kizlar hormon testi adetin kacinci gunu yapilmasi lazim?
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ilk kürtajımdan hemen 2 gün sonra en yakın arkadaşım doğum yapmıştı o hastane odasında neler çektiğimi bir ben bilirim. İnsan hem seviniyor ama bir yanıda üzülüyor,bunu dile de getiremiyosun yanlış anlaşılır kıskandığın düşünülür diye. Ben biraz da dertlerimi insanlara yansıtmayı pek seven bi insan da değilim, benim için üzülsünler istemem. Neyse gelelim bu ikinci düşüğüme bu seferde kuzenimle aynı anda hamile olduğumu öğrenmiştim nasıl mutluyduk anlatamam hatta doktor 1 gün arayla doğum tarihi vermişti, ama işte benimki gene şanssızlığa uğradı inan şimdi onun için o kadar sevinmeme rağmen midesi bulandığında, kalp atışlarını duyduklarında o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Bir yandan da eşlerimize çok fazla yük biniyor değil mi? Hem güçlü olmak zorundalar hem bizim moralimizi yüksek tutmak zorundalar. Benimki çok anlayışlı şanslıyım ama onlarında bazen ipleri bıraktıkları olabiliyor sonuçta onlar içinde can sıkıcı bir durum,bizimde aslında onlara biraz anlayış göstermemiz her söylediklerine alınmamaız gerekiyor kimi zaman. Öpüyorum seni,kalbini huzurlu tut,hepimiz için herşey olumlu olsun umarım,herkes o mis kokuyu içine çekebilsin hastane odasındaki karmaşayı yaşasın,sevdiklerinden,mutluluktan hepimizin gözleri dolu dolu olsun :)))
canım misspoemin mutasyonları farklı onda protein c ve s eksikliği var ve bu diyeti mthfr 677-1298 mutasyonlu olanlara veriyorlar...tolga bey o yüzden misspoeme önermemiş olabilir.
kızlar mutasyonlarımız listesine girmek isteyen arkadaşları ekledim ama listeyi sonra yayınlıycam, çünkü sayfalar liste ile doluyor:)
canım bende akşam bakıp yazayım sana bir tanesinde homozigot olduğunu biliyorum ama hatırlamıyorum kesin bakıp akşama yazarım,öptüm seni
Sizlerede günaydın kızlar hayırlı günler inş..nasılsınız herşey yolundadır umarım.. ben 2 3 gündür rahatsızım belim ve bacaklarımdan yürüyemiyorum bile resmen kemiklerim ağırıyor..ilk ayağa kalkışım 4 5 adım sanki sakatım çok kötü yaa..iğnenin yan etkisinden biride kemik erimesi yapmasıymış bilmiyorumki ondanmı korkuyorumda şimdiden böyle ağrılar erken doğumu tetikler diye yada hamileliktenmi normalmi bu ağrılar hala anlayamadım.doktora gitmemede 15 gün var daha gerçi gitsemde bi çözüm bulacağını sanmıyorum olur böyle şeyler diyip başından savarlar..8 sene geçmiş üstünden haliyle hem hamileliği unutmuşum hemde yaş gitmiş rabbim hayırlısını versin bizlere cümlemize:26:
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ilk kürtajımdan hemen 2 gün sonra en yakın arkadaşım doğum yapmıştı o hastane odasında neler çektiğimi bir ben bilirim. İnsan hem seviniyor ama bir yanıda üzülüyor,bunu dile de getiremiyosun yanlış anlaşılır kıskandığın düşünülür diye. Ben biraz da dertlerimi insanlara yansıtmayı pek seven bi insan da değilim, benim için üzülsünler istemem. Neyse gelelim bu ikinci düşüğüme bu seferde kuzenimle aynı anda hamile olduğumu öğrenmiştim nasıl mutluyduk anlatamam hatta doktor 1 gün arayla doğum tarihi vermişti, ama işte benimki gene şanssızlığa uğradı inan şimdi onun için o kadar sevinmeme rağmen midesi bulandığında, kalp atışlarını duyduklarında o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Bir yandan da eşlerimize çok fazla yük biniyor değil mi? Hem güçlü olmak zorundalar hem bizim moralimizi yüksek tutmak zorundalar. Benimki çok anlayışlı şanslıyım ama onlarında bazen ipleri bıraktıkları olabiliyor sonuçta onlar içinde can sıkıcı bir durum,bizimde aslında onlara biraz anlayış göstermemiz her söylediklerine alınmamaız gerekiyor kimi zaman. Öpüyorum seni,kalbini huzurlu tut,hepimiz için herşey olumlu olsun umarım,herkes o mis kokuyu içine çekebilsin hastane odasındaki karmaşayı yaşasın,sevdiklerinden,mutluluktan hepimizin gözleri dolu dolu olsun :)))
Mesajini daha yeni goruyorum dusun kafa o kadar ki daginik, aslinda benim acil bir tatile ihtiyacim var...su testlerim olmasa cokdan giderdim de hayirlisi artik..
