canım bugün test yaptım negatif kısmet değilmiş.iğnelerde gözünü korkutmasın insülin iğnesi gibi dediler . kendin bile vurabiliyormuşsun .allah sağlıkla versinde katlanırız artık napalım .aspirine ve folik asite devam stres yok bide . gerisi allaha emanet
Okudum çok üüzldüm yaaa!Bana destek oldun ve içimi ferahlattın.Her ne kadar tanımasam da güzel haberini alsam yürekten sevinirdim inan!
Allah bir dahaki aya kısmet etsin inşallah!Moralini bozma ve takibini sıkı yap!
Bu işneler kilo yapıyor mua caba o konuda bir bilgin var mı?
Her gün çok zor oalcak;arkadaşım var bu şekilde bildiğim.Kadının her yeri delik deşik olmuştu.Ona acırken bu denlisinin kendi başıma da geleceğini hiç düşünmemiştim.
sağol canım inaşallah önümüzdeki ay paylaşırız iyi haberlerimizi. pıhtılaşmayı öğrendiğimden beri araştırma yapıyorum annemde sağlıkçı biraz onunda katkısı var. 2 özel doktora gittim. kilo alımı gibi bişeyden bahseden olmadı sormadımda açıkçası. zor iğne olmakta ama beterin beteri vardır tek tesellim o. . istediğin zaman bildiğim her konuda destek olurum bugünlerde tek tesellim forumlar :)
Ben de hamile kalma,adete kadar olan durumlar...vs konusunda uzaman oldum okumaktan ama bu konu yeni benim için :)
Araştırmalarıma başladım okudukça okuyorum ama tabi benzer noktaları olan ve aynı şeyleri yaşamaya devam eden kişilerle konuşmak bir başka oluyor.
Senin durumunla benimki hemen hemen aynı.benim sadece bir mutasyonum az seninkinden;tedavi süreci aynı olur diye düşünüyorum. :26:
Ben de haftaya doktorum gelince ilk iş testlerimi ona göstereceğim.Herhalde döner haftaya kadar.
kesinlikle haklısın çevremdeki herkes dinliyor sadecepaylaşırsan çok sevinirim tedavini birde dr un söyler belki ama hematolağa gönderiyolarmış. iyi bir hematolog araştır. ilaç dozunu ona da danışırsın .
wie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?
Hmmm!O zaman ben hematolog araştırmasına da geçeyim şimdiden;gerçi o da önerir muhtemelen birlikte çalıştığı biri vardır.Paslaştığı falan... :S
Tabiki paylaşırım!Aynı şekilde ben de senden haberdar olmak isterim :)
seve seve paylaşırım canım... benim tiroit sorunumda var. o düşünce gidicektim dr a.bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum genel bir muayene olmak için pinpiriklikten sadece o zaman daha ayrıntılı öğrenirim bende ...
sağol canım desteğin için annemin ısrarıyla bugün test yaptık kanda sonuç BETA HCG <0.100 mIU/mL sanırsam negatif demek hayırlısı buymuş demekki adetime 5 gün var. umutlarım bir daha ki aya artık
günaydın canım,
benimde negatif çıkmıştı 4-5 gün kala.. lakin adetim gününde olmadı ertesi gün tekrar kan tahlili yaptırdım ve çıktı. derim ki eğer 1gün geçerse mutlaka yaptır..
sevgiler..
günaydın canım,
benimde negatif çıkmıştı 4-5 gün kala.. lakin adetim gününde olmadı ertesi gün tekrar kan tahlili yaptırdım ve çıktı. derim ki eğer 1gün geçerse mutlaka yaptır..
sevgiler..
canım benım sagol,,,bu konuda doktorlar 2ye bolunmus kımı ıgnelerı hapı kesınlıkle tavsıye edıyor kımıde cok gereksız goruyor ne yapacagımı bılemedım cevabın ılac gıbı geldı ...pekı senın gebelıklerın nasıldı??benım ıkısıde lekelenmelı oldu kalp atısları goruldukten 1hafta sonra durmustu ıkısıde yaklasık 6-7.haftalarda durdu folbıol ve progesteron haplar ıgneler aldım ıstırahat ettım ancak olmadı rabbım bundan sonrakılerı esırgesın ınsallah
Arkadaşlar merhaba
Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba
Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?
bende bugün doktoruma sorup rapor çıkarttırayım diodum ne kadar ödedin canım ya.rapor işlemi uğraştırıcı bişeymi?
ben raporla cleksan alıyorum. hiç katkı payı ödemedim, şu ana kadar. ödenmemesi lazım die biliorumm.
%20 sini ödedim normal. Eczanenin bir hatası var galiba. Raporda da yazıyor katkı payından muaf diye. Ben hiç uğraşamadım rapora doktorum yazıcaz dedi birkaç gün sonra da aldım. Hastaneden hastaneye göre değişiyor sanırım.
Merhaba canim, evet uzun zamandir gozukmuyorsun, nasilsin?
Benim dusuklerin nedenini ogrenmek icin yaptirdigim test sonuclarim pazartesi Allahin izniyle belli olacak, Pihtilasma, genetik, antifosholid, hormon hepsinin sonuclari belli olacak insallah. Korku var rabbim yardimcimiz olsun. Insallah. Kimseyi evlatla sinamasin insallah. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?