Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar kırmızılar geldi bende,çok üzüldüm yaa,ama eşim benden daha çok üzüldü ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun..umutlar önümüzdeki aya kaldı bakalım..

kızlar kırmızılar geldi bende,çok üzüldüm yaa,ama eşim benden daha çok üzüldü ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun..umutlar önümüzdeki aya kaldı bakalım..

canim hayirlisi boyleymis oyle dusun, bende uzuldum senin adina ama demekki dogru zaman degilmis henuz. Insallah birdahaki aya olur.

günaydın kızlar.dün akşam görümcemlere yemeğe gittik.et yemeğinin içine defne yaprağı koymuşlar.şimdi baktım netten. defne yaprağı hamilelikte sakıncalıymış.moralim bozuldu.çok da fazla yemedim kokusundan hoşlanmadım.sizde duydunuz mu defne yaprağının zararlarını?

Bende duymustum defne yapragi, maydonoz, ananas, sogan, mayonez, cranberry falan sakincaliymis her ne kadar dogru bilmiyorum ama halk arasinda oyle deniliyor. Ama endiselenme bisey olacagini zannetmiyorum, bir seferlikden . Doktorlar hicbisey demiyorlar bu konuda sadece asiriya gidilmedigi surece. Icini ferah tut demek istedigim.. rabbim korusun seni ve bebegini.

Son düzenleme:
beydağlı merhaba;
üzülme lütfen. umarım birdaha ki aya güzel haberlerini alırız. belki beraber güzel haberler veririz.
özel bir işlem yapılmışmıydı sana kaç gün geçmişti?

beydağlı merhaba;
üzülme lütfen. umarım birdaha ki aya güzel haberlerini alırız. belki beraber güzel haberler veririz.
özel bir işlem yapılmışmıydı sana kaç gün geçmişti?

inşallah canım..ALLAH hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
özel bir işlem yapılmamıştı,hamilelik öncesi yapılan rutin tahliller dışında tabi birde sadece her gün folik asit ve corasprin içiyorum ama yarın ALLAH izin verirse doktora gidip şu katil hücre meselesini sorucam..

canım hayırlısı böyleymiş demekki özme kendini inş bidahaki sefere..ahh ahh bilirim o hüsranları tam yedi sene yılmadan usanmadan her ay dört gözle bekledim hamiş kalmayı herseferinde hüsrana uğradığımda diğer aya diktim gözümü kimi zaman pes ettiğim oldu umudumu yitirdiğim oldu ama şunu asla idrak edemedim..haşaa elbetteki öyle ama rabbim dilemedikçe ne yaparsan yap olmazz işte bu rabbim ol diyecekki o iş olu versin...zamanı geldimi kimsecikler engel olamaz....rabbim sana ve tüm isteyenlere bu duyguyu tatdırsın inş...

evet canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ne kadar üzülmedim desem yalan olur ama eşimin üzülmesine çok üzülüyorum.. ne yapalım ne yaşatacaksa RABBİM onu yaşıcaz.

Kızlar Merhaba bende mayıs ve haziran aylarında idrar ve kan testlerinde çıkan ama sonra kanamayla birlikte düşükle sonuçlanan 2 tane 6 haftalık hamilelikler yaşadım. Hamilelik öncesi testlerim yapılmıştı ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili yapıldımı bilmiyorum :44: acaba testin latince karşılığı nedir? Bu ayda ovulasyonu yakaldık moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yaşadığım üzüntüleri hatırlayınca çok üzlüyorum

evet canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ne kadar üzülmedim desem yalan olur ama eşimin üzülmesine çok üzülüyorum.. ne yapalım ne yaşatacaksa RABBİM onu yaşıcaz.

kızz inş alıcaz eğer ölmezsek o güzel haberlerinizi beraber gün sayarak büyütücez bebişlerimizi hep birlikte yeterki umudunu yitirme tammamı tatlım.. senin zaten oluyor olmasa o daha kötü dua etki hamile kalabiliyorsun 6 tane nedemek dile kolay inş sorununda çözülüp alıcaksın bebişini kucağına..tıpda herşeye çare buldular maşaallah ben kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğin yaşamadığını ilk kendimde duydum.. anaaa bide buraya bir bakarımki nekadarda yayğın bir rahatsızlıkmış.. inş sabret

geçmiş olsun canım inş birdaha yaşamazsın bu sorunu..tahlillerin latince karşılığını bilmiyorum ama aklına takılıyorsa eğer doktoruna söyle ve o seni yönlendirir yada devlet hastahanesine git 2 düşüğünün olduğunu söyle onlarda yapıyor ben devlette yaptırmıştım..herşey gönlüne göre olsun..

Teşekkür ederim Rabbim herkesin gönüne göre versin inşallah.2 düşüğün üstüne doktoruma gittiğimde yapılması gerekn bütün testlerin yapıldığını şu aşamada beni sağlıklı bi anne adayı kabul ettiklerini sürekli birşeyleri sorgulamaya devam edersem tekrar anne olamayacağımı söyledi çok moralimiz bozdu kendime başka doktor arayacağım

inşallah canım inşallah..evet dile kolay tam 6 kez yaşadım,çok zor günler yaşadım,ama yinede kendime inanamıyorum bu kadar sabırlı ve dayanıklı olduğumu,bilmiyordum..
Bugün ne kadar üzüldüm mesela hastalanınca ,sanki o kadar acıyı ben yaşamamışım gibi nasıl bir duygu ve istek bu RABBİM ama elbette sen her şeyin en iyisini bilirsin..

evet malesef her doktor duyarlı değil onlar için gayet normal yaşadıklarımız benimde 2 kürtajım var ben istemesem hala yaptırmayacaklardı ısrarımla oldu..umarım düzgün anlayışlı bir doktora rast gelirsin ve bebişini alırsın en kısa zamanda kucağına

Amin inşallah. Benden önceki hastasına mutlu bi ifadayle ellerini çırparak hamilesin yaşasın dedi. Sıra bana geldi kovmaktan beter etti. Acaba birşeyleri sorgulamak öğrenmek istemek suçlu herhangi bir saygısızlıkta yapmadım kendisine. Doktor çok önemli gerçekten

bilirim bilirimmmm o yangını o içteki olmaması gereken isyanı neden diye çınlayan sorularıı.. ama varya rabbim onlarsızlıkla sınamasın bizleri benim şuan 8 yaşında oğlum varya off off teyzesi bir yaramazki usandırıyor beni bazen.. ama binlerce yüzbinlerce kere şükür rabbimeki o duygudan mahrum etmedi beni..merak etme oldumuda şikayet edersin ve sizleride mahrum etmesin inş..

çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..benim 2 inci kürtajdan sonra gerekli bütün araştırmalar yapılmış ve kan pıhtılaşması çıkmıştı..bazı doktorlarda 3 üncüden sonra yapıyor bu araştırmaları..ama sen doktoruna sorup öğrenmelisin bence bu araştırmaların sana yapılıp yapılmadığını çünkü sadece pıhtılaşma bozukluklarına bakmıyorlar bir sürü tahliller var ,sana yapılan galiba hamilelik öncesi yapılan rutin tahliller..ama umarım sende hiçbir sorun çıkmaz canım moralini daima yüksek tut ve umudunu hiç kaybetme..

Yapılan testler bunlar Toksoplazma,Rubella,Glukoz ve Tsh3ul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…