Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım..sen gebeliklerinde iğne kullandınmıki ya..inanki ya atladım eğer yazdıysan iğne kullandığını yada okumadım iğnenin adı neydi ve kaç ml. dı..mesela ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren günde bir defa clexane 04,ml kullanıyorum şükür şimdilik hiç sorunla karşılaşmadım...canım merak ediyor insan ister istemez içini bir korku salıyor burada güzel de olsa sonu hüsranlada bitse yaşananlar hepimize hitap ediyor..sorunlarımız aynı olduğu için oyüzden bukadar irdeliyoruz araştırıyoruz birbirimizi acaba bendede aynısı olurmu yada aynı durum bendede varmı bu sorular takılıyor aklımıza ama en rahat sorup öğrendiğimiz yer burası..etrafımızdan biri bukadar soru sorsa sıkılır anlatamam çünkü anlamazlar.. ama buradaki durum farklı hepimiz anlıyoruz birbirimizi...umarım anlata bilmişimdir..inş en kısa zamanda bebişin geldiğinde sende biz hamişlerden bilgi alacaksın anlaştıkmı

elbette canım yazdıklarında çok haklısın en iyi bizi biz anlıyoruz ve aynı şeyleri yaşadığımız için en rahat bu soruları birbirimize soruyoruz.
İğne konusuna gelince canım,daha öncede yazdığım gibi benim 6 hamileliğim oldu ve 2 inci düşükten sonra araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıkınca son 4 hamileliğimin hepsinde öğrenir öğrenmez iğne ve asprin tedavisine başladım dahası son 2 sinde cortizon dahi kullandım ama RABBİM nasip etmedi ne yapalım hayırlısı..1 incide frexsprin,2 incide innohep,son 2 sinde ise clexane04ml kullandım canım.

mathematician canım sözün bittiği yer...
acını yürekten paylaşıyorum.

allah sabrını versin.en kısa sürede toparlanmanı dilerim

merhaba bayanlar 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. yine endişe dolu günler başladı. yarın 5 haftalık oluyoruz bugün dr a gitsem karından kese gözükür mü?

aslında kafa karıştıran bir durum seninkisi doktorum benim tahlil sonuçlarıma baktığı an sanki gayet normal bişeymiş gibi senin durumun gayet normal bir iğneyle herşey yoluna girer demişti.. ve şimdilik öylede gidiyor ama sen hemen hemen hepsini kullanmışsın iğnelerin..herkezin mutasyonu farklı farklı benim genimin birinde bozukluk varmış biri sağlammış öyle dedi doktorum anlamam için..belkide senin mutasyonun her iki genindede var ve ilacın dozu yetmiyor..rabbim inş birdahaki sefere sorun yaşamadan hayırlısıyla devam ettirir hamileliğini...

merhaba bayanlar 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. yine endişe dolu günler başladı. yarın 5 haftalık oluyoruz bugün dr a gitsem karından kese gözükür mü?

çok sevindim canım,ALLAH sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin..endişelerinde çok haklısın seni o kadar iyi anlıyorum ki ama iyi şeyler düşünmeye çalış lütfen pozitif düşünmek hamileliği olumlu şekilde etkiliyor.benim hamileliklerimde 5 inci haftada ancak vajinal ultrasond la kese görünmüştü..

