- 4 Eylül 2008
- 299
- 3
- 118
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim peki hamilemiydin hematoloğa gittiğinde yoksa gebelik öncesinde mi gittin?
MAŞAALLAHMAŞAALLAH ALLAH analı babalı büyütsün İNŞAALLAH bizlere bir umut ışığı daha doğdu çok sevindim.darısı bizlerin başına İNŞAALLAH
cnm benim dr.hamile kalmadan kullanmamı istemişti.benim planlı gebelik.bu ay adet gördüğüm için sonuç negatif.iğneyi tekrar bıraktım.yumurtlama olduktan sonra iğne vurmaya başlıyorum ben.ilaçlarda dolapta saklıyorum.....
merhaba cnm bende testlerimin yarısını cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım.eişmle birlikte yapıldı testler 200 lira ödedik.....
slm kızlar naber nasılsınız bende yeni yeni haberler var ufaktan bahsedeyim çikolata kistim için 3 aydır geçici menapoza girmiştim cumartesi günüde son iğnemi vuruldum eylülün 1 de kan pıhtılaşması için 0.4 lük iğneme başlıyorum sabah akşam vurulcaksın dedi dr. hemşire iğneyi nasıl vuracağımı anlattı ama ben hala korkuyorum göbekten 3 parmak yana dik vur dedi sizler nasıl vuruyosunuz bana bi anlatın kızlar nolur..
eylülün 10 da o çikolata kistimin içini boşaltcakmış dr ve eylülün 15 de tüp bebeğe başlıyoruzzzzz çok heyecanlıyım az kaldıı hayırlısıyla inş...
canimsinn benim yaa rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip eder suan icinde burukluk oldugunu hisssediyorum ama rabbim buyuk bitanem umarim en kisa zamanda gobusun dolar ve sorunsuz bir hamilelik sonucu alirsin yavrunu kucagina
Sağol çok teşekkür ederim ama şu an hiçbir şeye umutlanacak halde değilim. İçimde korku, umut etmeye çalıştığım zaman bile ya yanı şeyi tekrar yaşarsam diye düşünüp delirecek gibi oluyorum. Bu aralar hiiiç umutlanacak durumda değilim.
Doğum yapan arkadaşı yürekten tebrik ederim.Umarım şanslı,sağlıklı ve başarılı bir hayatı olur. Herşey gönlüne göre olsun inşallah.
slm ben yenı uyeyım benım de 7 haftalık kurtajım var ve 2 cısıde 6 haftalık olucak bu hafta kurtaj kalp atışi yok bu testler neler ve ssklımısınız esınızdemı ssklı ne kadar zamanda cıkacakmış bu sonuçlar ac karnınamı verılıyor bu v.b seylerı neler varsa anlatırmısınız tesekkur ederım
Sağol çok teşekkür ederim ama şu an hiçbir şeye umutlanacak halde değilim. İçimde korku, umut etmeye çalıştığım zaman bile ya yanı şeyi tekrar yaşarsam diye düşünüp delirecek gibi oluyorum. Bu aralar hiiiç umutlanacak durumda değilim.
Doğum yapan arkadaşı yürekten tebrik ederim.Umarım şanslı,sağlıklı ve başarılı bir hayatı olur. Herşey gönlüne göre olsun inşallah.
redmask dogum yaptı
50 cm 3200 dogmus yusuf eren paşa
sesı cok ıyı gelıyordu bebekte kendısıde ıyıymıs masallah
sonra tekrar arıcam
bilgi vereyım dedım ama kımsecıkler yok yıne ???
slm kızlar.bugün dr.kontrolümüz vardı.çok şükür herşey yolunda.iğneyi bacaktan yapmaya korkuyorum.kollarım da morardı ve sertleşti.bacaktan nasıl yapıyorsunuz? damarlar falan var.zor olmuyor mu?
slm kızlar.bugün dr.kontrolümüz vardı.çok şükür herşey yolunda.iğneyi bacaktan yapmaya korkuyorum.kollarım da morardı ve sertleşti.bacaktan nasıl yapıyorsunuz? damarlar falan var.zor olmuyor mu?
canımmm maşallah..allahın izniyle çok az kaldı bebeğini hissetmeye inşallah...yaklaşık 2 ay sonra filan şişko olmaya başlıcaksın :))heyecanlanma tatlım sakin ol...iğneyi vurmakta çok kolay hiç korkma .bence en kolay göbekten oluyo.evet göbekten 3parmak filan yana 45 derecelik açıdan tam dik değilde biraz eğik vurazcaksın tatlım çok kolay yavaş yavaş basıcaksın bi anda basmıcaksın...hayırlısıyla güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...allaha emanet ol..::
canım cok saol inş. tutarda şişko olurum hiç dert değil tatlım evet göbekten yapmaya başlıcam ama hemşireye ısrarla sordum yok dik vur dedi yaa ayy napacamı bilemiyom ilk ay eylül 1 de bayram yaa ankara dışında olucam orda bi hastanede veya polikinlikte ilk iğnemi vurdururum zaten bakarım nasıl yapıyoo ama hemşire bana dik dedi sordum hafif yan falan diye yok dik vur dedi ondan kafam karıştıı bakalım hayırlısı olsun öğrenecem inş. da yanlış vurmayım benim için o önemli yani inş. güzel haberler vericem kuzum öpüyorum sizi
ay dediğiniz gibi kimse yok yaaaa redmask doğum yaptı tebrikler canımcımm sizler nasılsınız ay eskiden ne kalabalıktı şimdi bakıyorum kimse yokk ayy nerde millet ay gelin ayyy biz hamiş kalacaz size sorular soracaz sizler yoksunu huuuuuu canlarrr
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
tgbesr bana da hemşire 60 derecelik açıyla diye öğretmişti.sonra yabancı kaynaklarda araştırdık heparin iğneleri 90 derecelik açıyla yani dik vurulması gerekiyormuş diye öğrendik.ben de ilk haftalarda dik vurdum ama sanki daha çok acıdı.sonra doktorum göbeğimi görünce dik yapma eğik yap dedi :) anlayacağın dik mi eğik mi bu biraz muamma.şifa olsun inşallah canım.
redmask dogum yaptı
sonra tekrar arıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?