asıl sızler yoksunuz nerelerdesınız yaaa ne oldug bole bu topıge kımsenın kımseden haberı yok
bız dogurduk sırada sızler varsınız hadı bakalım soru sorarsınız bıze artık ınssss.....
eymen 26 gunluk oldu vayy beee zaman nasıl gecıyo
merhaba canim benim ki adetimden 3gun once cikmisti kan tahlilinde ve ogrendigimiz gun igneye baslamistik bence eger supheleniyorsan bir tahlil yaptir hem icin rahatlar veeee insallah hamissindir
Sana da geçmiş olsun canım!
Folik asit ben de kullanıyorum MTHFR için olmazsa olmaz şart gibi bişey o.Çocuk aspirini de alıyorum ne olur ne olmaz diye.
ama bunlar yeterli olacak mı bilemiyorum!!! :S Az önce bir arkadaş Faktör V'den daha çok korkuyoruz dediğini söylemiş doktorunun.
Bizim sonuçlarda o yok çok şükür ama sonuçta daha önceden yaşanmış acılarımız var hepimzin.
Sana şu an için hamile kalana kadar sadece bunları mı kullanmanı söyledi doktorun?
günaydın,
geçmiş olsun canım öncelikle.. benim adetime 4-5 gün kala kanda yapılan tahlilde çıkmadı. adetim 1 gün gecikince yaptırdık çıktı. kimiside 1 hafta önce çıkıyor diyor. ben sabırsız davranıp erken yaptırdım, moralimi bozmuştum. ama doktorum 1 gün geciksin öyle yaptır demişti. dediğide çıktı.
önerim, bekle gecikince hemen yaptır ve o gün hemen iğnelere başla. ben öyle uyguladım. coraspin, folbiol cleksan 0,4. birde progestan sabah akşam fitil.
sevgiler.
arkadaslar merhaba
ben de 2kez dusuk yasadım buradakı herkesı cok ıyı anlıyorum damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs.yazılanlar sankı benım dusunce baloncuklarım gıbı bana aıt gıbı.benım problemım de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım sonuclarımı.bulundugum yerde bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktor bana en cok korkulanın faktor v leıden mutasyonu oldugunu oyuzden senın onemlı bırseyın yok dedı.benım kafam allak bullak oldu tekrar gebe kalırsam_ ınsallah_ nasıl bı yol ızlıycem ????cok korkuyorum sızler gıbı .aynı acıyı rabbım yasatmasın .ramazandan sonra tekrar cocuk dusunuyoruz bu surede herhangı bırsey kullanmalımıyım????tecrubelı arkadaslar lutfen yardımcı olsun yasadıklarını bana anlatsın sımdıden cok tesekkurler
günaydın kızlar herkese
canım sağol iyi dileklerin için aslında çok karışığım bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyor.
evet canım doktorum düşükte olsa pıhtılaşmamız var bebek düşününce aspirine başlıcaz hamile kalınca iğneye dedi. bende ben bu ay korunmadım diyincce hemen başlattı aspirine. iğne hamile kalinca düşük doz dedi. korunma süren var mı canım senin . ben sadece ilk adetimi bekledim kalanında korunmadım da. tabi herşeyin hayrlısı hepimiz için ...
teşekkürler canım 5 gün var tahminim adetime ama pıhtılaşma olması korkutuyor beni o yüzden erken öğrenebilir miyim telaşındayım.oysaki ilk gebeliğimde bekleyebilmiştim adetimi
teşekkür edrim cevabın için sadece 0.3 iğne mi kullanıyosun coraspin yada başka bişi kullanıyomusun...bide hamileliğin kaçıncı ayındasın...biraz olsun içimi ferahlattın bende 0.2 lik tarifeyi kullanıyorum...
arkadaslar merhaba
ben de 2kez dusuk yasadım buradakı herkesı cok ıyı anlıyorum damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs.yazılanlar sankı benım dusunce baloncuklarım gıbı bana aıt gıbı.benım problemım de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım sonuclarımı.bulundugum yerde bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktor bana en cok korkulanın faktor v leıden mutasyonu oldugunu oyuzden senın onemlı bırseyın yok dedı.benım kafam allak bullak oldu tekrar gebe kalırsam_ ınsallah_ nasıl bı yol ızlıycem ????cok korkuyorum sızler gıbı .aynı acıyı rabbım yasatmasın .ramazandan sonra tekrar cocuk dusunuyoruz bu surede herhangı bırsey kullanmalımıyım????tecrubelı arkadaslar lutfen yardımcı olsun yasadıklarını bana anlatsın sımdıden cok tesekkurler
guzel ve hayirli bir gun diliyorum herkese..
Allah herkese kolaylik versin, hamislere ve hamis kalmayi hasretle bekleyenlere...
