canım cok saol inş. tutarda şişko olurum hiç dert değil tatlım evet göbekten yapmaya başlıcam ama hemşireye ısrarla sordum yok dik vur dedi yaa ayy napacamı bilemiyom ilk ay eylül 1 de bayram yaa ankara dışında olucam orda bi hastanede veya polikinlikte ilk iğnemi vurdururum zaten bakarım nasıl yapıyoo ama hemşire bana dik dedi sordum hafif yan falan diye yok dik vur dedi ondan kafam karıştıı bakalım hayırlısı olsun öğrenecem inş. da yanlış vurmayım benim için o önemli yani inş. güzel haberler vericem kuzum öpüyorum sizi
ay dediğiniz gibi kimse yok yaaaa redmask doğum yaptı tebrikler canımcımm sizler nasılsınız ay eskiden ne kalabalıktı şimdi bakıyorum kimse yokk ayy nerde millet ay gelin ayyy biz hamiş kalacaz size sorular soracaz sizler yoksunu huuuuuu canlarrr
Arkadaşlar merhaba!
MTHFR A1298 Heterozigot ve PAI-1(4g/5g) ise 4g/4g çıktı.Diğerlerinde bir sorun yok!
Bu gen mutasyonları durmunu yaşayan ya da çevresinden duyan arkadaşlar; tedavi sürecinde doktorunuzu neler önerdiğini yazabilir misiniz?
Daha önce 8 haftalıkken sonlandırılmış bir gebeliğim var ve bir de kimyasal.Yukarıdaki tetkikleri bu nedenle yaptırdım.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum!
Şu an doktorum tatilde ve ulaşamıyorum;bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim!
canimm nerelerdesin bi girip kayboluyorsun nasilsin bebis nasil bak sende geldin sona dogru rabbim kolay dogumlar nasip etsin
herkes bacak zor diyor ama ben 9 ay genellikle hep bacaktan yaptim gobek cok zor geldi ben bacagin ic kismi hani yumusak yerler varya oradan yapmistim canim
kizlar bu arada benim igne yaptigim yerlerin izi hala gecmedi morluk yerini siyaha birakti 72 gun oldu ve hala gecmedi neden acaba?
arkadaşlar lütfen banada yardımcı olurmusunuz....benim gibi olup hangi dozları kullandınız ve bebeğinizi kucağınıza aldınız....bende mthfr677 hetorozigot ve pai 4G/5G......şuan 4 kayıptan sonra yeniden hamileyim ve ilk defa kalp atışı alınan bi gebeliğim.....doktorun biri 0.2 clexsan 100 lük coraspin ve 5 mg folbiol diyo diğeri o.4 lük clexsan 100 lük coraspin ve folbiolün yarısı diyor ne yapıcağimı şaşırdım....böyle bişi yaşadınızmı
Arkadaşlar merhaba!
MTHFR A1298 Heterozigot ve PAI-1(4g/5g) ise 4g/4g çıktı.
Bu gen mutasyonları durmunu yaşayan ya da çevresinden duyan arkadaşlar; tedavi sürecinde doktorunuzu neler önerdiğini yazabilir misiniz?
Daha önce 8 haftalıkken sonlandırılmış bir gebeliğim var ve bir de kimyasal.Yukarıdaki tetkikleri bu nedenle yaptırdım.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum!
Şu an doktorum tatilde ve ulaşamıyorum;bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Bence en dusuk doz yeterli olur sende. Çünkü benim yukarıda yazdığım gibi daha fazla mutasyonum var ben bile hemen hemen en dusuk dozajı alıyorum
teşekkür edrim cevabın için sadece 0.3 iğne mi kullanıyosun coraspin yada başka bişi kullanıyomusun...bide hamileliğin kaçıncı ayındasın...biraz olsun içimi ferahlattın bende 0.2 lik tarifeyi kullanıyorum...
arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????
canım bence güvendiğin bi dr.a git onu dinle
ikisinin söylediği de sonuca götürür ama kafa karıştırmak iyi olmuyo bu durumlarda
emin olamıyosan bi hemotologa gidebilirsin, ben de burdan okudum bunu
gebe olursam gitmeyi düşünüyorum
Mthfr a1298 , mthfr c677 ve pai 4g/4g yim. Fraxiparine 0,3 kullanıyorum sadece..
canım geçmiş olsun benimde mthfr heterozigot ama daha gebe olmadığımdan ilaç dozunu bilmiyorum.şimdi coraspin e+ folik asite başladık hamileliği öğrenir öğrenmez heparin iğne ama dozajını falan buradan öğrendiğim kadarıyla hematolg ayarlıyor. bildiğim bu kadar. umarım sağlıklı hamilelik sağlıklı ve ehayırlı evlatlara kavuşuruz hep birlikte
merhaba canim benim ki adetimden 3gun once cikmisti kan tahlilinde ve ogrendigimiz gun igneye baslamistik bence eger supheleniyorsan bir tahlil yaptir hem icin rahatlar veeee insallah hamissindir
arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?