Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pcpca çok saol evet ankarada oturuyorum benimde iğnede günde bir taneydi artık ikiye çıkarıcakmışım zor olucak senin iğne dozu nedir bide aspirinde kullanıyomusun ne çok soru sordum dimi:) inşallah bu seferde fazla sulanmaz kanımız:)[/QUOTE]

inşallah canım , benim dozum sbah 4 lük akşam 4 lük.aspirin kullanmıyorum hiç kullanmadım.

Son düzenleme:

Canim evet yaa, zaten stresden bu kadar gecikdi benimkisi demekki, regl olacagima hic bu kadar sevinmemistim daha once, ama mecbur ne yapayim, testlerim yapilmasi icin bu sartti, Testleri yaptirmadan gebe kalmak istemedim ayni seyleri yasamamak icin.

Hakkimizdda hayirlisi olsun canim.

katiliyorum sana canim, bana da bu sitede soylenenler hic batmaz, ama disarda iyi bisey bile soylenmesin, hemen heyheyler geliyoooo

iyiki varsiniz...

canım çok geçmiş olsun.bende de mthfr homozigot.moralini bozma.inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.

merhaba bende aynı mutasyon saplandı benimde iki düşügüm oldu kalp atışları duyulmadı ama şuan 5 aylık hamileyim ve sadece igne kullanıyorum allah isteyen herkezede nasip etsin.

Ne oldu? canım gittinmi? hastaneye..

Gittim canim cok sukur yaptirdim hormon testini. Simdi yarin scana gidicem allttan bakacaklar...sen nasilsin? biseyler hissediyormusun bebis yoldami?
hayirlisi Allahdan. Insallah rabbim gonlune gore verir.

DUn cok agladim ben iki gundur gerci acayip agliyorum ama adetim malum 10 gun gecikdi, normalde adetten bir hafta once bile cok duygusal ve sinirli oluyorum, dusun onu birak 10 gun gecikdi, halimi dusun, iki gundur ozellikle sacma sapan seylerde agliyorum falan. Halim cok kotuydu, ama bugun iyiyim Allah'a sukur,.gecen annemle telde konusuyoruz dusun telde agliyorum zavalli kadini da uzdum zaten uzakdayiz birbirimizden, kizim senin sinirlerin bozulmus, biran once tatile gel diyor. Ahhh anacim. Neyse ben bugun iyiyim Allahdan. aksama akraba ziyareti var (esimin akrabalari) yine birsuru bebek sorulari, cocuk yokmu. olmuyomu, ne zaman yapicaniz, bebeklerini getirip gozumuzun icine sokmalar.... dua edin kizlar..

merhaba bende aynı mutasyon saplandı benimde iki düşügüm oldu kalp atışları duyulmadı ama şuan 5 aylık hamileyim ve sadece igne kullanıyorum allah isteyen herkezede nasip etsin.

Ayyyy ne guzelllll masallah
Rabbim bebegini ve seni korusun, Insallah saglikli hayirli bir sekilde kavusursun bebegine.. Darisi biz olmayanlarin basina... Boyle haberler umut oluyor bana

Ayyyy ne guzelllll masallah
Rabbim bebegini ve seni korusun, Insallah saglikli hayirli bir sekilde kavusursun bebegine.. Darisi biz olmayanlarin basina... Boyle haberler umut oluyor bana

Cnm istersen listeyi 1. sayfaya al herkes ordan takip etsin. Benim listede adım var fakat hamile değildim şimdi hamileyim ve coraspine bemiks innohep o.35 ve gyno ferro sanol kullanıyorum

merhaba öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almanı diliyorum...listeyi 1. sayfaya almak için konu sahibi olmak ya da topik editörü ile görüşmek gerekiyor sanırım..nasıl alabileceğimi biliyorsan ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 1. sayfada olması benim için ve yeni gelenler için büyük kolaylık olacak

Acaba bu topigi acan gila77 bayagi once acmis, hala aramizdami merak ettim? Bilen varmi?

iyi canım sevindim testlerinin yapıldığına inşallah hepsi temiz çıkar..bende çok şükür iyiyim,aslında iyiyim demekte adetten olmuş..
şimdi benim bugün adet günüm,akşama kadar kırmızılar görünmezse eczaneden bir test alıp haftasonuda bişey olmazsa yaparım..ama bana var gibi geliyo nebileyim,aslında bizim sorun hamile kaldıktan sonra başlıyor,inan bana geceleri uykum kaçıyo düşünmekten,halbuki her seferinde söz veriyorum kafama takmıcam düşünmicem diye ama elimde değil neyapayım..
RABBİM e havale ediyorum O herşeyin en doğrusunu bilir,hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
evet canım bende adet öncesi çok sinirli ve duygusal olurum,seninkide hem stres ,hem gecikmenin verdiği bir durumdur belkide,inşallah bundan sonrası güzel olur.
Sorular içinde ,biz ne yaparsak yapalım bu sorular her toplulukta hemen hemen soruluyor,ben eskiden daha çok ezilip büzülürdüm,ama şimdi sorun neyse o şekilde cevap verip güçlü durmaya çalışıyorum,içim kan ağlıyor o ayrı mesele..ne yapabiliriz bu bizim elimizde olan birşey değilki,seni o kadar iyi anlıyorumki ah aah,çünkü o toplumlarda çok bulundum..neyse canım hiç kendini üzme, sen yeni yolunu düşün şimdi..

ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah..çok sevindim.

Saol cnm allah isteyen herkese nasip etsin. bildiğim kadarıyla konu sahibi olmak gerekiyor ama bu sbt konu olduğu için editörlede görüşülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…