HAYIRLI CUMALAR RABBİM bu mübarek günde herkese,hepimize sağlıklar, mutluluklar,hayırlar ve güzellikler getirsin..
Estağfurullah ne demek. Hematolog muayenesi 38 liraydı. Muayene olmadan direk yaparlar mı bilmiyorum. Folik+B12+Homosistein'e 15.5 verdim. 2 gün sonra çıktı.
HAYIRLI CUMALAR RABBİM bu mübarek günde herkese,hepimize sağlıklar, mutluluklar,hayırlar ve güzellikler getirsin..
amin canim insallah.
Bende bugun hepimiz icin dualar ettim, insallah kabul olur. tez zamanda saglikli bebisler istedim rabbimden insallah hepimize nasip eder.
nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz durmadan girip bakıyorum kimsecikler yok bugün topikte yaaaa:2::2:
selam canim, bende sabah erken girdim kimse yokdu, herhalde uyuyordunuz :97:
Kizlar icimde bir huzun mu var ne bugunlerde...yine kabuguma cekildim :44: Allahdan hamisler varda umudumuzu yine kaybetmiyoruz tam anlamiyla..Allah onlardanda razi olsun insallah. Rabbim hepimizin yuzunu tez zamanda hayirlisiyla guldurur insallah.
Sen nasilsin canim?
çok şükür RABBİM e iyi olmaya çalışıyorum canım..o hüzünlü haller bende de var bugünlerde birde korunmayı bıraktığımızdan beri kafamdaki soru işaretleri:97: bitmiyor..ama bizler ne yapacağız umudumuzu yitirmicez zaten insanın umudu biterse yaşayamaz ki..
bende de soru isaretleri bitmiyor bir bakmisim basim agriyor... o zaman duruyorum... Geri sayim basladi bende 10 gun sonra sonuclarim cikiyor benim icin dualarinizi eksik etmeyin olurmu canim...:18::18:
hadi bakalım canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz testlerindede sende çalışmalara başlarsın bir an önceinan bana kendimle birlikte hepiniz yani tüm evlat sahibi olmak isteyenler var dualarımda..
bir kürtajımdan sonra(yanlış hatırlamıyorsam 5 iinciydi ) o kadar ağlamıştım ki ağlamaktan yorulup uykuya dalmışım..rüyamda kendimi tertemiz,nilüfer çiçekleriyle dolu etrafı yemyeşil küçük bir göletin içinde gördüm ve sonrasında yüzünü görmediğim çok güzel bir ses bana şöyle seslendi;
o nilüfer çiçeğini al ve üfle.. dediğini yaptım ve elimdeki çiçek kırmızı bir goncagüle sonra kucağımda çıplak bir bebeğe dönüştü ve o ses bana üzülme bir oğlun olacak adınıda MİRAÇ koyacaksın dedi.. bu rüyadan çok etkilenmiştim acaba gerçekleşirmi? çok merak ediyorum..
canim yaaa.... tuylerim diken diken oldu...cok etkilendim,. Allahin izniyle insallah olacak bak gor....
inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun..aslında daha uzundu rüyam ama kısaltarak yazdım.. bazen kendimle dalga geçip gülüyorum baksana kaçıncı kürtajda bu rüyayı gördüm onu bile tam hatırlayamadım o kadar çok olmuşum ki tövbe YARABBİMM
amin canım..evet YÜCE YARADANA sığınmaktan başka çaremiz yok..oyle dusunme canim yasadiklarimiz kolay degil ama sunu unutmaki hersey sonucda bizler icin Rabbim beterinden korusun ne diyeyim, Allaha siginmakdan baska caremiz yok. Sabir edicez ve bekliycez, bu arada sen calismalara devam et tembellik etmetez zamanda iyi haberlerini almak dilegiyle...
beydağlı rüyanı okudum.aslında zaman zaman giriyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum. ama yakın bir zamanda üye oldum. Rüyandan çok etkilendim. Çok güzel bir rüya ve inşallah sağlıklı bir bebğin olur canım. hepimiz gibi sende çalışmalara devam rt bence. Allahtan ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?