Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba kızlar nasılsınız. çok sık giremiyorum ama yazdıklarınızı mutlaka okuyorum. çarşamba günü 6 haftalık olduk ilk defa kalp atışlarını duydum bebeğimin inşallah böyle sorunsuz devam eder bu sefer.

redmask tebrikler canım. Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin oğluna.

inş saglıkla bebgıne kavusursun cnm
ben faktor v leıden heterozıgotum benım drumda senın mutasyonun onemlı bı mutasyon deıl dedı yanısolekı heterozıgotu cok onemsemıyolat ama homozıgot bıraz daha sıkıntılı oluyo heraqlde
ben 04 clexan coraspırın kullandım doguma kadar corasoırını 35 de kestrım ıgneyıo dogumdan 1 gun once

arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????
1 gun oncesı yeterlı cnm hemen o gun baslarsın ben oyle yaptım

sıze soyle bı örnek verım benım aynı mutasyonda olan bı arkadasım 03 frakmın kullandı sabah aksam ben gunde 1 clexan 0,4 kullandım aspırını herkes kullanıyo zaten
ıkımızde hamdosun bebeklerimizi kucaklarımıza aldık
aslında su mutasyon ve dıgum lıstelerı guncellense sızde okuyup bakarsınız ama ...

wie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?
ben adetımde 2 gun önce ıdrar testı yapmıstım cıktı 1 gun sonrada kanda baktık o gun ıgneye basladık

cnm ben 0,4 clexan gunde bır vuruldum ama ben heterozıgotum sen homozıgotsun onun ıcın sabah aksam vermıs olabılır redmask -la ben aynı mutasyondayım o fragmın 0,3 sabah aksam kullanmıstı
soracagın bısey olursa ozelden de yaz ok öpüyorum

QUOTE=atugba2000;20586312]Arkadaşlar merhaba

Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?[/QUOTE]
sanmıyorum rapor olunca katkı payı odenmez bı yanlıs olmalı ben odemıyodum ama clexana..

bence yeterlı bu dozlar cnm cunku heterozıgotsun yanı tek gende mutasyonun var clexan 0,4 yeterlı olur
zaten ıgnenı dozu kılo cok artarsa yukseltılıyo ben 59 la hamıle kaldım 70 le dogurdum 0,4 doguma kadar kullandım yukseltılmedı ama 70 gecseydım yukseltecektı ole dedı

masallah allah tamamına erdırsın cnm

kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba şun an ikizlere hamileyim 2 hafta önce olması gerektikleri haftadan küçük çıktılar ultrasonda. Clexane 0,4 tek kullanıyordum günde ikiye çıkardı ama ara açılmaya devam etti biri 1 hafta diğeri 2 hafta geriden geliyor Yarın kontrolümüz var umarım iyiye gidiş vardır(dualarınızı eksik etmeyin ne olur) Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Acil cevap lütfen!!!

mltm2602 merhaba....
Bugün önerilenler arasında olan iyi bir hematoloğa gittim.Sonuçalrı gösterdim.
Sizin yönlendirmenizle de kadın doğum doktorumu bilgilendireceğim dedim.
Tahlillerimi ve genetik testlerimi de inceledi.
Antikardiyolipin AK Ip M ve G ile
Anti B2 glikoprotein I değerlerini de görmemiz gerekir dedi.
"Bu mutasyonlar bin kişide 1 ya da ikisinde görülen şeyler yani ender olan bir sorun değil.Testi yapmasanız belkid e öğrenemeyecek kişer arasında olacaktınız.Artı 3 düşükten önce de biz bu tetsi önermeyiz zaten.Hamileliktede direk bundan sorun yaşarsın demek mümkün değil;ancak yukarıdaki testler de yapılır ve
onlarda sıkıntı çıkarsa işte o zaman hamilelikte aspirin,o iğneler vs. ya da benzeri tedaviler uygulanır" dedi.
"Bilimsel olarak bu böyle;ama
kadın doğumcularımız genel olarak riske atmak istemedikleri için zararı yok nasılsa diye bu tedaviyi veriyorlar" dedi.

