merhaba kızlar?doktor,kontrollere bundan sonra 2 haftada bir gel dedi.siz hangi aydan itibaran 2 haftada bir gidiyorsunuz. sağlık ocağında iğne yazdırılabiliyor mu?
Cnm ben sağlık ocağından yazdırıyorum. iğneleri bir kutu yazabiliyor.10 günde bir gidiyorum.
Doktorum rapor çıkarma gereği duymadı sanırım. daha doğrusu rapor hakkında konuşmadık. Sağlık ocağından yazdırabilirsin demişti Sağlık ocağı çok yakınımda doktorumda bekletmiyor. Pek problem olmuyor şimdilik bakalım.canım raporun yok mu?niye öyle az yazıyorlar?
herkese RABBİM bu mübarek günde herkesin,hepimizin kalbinden geçenleri ve dilediklerinin hayırlısını versin...
amin canim insallah.
merhaba canım,çok sevindim kırmızıları görmüşsün eminim rahatlamışsındır..inşallah testlerinde de hiç bir sorun çıkmaz..hayırlısıyla yeni yoluna başlarsın..
boşuna üzüldün o kadar gördünmü?
ALLAH razı olsun canım..seninde cuman mubarek olsun hayırlara vesile olsun inş..ve ne alemdesin nasılsın daha günün varmı..yanlış anlama belkide bu sorudan sıkılıyorsun ama inanki buradaki şahsiyetler her kim olursa olsun bir kardeş bir abla yada en yakın arkadaş kadar mutlu oluyorlar diğer birinin mutluluğuyla..üzüntüyüde beraber yaşıyorlar o kişiyle birlikte buna bende dahilim..bizler burda birbirimize manevi destekçiyiz..ben öyle hissediyorum..
canım çok geçmiş olsun.bende de mthfr homozigot.moralini bozma.inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.
canım hayırlısı olsun madem bu durum senin için daha hayırlı hadi bakalım inş en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inş..herşey gönlüne göre olsun
Ne oldu? canım gittinmi? hastaneye..
merhaba bende aynı mutasyon saplandı benimde iki düşügüm oldu kalp atışları duyulmadı ama şuan 5 aylık hamileyim ve sadece igne kullanıyorum allah isteyen herkezede nasip etsin.
merhaba bende aynı mutasyon saplandı benimde iki düşügüm oldu kalp atışları duyulmadı ama şuan 5 aylık hamileyim ve sadece igne kullanıyorum allah isteyen herkezede nasip etsin.
Cnm istersen listeyi 1. sayfaya al herkes ordan takip etsin. Benim listede adım var fakat hamile değildim şimdi hamileyim ve coraspine bemiks innohep o.35 ve gyno ferro sanol kullanıyorum
Gittim canim cok sukur yaptirdim hormon testini. Simdi yarin scana gidicem allttan bakacaklar...sen nasilsin? biseyler hissediyormusun bebis yoldami?
hayirlisi Allahdan. Insallah rabbim gonlune gore verir.
DUn cok agladim ben iki gundur gerci acayip agliyorum ama adetim malum 10 gun gecikdi, normalde adetten bir hafta once bile cok duygusal ve sinirli oluyorum, dusun onu birak 10 gun gecikdi, halimi dusun, iki gundur ozellikle sacma sapan seylerde agliyorum falan. Halim cok kotuydu, ama bugun iyiyim Allah'a sukur,.gecen annemle telde konusuyoruz dusun telde agliyorum zavalli kadini da uzdum zaten uzakdayiz birbirimizden, kizim senin sinirlerin bozulmus, biran once tatile gel diyor. Ahhh anacim. Neyse ben bugun iyiyim Allahdan. aksama akraba ziyareti var (esimin akrabalari) yine birsuru bebek sorulari, cocuk yokmu. olmuyomu, ne zaman yapicaniz, bebeklerini getirip gozumuzun icine sokmalar.... dua edin kizlar..
merhaba öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almanı diliyorum...listeyi 1. sayfaya almak için konu sahibi olmak ya da topik editörü ile görüşmek gerekiyor sanırım..nasıl alabileceğimi biliyorsan ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 1. sayfada olması benim için ve yeni gelenler için büyük kolaylık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?