Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gecmis olsun canim.Ne kadar beklemeyi dusunuyorsun?

Canım yarın akşamüstü kontrol randevum var,operasyondan sonra doktorum hiç beklemiyceksin hemen hamile kalmanı istiyorum demişti ama yarın bakalım neler diyecek. Ozellikle ben kafamdaki tüm soruların cevabını aldıktan sonra bakalım ne karar vericem, tabii eşim de. Ayrıca gene hemen istediğim an hamile kalabilecekmiyim onu da bilmiyorum tabiiki böyle herşey sanki benim elimdeymiş gibi konuştum ama :) Herşeye yarın bana verilecek cevaplara bağlı yani

canım çok geçmiş olsun.bende de mthfr homozigot.moralini bozma.inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.

Sağol canım desteğin için. Sen ne durumdasın?Var mı kaybın?Ya da hamileliğin?Ne güzel birbirmizi bulmamız.Bizim durumumuz heterozigotlardan biraz daha zor malesef

arkadaşlar merhaba..forumu ziyarete gelmiştim ama maalesef mathematician'ın bebeğini kaybettiğini öğrendim.. çook üzüldümm.. söz bitiyoo burda.. ne diyeyim.. allah hiç birimizin kollarını boş bırakmasın .. duadan başka bişey gelmiyo ki elden.....

ahtamaracım 36.haftada gittim en son kontrole. kısmetse 38. de gidicem. bi sonraki haftada hayırlısıyla doğum olucak.. yani bi kez 2 haftada bir gitmiş olucam..

allah hepimize bu haftalara kadar ilerleyip sonunda sağlıklı bir bebişe kavuşmayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar. yarın yani cuma günü aşılama yapılacak. bana dua edin lütfen. inşallah başarılı geçer. çok heyecanlıyım. korkuyrum yine aynı şeylerin olmasından.dualarınızı bekliyorum.

amin canim insallah, sende hayirlisiyla biran once kucagina alirsin, umut olursun bize

Sansin bol olsun, rabbim yardimcin olsun, dualarimiz seninle, iyi haberlerini bekliyoruz. icini ferah tut, iyi dusun iyi olsun.

canim Rabbim yardimcin olsun, guzel haberlerini bekliyoruz yarin hayirlisiyla

kızlar iyi geceler. sevgi34 ün yazısını okudum. clexan iğnesi kemik erimesimi yapıyor? bunu bilmiyordum. bunu önlemek için ne yapmak lazım? bilgilendirirseniz sevinirim. sevgicim sanada geçmiş olsun. ne kadarlık hamilesin?

herkese RABBİM bu mübarek günde herkesin,hepimizin kalbinden geçenleri ve dilediklerinin hayırlısını versin...

sekerim nerdesin? ne durumdasin bugun
Ben Kirmizilari gordum cok sukur yarin hormon testlerimi yaptirmaya gidicem Allah kismet ederse. :87: ilk defa bu kadar cok seviniyorum 10 gun gecikmelide olsa geldi.

merhaba canım,çok sevindim kırmızıları görmüşsün eminim rahatlamışsındır..inşallah testlerinde de hiç bir sorun çıkmaz..hayırlısıyla yeni yoluna başlarsın..
boşuna üzüldün o kadar gördünmü?

inşallah canım hepimizin dileği bu rabbim yardım etsin hepimize ,ankaradamı oturuyosun tolga hocaya güven zaten sormak istediğin bişey olursada yardımcı olurum.iğne kullanıyormusun diye sormuşsun evet kullanıyorum hergün sabah akşam.[/QUOTE]

çok saol evet ankarada oturuyorum benimde iğnede günde bir taneydi artık ikiye çıkarıcakmışım zor olucak senin iğne dozu nedir bide aspirinde kullanıyomusun ne çok soru sordum dimi:) inşallah bu seferde fazla sulanmaz kanımız:)

en iyisini yaparsın canım iğneye rağmen düşüosa mutlaka bi araştırmak lazım bu neden oluyor diye

canım merhaba,dün yazdığın bu konuyu okuduktan sonra o kadar aklım karıştıki kafamda bir sürü soru işareti var..bu güne kadar 5 doktora gittim(2 tanesi prof) hiç biri böyle birşeyden bahsetmedi..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktorunun adını merak ettim yazarsan sevinirim..

herkese RABBİM bu mübarek günde herkesin,hepimizin kalbinden geçenleri ve dilediklerinin hayırlısını versin...