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.oceanie titizlenmek konusunda düşüncelerine aynen katılıyorum.Ben de riskli hamilelik diye sürekli yattım,iğnelerimi düzenli vurdum,beslenmeme acayip dikkat ettim.ama bir işe yaramadı yine.Her hamilelik 3 er kg olarak geri döndü bana.Geçenlerde bir programda izlemiştim Zeynep Casaliniydi galiba 9 aylık hamileyken kayalıkların arasından denize atlıyordu :) Ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı acaba?
Benim hamilelik testlerim silik çıkmamıştı hatta hcg değerlerim hep yüksekti.Ama ben de hiç kalp atışı göremedim.Eskiden burayı okurken bu kadınlar bu kadar kayıplarla nasıl tekrar hayata tutunabiliyorlar derdim Başına gelmeyince bilinmezmiş.Çok üzgünüm hem de çok ama tekrar kendimi toparlayıp deneyeceğim.Hepimizin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun sorunsuz geçsin inş hamileliğin..ve bu topikte bu sayfada olduğuna göre sendede kan pıhtılaşması var..şayet böyleyse keseden önce bebeğinin canlanması için iğneye başlaman gerekiyor biliyorsundur.. o yüzden zaman kaybetmeden doktora git ve iğneye başla canım daha sonra kese zaten görünür inş

evet canım benimki çok kafa karıştıyor doktorlarım bile şaşırıyor,sen birde benim halimi düşün.. ne gerekiyorsa hemen yapıyoruz ama, ne bileyim işte buda bizim imtihanımızdır belki bakalım hayat bize neler gösterecek..inşallah hamile kalırsam bu sefer RABBİM sğlıklı her şeyiyle tastamam,hayırlı bir çocuk nasip eder bize

dr umla telde konuşup iğneye başladım ilgine teşekkürler her konuda tecrübelerinizi bekliyorum. sen de meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Sevgili rieuse,

hamile olduğunu vede sonlandığını hızlıca burda öğrenmiş oldum. çok geçmiş olsun.. ve bir daha da yaşatmasın..uzun zamandır burda da gözükmüyordun.. merakda etmiştim seni.. ne diyelim, nasip. moralini hep yüksek tut. herşey bizler için. ve en önemlisi dua. canı gönülden isteyin, Allah'ım boş çevirmeyecektir.

bu arada benim midem ilk 8 hafta bulanmamıştı ve de kahverengi lekelerim olmuştu.. bende faktör v leiden heterozigotum. yinemi diyerek çok ağlamıştım. doktorum moralimi yüksek tuttu. çok şükür bugünlere geldik. Allah'ım inşallah kucağımıza da almayı nasip eder.

dicem o ki, bizler işimizi şansa bırakmayalım ama Allah'ım ol diyorsa oluyor. vakti saati gelince..

sevgiler.

Sorma sorma bende geçen cuma kürtaj sonrası kontrolüme gittim moralim bozuk olduğu için hadi ordan yemeğe gidelim dedik eşimle beraber malum her kürtaj moral bozukluğu olduğu gibi onu hatırlatacak herşeyde moral bozukluğu oluyor aynı sizler gibi. Neyse gittik bir restorana tam yanımızdaki masayada bir aile geldi oturdu,sanırım 5-6 yaşlarında bir oğulları vardı kadında karnı burnunda hamile 7-8 aylık olabilir tahminimce ben imrene imrene onun karnına bakarken birde baktım kadın püfür püfür sigara tellendiriyor nasıl canım yandı nasıl üzüldüm anlatamam. Sağlıklı bir çocuğu var umarım bu da sağlıklı olur ama işte insan bu kadar dikkat ederken elinden kayıp gidiyor bazıları da hiiiç umursamadan lap diye çocuklarını kucaklarına alıveriyorlar. Ahh bir kalp atışı duysam diye günlerce baykuş gibi tünediğim günler oldu benim aklımdan 1 saniye bile çıkaramadığım zamanlar

