Canim Aynen bende de aliskanlik oldu... evde oldugum surece burdayim hep, yada sizler benim evimdesiniz .... :) :80:
:79:
aslinda ben biraz diyet yapsam bebegim gelene kadar iyi olmazmi? :44::44:
:97::97::96:
neden ?kilon çok mu fazla ?kaç kilosun ?
normal kilom 58 falandi, gebeliklerimden ve dusuklerimden once, gebelik sonra pesinden kurtajlar derken bi de stres hareketsiz de kaldim cok, 7-8 kilo aldim fazlam var suanda yani, yani 5 kilo versem iyi olur. Ya aslinda benim endiselendigim nokta, estetik acisidan degil,(yoksa bebegim gelsin ben herzaman veririm) \ama simdi hamile kalinca insan daha da cok kilo aliyor, ve birsuru rahatsizlik cikiyor hamilelikde, yani bebegin ve annenin hayatini riske bile sokacak durumlar oluyor, preeklamsi mesela cogunlukla hamilelikde asiri kilo alimindada goruluyor doktor arkadasima oyle demis, cok riskli gecirdi oda, kizda hersey cikti hamilelikde, o yuzden zayif hamile kalmak daha iyi dedi, yoksa hep korkuyosun hamileligin boyunca rahat yiyemiyrsun yesen hastalik cikacak diye korkuyorsun, doktor diyet falan veriyor diyordu...
evet canım yazdıklarında çok haklısın..ayrıca çok fazlan yokmuş verebilirsin hem sana katılıyorum kilo sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da çok önemli...bende kürtajlardan sonra hem ilaçların,hemde stresten kilo almıştım birde bizim hamilelikler riskli olduğu için çok hareket edemiyoruz yani ben öyleydim seni bilemiyorum tabi ama...
ben bir ara televizyonda ebru şallı ile pilates yapıyodum inan bana çok işe yarıyor hem kan dolaşımı içinde iyi, tavsiye ederim yani..ben eğer hamile değilsem tekrar başlamayı düşünüyorum..gerçi şimdi program tatilde ama nette de var ben oradanda yapıyodum..biraz zor ama insan alışıyo sonra..
evet canım yazdıklarında çok haklısın..ayrıca çok fazlan yokmuş verebilirsin hem sana katılıyorum kilo sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da çok önemli...bende kürtajlardan sonra hem ilaçların,hemde stresten kilo almıştım birde bizim hamilelikler riskli olduğu için çok hareket edemiyoruz yani ben öyleydim seni bilemiyorum tabi ama...
ben bir ara televizyonda ebru şallı ile pilates yapıyodum inan bana çok işe yarıyor hem kan dolaşımı içinde iyi, tavsiye ederim yani..ben eğer hamile değilsem tekrar başlamayı düşünüyorum..gerçi şimdi program tatilde ama nette de var ben oradanda yapıyodum..biraz zor ama insan alışıyo sonra..
nasılsın ? canım,toparlanabildin mi ? biraz..
saol canım daha iyiyim.ben de sana bişeyler sormak istiyordum.iğneye rağmen düşükle sonuçlanan gebeliklerinde bebeklerin kaçıncı haftalarda kalbi durmuştu?
hayırlı ramazanlar arkadaaşlar...
iyi olmana sevindim..benim 6 hamileliğim oldu biliyosun ,hemen ,hemen hepsi 7 ila 8 inci haftalarda sonlandırılıyordu..ben zaten 6 hamileliğimin içinde sadece 1 kez kalp atışı gördük,çok zor canım RABBİM bir daha hiç birimize yaşatmasın..o kadarda dikkat edip özen gösteriyoruz peki sen her seferinde iğne kullandınmı?
benim 4 düşük 1 kimysal geblik oldu.son ik hamileliğimde iğne,aspirin,folik ve steroide rağmen 10.haftada kalbi durdu bebeğin.üstelik 8. haftada kontrole gittğimde doktor kal atışlarının çok iyi olduğunu söyleyip bize de dinletmişti.şu katil hhücre olayını netten baya bi araştırdım.doktorumla konuşacam.bağııklık sistemi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.
benim 4 düşük 1 kimysal geblik oldu.son ik hamileliğimde iğne,aspirin,folik ve steroide rağmen 10.haftada kalbi durdu bebeğin.üstelik 8. haftada kontrole gittğimde doktor kal atışlarının çok iyi olduğunu söyleyip bize de dinletmişti.şu katil hhücre olayını netten baya bi araştırdım.doktorumla konuşacam.bağııklık sistemi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?