Slm arkadaşlar bendede pıhtılaşma var normalde ankarada yaşıyorum ama ist. geldim bayrama kadar burdayım dr.a ihtiyacım var bir öneriniz varmı ist.da ankarada Lütfü Önderoğluna gitmiştim korunmayı bırakınca hamile kal gel iğneye başlıycaz dedi ama şimdi ist.teyim reglime üç gün var bugün test yaptım silik çift çizgi çıktı ve sol kasığım 10 gündür ağrıyor birazda şiş gibi korkuyorum anlayacağınız yarın gidip ultrasonla baktırcam ama eğer hamişsem iğneler için iyi bir dr. a ihtiyacım var.
ben 26 mayis da dusuk oldu, kimyasal gebelikdi son dusuk. 2 ay oldu sanirim,, sence ne kadar beklemeliyim?
benim kürtaj olduğu halde doktorlar bana 3 ay yeterli diyorlardı..birde ne demişler 1 kürtaj 9 doğuma bedelmiş..yani canım bence vakit kaybetme ,zaten ilk aydan tutup tutmayacağınıda bilmiyoruz.. tabi önce doktorunla görüşüp önlemlerini alıp çık yeni yoluna hayırlısıyla..
benim kürtaj olduğu halde doktorlar bana 3 ay yeterli diyorlardı..birde ne demişler 1 kürtaj 9 doğuma bedelmiş..yani canım bence vakit kaybetme ,zaten ilk aydan tutup tutmayacağınıda bilmiyoruz.. tabi önce doktorunla görüşüp önlemlerini alıp çık yeni yoluna hayırlısıyla..
canim sagol, heyecanlandirdin benii bak...
Rabbim hayirlisini versin...
Ben yinede su tahlilllerimi yaptirayim, sorunumu ogreneyim, ondan sonra zaten ancak 3 ay falan gecmis olur...
Slm arkadaşlar bendede pıhtılaşma var normalde ankarada yaşıyorum ama ist. geldim bayrama kadar burdayım dr.a ihtiyacım var bir öneriniz varmı ist.da ankarada Lütfü Önderoğluna gitmiştim korunmayı bırakınca hamile kal gel iğneye başlıycaz dedi ama şimdi ist.teyim reglime üç gün var bugün test yaptım silik çift çizgi çıktı ve sol kasığım 10 gündür ağrıyor birazda şiş gibi korkuyorum anlayacağınız yarın gidip ultrasonla baktırcam ama eğer hamişsem iğneler için iyi bir dr. a ihtiyacım var.
canim sagol, heyecanlandirdin benii bak...
Rabbim hayirlisini versin...
Ben yinede su tahlilllerimi yaptirayim, sorunumu ogreneyim, ondan sonra zaten ancak 3 ay falan gecmis olur...
hadi bakalım inşallah canım..
Merhaba arkadasim;
zeynep kamil, capa tip fakultesi iyi arastirma hastaneleri...ozel dersen arda lembet'i tavsiye ettiler bana burda birkac isim, tabi daha gitmedim bilmiyorum nasil biri ama isinin ehli birisiymis diye duymustum..Allah yardimcin olsun, Iyi haberlerini bekliyoruz...
canım teşşekkür ederim yarın iyi haberleri veririm inşallahta hemen başlarız tedaviye arda lambet'i bir araştıracağım şimdi teşekkür ederim.Hepimize allah tatlı talı bebişler verir inşallah
HAYIRLI RAMAZANLAR herkese yüce RABBİM bu mubarek ayda herkesin,hepimizin tüm dualarını ve dileklerini kabul etsin...
bugün canım çok sıkılıyo ya,birsürü işim var yapılacak ama hiç birşey yapasım yok..benim rüyalarım yüzde 90 çıkar,ve rüyamda adet olacağımı gördüm.inşallah bu rüyam yüzde 10 luk kısıma girer.ya, ben çoğu zaman düşük yapacağımı bile görürdüm ve hepside çıkardı..sadece benmi böyleyim bilmiyorum ama o kadar acı çekmeme rağmen, korunmayı bıraktığında regl olduğum zaman niye hemen bu kadar üzülüyorum..RABBBİM kızma bana ne olur benimki aciz bir kul sabırsızlığı,herşeyi sen bilirsin,inşallah rüyam çıkmaz eğer hayırlısı ise tabii ki.
Canim bozma moralini hemen...herseyin hayirlisi olsun once... bak neler yasadik, Rabbim hayirlisini versin, ayni acilari yasatmasin...
amin canım amin..bazen oluyo işte böyle..
biliyorum bana da oluyor, hatta ben daha olumsuz dusunuyorum... Ama yine kendi icimize su serpmekden baska caremiz yok canim....
Buarada yumurtlama gununu tutturdunmu?
evet öyle canım yaa..iyikide buraya katılmışım bizi bizden başka anlayan yok..çevremde bunu paylaşıp,konuşabildiğim bir ailem, birde sizler varsınız gerçi ailemle bile paylaşamıyorum bu kadarını..neyse ay niye melankolik oldum bugün bukadar yaa.. tövbe,ya rabbim..canım gittiğim doktorlar bana adetin ilk gününden yumurtlama başlar,ve 15 gün sürer demişti..bizde adet günleri haricinde ,bir boş,bir dolu çalıştık hayırlısı ise inşallah tutmuştur..
canim insallah tutmustur...
bende ailemle kimseyle paylasamiyorum, en yakin arkadasimla bile paylasamiyorum. cunku en yakin arkadasim birisi icin devamli yorum yapiyor o kisinin de cocugu olmuyor, mesela bana diyorki "x kafayi yemis ya resmen cocuk diye cildiriyor, psikolojisi bozulmus falan diyor, psikologa gitsin diyor o kisi icin" bende o kadar uzuluyorumki o oyle konustugunda.......eeee onu anlamayan beni nasil anlasin!!!
Bu dertten yanan anlar ancak....o yuzden buradaki arkadaslardan Allah razi olsun,
Rabbim hicbirimizi dosta dusmana mahcup etmesin,
icimizi yakmasin, evlatla sinamasin, insallah..
Tez zamanda hayirli saglikli bebekler versin, yuzumuzu guldursun...insallah.
ya nasıl insanlar var..çok haklısın canım,ben insanın üzüldüğü bir sorunu,yada,bir rahatsızlığı olduğunu bildiğimde o konudan hiç bahsetmemeye karşımdaki insanı üzüp kırmamaya dikkat ederim..herkes bir olmuyo işte ne bileyim..ayrıca güzel dileklerin için..AMİİNN.. diyorum bu aziz mubarek günde RABBİM kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?