Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar ben bugün dahil oldum aranıza.internette araştırma yapıyordum birden forumu gördüm.bende 2 yıllık evliyim,ilk gebeliğim 10 haftalıktı kalp sesleri duyulamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.ikinci kez fark etmeden hamileymişim 4 haftalık fakat oda düşükle sonuçlandı. pıhtılaşma zamanı,gen tahlilleri falan yapıldı pıhtılaşma bozukluğun var dedi doktor sonuçta.adetlerimde düzensiz böyle olunca şimdi adet olmak için ilaç içiyorum sonrada yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım.çok stresliyim bakalım ne olacak.

Hosgeldin aramiza; strese girme, burda paylasimlarda birbirimize destek oluyoruz, disarida etrafimizdakilerle konusamadiklarimizi burda konusuyoruz ve rahatliyoruz, senin de stresin azalir bundan sonra insallah..
Gecmis olsun ayni zamanda, Rabbim insallah evlat sahibi olmayi tum anne olmak isteyenlere nasip eder...
Buarada canim neden yumurta gelistirici ignelere basliycaksin, hamile kaliyorsun zaten...neden gerek duydu doktorun acaba?

hoşgeldin canım...hepimiz aynı sorunla boğuşuyoruz RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

sana da çok geçmiş olsun canım..en kısa zamanda doktora gideceğim.ben antalyanın manavgat ilçesindeyim

inşallah canım anne olmayı o kadar çok istiyorum ki ama bi taraftan da korkuyorum.en kısa zamanda doktora gideceğim eksik testlerimi de yaptıracağım.çok çok teşekkür ederim desteğin için

merhaba arkadaşlar...25.05 de 18 haftalık bebeğimi kayettim...kalbi durmuştu...test sonuçlarımı yazmak istedim size..

anti trombin ııı 100.70 referans aralığı 75.00 125.000
protein s 34.00 1 91
referans aralığı : 60 140
protein c 83.00 referans aralığı 70.00 140.00
active protein c rezistansı
apc rezistansı normali *negatif nr 0.69 1.56
hasta sonucu 87.6
apc rezistansı \ faktör v 0.96 1.10
antirogulen 43.90 11.00 44.00
anti kardiolipin ıgm 3.04 referans 0.00 12.00
apt kardiolipin ıgm 02 referans o.oo 12.oo
test sonuçlarım bu şekilde son protein c sonucunu dr görmedi diğerleri için normal demişti...

herzaman hakkımızda hayırlısı olsun evladında hayırlısını nasip etsin rabbim isteyenlere inşaallah.benim adet düzensizliğim de varya ne zaman yumurta gelişeceğini yani 13,14,15,18.....gündemi belli olmuyor o yüzden galiba ilaçla geliştirip yumurtayı takip edecek diye biliyorum.çok soru var aklımda aslında yani belirsizlik.

Kizlar ne zamandir aksam yuruyusu yapmiyordum, butun bu yasadigim gebelikler ve pesinden dusukler beni mahvetti. Ama tabi takdir-i ilahi... ama hayatimin duzenide gitmis resmen ben farkinda olmadan..... neyse yuruyus acayip guzel bisey, terapi gibi geliyor insana. ustelikde bu donemde almis oldugum kilolari belki bu sayede verme firsatida olur insallah. yani kisacasi tavsiye ederim, terapi amacli

merhaba arkadaşım öncelikle gözün aydın inş rabbim tamamını erdirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini...bendeki mutasyonlar MTHFR (A1298C) faktör V Liden mutasyonları saptanmıştır..ve doktorum bu sonuçlara göre clexane 04 lük başlattı genelde bunun kullanıldığını söyledi.. ve 5 haftalıkken başladım iğneme corasprin vermedi bide progestan yumuşak kapsül ilk 3 ay kullandım şükür sorunsuz lekesiz bir hamilelik geçirdim geçiriyorum. şuanda clexan elevit kalsiyum bide bende migren olduğu için endol fitil kullanıyorum. ölümlere gittim herhalde iğneden kaynaklandı kan akışını hızlandırdığı için miğren krizleri geçirdim 2 ay boyunca hep hastahanelerdeydim şükür şimdi idare ediyorum darısı başına canım...merak etme inş herşey iyi olucak haftayada kalp atışlarını duyacaksın şu mubarek günler hürmetine inş canım...

arkadaşlar kan pıhtılaşması olupta bebeği olabilen arkadaşlar varmı.nasıl bir tedavi uygulanıyor.bizim bir komşuda da varda 3 kez düşük yaptı ama şimdi de hamile kalamıyor. .ankarada birçok tahlil yapılmış kan pıhtılaşması dışında herşey normal demişler.kromozomlara bakılmış bişey çıkmamış.şöyle bildiğiniz ankarada falan bu işte uzman olan bir doktor varmı acaba.

merhaba bende de kanpıhtılaşması var ve bu yüzden 6 bebek kaybettim henüz çocuğum yok ,ama bu sorunu yaşayıp çocuğu olanlar var..en yakın örnek benim kuzenim mesela çok sağlıklı bir kızı var şimdi..hamilelikte kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğne,corasprin veriliyor ve 9 ay bu tedavi sürüyor diğer rutin ilaçlarda gerek görülürse onlarla birlikte tabii..

merhaba canım.uzun süredir yoktun.seninle haftalarımız aynı.iyi olduğuna sevindim.bende magnezyum kullanıyorum.coraspin+clexane+folbiol+b12 de kullanıyorum.kalça kemiğim ağrıyor.kan ilacı kullanmıyormusun?allah inşallah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmanızı nasip etsin.

gunaydin arkadaslar,

hepimiz icin iyi ve huzurlu bir gun olur insallah. Hava harika disarida...Allah'a emanet olun hepiniz....

sağol canım 1 hafta kahverengi lekererim oldu bende progestan yumuşak 100 lük kapsül kullanıyorum çok şükür kesildi ben korkudan fazla ayağa kalkamıyorum dışarı çıkıp gezemiyorum bişey olursa diye 3-4 aylık olsun herhalde biraz rahatlarım Allahım kimseye acı yaşatmadan bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…