ALLAH razı olsun canım..seninde cuman mubarek olsun hayırlara vesile olsun inş..ve ne alemdesin nasılsın daha günün varmı..yanlış anlama belkide bu sorudan sıkılıyorsun ama inanki buradaki şahsiyetler her kim olursa olsun bir kardeş bir abla yada en yakın arkadaş kadar mutlu oluyorlar diğer birinin mutluluğuyla..üzüntüyüde beraber yaşıyorlar o kişiyle birlikte buna bende dahilim..bizler burda birbirimize manevi destekçiyiz..ben öyle hissediyorum..

merhaba canım..iğnenin böyle bir yan etkisi olduğunu duydum bende ama bu ne boyutta yada kişiden kişiye nekadar fark eder bilemem benim 5 gün oldu müthiş bacak ve bel ağrılarım var..bacağımında tam kasık kısmı..ama bu hamileliğimin ilerlemesindende olabilir...kalsiyum eksikliğindende olabilir ben sadece kendimce öyle söyledim şüphelendiğim için çünkü çok ağrım oluyo..inş düşündüğüm gibi değildir ve bu arada 5 aylık hamileyim..eğer sen hamileysen yada hamile kalmaya hazırlanıyorsan sana tavsiyem bol bol süt yoğurt ceviz yumurta bunları tüket kalsiyum için tamammı canım.ALLAHA emanet ol...

sekerim nerdesin? ne durumdasin bugun
Ben Kirmizilari gordum cok sukur yarin hormon testlerimi yaptirmaya gidicem Allah kismet ederse. :87: ilk defa bu kadar cok seviniyorum 10 gun gecikmelide olsa geldi.

canım hayırlısı olsun madem bu durum senin için daha hayırlı hadi bakalım inş en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inş..herşey gönlüne göre olsun

aşkolsun neden yanlış anlayayım hiçde sıkılmadım sorundan,tam aksine sorman mera etmen hoşuma gider..
Hem çok doğru yazmışsın bizler neden katıldık buraya ,elbette birbirimize manevi destek olucaz sorunlarımızı paylaşıcaz.
Ayrıca bugün yani ayın 5 inde regl olmam gerekiyor henüz birşey yok eğer bu gün olmazsam yarın,yada pazar günü bir test yaparım hayırlısı bakalım...

canım ya inş istediğin sonuca en kısa zamanda ulaşırsın..belki bu ay belkide daha beklemen gerek ama inş sabret o güzel sonuca rabbim inş eriştirecek sizleri isteyen herkesi..napalım bizim bebişlerimiz çokkkkk nazlı hemen gelmiyorlar anneyi merakta bıraktırıyorlar üzüyorlar ama inş sonunda geliyorlar..bizler ayrıcalıklı anneleriz diğer hamişler gibi değil bizim her adımımız her hereketimiz ayrıcalıklı şaka şaka her anne adayı aynıdır her anne kutsaldır rabbim tüm hamişlerin bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin olmayanlarada inş

AMİİNN canım AMİN..

Sağol canım desteğin için. Sen ne durumdasın?Var mı kaybın?Ya da hamileliğin?Ne güzel birbirmizi bulmamız.Bizim durumumuz heterozigotlardan biraz daha zor malesef

canım şimdi 36 haftama girdim çok şükür.doktoruma sonuçlarımı gösterdiğimde öyle ciddi bişey değil demişti.iki doktora göstermiştim sonuçlarımı.ikisi de aynı şeyi söyledi.folik asit eksikliği dendi.2 ay öncesinden folik asit kullandım.hamile olduğumu öğrenince de iğneye başlattılar.kafana takılan bişey olursa sor canım.

kızlar mutasyonlarımız listesine girmek isteyen arkadaşları ekledim ama listeyi sonra yayınlıycam, çünkü sayfalar liste ile doluyor:)

Cnm istersen listeyi 1. sayfaya al herkes ordan takip etsin. Benim listede adım var fakat hamile değildim şimdi hamileyim ve coraspine bemiks innohep o.35 ve gyno ferro sanol kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…