merhaba arkadaşlarım. bugün sabah aşılamam yapıldı.19 ağustosta sonuç belli olacak. bana bu mubarek ayda dua edin. hepinize selamlar.
geliceksin inşallahhh gelicez yani bende hep tarama zamanı gelenlere şeker yüklemesi yapılanlara bakıp o günleri görebilecek miyim diyorum ama inanıyorum ve yürekten diliyorum ki gelicem:)))ve evet iğneler raporla alınabiliyor sağlık ocaklarında yazdırılabiliyorAh ah keşki o aşamalara gelebilsem benİğneler raporla alınabiliyo bildiğim yani sağlık ocağından yazdırılabileceğini düşünmüyorum ama emin de değilim.Üzgünüm yardımcı olamadım
canım benim yaşadığın son acın olsunşimdi geldim işten direk baktım yazıyorum canım: MTHFR (A1298C) MUTASYONU HOMOZİGOT 2 tane kürtaj yoluyla sonlandırılmış düşüğüm var.İkincisi çok yeni
Öptüm
hayır canım ben hiç karşılaşmadımAcaba bu topigi acan gila77 bayagi once acmis, hala aramizdami merak ettim? Bilen varmi?
merhaba arkadaşlarım. bugün sabah aşılamam yapıldı.19 ağustosta sonuç belli olacak. bana bu mubarek ayda dua edin. hepinize selamlar.
arkadaşlar,dün eşimin dayısının hanımı vefat etti.ALLAH RAHMET eylesin..bizde gece yarısına kadar oradaydık,bu günde gidicem,ben cenazelerden çok etkileniyorum ama, bundan etkilenmemdeki sebep hem kadının, (çok yakından tanımadığım ve samimi olmadığım halde) ölümünü duyduğumda çok üzüldüm,uzun yıllardır o amansız hatalıkla uğraşıyordu zaten, birde çocuğunun olmaması.. dün o kadar kalabalık vardı ama sanki sahipsizdi,çünkü ne anne,diye ağlayan,kız çocukları nede babasının yanında destek olan yine anne diyen oğulları..birden kalabalığın içinde eşime gözüm ilişti ve o anda ikimizi düşündüm çok kötü oldum, yani bana göre o cenaze sahipsizdi sanki..haşa ben asla RABBİM in takdirine söz söylemedim ama aklımdan bunlar geçti O biliyor..yani çok üzldüm,eşimde dahil olmak üzere birsürü yeğeni var dayısının ama insanın kendi evladı gibi olabilirmi? hiç kimse..
Ayyy canim benim cok heyecanlandim, insallah rabbim hayirlisiyla ayin 19. da yuzunu guldurur. Hayirlisiyla insallah. benim de seninkisinden 3 gun sonra randevum butun sonuclar cikmis olursa o zamana kadar, doktor artik sorunumu soyleyecek bana , insallah cozumu olan birseydir. rabbim yardimcimiz olsun.
Stres yapma , rahat ol, aslinda insan umursamadiginda cok guzel sonuclar aliyor, biliyorum bizim durumumuzda olan kisiler icin endise hic bitmiyor ama sen yinede elinden geleni yap, rahat ol. Bol sanslar insallah.
Ayyy canim benim cok heyecanlandim, insallah rabbim hayirlisiyla ayin 19. da yuzunu guldurur. Hayirlisiyla insallah. benim de seninkisinden 3 gun sonra randevum butun sonuclar cikmis olursa o zamana kadar, doktor artik sorunumu soyleyecek bana , insallah cozumu olan birseydir. rabbim yardimcimiz olsun.
Stres yapma , rahat ol, aslinda insan umursamadiginda cok guzel sonuclar aliyor, biliyorum bizim durumumuzda olan kisiler icin endise hic bitmiyor ama sen yinede elinden geleni yap, rahat ol. Bol sanslar insallah.
umudum 31 umarım sonuçların temiz çıkar. çözümü olmayan hiçbirşey çıkmaz. umarım sorunun ne olduğunu bulursun ve beraber gebelik yaşarız. inşallah herşey gönlümüze göre olur.amin
merhaba kızlar?doktor,kontrollere bundan sonra 2 haftada bir gel dedi.siz hangi aydan itibaran 2 haftada bir gidiyorsunuz. sağlık ocağında iğne yazdırılabiliyor mu?
önceki gebeliğimde hep 2 haftada bir gittim şu anda ayda bir gidiyorum ilerleyen haftalarda daha sık giderim tabikii. sağlık ocağından iğne ve diğer ilaçlarını yazdırabilirsin fakat kendi kadın daoğum dr.nun önceden yazmış olduğu reçete nüshasını götürmen gerekir..
GUNAYDIN arkadaslar, hayirli bir gun olur insallah herkes icin
Ayyyy ne guzelllll masallah
Rabbim bebegini ve seni korusun, Insallah saglikli hayirli bir sekilde kavusursun bebegine.. Darisi biz olmayanlarin basina... Boyle haberler umut oluyor bana
inşallah canım hep dua ediyorum zaten allah isteyen herkeze nasip etsin diye .olur inşşalah sizlerinde allah sitedikten sonra olmayacak hiçbirşey yokdur sadece moral ve inanmakla hepsi oalck inşallah
:79::79h bee..nihayet birileri göründü kaç kez baktım kimsecikler yoktu,alışkanlık yaptı burası bende ailemden birileri gibi oldunuz..ne düşündüm biliyomusunuz? hepimiz biraraya gelebilsek birgün ne güzel olurdu dimi ama..sabaha kadar,konuşur, dertleşirdik, oooo,ne güzel olurdu ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?