Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bayanlar aranızda bu iğneyi kullanan yok mu ?diğer iğneleri nerden yapıyorsunuz karından mı kol veya bacaktan mı?

slm canım öncelikle hamileysen hayırlı olsun bebişin ve inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına...ben clexane 04,ml kullanıyorum 20 haftalık gebeyim..ilk önce kolumdan denedim..daha sonra göbekten ve en rahat göbek geldi..göbeğimde morluklar ve bezeler oluşunca bacağa geçtim şimdi tekrar göbek yani kol bacak göbek..hadi bakalım geçmiş olsun..kolay gelsin

ben kullanmıştım bu iğneyi canım ama iğnenin markası ne olursa olsun bunların hepsi karın,kol ve bacaktan yapılabiliyor ama bunu nasıl yapacağını öğretiyorlar zaten bilinçli yapmak ta önemli

yapmsını biliyorum ama nerden yapsam daha iyi olur diye düşündüm

Merhaba canım

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hatta depresyon tedavisi görmek zorunda kaldım 4 düşükten sonra. Yalnız beni tüm sıkıntılarımdan kurtaran Hz. Eyüp'ün hikayesi oldu. Onun başına gelenler elini kıpırdatamayacak hale geldiği halde dilinin döndüğünce Allah'a ibadet etmesi, sabretmesi beni kendime getirdi. Bizim sorunlarımız onunkiler yanında inan küçücük kalıyor. Sıkıntı anlarında bunun düşünmeni öneririm. Ve gördüğüm insanı ilaçlardan çok düşünce yapısını değiştirmesi kurtarıyor psikolojik sıkıntılardan.

bende kolumda yaptım umarım güzel bi hamilelik geçiriirim bebeğimi kucağıma alırım herşey güzel olur senin içinde benim içinde

çok teşekkür ederim herkese 3 düşükten sonra protein c düşük çıktı 4. kez hamileyim çok korkuyorum bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum

slmm canlarim bir zamanlar buralarda bir wie vardi diyen herkese slm olsun

nasilsiniz bakim?gecmisi okuyamadim dogum yapan felan oldumu bilmiyorum sizleri cok ozledim hamileyken bu sayfadan hic cikmayan benn simdi kizimdan zaman bulup zor yaziyorum ise bak:)) ama cok ozluyorum sizi

bizi sorarsaniz cok iyiyiz azra hergun buyuyor artik aguu aguu yapmayada basladi cok seker oldu ben konustugum zaman sanki bana cevap veriyor

yigenim de kalbinden amaliyat oldu ama cok sukur iyi simdi sicak yuvasina ve annesinin sefkatli kollarina kavustu cok sukur simdilik benden bu kadarrr sorulariniza her daim acigim ozelden msj atmaniz yeterli

merhaba canımmmm.. bi bakayım diye girdim topğiğe en üste senin msjın tam da aklımdan geçiyodu azracık napıyo diye.. maşallahh büyümüş de agu yapıyomuş yerim ben onuuuu...

tatlım pzt 10da sezeryan olucammm.. heyecan,korku,inanamama, tedirginlik, sevinç herşey var.. bana bol boll dua et olur mu?

evet bu soruyu ben sık sık soruyorum ama artık yoksunuz:26: diyorum birzamanlar burda eski üyeler vardı ve bizlerin umuduna ışıktı onlar ama artık yoklar..şu zor ve engebelli yolda bize ışık tutacak arkadaşlar yoklar ve inanki üzülüyorum..ama neyseki arada böyle güzel haberlerinizi verince mutlu oluyoruz..bebişini rabbim sana bağışlasın inş yiğenin içinde sevindim rabbim acil şifalar nasip etsin..darısı bizim başımıza inş bizde alırız bebişlerimizi kucağımıza AMİİİİNNNNNNNNN....

SENİNDE GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM..MAŞAALLAH günlerini bitirmişsin ve bebeğini kucağına alıcaksın çok sevindim negüzel haberler bunlar...rabbim sorunsuz birşekilde ağrısız sancısız kurtulman dileğiyle..güzel mevlam olmayanlarada nasip etsin bizlerede o güne erişmeyi nasip etsin amiin...

