mrb canım sanada hayırlı ramazanlar...maşallah kuzucuk kocaman olmuş...evt eskilerden kimse girmiyo artık...kuzucukları kucağına aldı herkes onlarla uğraşıyolar sanırım...inşallah sizin gibi o günleri ben ve bütün arkadaşlarımda görürüz hayırlısıyla....allaha emanet olun bebişte sende
bir kaç gündür yoktum izmirde bu arada anladım ki merak ediyorum sizleri. geçmişi biraz okudum umarım herkes iyidir. sizlere bir sorum var arkadaşlar. kullanacağınız veya kullandığınız iğne için hematoloji uzmanına mı başvurdunuz yoksa kadın doğumcunuz mu ayarladı iğne dozunu. eğer hematoloğa gitmak gerekiyorsa bir an önce gitmek istiyorum yada ne zaman gitmek gerekiyor
Oceanie.... sen nasilsin canim, durumlar nasil?
Oceanie.... sen nasilsin canim, durumlar nasil?
Sağol Umudum sorduğun için,girip girip okuyorum sizleri merak etmeyin. Ama ne bileyim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, baya diplerdeyim yani.Girip bunları yazıpta kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Neler oldu bana bilmiyorum ama ne iştahım var ne moralim var. Vitaminleri,coraspini,folik asti hergün alıyorum ama yeterlimi doğrumu tüm bunlar, ekstra bişey yapmak gerekirmi hep kafamda asılı duran sorular. Öyle evden işe işten eve ot ot yaşıyorum. Canım aşırı sıkkın. Baya depresyondayım açıkçası.....ve çoook umutsuzum
redmask dogum yaptı
50 cm 3200 dogmus yusuf eren paşa
sesı cok ıyı gelıyordu bebekte kendısıde ıyıymıs masallah
sonra tekrar arıcam
bilgi vereyım dedım ama kımsecıkler yok yıne ???
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
maşallah...hoşgeldin yusuf eren paşa hepimize umut getirdin...tatlım redmaska çok slm söyle bizden gözünaydın dediğimizi söyle...darısı bütün evlat isteyenlere inşallah hayırlısıyla...
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
Merhaba kizlarrr bizz geldik kizimla nasilsiniz keyifler nAsıl
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
maaşallah gözümüz aydın.Rab'bim sağlıkla büyütsün inşallah.darısı ben ve benim gibi isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımızın başına.
Wiecim naber nasıl Azracık , benimki tam bir fırlama oldu tüm gün uyumuyor ama gece maşallahı var mışıl mışıl.. Ne zaamandır bende giremedim ama kimsecikler yok herhalde.. Facedeki gruba bizde katılsak daha kolay olur aslında nasıl katılınıyor ki..?
Allah analı babalı büyütsün, gözleri aydın...Çok sevindim valla benle hamile olanlar yavaş yavaş doğuruyor maşallah..
mathematician seni de gördüm çok üzüldüm canım keşke yapabileceğim birşey olabilseydi.. Allah sabır versin canım. En yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin..
Sağol Umudum sorduğun için,girip girip okuyorum sizleri merak etmeyin. Ama ne bileyim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, baya diplerdeyim yani.Girip bunları yazıpta kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Neler oldu bana bilmiyorum ama ne iştahım var ne moralim var. Vitaminleri,coraspini,folik asti hergün alıyorum ama yeterlimi doğrumu tüm bunlar, ekstra bişey yapmak gerekirmi hep kafamda asılı duran sorular. Öyle evden işe işten eve ot ot yaşıyorum. Canım aşırı sıkkın. Baya depresyondayım açıkçası.....ve çoook umutsuzum
canim gecmis olsun oncelikle lutfen umudunu yitirme cunku tam bitti dedigin an oyle bir kapi aciyorki rabbim hayata yeniden gelmis gibi oluyorsun insallah rabbim en kisa zamanda sana ve bekleyen tum kullarina acar o sonsuz kapisini
göbeğe geçtimde koldan yapmaz olaydım kolum çok feci şişti kendim yaptım ilk iğnemde değil 8. falan canım allah tamamına erdirsin ben daha yolun başındayım 6+3 günlük hamileyim
cnm ınan cocuktan fırsat buldukca gırıyorum ama ınan bende kızıyorum eskılere bebegı olanları anlıyorum ama hamile olanları yada bekleyenlerı anlamıyorum nerelerdeler???
en azından liste guncelleyenler baskalarına devredebılırler madem kendılerı gelmıyolar
evet yenılerden cogu kısıyı tanımıyorum ama ınan fırsat bulamadıgım ıcın soru soranlara cvp vermeye calısıyorum elımden gedıgınce
bızım yaklasık 2 haftadır suren ıshal ve gaz sorunumuz var ınan 2 gecedır ve gunduzdur uyumuyor sersem sersem dolasıyorum basım donuyor bazen dusecek gıbı oluyorum tansıyonum dusuyor heralde tabı dogru duzgun yemek bıle yıyemıyorum bazen tuvalete sıkısıyorum gıdemıyoruum
anlıyosundur yasadıklarımız
ıns sızlerde bu guzellıklerı yasıyacaksınız cnm sıkma canını
ev
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
Kadın doğumcum hematoloğa yönelendirdi beni. Hematolog ayarladı dozajı ve her ay kan verip bir faktörün düzeyini kontrol ettirmem gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?