Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inş. cnm sızlerde goreceksınız sabır bıraz zamanı var demek
rabbım sızlere yasatacak bu duyguları uykusuz gecelerı gaz sancılarını :))),

sormak ıstedıgınız bısey olursa ben ara ara gırmeye calısıyorum ozelden de yazabılırsın
sevgıler

bir kaç gündür yoktum izmirde bu arada anladım ki merak ediyorum sizleri. geçmişi biraz okudum umarım herkes iyidir. sizlere bir sorum var arkadaşlar. kullanacağınız veya kullandığınız iğne için hematoloji uzmanına mı başvurdunuz yoksa kadın doğumcunuz mu ayarladı iğne dozunu. eğer hematoloğa gitmak gerekiyorsa bir an önce gitmek istiyorum yada ne zaman gitmek gerekiyor

Kadın doğumcum hematoloğa yönelendirdi beni. Hematolog ayarladı dozajı ve her ay kan verip bir faktörün düzeyini kontrol ettirmem gerektiğini söyledi.

Oceanie.... sen nasilsin canim, durumlar nasil?

Sağol Umudum sorduğun için,girip girip okuyorum sizleri merak etmeyin. Ama ne bileyim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, baya diplerdeyim yani.Girip bunları yazıpta kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Neler oldu bana bilmiyorum ama ne iştahım var ne moralim var. Vitaminleri,coraspini,folik asti hergün alıyorum ama yeterlimi doğrumu tüm bunlar, ekstra bişey yapmak gerekirmi hep kafamda asılı duran sorular. Öyle evden işe işten eve ot ot yaşıyorum. Canım aşırı sıkkın. Baya depresyondayım açıkçası.....ve çoook umutsuzum

Oceanie.... sen nasilsin canim, durumlar nasil?

Sağol Umudum sorduğun için,girip girip okuyorum sizleri merak etmeyin. Ama ne bileyim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, baya diplerdeyim yani.Girip bunları yazıpta kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Neler oldu bana bilmiyorum ama ne iştahım var ne moralim var. Vitaminleri,coraspini,folik asti hergün alıyorum ama yeterlimi doğrumu tüm bunlar, ekstra bişey yapmak gerekirmi hep kafamda asılı duran sorular. Öyle evden işe işten eve ot ot yaşıyorum. Canım aşırı sıkkın. Baya depresyondayım açıkçası.....ve çoook umutsuzum

Seni cok iyi anliyorum ama lutfen umudunu kaybetme, hepimiz benzer ruh hallerinde oluyoruz zaman zaman emin ol.. ama toparla kendini, birakma kendini canim.. Allahdan umut kesilmez, umudumuzu yitirmiycez. guclu olmamiz lazim...

redmask dogum yaptı
50 cm 3200 dogmus yusuf eren paşa
sesı cok ıyı gelıyordu bebekte kendısıde ıyıymıs masallah
sonra tekrar arıcam
bilgi vereyım dedım ama kımsecıkler yok yıne ???

redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam

Hayy maşallah cok sevindim sabahtan beri ondan haber bekliyordum tekrar ararsan benden slm söyle canım

Bu arada sen nasılsın tatlım bi ara su tickerini değiştirsen diyorum oglusun 25gunluk oldu tickerinde doğumuna 2gun kalmış :)))) ya ama ben senin oglusunu çok merak ediyorum

Kızların sitemine katılıyorum niye bu kadar durgun bu sayfa anlamıyorum facedeki sayfaya giriyorlar fakat burada kimsecikler yok inanın suan azrayi kocisun kucağına verip 2dk gireyim dedim cogu zaman sizlere yazarken kızım kucağımda oluyor malesef kucağa alisti sirti yere geldigi zaman ağlıyor sizleri yalnız bırakmak istemiyorum inanın kızlar cunku bir zamanlar bende sizler gibi caresizdim,umutsuzdum sizlerin sayesinde atlattım o zorlu süreci aksam kızını yatirtiktan sonra yine girip sorularınıza cevap vericem

Eğer sorularınız varsa özelime yazın yada faceden konuşalım orada da kk var

redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam

maşallah...hoşgeldin yusuf eren paşa hepimize umut getirdin...tatlım redmaska çok slm söyle bizden gözünaydın dediğimizi söyle...darısı bütün evlat isteyenlere inşallah hayırlısıyla...

maşallah...hoşgeldin yusuf eren paşa hepimize umut getirdin...tatlım redmaska çok slm söyle bizden gözünaydın dediğimizi söyle...darısı bütün evlat isteyenlere inşallah hayırlısıyla...

canimsinn benim yaa rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip eder suan icinde burukluk oldugunu hisssediyorum ama rabbim buyuk bitanem umarim en kisa zamanda gobusun dolar ve sorunsuz bir hamilelik sonucu alirsin yavrunu kucagina

redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam

maaşallah gözümüz aydın.Rab'bim sağlıkla büyütsün inşallah.darısı ben ve benim gibi isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımızın başına.