aminnnnnnnnnnnnn... güzel dileklerin , duaların içinnn çokk sağol canım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. kısaca anlatırsam 18 haziranda kürtaj oldum 7 haftalık bebğime kalp atışı yavaştı. doktorum ilk adetten sonra testlerini yaptırıcaz dedi. 38 gün sonra yani 26 temmuz da adet oldum doktora gittim pıhtılaşma testlerim yapıldı. bende o tarihten sonra korunmayı bıraktım. bugünde öğrendim ki pıhtılaşma problemim var. yanılmıyorsam MTHFR A 1298C HETEROZİGOT sorunum bu. hemen aspirine başladım ama hamile kaldıysam aynı şeyi yaşar mıyım diye bi korkum var. tecrübelerinize yaşanmışlıklara yani sizlere ihtiyacım var. lütfen bana yardım edin aspirin için geç mi kaldım, buay hamileysem yine gelişemezmi iğneye ne zaman başladınız ...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. kısaca anlatırsam 18 haziranda kürtaj oldum 7 haftalık bebğime kalp atışı yavaştı. doktorum ilk adetten sonra testlerini yaptırıcaz dedi. 38 gün sonra yani 26 temmuz da adet oldum doktora gittim pıhtılaşma testlerim yapıldı. bende o tarihten sonra korunmayı bıraktım. bugünde öğrendim ki pıhtılaşma problemim var. yanılmıyorsam MTHFR A 1298C HETEROZİGOT sorunum bu. hemen aspirine başladım ama hamile kaldıysam aynı şeyi yaşar mıyım diye bi korkum var. tecrübelerinize yaşanmışlıklara yani sizlere ihtiyacım var. lütfen bana yardım edin aspirin için geç mi kaldım, buay hamileysem yine gelişemezmi iğneye ne zaman başladınız ...

benimde bir kürtajım var. tsh ım yüksek ve pıhtılaşma sorunumu şimdi öğrendim eğer yeni bişeyler öğrenirsem hemen yazarım.

Cok gecmis olsun arkadasim, Insallah birdaha ayni acilari yasatmaz rabbim...

Ilk Dusukmuydu bu?

Bende burda okuduklarimdan yardimci olmaya calisayim sana, genelde pihtilasma sorunu olanlar gebe kalmadan once folik asit ve coraspin ya da bebek aspirini kullaniyor.

Hamile oldugunu ogrenir ogrenmez kimisi igneye basliyor, kimiside kalp atislarini duyduktan sonra igneye basliyor.

Tabiki doktoruna danisman en dogrusu ama benim burdaki arkadaslardan ogrendigim kadariyla boyle olmasi lazim.

Zaten yazdiklarini okuyunca diger arkadaslarda cevap verecektir.

Dilerim hakkinda hayirlisi olur.

çok geçmiş olsun canım ALLAH birdaha yaşatmasın,iğnelere hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyorsun yani bizler için hamileliği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi

Sevgili Carnationn iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.Evet uzun zaman oldu buraya yazmayalı.Biraz kendimi bu hüzünlü ortamdan uzak tutmak istemiştim.Çünkü yazılanları okumak hem içimi acıtıyordu hem de korkuya kapılıp pozitif düşünemiyordum.Pozitif düşünmeyi başarıp yeniden hamile kaldım ama neye yarar? Yine aynı hüsran.Bakalım genetik incelemeler nasıl çıkacak. Tabi benim kayıplarım sadece pıhtılaşmadan kaynaklanmıyordur,yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor ve düşük riski benim yaşımda zaten çok yüksek.ama umut işte :)
Ne kadar uzak kalmak istesem de ben de hamileliğinin muhteşem gelişimini takip ettim.Allah nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.İsmini ne koymayı düşünüyorsunuz?

innohep kullanan var mı?iğneleri nerden yapıyorsunuz ?

Ben innohep 0,45 kullandım.Bacak ve göbekten yaptım ama bacak inanılmaz ağrıyor ve çok morardı benim.Göbekten yapması kesinlikle daha kolay.Morarmayı engellemek için hemen buz koyabilirsin.Kolay gelsin. inşallah sana çözüm olur iğneler,sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.

Canım benim sitemini okadar iyi anlıyorum kincunku bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum ama Rabb'im izin verirse yavrunu kucağına alırsan bizi çok iyi anliycaksin tatlı bir kosusturma altını değiştir,emzir,gazını cikar sonrada "ee kızıma ee ee ee" zaten onu uyrmaya çalışırken ben bile zor duruyorum ayakta tam uyudu derken bude bakıyorum kızım beşiğin icinde "hahaha uyumadim ki uyumadım ki" yaparcasına oyun oynuyor bizle sonra sil bastan zamanın nadik geçtiğini anlamıyorsun bile bunlar tatlı koşuşturmaca derken bide yigenimin hastalığı çıktı ailece mahvolduk küçücük bedeninde çeşitli aletlerin takılı olduğu düşüncesi acaba bugunde dayanabilecek mı birgün daha yasiycakmi sorusu bana kızını bile unutturdu inanırmisin?rabbimin isine bak ki bu sorular icinde Özge hayata inadına tutuldu çok şükür

Bundan sonra daha sık girmeye calisacam canım ama o kadar stresli bir hamilelik ve dogumun ardından senin eskiler diye bana hitap etmen Çok hoşuma gitti vayy bee bende eski olmuşum dedin kendi kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…