Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar iğneği yaptığım kolum şişti sizdede böyle oldumu ne yapmalıyım ?

ben koluma yaptığımda morarmıştı ama hiç şişmemişti sen mutlaka kasa denk getirmişsindir arkadaşım..göbekten devam et bence zaten ilerleyen zamanlarda mecburen kola ve bacağada geçersin..

çok sağ ol göbeğede geçiyorum dönüşümlü olarak yapıyorum çok feci şişti korktum biraaz geçer dimi

çok sağ ol göbeğede geçiyorum dönüşümlü olarak yapıyorum çok feci şişti korktum biraaz geçer dimi

birşey değil canım geçer korkma ama şişlik inmeden aynı yere yapma sakın...ALLAH bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşım.yazdım demişsin ama inanki görmedim bi ara bende girmedim belki ozamanlardı.ondan cevap yazmamışımdır..iğnelere gelince ben göbekten başladım çok rahattım ama göbeğim hem morluk doldu hemde beze o yüzden göbeği biraz dinlendireyim diye bacağa geçtim ama bacak çok felaket ya çok canım yandı..zar zor birkaç gün idare ettim göbeğim düzelene kadar ve şuan yine göbeğe geçtim buseferde göbek dinlenmiş diye yine canım çok yandı anlıyacağın ağrısından morartısından bezelerden kurtuluş yok herneresi olursa olsun ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda napalım dayanıcazkalça kemiğim ağırıyor diyosun benimde felaket bir şekilde bilmiyorum aynı yerdenmi bahsediyoruz çatıkemiği diyorlarya baldırımın iç kısmı olan kemik mahvetti beni günlerce halada öyle korkuyorum ne yapıcaz şimdiden böyle bir ağrı erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum..ve bu korkuyla kendimi süt yoğurt peynire verdim sürekli yiyorum...ben sadece kalsiyum kullanıyorum adıda cal-d-vita magnezyuma geçmedim önümüzdeki hafta muayene günüm ozaman söylicem doktora belki ozaman verir..bunun dışındada hamileliğim şükür iyidir inş çok zorluklar atlattım ama bugünüme şükür bebeğimin cinsiyeti kız ve hanımefendi çok kibar nazik diyemi yoksaçok tembel güçsüz diyemi bilemicem çok hissetmiyorum oynamalarını..buda beni arada tedirgin ediyo işte böyle canım benim hamileliğim..arada gir ve yaşadıklarımızı paylaşalım olurmu girmemezlik yapma sanada hayırlı hamilelikler sende bahsedersen hamileliğinin evrelerini detaylı sevinirim..

arkadaşlar mrb bende 8 inci haftada düşük yaptım bebek karnımda ölmüş doktor 2 aylık durmuyo 1buçuk aylık duruyo gelişmemiş dedi şimdi çok korkuyorum patalojiden sonuçları bekliyom neden olmuş olabilir ya

merhaba canım ilk iğnenmi yoksa değilmi bilmiyorum ama ben ilk iğnemi kolumdan yaptırdım yapan kişide uzman eczacı ama mahvoldum herhalde kasa denk geldi günlerce kolum ağırdı o şekil yani iğnenin yakması bişey değil busefer kolun ağrıması günlerce psikolojimi bozmuştu sonra göbeğe geçtim çok rahatladım ve şükür 5 aylık hamişim..eğer sende hamişsen rabbim devamını nasip etsin..ve sende göbeğe geç derim sana.

canım bizler doktor değilizki bence hemen doktora git riske girme malum iğnenin yanlış yapılmasından çok insanın canı yandı haberlerde hep görüyoruz git bi doktara göster risk alma hiç

mrhb canım öncelikle geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın bu durumu..bizlerde senin geçtiğin yollardan geçtik genelde sorunlarımız aynı çıktı arada farklı olanlarda var ama..sana önereceğimiz en önemli şey kan tahhillerini yaptırman anca ozaman anlarsın..kan pıhtılaşmasından dolayı çoğumuzun bebekleri düşükle sonuçlandı ama senin ilk gebeliğinse hemen odur demekte yanlış olur.buna ancak doktor karar verir bizler malesef bişey demekle hükümlü değiliz..inş değildir ve bidahaki hamileliğini sorunsuz bir şekilde geçirirsin..:26:

meraba kızlar tecrübeli hamişlere sorularım olucak. geçen çarşamba vajinal ultrasonda kesemizi gördük tam 5 haftalıktık. bu hafta sonu kalp atışını görebilirmiyiz. birde benim b12 değerim biraz düşüktü bemiks kullanıyordum. sizin kullandığınız bir b vitamini varmı? bu arada c.tesi yaptırdığım bhcg 4682 çıktı.

merhaba canım.seni hatırladım.hayırlı olsun canım.çok sevindim.ben benexolb12 kullanıyorum.değerin yüksek ikiz olabilir.hamileliğin doğal yollamı oldu?allah inşallah tamamına erdirir hepimizin hamileliğini.hamişliği bekleyenlere de tez zamanda allah nasip eder inşallah.

merhaba canım.seni hatırladım.hayırlı olsun canım.çok sevindim.ben benexolb12 kullanıyorum.değerin yüksek ikiz olabilir.hamileliğin doğal yollamı oldu?allah inşallah tamamına erdirir hepimizin hamileliğini.hamişliği bekleyenlere de tez zamanda allah nasip eder inşallah.

canım sen nasılsın? ultrasonda tek kese gözüktü. evet canım doğal yolla oldu. inşallah gelen bebişler tatlılıklarıyla acılarımızı unutturur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Ben de Mthfr birleşik heterozigot ve pai 1 4g/4g yim. Homozigot ya da heterozigot yazmıyor pai1 icin..... Pai1 4g/4g de düşüğe neden olabilir diye okudum ingilizce bir kaynaktan. Ama bana fraxiparine 0,3verdiler. Sana da farklı birsey daha vermeyebilirler. Yine de doktoruna bir danis.

PAI 4G/4G homozigot demekmiş..
biri 4G biri 5G olursa heterezigot oluyomuş yani..

kısacası bakılan 5 faktörden 2 si var bende ve ikisi de homozigot..
tedavide bi farklılık olmuyomuş dr öle dedi
sadece folbiolu günde 2 tane iç dedi..

Tesekkurler canim bilgi icin ... Tedavin iyi gider insAllah.

canım sen nasılsın? ultrasonda tek kese gözüktü. evet canım doğal yolla oldu. inşallah gelen bebişler tatlılıklarıyla acılarımızı unutturur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Allaha şükür iyiyim canım.inşallah sorunsuz allah hepimizinkini tamamına erdirir.tek kesede 2 bebekte olabilir canım.hayırlısı olur inşallah.uzun süredir nerelerdeydin canım?

göbeğe geçtimde koldan yapmaz olaydım kolum çok feci şişti kendim yaptım ilk iğnemde değil 8. falan canım allah tamamına erdirsin ben daha yolun başındayım 6+3 günlük hamileyim

cnm ınan cocuktan fırsat buldukca gırıyorum ama ınan bende kızıyorum eskılere bebegı olanları anlıyorum ama hamile olanları yada bekleyenlerı anlamıyorum nerelerdeler???
en azından liste guncelleyenler baskalarına devredebılırler madem kendılerı gelmıyolar

evet yenılerden cogu kısıyı tanımıyorum ama ınan fırsat bulamadıgım ıcın soru soranlara cvp vermeye calısıyorum elımden gedıgınce
bızım yaklasık 2 haftadır suren ıshal ve gaz sorunumuz var ınan 2 gecedır ve gunduzdur uyumuyor sersem sersem dolasıyorum basım donuyor bazen dusecek gıbı oluyorum tansıyonum dusuyor heralde tabı dogru duzgun yemek bıle yıyemıyorum bazen tuvalete sıkısıyorum gıdemıyoruum
anlıyosundur yasadıklarımız
ıns sızlerde bu guzellıklerı yasıyacaksınız cnm sıkma canını
ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…