Son 4 gun....
emin ol aynı korkuyu zamanında bizlerde yaşadık. pıhtılaşma sorunu yaşayan ve 2 düşük yapmış biriyim.o durumda bir gün bile geç kalmak istemiyosun. ama bol dua et, sıkı takip et, kendini dinle.. hee birde güvendiğin doktorun olsun onun sözünü dinle. şu an bile her an ya bişi olursa tedirginliğin oluyor. yani bu durum sağlıkla kucağına alana kadar sürecek sanırım. inşallah o günleri hep beraber görürüz..
umarım herşey yolunda gider..
canım benım sagol,,,bu konuda doktorlar 2ye bolunmus kımı ıgnelerı hapı kesınlıkle tavsıye edıyor kımıde cok gereksız goruyor ne yapacagımı bılemedım cevabın ılac gıbı geldı ...pekı senın gebelıklerın nasıldı??benım ıkısıde lekelenmelı oldu kalp atısları goruldukten 1hafta sonra durmustu ıkısıde yaklasık 6-7.haftalarda durdu folbıol ve progesteron haplar ıgneler aldım ıstırahat ettım ancak olmadı rabbım bundan sonrakılerı esırgesın ınsallahslm canım seninle genlerimiz aynı bun abağlı olarak 2 bebeğimi kaybettim hamile kalmadan önce günde 1 tane folbiol ve coraspirin kullandım gebe kalır kalmazda hergün 1 tane clexane 0,4 lük kan sulandırıcı iğnelere başladım şuanda 29 haftalık hamileyim sendede kan pıhtılaşması var ve gebe kalır kalmaz kan sulandırı iğne olman gerekiyor
cok tesekkur ederım canım allah hepınızın yanına olsun sonuna kadar insallah.benimde dusuklerım 6 ve 7 haftalarda oldu.kalp atıslarını duyuyorduk hatta kalp atıs hızı cok ıyı demıstı doktor yuzde 8lık dusuk rıskın var dedı ultrasonda hafıf bır kanama gozukuyor onemlı degıl dedı haftaya tekrar gel dedı ancak gıttıgımızde kalp atısları durmustu .farklı hastanelere gıttık belkı doktor kalp atısını gorememıstr dıye ama yoktu hıcbırı goremedı...allahın ıznıyle bundan sonrakı gebelıklerımız saglıklı hayırlı stressız kanamasız risksiz olsun ınsallah...canım sonuçlarımız aynı.benim doktorum çok titiz davranıo.ben clexane 04.mg günde iki kez+bebek aspirini+haftada 3 ekz foilbol+progestan kullanıyorum çok şükür 10.haftaya geldik önceki gebeliklerim en geç 6da bitiyodu.
Canım ben bayağı ara verdim!O yüzden artık olsun istiyoruz.Allah'tan hayırlısı ama işte bu sonuçlar canımı sıktı biraz.Tedbirsiz bir korumasız dönem geçirmiş oldum.Aspirin ben de kullanıyorum;ama ne akdar iş görür bilemiyorum tabigünaydın kızlar herkese
evet canım doktorum düşükte olsa pıhtılaşmamız var bebek düşününce aspirine başlıcaz hamile kalınca iğneye dedi. bende ben bu ay korunmadım diyincce hemen başlattı aspirine. iğne hamile kalinca düşük doz dedi. korunma süren var mı canım senin . ben sadece ilk adetimi bekledim kalanında korunmadım da. tabi herşeyin hayrlısı hepimiz için ...
Canım ben bayağı ara verdim!O yüzden artık olsun istiyoruz.Allah'tan hayırlısı ama işte bu sonuçlar canımı sıktı biraz.Tedbirsiz bir korumasız dönem geçirmiş oldum.Aspirin ben de kullanıyorum;ama ne akdar iş görür bilemiyorum tabi
Peki hamile kalıca doktor her gün mü iğne olman gerektiğini söyledi?Nasıl dayanacağız ona yaaaa!
Bir de dün kan testini sormuşsun gözümden kaçtı;eğer siklusların düzenliyse regline 5 gün kala da sonuç alabilirsin hani çok yüksek bir değer olmasa da sana hamile olduğunu işaret edecek kadar yükselmiş olur.
merhaba canım,bı sure yazamadım,nasılsın,nasıl gidiyo?amin inş.dualarına katılıyorum...
Merhaba canim, evet uzun zamandir gozukmuyorsun, nasilsin?
Benim dusuklerin nedenini ogrenmek icin yaptirdigim test sonuclarim pazartesi Allahin izniyle belli olacak, Pihtilasma, genetik, antifosholid, hormon hepsinin sonuclari belli olacak insallah. Korku var rabbim yardimcimiz olsun. Insallah. Kimseyi evlatla sinamasin insallah. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
hiç korkma umarım güzel haberler alırsın olmasa bile şöyle düşün en azından sebebi belli olacak ve devasını bulacaksın.sonuçta hamile kalabiiliyorsun. dr uma göre rahmi olan her kadın bi şekilde sağlıklı bebek doğurabilir bunu unutma . güzel haberlerini bekliyoruz...
Sagol canim Insallah. senin durumlar nasil canim?
Sagol canim Insallah. senin durumlar nasil canim?
Merhaba canim, evet uzun zamandir gozukmuyorsun, nasilsin?
Benim dusuklerin nedenini ogrenmek icin yaptirdigim test sonuclarim pazartesi Allahin izniyle belli olacak, Pihtilasma, genetik, antifosholid, hormon hepsinin sonuclari belli olacak insallah. Korku var rabbim yardimcimiz olsun. Insallah. Kimseyi evlatla sinamasin insallah. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?