çok iyiymiş bende orda yaptırayım o zaman.teşekkürler.demekki senin doktorun çok bilinçli kime gidiyordun sen sölemesen benim bu testtende haberim olmucaktı.bir kaç doktora daha görünmek istiyorum ama kafa karıştırırlar diede korkuyorum
bir kürtajımdan sonra(yanlış hatırlamıyorsam 5 iinciydi ) o kadar ağlamıştım ki ağlamaktan yorulup uykuya dalmışım..rüyamda kendimi tertemiz,nilüfer çiçekleriyle dolu etrafı yemyeşil küçük bir göletin içinde gördüm ve sonrasında yüzünü görmediğim çok güzel bir ses bana şöyle seslendi;
o nilüfer çiçeğini al ve üfle.. dediğini yaptım ve elimdeki çiçek kırmızı bir goncagüle sonra kucağımda çıplak bir bebeğe dönüştü ve o ses bana üzülme bir oğlun olacak adınıda MİRAÇ koyacaksın dedi.. bu rüyadan çok etkilenmiştim acaba gerçekleşirmi? çok merak ediyorum..
Çok güzel bir rüya Ben de aklımda hiç bebek filan yokken küçük bir kız çocuğu görmüştüm rüyamda...Çocuğum onu kardeşim diye tanıttı bana... 1ay sonra hamile kaldımve şimdilik herşey yolunda Senin rüyanın çıkacağına da eminim işAllah....
merhaba canım.çok güzel bir rüya görmüşsün.inşallah çıkacak allahın izniyle.sakın umudunu yitirme canım.sana tavsiyem kafanı dağıtacak güzel bir hobi bul kendine veya spor yap.spor mutluluk hormonu artıyor canım.bide bakmışsınki bebek kendiliğinden gelmiş.ben öyle yaptım.inşalah rabbim sağlıkla tamamına erdirir.sana ve tüm hamileliği bekleyenlerede kısa sürede rabbim hamileliği nasip eder inşallah..allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah..
selam kızlar mthfr 677 homozigot um ben bunu biliyodum geçen ay test yaptırmıştık
ozaman sadece 3 faktöre bakılmıştı
şimdi 5 tane faktöre bakıldı,
bir de PAI 4G/4G çıkmışım..
yani 2 faktörde de homozigotum.. sanırım 2 tane olmasında tedavide bi değişiklik olmuyo..
off biri yorum yapsın
bir kürtajımdan sonra(yanlış hatırlamıyorsam 5 iinciydi ) o kadar ağlamıştım ki ağlamaktan yorulup uykuya dalmışım..rüyamda kendimi tertemiz,nilüfer çiçekleriyle dolu etrafı yemyeşil küçük bir göletin içinde gördüm ve sonrasında yüzünü görmediğim çok güzel bir ses bana şöyle seslendi;
o nilüfer çiçeğini al ve üfle.. dediğini yaptım ve elimdeki çiçek kırmızı bir goncagüle sonra kucağımda çıplak bir bebeğe dönüştü ve o ses bana üzülme bir oğlun olacak adınıda MİRAÇ koyacaksın dedi.. bu rüyadan çok etkilenmiştim acaba gerçekleşirmi? çok merak ediyorum..
merhaba canım.çok güzel bir rüya görmüşsün.inşallah çıkacak allahın izniyle.sakın umudunu yitirme canım.sana tavsiyem kafanı dağıtacak güzel bir hobi bul kendine veya spor yap.spor mutluluk hormonu artıyor canım.bide bakmışsınki bebek kendiliğinden gelmiş.ben öyle yaptım.inşalah rabbim sağlıkla tamamına erdirir.sana ve tüm hamileliği bekleyenlerede kısa sürede rabbim hamileliği nasip eder inşallah..allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah..
ayy canım benim yaa çok etkilendim ruyandan bende sık ruya gören biri olarak..rabbim hayırlara vesile etsin inş..ama ruyan açık ve net bizlerin bişey demesine lüzum kalmamış aslında sadece zamanı var demekki ve bu zamanıda sabırla geçirmen dileğiyle.. ama bak ilk oğlun olursa adını kesin miraç koy olurmu güzel bir isim
merhaba arkadaslar
nasılsınızz bız ıyıyız hamdolsun aslında daha ıyıyız demelıyım
1 haftadır eymen ıshal olmustu gıremedım nete uykusuzluk falan ramazan bıraz yoruldum gunler vızır vızır gecıyo oglum 21 gunluk oldu
sımdı daha ıyı sukurler olsun
sizlerde ne var ne yok
baharcelık hala yok pıyasada galıba
hamıle lıstesı guncellenmıyo umut lıstemız o bızım
eskılerden kımseler yokk
ne oldu bu topıge yaaa bı wie yi opkuyabılıyorum baskada yok
nereye kayboldu herkess
neden guncellenmıyo lıstelerr
neyse herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
evet canım bende büyük bir sabırla bekliyorum, inşallah o güzel zamanı RABBİM en kısa zamanda yaşatır..
miraç bebek gelicek inş inş canım en kısa zamanda gelir buseferde allahım bu durmuyor çok yaramaz hiç susmuyor hep ağlıyor napıcağımı şaşırdım kafamı kaşıyacak zamanım yok diyeceğin günler tez zamanda gelir inş
merhaba arkadaslar
nasılsınızz bız ıyıyız hamdolsun aslında daha ıyıyız demelıyım
1 haftadır eymen ıshal olmustu gıremedım nete uykusuzluk falan ramazan bıraz yoruldum gunler vızır vızır gecıyo oglum 21 gunluk oldu
sımdı daha ıyı sukurler olsun
sizlerde ne var ne yok
baharcelık hala yok pıyasada galıba
hamıle lıstesı guncellenmıyo umut lıstemız o bızım
eskılerden kımseler yokk
ne oldu bu topıge yaaa bı wie yi opkuyabılıyorum baskada yok
nereye kayboldu herkess
neden guncellenmıyo lıstelerr
neyse herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
merhaba canımmmm.. bi bakayım diye girdim topğiğe en üste senin msjın tam da aklımdan geçiyodu azracık napıyo diye.. maşallahh büyümüş de agu yapıyomuş yerim ben onuuuu...
tatlım pzt 10da sezeryan olucammm.. heyecan,korku,inanamama, tedirginlik, sevinç herşey var.. bana bol boll dua et olur mu?
canım maşallah size..allahın izniyle günleriniz bitti maşşallah..nası gelecek diyodun bak ogünler..çok şükür geldi.rabbim yardımcın olsun canım.bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz..bebeğimde benimle olsaydı seninle aynıydık oda bugün yarın dünyaya gelecekti ama olmadısağlık olsun geç olsunda güç olmasın...dualarında bizide unutma...allaha emanet ol....
merhaba canım naber nasılsın çoktandır göremiyorum seni eğer yanlış hatırlamıyor ve karıştırmıyorsan seni...hamileliklerimiz hemen hemen aynı gidiyordu..eğer doğru hatırladıysam umarım bir sorun yoktur inş herşey yolundadır ve arada gir bizleri habersiz bırakma olurmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?