arkadaşlar iğneği yaptığım kolum şişti sizdede böyle oldumu ne yapmalıyım ?
çok sağ ol göbeğede geçiyorum dönüşümlü olarak yapıyorum çok feci şişti korktum biraaz geçer dimi
merhaba canım.genelde takip ediyorum,arada yazıyorum.sana da iki defa yazmıştım herhalde görmedin cevap yazmadın.evet canım seninle haftalarımız aynı.inşallah rabbim hepimizinki tamamına erdirir.ben iğneyi göbekten yapıyorum.doktorum göbek gergin olsada sorun olmaz.bacağa cesaret edemiyorum.buarada kalça kemiğim çok ağrıyordu.hergün magnezyum içiyorum.kalsiyum da içmem gerekiyor daha içmedim.sen kullanıyormusun?kalsiyumun adını yazarmısın?canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?
arkadaşlar mrb bende 8 inci haftada düşük yaptım bebek karnımda ölmüş doktor 2 aylık durmuyo 1buçuk aylık duruyo gelişmemiş dedi şimdi çok korkuyorum patalojiden sonuçları bekliyom neden olmuş olabilir ya
meraba kızlar tecrübeli hamişlere sorularım olucak. geçen çarşamba vajinal ultrasonda kesemizi gördük tam 5 haftalıktık. bu hafta sonu kalp atışını görebilirmiyiz. birde benim b12 değerim biraz düşüktü bemiks kullanıyordum. sizin kullandığınız bir b vitamini varmı? bu arada c.tesi yaptırdığım bhcg 4682 çıktı.
meraba kızlar tecrübeli hamişlere sorularım olucak. geçen çarşamba vajinal ultrasonda kesemizi gördük tam 5 haftalıktık. bu hafta sonu kalp atışını görebilirmiyiz. birde benim b12 değerim biraz düşüktü bemiks kullanıyordum. sizin kullandığınız bir b vitamini varmı? bu arada c.tesi yaptırdığım bhcg 4682 çıktı.
merhaba canım.seni hatırladım.hayırlı olsun canım.çok sevindim.ben benexolb12 kullanıyorum.değerin yüksek ikiz olabilir.hamileliğin doğal yollamı oldu?allah inşallah tamamına erdirir hepimizin hamileliğini.hamişliği bekleyenlere de tez zamanda allah nasip eder inşallah.
selam kızlar mthfr 677 homozigot um ben bunu biliyodum geçen ay test yaptırmıştık
ozaman sadece 3 faktöre bakılmıştı
şimdi 5 tane faktöre bakıldı,
bir de PAI 4G/4G çıkmışım..
yani 2 faktörde de homozigotum.. sanırım 2 tane olmasında tedavide bi değişiklik olmuyo..
off biri yorum yapsın
Ben de Mthfr birleşik heterozigot ve pai 1 4g/4g yim. Homozigot ya da heterozigot yazmıyor pai1 icin..... Pai1 4g/4g de düşüğe neden olabilir diye okudum ingilizce bir kaynaktan. Ama bana fraxiparine 0,3verdiler. Sana da farklı birsey daha vermeyebilirler. Yine de doktoruna bir danis.
PAI 4G/4G homozigot demekmiş..
biri 4G biri 5G olursa heterezigot oluyomuş yani..
kısacası bakılan 5 faktörden 2 si var bende ve ikisi de homozigot..
tedavide bi farklılık olmuyomuş dr öle dedi
sadece folbiolu günde 2 tane iç dedi..
canım sen nasılsın? ultrasonda tek kese gözüktü. evet canım doğal yolla oldu. inşallah gelen bebişler tatlılıklarıyla acılarımızı unutturur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
merhaba canım ilk iğnenmi yoksa değilmi bilmiyorum ama ben ilk iğnemi kolumdan yaptırdım yapan kişide uzman eczacı ama mahvoldum herhalde kasa denk geldi günlerce kolum ağırdı o şekil yani iğnenin yakması bişey değil busefer kolun ağrıması günlerce psikolojimi bozmuştu sonra göbeğe geçtim çok rahatladım ve şükür 5 aylık hamişim..eğer sende hamişsen rabbim devamını nasip etsin..ve sende göbeğe geç derim sana.
merhaba canım ALLAH analı babalı sağlıklı büyütsün bebişini inş..ve senin aracılığınla bir sitemim var siz eski üyelere.. sizlere kırılıyoruz biz yeni üyeler sanki bizler ilgilendirmiyor gibiyiz sizleri oysaki biz yenilerin umut ışığısınız sizler.. ve bebişini kucağına alan birdaha gelmiyor gelende eskilerin isimlerini sayıp çıkıyor biz öyle kala kalıyoruz..buda beni üzüyor...sizin yine bir umut listeniz var bizim oda yokneyse şükürki iyisiniz buda güzel ve seninda ramazanın hayırlara vesile olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?