Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar mthfr 677 homozigot um ben bunu biliyodum geçen ay test yaptırmıştık
ozaman sadece 3 faktöre bakılmıştı
şimdi 5 tane faktöre bakıldı,
bir de PAI 4G/4G çıkmışım..

yani 2 faktörde de homozigotum.. sanırım 2 tane olmasında tedavide bi değişiklik olmuyo..
off biri yorum yapsın

Özel mesaj attım canım doktor adını

Çok güzel bir rüya Ben de aklımda hiç bebek filan yokken küçük bir kız çocuğu görmüştüm rüyamda...Çocuğum onu kardeşim diye tanıttı bana... 1ay sonra hamile kaldım ve şimdilik herşey yolunda Senin rüyanın çıkacağına da eminim işAllah....

inşallah canım...RABBİM senin hamileliğinide hayırlısıyla,sağlıkla ve sorunsuz bir şekilde tamamına erdirir inşallah.

merhaba canım.çok güzel bir rüya görmüşsün.inşallah çıkacak allahın izniyle.sakın umudunu yitirme canım.sana tavsiyem kafanı dağıtacak güzel bir hobi bul kendine veya spor yap.spor mutluluk hormonu artıyor canım.bide bakmışsınki bebek kendiliğinden gelmiş.ben öyle yaptım.inşalah rabbim sağlıkla tamamına erdirir.sana ve tüm hamileliği bekleyenlerede kısa sürede rabbim hamileliği nasip eder inşallah..allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah..

Son düzenleme:

sanada merhaba canım güzel dileklerin ve duaların için sağol canım RABBİM kabul eder inşallah,seninde hamileliğini sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirir..

merhaba arkadaslar
nasılsınızz bız ıyıyız hamdolsun aslında daha ıyıyız demelıyım
1 haftadır eymen ıshal olmustu gıremedım nete uykusuzluk falan ramazan bıraz yoruldum gunler vızır vızır gecıyo oglum 21 gunluk oldu
sımdı daha ıyı sukurler olsun
sizlerde ne var ne yok
baharcelık hala yok pıyasada galıba
hamıle lıstesı guncellenmıyo umut lıstemız o bızım
eskılerden kımseler yokk
ne oldu bu topıge yaaa bı wie yi opkuyabılıyorum baskada yok
nereye kayboldu herkess

neden guncellenmıyo lıstelerr
neyse herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum

bi fikri olan yok mu?? :26::26:

ayy canım benim yaa çok etkilendim ruyandan bende sık ruya gören biri olarak..rabbim hayırlara vesile etsin inş..ama ruyan açık ve net bizlerin bişey demesine lüzum kalmamış aslında sadece zamanı var demekki ve bu zamanıda sabırla geçirmen dileğiyle.. ama bak ilk oğlun olursa adını kesin miraç koy olurmu güzel bir isim

merhaba canım naber nasılsın çoktandır göremiyorum seni eğer yanlış hatırlamıyor ve karıştırmıyorsan seni...hamileliklerimiz hemen hemen aynı gidiyordu..eğer doğru hatırladıysam umarım bir sorun yoktur inş herşey yolundadır ve arada gir bizleri habersiz bırakma olurmu canım

evet canım bende büyük bir sabırla bekliyorum, inşallah o güzel zamanı RABBİM en kısa zamanda yaşatır..

merhaba canım ALLAH analı babalı sağlıklı büyütsün bebişini inş..ve senin aracılığınla bir sitemim var siz eski üyelere.. sizlere kırılıyoruz biz yeni üyeler sanki bizler ilgilendirmiyor gibiyiz sizleri oysaki biz yenilerin umut ışığısınız sizler.. ve bebişini kucağına alan birdaha gelmiyor gelende eskilerin isimlerini sayıp çıkıyor biz öyle kala kalıyoruz..buda beni üzüyor...sizin yine bir umut listeniz var bizim oda yokneyse şükürki iyisiniz buda güzel ve seninda ramazanın hayırlara vesile olsun inş..

evet canım bende büyük bir sabırla bekliyorum, inşallah o güzel zamanı RABBİM en kısa zamanda yaşatır..

miraç bebek gelicek inş inş canım en kısa zamanda gelir buseferde allahım bu durmuyor çok yaramaz hiç susmuyor hep ağlıyor napıcağımı şaşırdım kafamı kaşıyacak zamanım yok diyeceğin günler tez zamanda gelir inş

ay ne güzel mesaj bu çok sağol canım yüzümü güldürdün..vallahi doğru yazmışsın inşallah olursa bu seferde böyle şeylerden yakınırız işte insan oğlu..

mrb canım sanada hayırlı ramazanlar...maşallah kuzucuk kocaman olmuş...evt eskilerden kimse girmiyo artık...kuzucukları kucağına aldı herkes onlarla uğraşıyolar sanırım...inşallah sizin gibi o günleri ben ve bütün arkadaşlarımda görürüz hayırlısıyla....allaha emanet olun bebişte sende

canım maşallah size..allahın izniyle günleriniz bitti maşşallah..nası gelecek diyodun bak ogünler..çok şükür geldi.rabbim yardımcın olsun canım.bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz..bebeğimde benimle olsaydı seninle aynıydık oda bugün yarın dünyaya gelecekti ama olmadı sağlık olsun geç olsunda güç olmasın...dualarında bizide unutma...allaha emanet ol....

ayyy güzel arkadaşım benim.. sağol güzel dileklerin duaların için.. allah sana en kısa sürede bu acılarını, burukluğunu azaltcak sağlıklı bi hamilelik süreci yaştıcak gönülden inanıyorum güzel haberlerini alıcaz inşalllahh.. çok zor şeyler yaşadın ama yarınların çok aydınlık olucak kalbin gibi ...

haber veririm hemen zaten.. ben bu topic sayesinde aştım bazı şeyleri. sizin desteğinizi , ilginizi, paylaşımınızı nası unuturum..

hepinizi çook çook opuyorum. hep dua edicem hepinize....

arkadaşlar bugün iğnemi yapmayı unuttum tam 2 saat sonra yaptım nasıl böle bisey yaptım bilmiyorum kendimi sucladım hep bişi olmaz dimi yarın yine eski saatindemi devat etmeliyim sizce?

merhaba canım.genelde takip ediyorum,arada yazıyorum.sana da iki defa yazmıştım herhalde görmedin cevap yazmadın.evet canım seninle haftalarımız aynı.inşallah rabbim hepimizinki tamamına erdirir.ben iğneyi göbekten yapıyorum.doktorum göbek gergin olsada sorun olmaz.bacağa cesaret edemiyorum.buarada kalça kemiğim çok ağrıyordu.hergün magnezyum içiyorum.kalsiyum da içmem gerekiyor daha içmedim.sen kullanıyormusun?kalsiyumun adını yazarmısın?canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?

arkadaşlar iğneği yaptığım kolum şişti sizdede böyle oldumu ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…