- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
bayanlar aranızda bu iğneyi kullanan yok mu ?diğer iğneleri nerden yapıyorsunuz karından mı kol veya bacaktan mı?
ben kullanmıştım bu iğneyi canım ama iğnenin markası ne olursa olsun bunların hepsi karın,kol ve bacaktan yapılabiliyor ama bunu nasıl yapacağını öğretiyorlar zaten bilinçli yapmak ta önemli
yapmsını biliyorum ama nerden yapsam daha iyi olur diye düşündüm
Kızlar,
Moralim nedense çok bozuldu. Dün akşam oturup bütün akşam ağladım hiçbir sebep yok öylesine. Yaaa sizede zaman zaman böyle basmalar oluyomu yoksa henüz hormonlarım tam oturmadı diye mi böyle şeyler yaşıyorum bilemiyorum. Resmen bütün akşam kendimi üzecek şeyler aradım durdum ağlamak için,offf bir yandan tekrar hamile kalabilecekmiyim korkusu bir yandan gene aynı şeyleri yaşarmıyım diye kendimi yiyip bitirmem nolucak bilmem. Ayrıca hala akıntım var sarı kokusuz falan ama endişeleniyorum işte doktoruma soruyorum gayet normal diyor sizce de normal mi?
yapmsını biliyorum ama nerden yapsam daha iyi olur diye düşündüm
slm canım öncelikle hamileysen hayırlı olsun bebişin ve inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına...ben clexane 04,ml kullanıyorum 20 haftalık gebeyim..ilk önce kolumdan denedim..daha sonra göbekten ve en rahat göbek geldi..göbeğimde morluklar ve bezeler oluşunca bacağa geçtim şimdi tekrar göbek yani kol bacak göbek..hadi bakalım geçmiş olsun..kolay gelsin
slmm canlarim bir zamanlar buralarda bir wie vardi diyen herkese slm olsun
nasilsiniz bakim?gecmisi okuyamadim dogum yapan felan oldumu bilmiyorumsizleri cok ozledim hamileyken bu sayfadan hic cikmayan benn simdi kizimdan zaman bulup zor yaziyorum ise bak:)) ama cok ozluyorum sizi
bizi sorarsaniz cok iyiyiz azra hergun buyuyor artik aguu aguu yapmayada basladi cok seker oldu ben konustugum zaman sanki bana cevap veriyor
yigenim de kalbinden amaliyat oldu ama cok sukur iyi simdi sicak yuvasina ve annesinin sefkatli kollarina kavustu cok sukur simdilik benden bu kadarrr sorulariniza her daim acigim ozelden msj atmaniz yeterli
slmm canlarim bir zamanlar buralarda bir wie vardi diyen herkese slm olsun
nasilsiniz bakim?gecmisi okuyamadim dogum yapan felan oldumu bilmiyorumsizleri cok ozledim hamileyken bu sayfadan hic cikmayan benn simdi kizimdan zaman bulup zor yaziyorum ise bak:)) ama cok ozluyorum sizi
bizi sorarsaniz cok iyiyiz azra hergun buyuyor artik aguu aguu yapmayada basladi cok seker oldu ben konustugum zaman sanki bana cevap veriyor
yigenim de kalbinden amaliyat oldu ama cok sukur iyi simdi sicak yuvasina ve annesinin sefkatli kollarina kavustu cok sukur simdilik benden bu kadarrr sorulariniza her daim acigim ozelden msj atmaniz yeterli
merhaba canımmmm.. bi bakayım diye girdim topğiğe en üste senin msjın tam da aklımdan geçiyodu azracık napıyo diye.. maşallahh büyümüş de agu yapıyomuş yerim ben onuuuu...
tatlım pzt 10da sezeryan olucammm.. heyecan,korku,inanamama, tedirginlik, sevinç herşey var.. bana bol boll dua et olur mu?
