 hafta onceden gosteriyor normalde...

evet canım tam 1 hafta var,valla ben daha önce hiç günüm geçmeden test yaptırmamıştım onun için bu konuda hiç bilgim yok yani ben yine günümün geçmesini beklicem.

merhaba kızlar,
ben aranıza yenı katılıyorum.kan pıhtılasması konusunda oldukca bılgısım bana bılgı verebılırmısınız?sızlerde bu durumu yasayan kısıler olarak benden daha bılgılısınızdır dıye dusunuyorum.Aslında doktorumla konustum ama bana acıklamaları yeterlı ve anlasılır gelmedı.Benım test sonucumu yorumlayıp ne kanpıhtılasma sorunum ne derecede yardımcı olabılırmısınız?

parametre Sonuç Referans Aralıgı
Aptt: 33.5 23-35

pt sec: 15.2 10.5-13.2

Faktor v leiden homozıgot normal
Prothomrobın 20210 homozıgot normal
Mthfr 677 heterezıgot
Mthfr1298 heterezıgot

Son düzenleme:
evet canım tam 1 hafta var,valla ben daha önce hiç günüm geçmeden test yaptırmamıştım onun için bu konuda hiç bilgim yok yani ben yine günümün geçmesini beklicem.

canim yaaa, bence sali veya carsamba bir daha yaptirdir, o daha kesin sonuc verir diye dusunuyorum.

Bende catliycam yaaa hala regl olmadim, 4 gun gecti, hormon testlerimi yaptirmam icin adetimin 3. gunu kan tahlilii yaptirmam lazim, ama ben daha regl olmadim...stresdenmi uzadi acaba bilmiyorum, 15 gun once vitamin ve folik asitlere baslamistim sence onlar geciktirmis olabilirmi, birde doktorum alttan muayene etti 15 gun once ondan uzarmi?

bu arada kızlar benım bır dusugum var ama ne yazık kı normal yolla gebe kalamıyorumıkıncı tup bebek tedavısınde gebe kaldım o da kurtajla sonuclandı kan pıhtılasması ıle alakalı oılabılır mı acaba?

bakacağız artık...evet ilaçlar çoğu zaman geciktiro da bişey dicem siz korunuyomusunuz?hamile falan olmuyasın bacım.

gecmis olsun canim, bende 3 dusuk yasadim, Rabbim insallah bundan sonra hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasip eder. Saglikli ve hayirli bir sekilde.

Kan pihtilasmasindan olabilir canim tabiki...

öncelikle hoşgeldin canım..çok geçmiş olsun bende de Mthfr 677 heterezıgot ve bir kaç şimdi adını hatırlayamadığım sorun var yani kan pıhtılaşması ,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

canım üzüldüm ya..ama umudunu sakın kaybetme bende 6 düşükten sonra yeniden deniyorum ,birde bu çocuklar bizim kanımızla besleniyor,yani tüp bebekle ilgili değil mutlaka kan pıhtılaşması ile ilgilidir.

hoşgeldin canım değerlerine göre kan pıhtılaşman var hamile kalınca iğne kullanmaya başlıcaksın

Hosbuldum kızlar ıyı kı de gelmısım buraya,sızlerle tanısma ve konusma fırsatım oldu.Benı aydınlattınız da aynı zamanda cok tesekkur ederım Beydaglı umudum31 derya2807 hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.Insallah en yakın zamanda bızler de bebıslerımızı en saglıklı sekılde kucaklarımıza alırız:)))))

AMİİNN..canım İNŞALLAH..

insallah canim. Amin.

canım meraba allah tamamına erdirsin inşallah bende clexan 04 kullanıyorum 677 heterozigotum senin rahatsızlığın hangisi acaba yeterli benim için diye çok endişeleniyorum 6. haftadayım bende haftaya inşallah kalp atışlarına görmeye gidicez ilk 1 hafta kahverengi lekelenmem oldu progestan içiyorum şu an kesildi sen coraspin içiyomusun canım herhangi bi sorunun oldumu şimdiye kadar rahat geçiyomu gebeliğn

inşallah canım..bende de aynı mutasyon ve şimdi adını hatırlayamadığım bir iki şey daha var..benimde bu yüzden 6 bebek kaybım var.

geçmiş olsun canım umarım en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz 2 kürtajdan sonra 1 buçuk sene hamile kalamadım arada laporoskopi ameliyatıda oldum ama çok sabırsızlanıyodum ne zaman bebeğim olucak diye şimdi hamileyim ama endişelerim çok kafam rahat değil acabalarla dolu kafam Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bizlere

Oyle canım ne kadar uzulsemde elinden dua etmekten başka hiç birsey gelmiyor bide kızım daha 54gunluk ve anne sütüne ihtiyacı var onun için moralimi yuksek tutup pozitif düşünmeye çalışıyorum

Evet tatlım bendede pihtilasma var ve 4dusuk yaptım yapılan araştırmalar sonucu faktör 5leiden heterizigot olduğumu ogrendim 9ay boyunca sabah aksam olmak üzere fragmin 5000 iğne+coraspin+vitamin+progestan(erken dogun riksim vardı) kullandım suan kızım kollarimda Rabbim
isteyen bekleyen,evlat hasretiyle yanan tüm
yureklerin önce gobusunu sonra da kucağını doldursun

evet canım ALLAH hayırlı olanı nasip etsin ve senin hamileliğini de sağlıkla ,hayırlısıyla tamamına erdirsin.:79::80:

AMİİNN canım AMİN..71:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…