arkadaslar merhaba
ben de 2kez dusuk yasadım buradakı herkesı cok ıyı anlıyorum damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs.yazılanlar sankı benım dusunce baloncuklarım gıbı bana aıt gıbı.benım problemım de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım sonuclarımı.bulundugum yerde bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktor bana en cok korkulanın faktor v leıden mutasyonu oldugunu oyuzden senın onemlı bırseyın yok dedı.benım kafam allak bullak oldu tekrar gebe kalırsam_ ınsallah_ nasıl bı yol ızlıycem ????cok korkuyorum sızler gıbı .aynı acıyı rabbım yasatmasın .ramazandan sonra tekrar cocuk dusunuyoruz bu surede herhangı bırsey kullanmalımıyım????tecrubelı arkadaslar lutfen yardımcı olsun yasadıklarını bana anlatsın sımdıden cok tesekkurler
1 gun oncesı yeterlı cnm hemen o gun baslarsın ben oyle yaptımarkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????
sıze soyle bı örnek verım benım aynı mutasyonda olan bı arkadasım 03 frakmın kullandı sabah aksam ben gunde 1 clexan 0,4 kullandım aspırını herkes kullanıyo zatenSana da geçmiş olsun canım!
Folik asit ben de kullanıyorum MTHFR için olmazsa olmaz şart gibi bişey o.Çocuk aspirini de alıyorum ne olur ne olmaz diye.
ama bunlar yeterli olacak mı bilemiyorum!!! :S Az önce bir arkadaş Faktör V'den daha çok korkuyoruz dediğini söylemiş doktorunun.
Bizim sonuçlarda o yok çok şükür ama sonuçta daha önceden yaşanmış acılarımız var hepimzin.
Sana şu an için hamile kalana kadar sadece bunları mı kullanmanı söyledi doktorun?
ben adetımde 2 gun önce ıdrar testı yapmıstım cıktı 1 gun sonrada kanda baktık o gun ıgneye basladıkwie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?
ay kuzum iş yerinde zor giriyom o yüzden oldu yoksa hep burdayım okuyorum yani ay maşallah canım yaa günler ne çabuk geçiyo demi inş. bende güzel haberlerimi size söylicem burdan
tatlım benim mthfz 1298 homozigot var sadece bana dr. cleksan 0.4 sabah akşam vurulcan dedi 1 eylülde başlıcam. sizlerde böyle sabah akşam 0.4 kullanana varmı ya ayy iş başa düşünce eleklerde tutuşuyo normalde asprin ve folbiol kullanıyodum şimdi iğneye başlıcamya tutuştum vallaaa kuzum yazarsanız sevinirim öptüm
arkadaşlar lütfen banada yardımcı olurmusunuz....benim gibi olup hangi dozları kullandınız ve bebeğinizi kucağınıza aldınız....bende mthfr677 hetorozigot ve pai 4G/5G......şuan 4 kayıptan sonra yeniden hamileyim ve ilk defa kalp atışı alınan bi gebeliğim.....doktorun biri 0.2 clexsan 100 lük coraspin ve 5 mg folbiol diyo diğeri o.4 lük clexsan 100 lük coraspin ve folbiolün yarısı diyor ne yapıcağimı şaşırdım....böyle bişi yaşadınızmı
meraba kızlar nasılsınız. çok sık giremiyorum ama yazdıklarınızı mutlaka okuyorum. çarşamba günü 6 haftalık olduk ilk defa kalp atışlarını duydum bebeğimin inşallah böyle sorunsuz devam eder bu sefer.
redmask tebrikler canım. Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin oğluna.
teşekkürler canım cevabın için test yaptım ama negatif
Evet aslında çok güzel olurdu yaa...sıze soyle bı örnek verım benım aynı mutasyonda olan bı arkadasım 03 frakmın kullandı sabah aksam ben gunde 1 clexan 0,4 kullandım aspırını herkes kullanıyo zaten
ıkımızde hamdosun bebeklerimizi kucaklarımıza aldık
aslında su mutasyon ve dıgum lıstelerı guncellense sızde okuyup bakarsınız ama ...
Evet aslında çok güzel olurdu yaa...sıze soyle bı örnek verım benım aynı mutasyonda olan bı arkadasım 03 frakmın kullandı sabah aksam ben gunde 1 clexan 0,4 kullandım aspırını herkes kullanıyo zaten
ıkımızde hamdosun bebeklerimizi kucaklarımıza aldık
aslında su mutasyon ve dıgum lıstelerı guncellense sızde okuyup bakarsınız ama ...
ay kuzum iş yerinde zor giriyom o yüzden oldu yoksa hep burdayım okuyorum yani ay maşallah canım yaa günler ne çabuk geçiyo demi inş. bende güzel haberlerimi size söylicem burdan
tatlım benim mthfz 1298 homozigot var sadece bana dr. cleksan 0.4 sabah akşam vurulcan dedi 1 eylülde başlıcam. sizlerde böyle sabah akşam 0.4 kullanana varmı ya ayy iş başa düşünce eleklerde tutuşuyo normalde asprin ve folbiol kullanıyodum şimdi iğneye başlıcamya tutuştum vallaaa kuzum yazarsanız sevinirim öptüm
kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba şun an ikizlere hamileyim 2 hafta önce olması gerektikleri haftadan küçük çıktılar ultrasonda. Clexane 0,4 tek kullanıyordum günde ikiye çıkardı ama ara açılmaya devam etti biri 1 hafta diğeri 2 hafta geriden geliyor Yarın kontrolümüz var umarım iyiye gidiş vardır(dualarınızı eksik etmeyin ne olur) Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Acil cevap lütfen!!! KIZLAR YOK MU HİÇ BU DURUMU YAŞAYAN? LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Evet aslında çok güzel olurdu yaa...Herkes kendiyle ilgili bir takım şeyler yazıyor bilgilendirmeler yapıyor ama öykülerini bilmediğimiz için kendimizle kıyaslayıp faydalanamıyoruz
bi liste görmüştüm ama kim ilgileniyordu ki keşke olsa hepimi için çok güzel olurdu ...
allah ikilerini korusun canım dualarım sizinle olacak çok üzüldüm
pıhtılaşma olayı çok uğraştırıcı ne yazıkki.ben hamile kalırsam inşallah 0.6 clexane kullanıcakmışım.bakalım.o gelişme geriliği nin sebebi pıhtılaşma diyor doktorlar.başıma gelmişti.umarım yoluna girer herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?