Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende de biraz azalma var sanki, bende rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum, gerci doktorlar ultrasoundaki endometrium kalinligindan anliyorlarmis bir yapisikliga egilim varmi diye ama ben yinede cektirmeyi dusunuyorum, seninde icinde bir suphe varsa cektir canim.

Rahim filminden sonra ne kadar beklemeli denemelere baslamak icin, bu onemli, cunku sonucda ilac veriliyorfallopian tuplerine falan. bir fikri olan varmi?

canım ben bu sene ocakta rahim filmi çekilmiştim
sonra da martta hamile kalmıştım..

dr korunma fln söylemedi bana, verilen ilaç su bazlı olduğundan sakıncası olmuyomuş
hatta filmden sonra ihtimal artıyo duymuşsundur

eğer hsg çekinirsen ilacın su bazlı olup olmadığını sor mutlaka
zaten başka türlü de kullanılmıyomuş heralde artık..
en iyisi dr.a sormak

2.kürtajdan sonra testler için fln bi profa gitmiştim ben hsg istedi
elimde var 2.hamilelikten önce çekindim yine çektireyim mi dedim gerek yok dedi
aslında yapışıklık küçük bi ihtimal ama hem adet ağrısı var ama adet kanaması yok..
en iyisi bi dr.a gitmek şu günlerde..

canim ben zannettim adetsin suanda ama kanama yok diyorsun.... hamilesindir belki... test yaptirdinmi?

Ben ilk defa burada duyuyorum bu diyeti doktorum hiç bahsetmedi. Benim mthfr 1298 homozigot diğer değerler normal mutasyon yok. Acaba protein değerlerinde bir sorun mu var onunla mı ilgili diyet?

bende de mtfr 677 ve 1298 heterezigot diğer herşey normal çıktı ama bu diyeti saçma buluyorum bi taraftanda uyguluyorum kafam çok karışık

evet ya artık hangi doktora güvenicem şaşırdım bahsettiğin vitaminleri bende kullandım gebelik öncesi. ama diyet zor gelio

canim ben zannettim adetsin suanda ama kanama yok diyorsun.... hamilesindir belki... test yaptirdinmi?

adetlerim düzensizdir benim zaten
salı günü 36.günümdü gelen giden olmayınca test yaptırdım ve negatif çıktı
dün ve bugün de lekelenmelerim var, kahverengi pıhtılar fln geliyo arada
ama eğer bikaç gün içinde kırmızıya dönmezse dr.a gitmeyi düşünüyorum..

yapışıklık olabilir, yumurtalıkta kist olmuş olabilir vs

canım benim hep aklımdasın bende işten dolayı giremiyorum buraya arada uğruyorum senin için hep dua edicem hiç merak etme 15 ağustosda olcak yani doğum hadi hayırlısı olsun bitanemm sende benim ismimi geçirerek nolur dua et eylülde tüp bebeğe başlıyorum az kaldı çok heyecanlıyımm dualarını eksit etme nolur senin içinde hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin bi tanemmmm

wieeee kuzumm senden haber almak çok güzelll bebişini öp benim için

bende de mtfr 677 ve 1298 heterezigot diğer herşey normal çıktı ama bu diyeti saçma buluyorum bi taraftanda uyguluyorum kafam çok karışık

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...oninden-fakir-diyet-yapan-var-arkadaslar.html

Burada ilgili bir konu buldum. Daha önce de homosistein düzeyine bakılan bir test yaptı mı doktorunuz diye yazmıştım size. Eğer homosistein yüksekse metioninden fakir diyet uygulanıyor. Çünkü homosisteine dönüşen madde metionin.

Aynen ben de MTHFR birleşik heterozigotum. Homosistein düzeyime bakıldı normal çıktı. Diyet filan da önerin olmadı.

Homosisteine bakılmadıysa doktor her ihtimale karşı yani ya yükselirse diye diyet uygulamış olabilir. Ama bunun yerine homosistein düzeylerinin belli aralıklarla takibi de yapılabilir.

saol tugba araştırmışsın. ben de aydınlandım
homosistein normal çıkmış benim..
kolestrol gibi bişeymiş sanırım bu ama onun bilinmeyen kötü kardeşi.
ozaman araştırmıştım.. demek diyeti bu yüzden veriyolar..

sanırım kilo vererek sağlıklı beslenerek biçok açıdan en iyisni yapıyorum

çok teşekkür ederim haftaya kontrolüm var bu testi isticem doktordan.yapılmadı ama ya yüksek çıkarsa die bu diyetide yapamıcam en azından sonuçlara göre davranırım saol

canım aynıyız seninle bende mthfr 677 heterozigotum,demek iğne önerdi doktor..
peki iğnelerin bize bir zararı oluyomu doktorunuza hiç sordunuzmu,forumda okudum bazı arkadqaşlar heterozigot olarak kullanmanın mide kanaması beyin kanaması gibi sorunlara yol açtığını yazmış,hem sağlığımız önemli,diğer taraftanda bebeğimizin sağlığı,allahım yardımcımız olsun inşallah..

bendede hiç fazla kilo yok ve hiç bir zamanda kilolu olmadım ve inan o kadar sağlıklı beslenirim ki normal hayatta.ama bunlarla ilgisi yokmuş maalesef.sorun genler işte.

ben homosistein testi için bi kaç hastaneyi aradım burda yapılmıo dediler sen nerde yaptırdın acaba?kan alınıyo sadeec değilmi.

ben homosistein testi için bi kaç hastaneyi aradım burda yapılmıo dediler sen nerde yaptırdın acaba?kan alınıyo sadeec değilmi.

Başkent Üniversitesi'nde yaptırdım. Üniversite hastanesi bulmak lazım galiba. Evet sadece kan alıyorlar kandan bakılıyor.

Başkent Üniversitesi'nde yaptırdım. Üniversite hastanesi bulmak lazım galiba. Evet sadece kan alıyorlar kandan bakılıyor.

çok saol arkadaşım çok soru soruyorum ama ne kadar bide sonuçlar kaç günde çıkıyo ben doktorumdan habersiz yaptırcam sanırım.

bendede hiç fazla kilo yok ve hiç bir zamanda kilolu olmadım ve inan o kadar sağlıklı beslenirim ki normal hayatta.ama bunlarla ilgisi yokmuş maalesef.sorun genler işte.
evet sorun genlerde ama ben kilolu olmaya hep meyilliyim
sigara da içtim yıllarca
yapabileceğim kötü şeyleri yapmışım yanii

tıp fakültesi hastanesinde bakılmıştı benim. 1 haftada fln çıkmıştı sonuç
uzun süreli bişey değil

teşekkürler bende yaptırcam en yakın zamanda.

çok saol arkadaşım çok soru soruyorum ama ne kadar bide sonuçlar kaç günde çıkıyo ben doktorumdan habersiz yaptırcam sanırım.

Estağfurullah ne demek. Hematolog muayenesi 38 liraydı. Muayene olmadan direk yaparlar mı bilmiyorum. Folik+B12+Homosistein'e 15.5 verdim. 2 gün sonra çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…