Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim peki hamilemiydin hematoloğa gittiğinde yoksa gebelik öncesinde mi gittin?

Rica ederim. Hamileydim ve kesem görünmüştü canım. İğneye de kesem göründükten sonra başlamış oldum. İğne olana kadar da tedbir amaçlı coraspin kullanmıştım. (kendi araştırmalarım sonucu karar verdim tabi)

slm kızlar naber nasılsınız bende yeni yeni haberler var ufaktan bahsedeyim çikolata kistim için 3 aydır geçici menapoza girmiştim cumartesi günüde son iğnemi vuruldum eylülün 1 de kan pıhtılaşması için 0.4 lük iğneme başlıyorum sabah akşam vurulcaksın dedi dr. hemşire iğneyi nasıl vuracağımı anlattı ama ben hala korkuyorum göbekten 3 parmak yana dik vur dedi sizler nasıl vuruyosunuz bana bi anlatın kızlar nolur..
eylülün 10 da o çikolata kistimin içini boşaltcakmış dr ve eylülün 15 de tüp bebeğe başlıyoruzzzzz çok heyecanlıyım az kaldıı hayırlısıyla inş...

slm ben yenı uyeyım benım de 7 haftalık kurtajım var ve 2 cısıde 6 haftalık olucak bu hafta kurtaj kalp atışi yok bu testler neler ve ssklımısınız esınızdemı ssklı ne kadar zamanda cıkacakmış bu sonuçlar ac karnınamı verılıyor bu v.b seylerı neler varsa anlatırmısınız tesekkur ederım

canımmm maşallah..allahın izniyle çok az kaldı bebeğini hissetmeye inşallah...yaklaşık 2 ay sonra filan şişko olmaya başlıcaksın :))heyecanlanma tatlım sakin ol...iğneyi vurmakta çok kolay hiç korkma .bence en kolay göbekten oluyo.evet göbekten 3parmak filan yana 45 derecelik açıdan tam dik değilde biraz eğik vurazcaksın tatlım çok kolay yavaş yavaş basıcaksın bi anda basmıcaksın...hayırlısıyla güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...allaha emanet ol..::

Son düzenleme:
canimsinn benim yaa rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip eder suan icinde burukluk oldugunu hisssediyorum ama rabbim buyuk bitanem umarim en kisa zamanda gobusun dolar ve sorunsuz bir hamilelik sonucu alirsin yavrunu kucagina

hayırlısı be canım herşey rabbimden yapacak bişey yok..o burukluk,hüzün hiç gitmiyoki zaten..inşallah okadar çok istiyorumki sağlıklı sıhhatli bi şekilde çocuğum olmasını..rabbim nasip eder inşallah bütün isteyenlere..allah razı olsun duaların için..hepinizi çoook seviyorum iyiki varsınız..japon gözlümü çook kokla ve öp benim için...

canım inan bende öyleyim şuan ama kendimizi motive etmemiz lazım kendimizden kötülerini düşünerek iyi olmaya çalışmamız lazım...aynı bendede senin gibi aynı şeyleri yaşarım korkusu var,düşündükçe kötü oluyorum.ama düşünmemeye çalış iyi düşün korkma..rabbime güven rabbim bizi hüzünlü bırakmayacak umutla sarıl.. inan herşey güzel olacak...elbet güneş bizim içinde doğacak..rabbim çok çektirmeden inşallah bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın. bende 7 haftalık bebğimi kaybettim kürtajla. sonra tetlerim yapıldı kan pıhtılaşması varmış. alllah nasip ederse bi daha ki hamileliğimde iğne kullanıcam,coraspine başladım bile.neyse bende yeni sayılırım ama elimden geldiğince anlatayım.

benim dr um kürtajdan sonra ilk adetini ol ondan sonra testleri yapalım demişti. ama beklemeye gerek yok sanırım adeti. sabah aç karınla verdim ben pıhtılaşma tetleri diyolar.kandan genlerini inceliyolar. sonuçların çıkma süresi tahlili yaptırdığın yere göre değişiyor. ben devlet hastanesinde yaptırdım 1 hafta kadar sonra aldım. üniversitelerde de araştırtabilirsin. devlet ödüyor canım testleri. özelde pahalı 700-750 gibi bi rakam duydum emin değilim. başka bir sorun olursa seve seve cevaplarım ama aklıma gelen şimdilik bu kadar

Canım benim seni cok iyi anlıyorum çünkü bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum o süre zarfında çok yıprandım psikolojim alt üst oldu sonra titredim ve kendine geldim hersey pozitif düşündüğün zaman güzel sonuclar verdi bana bu hamileliğimde doktor Buda düşecek dedi biliyormusun?? Ama bak kızım bugün 71 günlük oldu Rabbim ol desin yeterki olmiycak hiç birsey yok Rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını versin canım

slm kızlar.bugün dr.kontrolümüz vardı.çok şükür herşey yolunda.iğneyi bacaktan yapmaya korkuyorum.kollarım da morardı ve sertleşti.bacaktan nasıl yapıyorsunuz? damarlar falan var.zor olmuyor mu?