Merhaba kizlarrr bizz geldik kizimla nasilsiniz keyifler nAsıl

Wiecim naber nasıl Azracık , benimki tam bir fırlama oldu tüm gün uyumuyor ama gece maşallahı var mışıl mışıl.. Ne zaamandır bende giremedim ama kimsecikler yok herhalde.. Facedeki gruba bizde katılsak daha kolay olur aslında nasıl katılınıyor ki..?

redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam

Allah analı babalı büyütsün, gözleri aydın...Çok sevindim valla benle hamile olanlar yavaş yavaş doğuruyor maşallah..

maaşallah gözümüz aydın.Rab'bim sağlıkla büyütsün inşallah.darısı ben ve benim gibi isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımızın başına.

mathematician seni de gördüm çok üzüldüm canım keşke yapabileceğim birşey olabilseydi.. Allah sabır versin canım. En yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin..

iyiyim canimcim seni sormali benim kizda tam bir kucak delisi oldu ya bi gorsen sirti yere geldigi zaman basliyor aglamaya insan kiyamiyor yine aliyor
eveet canim eskisi gibi kimse girmiyor artik buralara nedenini bilmiyorum tatlemi gittiler ne?

sen bana ozelden ismini yaz ben seni once kendi faceme sonrada kk ekleyim canim olur mu?

canim gecmis olsun oncelikle lutfen umudunu yitirme cunku tam bitti dedigin an oyle bir kapi aciyorki rabbim hayata yeniden gelmis gibi oluyorsun insallah rabbim en kisa zamanda sana ve bekleyen tum kullarina acar o sonsuz kapisini

canim gecmis olsun oncelikle lutfen umudunu yitirme cunku tam bitti dedigin an oyle bir kapi aciyorki rabbim hayata yeniden gelmis gibi oluyorsun insallah rabbim en kisa zamanda sana ve bekleyen tum kullarina acar o sonsuz kapisini

Sağol çok teşekkür ederim ama şu an hiçbir şeye umutlanacak halde değilim. İçimde korku, umut etmeye çalıştığım zaman bile ya yanı şeyi tekrar yaşarsam diye düşünüp delirecek gibi oluyorum. Bu aralar hiiiç umutlanacak durumda değilim.
Doğum yapan arkadaşı yürekten tebrik ederim.Umarım şanslı,sağlıklı ve başarılı bir hayatı olur. Herşey gönlüne göre olsun inşallah.

göbeğe geçtimde koldan yapmaz olaydım kolum çok feci şişti kendim yaptım ilk iğnemde değil 8. falan canım allah tamamına erdirsin ben daha yolun başındayım 6+3 günlük hamileyim

canım geçmiş olsun demekki kasa denk getirdin inş geçer..ve bebişini ALLAH hayırlı uğurlu etsin inş sorunsuz bir şekilde geçirirsin hamileliğini.ve alırsın bebişini kollarına inş sen ve cümlemiz amiinn

anlıyorum seni arkadaşım anlamazmıyım..elbette bebişi olanların sorumlulukları arttı ya sizler iyi olun gerisi boş bakma sitemime isteyen istediğini yapmakta özgür dimi ama ya burası bazen çok darda olduğun zamanlarda bazı sorulara cevap bulamadığın zamanlarda en iyi çıkış yolu en iyi cevap alma hocası bazen doktorun bile veremediği cevaplar burda..yani benim kanaatimce öyle..abarttımmı bilmem ama bana güzel ışık oldu burası..dün bende gittim doktora şükür herşey yolunda dedi..bebeğim sağlıklı ve 21 haftalık olmuşuz 500 grammış tek sorun kansızlık varmış ve kan şekerim düşükmüş..inş bu saatten sonra sorun yaşamam..rabbim olmayanlarada nasip etsin olanlarada kolaylık versin

redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam

MAŞAALLAH MAŞAALLAH ALLAH analı babalı büyütsün İNŞAALLAHbizlere bir umut ışığı daha doğduçok sevindim.darısı bizlerin başına İNŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…