Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Okudum çok üüzldüm yaaa! Bana destek oldun ve içimi ferahlattın.Her ne kadar tanımasam da güzel haberini alsam yürekten sevinirdim inan!
Allah bir dahaki aya kısmet etsin inşallah!Moralini bozma ve takibini sıkı yap!
Bu işneler kilo yapıyor mua caba o konuda bir bilgin var mı?
Her gün çok zor oalcak;arkadaşım var bu şekilde bildiğim.Kadının her yeri delik deşik olmuştu. Ona acırken bu denlisinin kendi başıma da geleceğini hiç düşünmemiştim.

sağol canım inaşallah önümüzdeki ay paylaşırız iyi haberlerimizi. pıhtılaşmayı öğrendiğimden beri araştırma yapıyorum annemde sağlıkçı biraz onunda katkısı var. 2 özel doktora gittim. kilo alımı gibi bişeyden bahseden olmadı sormadımda açıkçası. zor iğne olmakta ama beterin beteri vardır tek tesellim o. . istediğin zaman bildiğim her konuda destek olurum bugünlerde tek tesellim forumlar :)

Ben de hamile kalma,adete kadar olan durumlar...vs konusunda uzaman oldum okumaktan ama bu konu yeni benim için :)
Araştırmalarıma başladım okudukça okuyorum ama tabi benzer noktaları olan ve aynı şeyleri yaşamaya devam eden kişilerle konuşmak bir başka oluyor.
Senin durumunla benimki hemen hemen aynı.benim sadece bir mutasyonum az seninkinden;tedavi süreci aynı olur diye düşünüyorum. :26:

Ben de haftaya doktorum gelince ilk iş testlerimi ona göstereceğim.Herhalde döner haftaya kadar.

kesinlikle haklısın çevremdeki herkes dinliyor sadece paylaşırsan çok sevinirim tedavini birde dr un söyler belki ama hematolağa gönderiyolarmış. iyi bir hematolog araştır. ilaç dozunu ona da danışırsın .

Hmmm!O zaman ben hematolog araştırmasına da geçeyim şimdiden;gerçi o da önerir muhtemelen birlikte çalıştığı biri vardır.Paslaştığı falan... :S
Tabiki paylaşırım!Aynı şekilde ben de senden haberdar olmak isterim :)

wie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?

canim benimki beklenen bir gebelikti korunmayi biraktik ve doktor beklenen adet tarihinden 3 gun once kan tahlili yapicaz zaman kaybetmeden ignelere baslamalisin dedi oylede oldu

ama ben bundan once 4dusuk yapmistim adet tarihimden once yaptigim testler hep negatif cikardi gunum gecip test yaptigim zaman pozitif ti

aslinda bu tesler dollenmeyle alakali canim eger erken dollendiyse hemen cikiyor testlerde insallah hamilesindir guzel haberlerini bekliycem

seve seve paylaşırım canım... benim tiroit sorunumda var. o düşünce gidicektim dr a.bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum genel bir muayene olmak için pinpiriklikten sadece o zaman daha ayrıntılı öğrenirim bende ...

Kesinlikle gitmekte fayda var.Sonradan "ahh"lanmaktansa başta sıkıntı çekmek olacaklara hazır olmak en mantıklısı!

sağol canım desteğin için annemin ısrarıyla bugün test yaptık kanda sonuç BETA HCG <0.100 mIU/mL sanırsam negatif demek hayırlısı buymuş demekki adetime 5 gün var. umutlarım bir daha ki aya artık

günaydın canım,

benimde negatif çıkmıştı 4-5 gün kala.. lakin adetim gününde olmadı ertesi gün tekrar kan tahlili yaptırdım ve çıktı. derim ki eğer 1gün geçerse mutlaka yaptır..

sevgiler..

gerçektenmi bana çıkar dediler 5 gün kala negatif olunca bitmişti umutlarım. şimdi bi ümidim var :) sağol...

gerçektenmi bana çıkar dediler 5 gün kala negatif olunca bitmişti umutlarım. şimdi bi ümidim var :) sağol...

benin ilkinde lekelenmeli oldu onu 6 haftalıkken kaybettim 2. sinde lekelenmem olmadı onuda 7 haftalıkken kaybettim canım ikisinde de kalp atışlarını duymuştum

herkese hayırlı cumalar...cumanız mübarek dualarınız ve dilekleriniz kabul olsun..RABBİM herşeyin hayırlısını versin..

Arkadaşlar merhaba

Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba

Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?

bende bugün doktoruma sorup rapor çıkarttırayım diodum ne kadar ödedin canım ya.rapor işlemi uğraştırıcı bişeymi?

bende bugün doktoruma sorup rapor çıkarttırayım diodum ne kadar ödedin canım ya.rapor işlemi uğraştırıcı bişeymi?

%20 sini ödedim normal. Eczanenin bir hatası var galiba. Raporda da yazıyor katkı payından muaf diye. Ben hiç uğraşamadım rapora doktorum yazıcaz dedi birkaç gün sonra da aldım. Hastaneden hastaneye göre değişiyor sanırım.

ben yanlış anlamışım pardon bende rapor ücreti sandım bencede rapora katkı parası ödenmiyo diye biliyorum.

sagol canım ıyıyım sukur,her şey çok güzel olacak,inan buna,yüce rabbim yardım eder,testlerın sonucuna gore bı care bulunur elbet,yeter kı sen sabırlı ol dua et canım,korkma hıc,hıc degılse sebebını bıleceksın,belkı de cok basıt bı sebebı vardır ve sen bosuna uzulmussundur ,dualarım senınle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…