Uzun lafın kısası bu yukarıdaki iki testi yaptırmalıymışım biyokimya laboratuvarında ve eğer onlarda da sorun varsa heparin tedavisi... vs düşünülmesi gerekirmiş.

Şİmdilik öğrendiklerim bunlar canım!Testleri haftaya yaptırırım müsait zaman yaratabilirsem ve ondan sonra da doktorun bu söyledikleriyle yeniden kadın doğumcumla iletişime geçerim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Evet aslında çok güzel olurdu yaa... Herkes kendiyle ilgili bir takım şeyler yazıyor bilgilendirmeler yapıyor ama öykülerini bilmediğimiz için kendimizle kıyaslayıp faydalanamıyoruz

Evet aslında çok güzel olurdu yaa... Herkes kendiyle ilgili bir takım şeyler yazıyor bilgilendirmeler yapıyor ama öykülerini bilmediğimiz için kendimizle kıyaslayıp faydalanamıyoruz

slm arkadaşlar son haberleri veremedim gebeliğim çok şükür devam ediyor. 9 haftalık olduk kalp atışlarımıı önceden duymuştuk ama önceki düşüklşerimde 9 haftayı görmediğim için korktum biraz zamanın geçmesini bekledim haber vermek için bugün kontrolümüz vardı doktor 9 hafta 5 günlük dedi ama 9 haftalık olması gerek çok şükür iyi şekil almış hareket bile ediyodu benide listeye eklerseniz sevinirim o listeye girmek için 1 senedir bekliyorum inşallah sonuna kadar böyle gider dualarınızı eksik etmeyin bende sizler için ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Selam tgbesr,
Ayniyiz seninle benimde mthfr 1298 homozigot,doktorum ikinci hamileligimde bana fraxiparine vermisti,gunde bir tane ama 0,6. Hos pek bi ise yaramadi ama ikinci dusugun homozigota degil dogal seleksiyona bagli oldugunu soyledi. Belki isine yarar diye yazdim. Bol sans sana....

kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba şun an ikizlere hamileyim 2 hafta önce olması gerektikleri haftadan küçük çıktılar ultrasonda. Clexane 0,4 tek kullanıyordum günde ikiye çıkardı ama ara açılmaya devam etti biri 1 hafta diğeri 2 hafta geriden geliyor Yarın kontrolümüz var umarım iyiye gidiş vardır(dualarınızı eksik etmeyin ne olur) Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Acil cevap lütfen!!! KIZLAR YOK MU HİÇ BU DURUMU YAŞAYAN? LÜTFEN YARDIMCI OLUN

allah ikilerini korusun canım dualarım sizinle olacak çok üzüldüm

bi liste görmüştüm ama kim ilgileniyordu ki keşke olsa hepimi için çok güzel olurdu ...

allah ikilerini korusun canım dualarım sizinle olacak çok üzüldüm

Sağol canım Allah razı olsun Umarım iyilerdir hayırlısıyla. Allah tüm isteyenlere aklı ruhu bedeni sağlam hayırlı evlatlar versin Gebeleri sağlıkla kavuştursun İnşallah Benim durumuma benzer durum yaşayan varsa Allah rızası için beni bilgilendirsin lütfen

kızlar selam ben burada yeniyim nenimde düşüklerim var geçmişten şu an zaten hamile kalamıyorum.pıhtılaşma olayı:2:

pıhtılaşma olayı çok uğraştırıcı ne yazıkki.ben hamile kalırsam inşallah 0.6 clexane kullanıcakmışım.bakalım.o gelişme geriliği nin sebebi pıhtılaşma diyor doktorlar.başıma gelmişti.umarım yoluna girer herşey

Geçmiş olsun canım!Hangi mutasyonlarında problem çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…