redmask dogum yaptı
50 cm 3200 dogmus yusuf eren paşa
sesı cok ıyı gelıyordu bebekte kendısıde ıyıymıs masallah
sonra tekrar arıcam
bilgi vereyım dedım ama kımsecıkler yok yıne ???

ay canım ya çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.

slm kızlar.bugün dr.kontrolümüz vardı.çok şükür herşey yolunda.iğneyi bacaktan yapmaya korkuyorum.kollarım da morardı ve sertleşti.bacaktan nasıl yapıyorsunuz? damarlar falan var.zor olmuyor mu?

canimm nerelerdesin bi girip kayboluyorsun nasilsin bebis nasil bak sende geldin sona dogru rabbim kolay dogumlar nasip etsin

herkes bacak zor diyor ama ben 9 ay genellikle hep bacaktan yaptim gobek cok zor geldi ben bacagin ic kismi hani yumusak yerler varya oradan yapmistim canim

kizlar bu arada benim igne yaptigim yerlerin izi hala gecmedi morluk yerini siyaha birakti 72 gun oldu ve hala gecmedi neden acaba?

Canım ben hiç koldan yapmadım. İlk başlarda ben de herkes gibi karından yapıyordum, karnım büyüdükçe karından yapamaz oldum. Son 3-4 aydır bacaktan yapıyorum. İlk başlarda yaptığım yerler morarıyordu şimdi pek olmuyor. İğneyi yaptıktan sonra yaptğım yeri işaret parmağımla ovalıyorum sanırm o da biraz morarmayı engelliyor.

canım cok saol inş. tutarda şişko olurum hiç dert değil tatlım evet göbekten yapmaya başlıcam ama hemşireye ısrarla sordum yok dik vur dedi yaa ayy napacamı bilemiyom ilk ay eylül 1 de bayram yaa ankara dışında olucam orda bi hastanede veya polikinlikte ilk iğnemi vurdururum zaten bakarım nasıl yapıyoo ama hemşire bana dik dedi sordum hafif yan falan diye yok dik vur dedi ondan kafam karıştıı bakalım hayırlısı olsun öğrenecem inş. da yanlış vurmayım benim için o önemli yani inş. güzel haberler vericem kuzum öpüyorum sizi

ay dediğiniz gibi kimse yok yaaaa redmask doğum yaptı tebrikler canımcımm sizler nasılsınız ay eskiden ne kalabalıktı şimdi bakıyorum kimse yokk ayy nerde millet ay gelin ayyy biz hamiş kalacaz size sorular soracaz sizler yoksunu huuuuuu canlarrr

tgbesr bana da hemşire 60 derecelik açıyla diye öğretmişti.sonra yabancı kaynaklarda araştırdık heparin iğneleri 90 derecelik açıyla yani dik vurulması gerekiyormuş diye öğrendik.ben de ilk haftalarda dik vurdum ama sanki daha çok acıdı.sonra doktorum göbeğimi görünce dik yapma eğik yap dedi :) anlayacağın dik mi eğik mi bu biraz muamma.şifa olsun inşallah canım.

redmask dogum yaptı
50 cm 3200 dogmus yusuf eren paşa
sesı cok ıyı gelıyordu bebekte kendısıde ıyıymıs masallah
sonra tekrar arıcam
bilgi vereyım dedım ama kımsecıkler yok yıne ???

Tebrik ederim redmask Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,mutlu uzun bir ömrü olsun.Vatana,millete ,ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah Yusuf Eren

merhaba arkadaşlar bende iğne kullanıyorum innohep 0.45 2 hafta felan oldu hep karnımdan vuruyorum önce ağrımıyordu ama şimdi iğne zor giriyor acıyor ve morarıyor her taraf morardı aynı yere başka bir yere vurmayada çekininyorum herkes gün geçtikçe alışıyor ben gün geçtikçe kokuyorum tecrübeli arkadaşlardan acısı ve morartısı daha az olacak iğne vurma tekniği varmı acaba

ay kuzum ya bende anlamadım valla napacamı bilmiyorum yan yada dik ikisindede ilaç etkisini gösteriyosa dert değil ben yanlış vururumda ilaç boşa gider diyede korkuyorum ay şifa olsun kuzum inş. Hepimize ya zaten ilk iğnemi hemşireye vurdururum bi bakarım nasıl yapıyo ona göre 3-4 de anca kendim vururum ayyy rabbim inş. Emeklerimizi boşa çıkarmaz ol der de olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…