SENİNDE GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM..MAŞAALLAH günlerini bitirmişsin ve bebeğini kucağına alıcaksın çok sevindim negüzel haberler bunlar...rabbim sorunsuz birşekilde ağrısız sancısız kurtulman dileğiyle..güzel mevlam olmayanlarada nasip etsin bizlerede o güne erişmeyi nasip etsin amiin...
bende 2 düşük yaşadım.2 sebep bulundu dün.ilki haşimato..tsh değerlerim çok yüksekti.ilaç kullandım bu kezzde çok düştü onu dengede tutmaya çalışıcaz.birde dr bana kan pıhtılaşması var dedi..coraspin verdi gebe kalıncada iğne vuracaksın dedi..çok korkuyorum ve endişeliyim..nasıl olacak..nasıl vurulacak bilenler aydınlatır mı beni lütfen?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. kısaca anlatırsam 18 haziranda kürtaj oldum 7 haftalık bebğime kalp atışı yavaştı. doktorum ilk adetten sonra testlerini yaptırıcaz dedi. 38 gün sonra yani 26 temmuz da adet oldum doktora gittim pıhtılaşma testlerim yapıldı. bende o tarihten sonra korunmayı bıraktım. bugünde öğrendim ki pıhtılaşma problemim var. yanılmıyorsam MTHFR A 1298C HETEROZİGOT sorunum bu. hemen aspirine başladım ama hamile kaldıysam aynı şeyi yaşar mıyım diye bi korkum var. tecrübelerinize yaşanmışlıklara yani sizlere ihtiyacım var. lütfen bana yardım edin aspirin için geç mi kaldım, buay hamileysem yine gelişemezmi iğneye ne zaman başladınız ...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. kısaca anlatırsam 18 haziranda kürtaj oldum 7 haftalık bebğime kalp atışı yavaştı. doktorum ilk adetten sonra testlerini yaptırıcaz dedi. 38 gün sonra yani 26 temmuz da adet oldum doktora gittim pıhtılaşma testlerim yapıldı. bende o tarihten sonra korunmayı bıraktım. bugünde öğrendim ki pıhtılaşma problemim var. yanılmıyorsam MTHFR A 1298C HETEROZİGOT sorunum bu. hemen aspirine başladım ama hamile kaldıysam aynı şeyi yaşar mıyım diye bi korkum var. tecrübelerinize yaşanmışlıklara yani sizlere ihtiyacım var. lütfen bana yardım edin aspirin için geç mi kaldım, buay hamileysem yine gelişemezmi iğneye ne zaman başladınız ...
Sevgili Carnationn iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.Evet uzun zaman oldu buraya yazmayalı.Biraz kendimi bu hüzünlü ortamdan uzak tutmak istemiştim.Çünkü yazılanları okumak hem içimi acıtıyordu hem de korkuya kapılıp pozitif düşünemiyordum.Pozitif düşünmeyi başarıp yeniden hamile kaldım ama neye yarar? Yine aynı hüsran.Bakalım genetik incelemeler nasıl çıkacak. Tabi benim kayıplarım sadece pıhtılaşmadan kaynaklanmıyordur,yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor ve düşük riski benim yaşımda zaten çok yüksek.ama umut işte :)Sevgili rieuse,
hamile olduğunu vede sonlandığını hızlıca burda öğrenmiş oldum. çok geçmiş olsun.. ve bir daha da yaşatmasın..uzun zamandır burda da gözükmüyordun.. merakda etmiştim seni.. ne diyelim, nasip. moralini hep yüksek tut. herşey bizler için. ve en önemlisi dua. canı gönülden isteyin, Allah'ım boş çevirmeyecektir.
bu arada benim midem ilk 8 hafta bulanmamıştı ve de kahverengi lekelerim olmuştu.. bende faktör v leiden heterozigotum. yinemi diyerek çok ağlamıştım. doktorum moralimi yüksek tuttu. çok şükür bugünlere geldik. Allah'ım inşallah kucağımıza da almayı nasip eder.
dicem o ki, bizler işimizi şansa bırakmayalım ama Allah'ım ol diyorsa oluyor. vakti saati gelince..
sevgiler.
innohep kullanan var mı?iğneleri nerden yapıyorsunuz ?
evet bu soruyu ben sık sık soruyorum ama artık yoksunuz:26: diyorum birzamanlar burda eski üyeler vardı ve bizlerin umuduna ışıktı onlar ama artık yoklar..şu zor ve engebelli yolda bize ışık tutacak arkadaşlar yoklar ve inanki üzülüyorum..ama neyseki arada böyle güzel haberlerinizi verince mutlu oluyoruz..bebişini rabbim sana bağışlasın inş yiğenin içinde sevindim rabbim acil şifalar nasip etsin..darısı bizim başımıza inş bizde alırız bebişlerimizi kucağımıza AMİİİİNNNNNNNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?