yaaa kesinlikle.... benim arkadaslarim cok etkilemez beni cunku samimiyetlerine inaniyorum, ama esimin tarafindan birisi en ufak biseyde bile dengemi bozabiliyor cok hassassim, onlarin tarafindan falan bir hamilelilik olsa, cok etkileniyorum. o anda oturup aglamak istiyorum ki, dun aynen oyle oldu, hungur hungur agladim. cogunun samimiyetine inanmiyorum o yuzden bana uzulmelerini istemiyorum, onlar bana uzulunce bile laf vuruyorlar...ya da ben cok hassas oldugum icin en ufak bir yorumu onlardan gelen kaldiramiyorum. Rabbim beni affeder insallah, boyle dusundugum icin.
Sen beni anliyorsun ben seni anliyorum, ve burdaki herkes birbirini anliyor, ne kadar guzel bisey bu...en yakinlarima paylasamadigimi burda yaziyorum, bu beni rahatlatiyor...
Esim iyidir merhametlidir ama seninde dedigin gibi belki onlarinda sabri tasiyor Allah ondan da sizden de razi olsun. Iyiki varsiniz.
Rabbim hepinizin gonlune gore verir insallah. Biran once hayirlisiyla herkes o annelik duygusunu tadar.
Bu birazda insanın kendi kendini sorumlu hissetmesinden biliyormusun? Ben buna inanıyorum. Benim kayınvalidemle muhteşem ilişkilerim var, ama işte kafamda ben biliyorum ya sorunun bende olduğunu o bana sakın üzülme derken gözleri dolduğunda ezilip büzülüyorum oğlunun çocuğunu kucaklamayı ne kadar çok istediğini biliyorum çünkü. Kendi annesiyle böyle bişey yaşamıyor insan çünkü biliyorsun eminsinki annen için önce sen gelirsin. Hoş benim için kayınvalidem de öyle hep kızım diye hitap eder bana,kendi kızı olmadığı içinde çok düşkündür kızlara. Ama işte insan bilinç altında sorumlu hissediyor kendini o yüzdende daha alıngan olup çıkıyor :)Ama bence herşey çok güzel olacak ve birgün geriye dönüp baktığımızda neleri sorun etmişim diye gülücez halimize
canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.ne olur umudunu kaybetme.rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.bizi habersiz bırakma.arkadaşlar ben bebeğimi yine kaybettim.bununla birlikte 5 ldu.kısmette olmayınca olmuyormyş demekki.bi süre psikolojik olarak toparlanana kadar gelmem mhtemelen.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
ne guzel canim Allah bozmasin iliskilerinizi. Valla ne yalan soyleyeyim bastada istemiyordu beni simdide yillar hicbiseyi degistirmedi onlar acisindan.. Ben yinede saygida hizmette kusur etmedim, vicdanen rahatim, tabi insan uzuluyor istenilmedigi icin ama ne yapalaim canlari sagolsun. Allah basimizdan eksik etmesin yinede buyuklerimiz sonucda... ben biliyorum onlarda kizlarinin etkisinde kaliyor. Normaldir. Aslinda simdi dusunuyorumda en buyuk sinav yasadigim su cocugumun olmayisi, simdi bana diger sorunlar aslinda o kadar basit geliyorki, yani onceden hep uzuluyordum beni neden istemiyorlar diye, ama simdi hic onu dusunemiyorum. Rabbim daha buyuk bir sinav cikardi karsima, yine de sukurler olsun. Beterin beteri var. Allahim beterinden korusun hepimizi. Yuzlerimizi guldursun su mubarek gunlerin hatirina.
merhaba kızlar?doktor,kontrollere bundan sonra 2 haftada bir gel dedi.siz hangi aydan itibaran 2 haftada bir gidiyorsunuz. sağlık ocağında iğne yazdırılabiliyor mu?
canım bende akşam bakıp yazayım sana bir tanesinde homozigot olduğunu biliyorum ama hatırlamıyorum kesin bakıp akşama yazarım,öptüm seni
şimdi geldim işten direk baktım yazıyorum canım: MTHFR (A1298C) MUTASYONU HOMOZİGOT 2 tane kürtaj yoluyla sonlandırılmış düşüğüm var.İkincisi çok yeni
Öptüm
şimdi geldim işten direk baktım yazıyorum canım: MTHFR (A1298C) MUTASYONU HOMOZİGOT 2 tane kürtaj yoluyla sonlandırılmış düşüğüm var.İkincisi çok yeni
Öptüm
evet mutasyondan vermemiştir canım haklısın .canım misspoemin mutasyonları farklı onda protein c ve s eksikliği var ve bu diyeti mthfr 677-1298 mutasyonlu olanlara veriyorlar...tolga bey o yüzden misspoeme önermemiş olabilir.
tabiki herkesin farklı ben tolga beye güveniyorum inşallah bu seefr kucağımıza alırız bebklerimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?