merhaba canım bizim kromozom analizleri yapıldı onlarda temiz ama bu immünolojik nedir onu anlayamadım belki onuda yaptırmışımdır o kadar çok tahliler yapıldıki ben artık sayısını bilmiyorum
Kızlar,
Moralim nedense çok bozuldu. Dün akşam oturup bütün akşam ağladım hiçbir sebep yok öylesine. Yaaa sizede zaman zaman böyle basmalar oluyomu yoksa henüz hormonlarım tam oturmadı diye mi böyle şeyler yaşıyorum bilemiyorum. Resmen bütün akşam kendimi üzecek şeyler aradım durdum ağlamak için,offf bir yandan tekrar hamile kalabilecekmiyim korkusu bir yandan gene aynı şeyleri yaşarmıyım diye kendimi yiyip bitirmem nolucak bilmem. Ayrıca hala akıntım var sarı kokusuz falan ama endişeleniyorum işte doktoruma soruyorum gayet normal diyor sizce de normal mi?
merhaba canım bizim kromozom analizleri yapıldı onlarda temiz ama bu immünolojik nedir onu anlayamadım belki onuda yaptırmışımdır o kadar çok tahliler yapıldıki ben artık sayısını bilmiyorum
Kızlar,
Moralim nedense çok bozuldu. Dün akşam oturup bütün akşam ağladım hiçbir sebep yok öylesine. Yaaa sizede zaman zaman böyle basmalar oluyomu yoksa henüz hormonlarım tam oturmadı diye mi böyle şeyler yaşıyorum bilemiyorum. Resmen bütün akşam kendimi üzecek şeyler aradım durdum ağlamak için,offf bir yandan tekrar hamile kalabilecekmiyim korkusu bir yandan gene aynı şeyleri yaşarmıyım diye kendimi yiyip bitirmem nolucak bilmem. Ayrıca hala akıntım var sarı kokusuz falan ama endişeleniyorum işte doktoruma soruyorum gayet normal diyor sizce de normal mi?
Kızlar,
Banada arada oluyor.... daha cok istemedigim insanlarin yanina gidince oluyor, sanki yarama tuz basiyorlar..canim cok aciyor...eve gelip hungur hungur agliyorum.. Hele gecenlerde resmen teror estirdim evde, esimde sasirdi zavallim. O da ne yapacak benim elimden bilmiyorum, ama boyle durumlarda es destegi kendi ailenin destegi cok onemli, gerci sizleri buldukdan sonra daha iyiyim, iyi ki varsiniz, rabbim gonlunuze gore versin hepinizin.
slm canım,bende senin gibi çook ağlama nöbetleri geçirdim ,ok kadar çoktuki kimseyi görmek kimseyle konuşmak dahi istemezdim ne telefonda ne yüzyüze kimsenin bana geçmiş olsun deyip,neden oluyor böyle sorusunu duymak istemiyordum kendimi bomboş ve yaşamıyor gibi hissediyordum.ama zaman geçtikçe etrafındaki bazı olayları gördükçe şükrederdim RABBİM e halada şükrediyorum ve biliyorum ki benim görmediğim ve bilmediğim çok şey vardır çünkü her hayrın içinde şer,her şerrin içinde de bir hayır vardır mutlaka..sana elbette ağlama diyemem iyikide ağlıyoruz yoksa bunun dışa vurumu daha kötü olurdu diye düşünüyorum.bu acıyı sayı olarak aranızda en fazla yaşayan benim herhalde tam 6 kez dile kolay ama bak ben yine umutla ve ALLAH a sığınarak bir kez daha denicem onun için sakın umudunu kaybetme canım..tabi bu kürtajda insanın hormon ve sinir sistemlerini öylesine allak bullak ediyorki ah canım yani çok normal yaşadıkların..akıntılarındanda endişelenme normal onlar zamanla düzelir..
bence kvrck soyledigi gibi immunolojinin ustune birdaha dus, cunku bu diger testlerden ayri bir testmis. Vucudunun bagisiklik sistemiyle alakali, gecmis yorumlardan okudum. Vucudun bebegi yabanci olarak goruyor ve reddediyor, su gecen bahsettigimiz olay yani... sen doktorlara bakma, bazilarinin ustune dusmessen hic soylemiyorlar bisey ama bazilari hepsi degil :) (bu benim sahsi fikrim tabi,yinede sana kalmis canim, ama sanki gozden kacan birseyler var gibi geliyor, bilmiyorum ama herseyi bi basdan gozden gecir derim canim, daha uzman bir doktorla)
neyse, kafani karistirmak istemem (galiba karistirdim bileama Rabbim herseyin dermanini verirmis bu dunyada, cozumu olan bisey yokmus derler, sadece o bizim ne kadar arastirdigimiza bagliymis diyolar yaaa....Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurur, evlat hasretiyle sinamaz bizi, kucaklarimizi doldurur insallah.
