Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

asıl sızler yoksunuz nerelerdesınız yaaa ne oldug bole bu topıge kımsenın kımseden haberı yok
bız dogurduk sırada sızler varsınız hadı bakalım soru sorarsınız bıze artık ınssss.....
eymen 26 gunluk oldu vayy beee zaman nasıl gecıyo

Arkadaşlar merhaba!
MTHFR A1298 Heterozigot ve PAI-1(4g/5g) ise 4g/4g çıktı.
Bu gen mutasyonları durmunu yaşayan ya da çevresinden duyan arkadaşlar; tedavi sürecinde doktorunuzu neler önerdiğini yazabilir misiniz?
Daha önce 8 haftalıkken sonlandırılmış bir gebeliğim var ve bir de kimyasal.Yukarıdaki tetkikleri bu nedenle yaptırdım.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum!
Şu an doktorum tatilde ve ulaşamıyorum;bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim!

Arkadaşlar merhaba!
MTHFR A1298 Heterozigot ve PAI-1(4g/5g) ise 4g/4g çıktı.Diğerlerinde bir sorun yok!
Bu gen mutasyonları durmunu yaşayan ya da çevresinden duyan arkadaşlar; tedavi sürecinde doktorunuzu neler önerdiğini yazabilir misiniz?
Daha önce 8 haftalıkken sonlandırılmış bir gebeliğim var ve bir de kimyasal.Yukarıdaki tetkikleri bu nedenle yaptırdım.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum!
Şu an doktorum tatilde ve ulaşamıyorum;bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim!

arkadaşlar lütfen banada yardımcı olurmusunuz....benim gibi olup hangi dozları kullandınız ve bebeğinizi kucağınıza aldınız....bende mthfr677 hetorozigot ve pai 4G/5G......şuan 4 kayıptan sonra yeniden hamileyim ve ilk defa kalp atışı alınan bi gebeliğim.....doktorun biri 0.2 clexsan 100 lük coraspin ve 5 mg folbiol diyo diğeri o.4 lük clexsan 100 lük coraspin ve folbiolün yarısı diyor ne yapıcağimı şaşırdım....böyle bişi yaşadınızmı

Mthfr a1298 , mthfr c677 ve pai 4g/4g yim. Fraxiparine 0,3 kullanıyorum sadece..

canım buradayım.ben de seni pek göremedim.azra nasıl?bizim de dün kontrlolümüz vardı.bebiş 2800 gr olmuş.çok şükür herşey yolunda.inşallah doğum da kolay olur.bu aralar alış veriş yapıyorum.eksikleri tamamlıyorum.redmask da aldı bebişini kucağına ne güzel.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

Bence en dusuk doz yeterli olur sende. Çünkü benim yukarıda yazdığım gibi daha fazla mutasyonum var ben bile hemen hemen en dusuk dozajı alıyorum

]Mthfr a1298 , mthfr c677 heterozigot ve pai 4g/4g yim.(homozigot) Fraxiparine 0,3 kullanıyorum sadece

canım geçmiş olsun benimde mthfr heterozigot ama daha gebe olmadığımdan ilaç dozunu bilmiyorum.şimdi coraspin e+ folik asite başladık hamileliği öğrenir öğrenmez heparin iğne ama dozajını falan buradan öğrendiğim kadarıyla hematolg ayarlıyor. bildiğim bu kadar. umarım sağlıklı hamilelik sağlıklı ve ehayırlı evlatlara kavuşuruz hep birlikte

arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????

arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????

Bence en dusuk doz yeterli olur sende. Çünkü benim yukarıda yazdığım gibi daha fazla mutasyonum var ben bile hemen hemen en dusuk dozajı alıyorum

teşekkür edrim cevabın için sadece 0.3 iğne mi kullanıyosun coraspin yada başka bişi kullanıyomusun...bide hamileliğin kaçıncı ayındasın...biraz olsun içimi ferahlattın bende 0.2 lik tarifeyi kullanıyorum...

canım bence güvendiğin bi dr.a git onu dinle
ikisinin söylediği de sonuca götürür ama kafa karıştırmak iyi olmuyo bu durumlarda
emin olamıyosan bi hemotologa gidebilirsin, ben de burdan okudum bunu
gebe olursam gitmeyi düşünüyorum

merhaba canim benim ki adetimden 3gun once cikmisti kan tahlilinde ve ogrendigimiz gun igneye baslamistik bence eger supheleniyorsan bir tahlil yaptir hem icin rahatlar veeee insallah hamissindir

gittim canım gitmezmiyim onunda kafası karışık iki hemotolog ta farklı şeyler söyledi canım..

arkadaslar merhaba
ben de 2kez dusuk yasadım buradakı herkesı cok ıyı anlıyorum damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs.yazılanlar sankı benım dusunce baloncuklarım gıbı bana aıt gıbı.benım problemım de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım sonuclarımı.bulundugum yerde bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktor bana en cok korkulanın faktor v leıden mutasyonu oldugunu oyuzden senın onemlı bırseyın yok dedı.benım kafam allak bullak oldu tekrar gebe kalırsam_ ınsallah_ nasıl bı yol ızlıycem ????cok korkuyorum sızler gıbı .aynı acıyı rabbım yasatmasın .ramazandan sonra tekrar cocuk dusunuyoruz bu surede herhangı bırsey kullanmalımıyım????tecrubelı arkadaslar lutfen yardımcı olsun yasadıklarını bana anlatsın sımdıden cok tesekkurler

Mthfr a1298 , mthfr c677 ve pai 4g/4g yim. Fraxiparine 0,3 kullanıyorum sadece..

Cevabın için teşekkür ederim :)
İçimi rahatlattın.Peki Fraxiparine'i hamile kalmadan önce mi kullanmanı söyledi doktorun yoksa daha öncesinden mi başlattı?
Biraz daha detaylı yazabilir misin?

Sana da geçmiş olsun canım!

Folik asit ben de kullanıyorum MTHFR için olmazsa olmaz şart gibi bişey o.Çocuk aspirini de alıyorum ne olur ne olmaz diye.
ama bunlar yeterli olacak mı bilemiyorum!!! :S Az önce bir arkadaş Faktör V'den daha çok korkuyoruz dediğini söylemiş doktorunun.
Bizim sonuçlarda o yok çok şükür ama sonuçta daha önceden yaşanmış acılarımız var hepimzin.
Sana şu an için hamile kalana kadar sadece bunları mı kullanmanı söyledi doktorun?

wie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?

merhaba canim benim ki adetimden 3gun once cikmisti kan tahlilinde ve ogrendigimiz gun igneye baslamistik bence eger supheleniyorsan bir tahlil yaptir hem icin rahatlar veeee insallah hamissindir

günaydın,

geçmiş olsun canım öncelikle.. benim adetime 4-5 gün kala kanda yapılan tahlilde çıkmadı. adetim 1 gün gecikince yaptırdık çıktı. kimiside 1 hafta önce çıkıyor diyor. ben sabırsız davranıp erken yaptırdım, moralimi bozmuştum. ama doktorum 1 gün geciksin öyle yaptır demişti. dediğide çıktı.

önerim, bekle gecikince hemen yaptır ve o gün hemen iğnelere başla. ben öyle uyguladım. coraspin, folbiol cleksan 0,4. birde progestan sabah akşam fitil.

sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…