- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
sağol canım 1 hafta kahverengi lekererim oldu bende progestan yumuşak 100 lük kapsül kullanıyorum çok şükür kesildi ben korkudan fazla ayağa kalkamıyorum dışarı çıkıp gezemiyorum bişey olursa diye 3-4 aylık olsun herhalde biraz rahatlarım Allahım kimseye acı yaşatmadan bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
ufff yaaa... 5 gun oldu regl olmadimolmak istemeyince olursun, olmak isteyince olmazsin...
canım sıkma canını yaa...kullandığın ilaçlar ve stres geciktirmiş olabilr..zaten neyi beklersen o gecikir.
canım sıkma canını yaa...kullandığın ilaçlar ve stres geciktirmiş olabilr..zaten neyi beklersen o gecikir.
elimde degil, hormon testlerimi yaptirmam icin adet olmam lazim...bu arada ne oldu canim, nasil hissediyorsun kendini, gebelik belirtileri varmi? bisey hissediyormusun?
aklım karmakarışık,benim adet belirtilerimle ,hamilelik beliirtilerim genelde aynı olur o yüzden acabalarım çoğaldı yine bilmiyorum ki,mesela karnımda sancı var şimdi,göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk ayrıca karnımda şişlik,koku hassasiyeti, birde akıntım başladı.. yani adet günümü beklicem bakalım hayırlısı..
Ya arkadaşlar bişey sorucam folic asit ten kilo alan var mı? aranızda ben kilo alıyorum sanki bu ilaçtan.
yaaa bende kilo aliyorum, istahda acayip acik...ama nedenini bilmiyorum folik asitmi (benim folik asit icin kullandigim tablet ayni zamanda 19 tane vitaminde iceriyor) ama istahim cok acik, masallah[/QUOT
anacım ben 55 kiloydum,cuma bir tartıldım59 olmuşum ilk defa birden böyle kilo aldım yani..zaten folicasidi içeli daha 22 gün oldu..yok yok bende bir anormallik var heralde sanısam..
yaaa bende kilo aliyorum, istahda acayip acik...ama nedenini bilmiyorum folik asitmi (benim folik asit icin kullandigim tablet ayni zamanda 19 tane vitaminde iceriyor) ama istahim cok acik, masallah[/QUOT
anacım ben 55 kiloydum,cuma bir tartıldım59 olmuşum ilk defa birden böyle kilo aldım yani..zaten folicasidi içeli daha 22 gün oldu..yok yok bende bir anormallik var heralde sanısam..
ayy ben 59 olsam bayram edicem, bir zamanlar bende 57 lerde geziyordum, ama o bebegim icin yola cikmadan onceydi...son zamanlarda 66 larda geziniyorum
ayy ben 59 olsam bayram edicem, bir zamanlar bende 57 lerde geziyordum, ama o bebegim icin yola cikmadan onceydi...son zamanlarda 66 larda geziniyorum
ee..ne yapcaksın bebeğin olsunda dimi ama..verirsin,elbet kiloları.
ee..ne yapcaksın bebeğin olsunda dimi ama..verirsin,elbet kiloları.
evet canim oyle dedim zaten bende hep...
Ama simdi 2-3 ay bekliycem ssanirim ya da daha fazla...bilemiyorum doktor ne diyecek ama vucut toparlansin diyorum birazda...tabi Rabbim bilir...
sen ne kadar ara verdim son dusugunden bu yana canim?
evet canim oyle dedim zaten bende hep...
Ama simdi 2-3 ay bekliycem ssanirim ya da daha fazla...bilemiyorum doktor ne diyecek ama vucut toparlansin diyorum birazda...tabi Rabbim bilir...
sen ne kadar ara verdim son dusugunden bu yana canim?
benim en son ekim ayındaydı yani 9,5 ay oldu.. ben zaten hep uzun aralar verdim 1 bazen 1,5 sene ara verdiğim bile olmuştur..ama pişmanım çok uzun ara verdiğime yaş faktöründen dolayı ,ama napim anca toparlanıyodum..senin en son ne zamandı?
benim en son ekim ayındaydı yani 9,5 ay oldu.. ben zaten hep uzun aralar verdim 1 bazen 1,5 sene ara verdiğim bile olmuştur..ama pişmanım çok uzun ara verdiğime yaş faktöründen dolayı ,ama napim anca toparlanıyodum..senin en son ne zamandı?
ben 26 mayis da dusuk oldu, kimyasal gebelikdi son dusuk. 2 ay oldu sanirim,, sence ne kadar beklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?