Aynı duygular içindeyim buraya üye olduğumdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Benim eşimde çok destek oluyor ama o çok direk biri madem bu kadar yıpranıyosun bir daha denemeyelim o zaman deyip kestirip atar, kötü niyetinden değil ama işte böyle direk olarak duymak daha da üzüyor insanı. Ona da bunu anlatamıyorum aynı şeyleri 40 bin kere konuşmanın ne faydası var diyor bana, haklı tabi ama elimde değil işte. Özellikle insan hamile haberi aldığında doğum haberi duyduğunda daha da canı yanıyor. Kuzenim benimle aynı anda hamile kalmıştı şimdi mide bulantıları başladı kalp atışını gördüler falan çok mutluyum onun için ama bir yandan da içimde birşey batıyor işteHeralde onlar aklıma gelince de daha kötü oluyorum, o doğum yaptığında nasıl hissedicem hiç bilmiyorum çok canım yanacak heralde
Aynı duygular içindeyim buraya üye olduğumdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Benim eşimde çok destek oluyor ama o çok direk biri madem bu kadar yıpranıyosun bir daha denemeyelim o zaman deyip kestirip atar, kötü niyetinden değil ama işte böyle direk olarak duymak daha da üzüyor insanı. Ona da bunu anlatamıyorum aynı şeyleri 40 bin kere konuşmanın ne faydası var diyor bana, haklı tabi ama elimde değil işte. Özellikle insan hamile haberi aldığında doğum haberi duyduğunda daha da canı yanıyor. Kuzenim benimle aynı anda hamile kalmıştı şimdi mide bulantıları başladı kalp atışını gördüler falan çok mutluyum onun için ama bir yandan da içimde birşey batıyor işteHeralde onlar aklıma gelince de daha kötü oluyorum, o doğum yaptığında nasıl hissedicem hiç bilmiyorum çok canım yanacak heralde
canım bunuda soruca bakalım yaa o kadar çok tahlil var ki elimde inan bana abartısız 2 dosya oluştururum heralde ALLAH eksikliklerini vermesin ama doktorlara gitmekten ve tahlil yaptırmaktan o kadar sıkıldımki.birde birsürü para veriyorsun sanki baba hayrına bakıyorlar gibi sorduğun sorulara zorla cevap veriyorlar.aklımda birsürü soru oluyor onların bu tavrı yüzünden çoğunu sormayı unutuyorum.doktoruna düşmek çok önemli birde gittiğim doktorların 2 si prof 2 side uzman doktordu..aklım çok karışık belkide ilk gittiğim doktoruma tekrar giderim hiç değilse bütün araştırmalarımı o yapmıştı bakacağız artık
Simdi bende ayni durumdayim seninle belki de sitede bircok arkadas ayni seyleri hissediyor veya hissetti. Bizim psikolojimizi cok bozmadan bu yola devam etmemiz lazim, birbirimize guc ve umut vermeliyiz, dertlesince bile burda rahatliyoruz, guclu olmamiz lazim, nasil olacak benimde cok bir fikrim yok ama sevgiliye34'un dedigi gibi sadece SABIR VE DUA ile yaralarimizin biraz hafifleyecegini dusunuyorum. Birde hamile olan arkadaslarin destegi de onemli sonucda onlarda bu yoldan gectiler, hamileler, kimisi bebeklerini kucagina aldi Allaha sukur tabi, ama onlarinda destegine ihtiyacimiz var bizim, arada buraya yorum yapsalar o da bize bir umut olacak diye dusunuyorum. cok uzattim sanirim... :) sonuc olarak biz burdayiz uzulme sen olurmu...canim arkadasim
bayanlar aranızda bu iğneyi kullanan yok mu ?diğer iğneleri nerden yapıyorsunuz karından mı kol veya bacaktan mı?
Desteğin için çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin çığlığına bir gün yanıt gelir. Çok üzüldüm kayıpların için her seferinde insan biraz daha yıkılıyor ben 2 kere yaşadım ama anlıyorum seni. Özellikle beni bitiren soru da bu neden oluyor sorusuna sürekli cevap vermek ve sürekli mutluymuşum ve etkilenmemişim numarası yapmak. Bu sıkıntılarımız bitecek mi birgün dersiniz birgün hepimiz burdan mutlu haberler verebilecekmiyiz? Herkes için bütün kalbimle istiyorum inanın en az kendim kadar hepinizin mutlu haberi vermesini bekliyorum. Birde bi sorum olacak bu grup sanırım çoktan açılmış acaba eski üye varmı aranızda yada eski üyelerden haberler varmı sağlıklı hamilelik geçirmiş doğum yapmış olanlar var mı? Belki onları bilsek biraz daha umut olur bize...
ben ikinci hamileliğimde iğne kullandım kolumdan yapıyordum daha kolay geliyor diye ama doktoruma sormuştum farketmez deri altından olduğu sürece istediğin yerden yapabilirsin demişti bana. Ben fraxiparine 0,6 kullanmıştım.
innohep kullanan var mı?iğneleri nerden yapıyorsunuz ?
çok sağ ol dr.her hangi bişey söylemedi bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?