Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aminn canım cümlemize acı yaşatmadan kucağımızada almayı nasip etsin rabbim..ve inş merak etme 3 ayından sonra herşey yoluna girer düzenli iğnelerini kullan..ben şuan çok rahatım 19 haftalık olduk şükür...valla ben ne işler yaptım ağır kaldırdım ev temizliği yaptım korktuğumda oldu ama şükür bebişim bırakmadı beni darısı başına

sevgiliye34

Rabbim devamina erdirsin, saglikli hayirli birsekilde kucagina alirsin insallah. Darisi biz olmayanlarin basina...

Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. Insallah yuzumuzu guldurur.

Canim Rabbim istedikden sonra istersen en agir kosullarda calissin insan, o bebek dunyaya geliyor, yani ev isi falan aslinda bo$... sonucta koylerde yasayan butun gun tarlayi eken bicen gebe kadinlar, su tasiyan, camasiri elde yikayanlar var hicbisey olmuyor...Allahim istesin yeterki, o her kosulda gelir, "O" eylerse guzel eyler...

Mesela ben!... cok elimden geleni yaptim, agir birsey kaldirmadim, hep uzandim, hic biseye yorulmadim, evi bile temizlemedim, bisey olmasin diye, taksiyle gidip geldim hastaneye, hani otobusler cok sallar falan diye...ama hepsi bos...olacagi varsa oluyor....onune gecemez insan... Tabi bu su demek degil, rahatsizligimiz var tedavi olmayalim degil, biz elimizden geleni yine yapmaliyiz, gerisi Allaha kalmis ama...ne kadar titiz olursan o kadar basina insanin kotu seyler geliyor...hani derler ya SAKINAN goze cabuk batarmis...o misal....

ufff yaaa... 5 gun oldu regl olmadim olmak istemeyince olursun, olmak isteyince olmazsin...

(Hz. Mevlana demiski)

Cömertlikte yardım etmede akar su gibi ol,
Şefkat ve merhamette günes gibi ol,
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol...
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol,
Tevazu ve alçakgönüllülükte toprak gibi ol,
Hoşgörülükte deniz gibi ol,
Ya oldugun gibi görün, ya göründügün gibi ol....

canım sıkma canını yaa...kullandığın ilaçlar ve stres geciktirmiş olabilr..zaten neyi beklersen o gecikir.

elimde degil, hormon testlerimi yaptirmam icin adet olmam lazim...bu arada ne oldu canim, nasil hissediyorsun kendini, gebelik belirtileri varmi? bisey hissediyormusun?

canım sıkma canını yaa...kullandığın ilaçlar ve stres geciktirmiş olabilr..zaten neyi beklersen o gecikir.

elimde degil, hormon testlerimi yaptirmam icin adet olmam lazim...bu arada ne oldu canim, nasil hissediyorsun kendini, gebelik belirtileri varmi? bisey hissediyormusun?

aklım karmakarışık,benim adet belirtilerimle ,hamilelik beliirtilerim genelde aynı olur o yüzden acabalarım çoğaldı yine bilmiyorum ki,mesela karnımda sancı var şimdi,göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk ayrıca karnımda şişlik,koku hassasiyeti, birde akıntım başladı.. yani adet günümü beklicem bakalım hayırlısı..

ay canim insallah yaaa hayirlisiyla... bende de ayni seyler olur adet belirtileriyle, ama bir tek koku hassasiyeti yoktur ama digerlerinin hepsi ortak...adet olcak bir insanin gogusleri bir siser, bende suanda hicbisey yok, yani hassasiyet falan, tam tersi, cok yumusak... sinir oldum yaaa.

Ya arkadaşlar bişey sorucam folic asit ten kilo alan var mı? aranızda ben kilo alıyorum sanki bu ilaçtan.

Ya arkadaşlar bişey sorucam folic asit ten kilo alan var mı? aranızda ben kilo alıyorum sanki bu ilaçtan.

yaaa bende kilo aliyorum, istahda acayip acik...ama nedenini bilmiyorum folik asitmi (benim folik asit icin kullandigim tablet ayni zamanda 19 tane vitaminde iceriyor) ama istahim cok acik, masallah

Hadi uyandır beni, söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Gitme, uzaklasma, yokluguna inandirma beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten. Bir daha bizi birakma olur mu, sana o kadar ihtiyacimiz varken....

Slm arkadaşlar bendede pıhtılaşma var normalde ankarada yaşıyorum ama ist. geldim bayrama kadar burdayım dr.a ihtiyacım var bir öneriniz varmı ist.da ankarada Lütfü Önderoğluna gitmiştim korunmayı bırakınca hamile kal gel iğneye başlıycaz dedi ama şimdi ist.teyim reglime üç gün var bugün test yaptım silik çift çizgi çıktı ve sol kasığım 10 gündür ağrıyor birazda şiş gibi korkuyorum anlayacağınız yarın gidip ultrasonla baktırcam ama eğer hamişsem iğneler için iyi bir dr. a ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…