Sorma sorma bende geçen cuma kürtaj sonrası kontrolüme gittim moralim bozuk olduğu için hadi ordan yemeğe gidelim dedik eşimle beraber malum her kürtaj moral bozukluğu olduğu gibi onu hatırlatacak herşeyde moral bozukluğu oluyor aynı sizler gibi. Neyse gittik bir restorana tam yanımızdaki masayada bir aile geldi oturdu,sanırım 5-6 yaşlarında bir oğulları vardı kadında karnı burnunda hamile 7-8 aylık olabilir tahminimce ben imrene imrene onun karnına bakarken birde baktım kadın püfür püfür sigara tellendiriyor nasıl canım yandı nasıl üzüldüm anlatamam. Sağlıklı bir çocuğu var umarım bu da sağlıklı olur ama işte insan bu kadar dikkat ederken elinden kayıp gidiyor bazıları da hiiiç umursamadan lap diye çocuklarını kucaklarına alıveriyorlar. Ahh bir kalp atışı duysam diye günlerce baykuş gibi tünediğim günler oldu benim aklımdan 1 saniye bile çıkaramadığım zamanlar

evet haklısın ama unutmaki rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş..buda senin imtihanın rabbim inş sabrın ve şükründen emin olup sanada nasip eder sağlıklı bebişini en kısa zamanda.....................Birşeye gönlün akmadıkça,onun sabrıyla sınanmış olmazsın......Seni çekmeyen şey zaten senden uzaktır.....SABIR ODUR Kİ ;Gönlünün akışına ( DUR ) Derken acı çekiyor olmalısın...SABIR ODUR Kİ ;Suları yokuşa akıtıyor gibi zorlanmalısın.....BUNA DA SABREDİLİR Mİ ? Dediğindir SABIR sınavıyla mükellef (SORUMLU) olduğun.....Seni çağırmayan,seni sabretmeye de çağırıyor değildir !!! ŞİMDİ DUR VE SABRINI HESAPLA !!! GÖNLÜNÜN AKTIĞI YER NERESİ ? İşte onu durdur......

çok geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz aynı şeyleri. etrafta böyle sorumsuz anneleri görmek gerçekten üzüyor insanı dr bana su içme dese onu bile yapıcam yeterki sağlıkla gelsin bebişimiz diye.

dr umla telde konuşup iğneye başladım ilgine teşekkürler her konuda tecrübelerinizi bekliyorum. sen de meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

tşkr ederim canım.... şimdi kese konusuna cevap verebilirim 5 hafta erken görülmesi için vajinal ultrasonda belki ama karından aslaa görünmez sabret bir hafta daha bekle

canım aynı durumları hepimiz yaşadık birbirimizi çok iyi anlıyoruz.. aynı durum benim başımada gelmişti bende geçen sene gebeliğimin sonlanacağını arefe günü öğrenmiştim...kan alıcaklar benden tam 6 yerden denediler ama öyle şok olmuştumm donmuştumki asla kan alamadılar hemşireler şokta iğneyi batırıyorlar ama asla kan yok hani derler ya kanım kurudu yemin ederim ben öyle olmuştum ve hastahaneden çıktık dışarısı tıklım tıklım herkez alış verişte sanki dünya sadece benim başıma yıkılmıştı..herkez mutlu sadece mutsuz ve sabrı tükenmiş kişi bendim.. ama bakıyorumda zaman sabır ve şükür herşeyin ilacı asla o günü unutmayacağım rabbim birdaha yaşatmasın ogünler gitsinde birdaha gelmesin inş.. rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...:26:

tşkr ederim canım.... şimdi kese konusuna cevap verebilirim 5 hafta erken görülmesi için vajinal ultrasonda belki ama karından aslaa görünmez sabret bir hafta daha bekle

bhcg 1000 olunca kese gözüküyormuş ama sanırım vajinalde. benim bhcg 4+2 de 387 4+4 de 834. 2 gün oldu tekrar yaptırsam mı acaba?

kuzucum benden size tavsiye bi kromozom analiziyle immünolojik nedenleri araştırın derim

kuzucum benden size tavsiye bi kromozom analiziyle immünolojik nedenleri araştırın derim

merhaba canım bizim kromozom analizleri yapıldı onlarda temiz ama bu immünolojik nedir onu anlayamadım belki onuda yaptırmışımdır o kadar çok tahliler yapıldıki ben artık sayısını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…