pıhtılaşma olayı çok uğraştırıcı ne yazıkki.ben hamile kalırsam inşallah 0.6 clexane kullanıcakmışım.bakalım.o gelişme geriliği nin sebebi pıhtılaşma diyor doktorlar.başıma gelmişti.umarım yoluna girer herşey
bugün test yaptım HCG <0.100 mIU/mL yani negatif artık garip bir döngüdeyim üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. allahımın takdiri artık bakalım.bi daha ki aylara..
canım inşallah sonuçların temiz çıkar bir an evvel çalışmalara başlarsın moralini bozma ve ALLAH a sığın.. kaç gündür bende pek giremiyorum tüm arkadaşların ve hepimizin ALLAH yardımcısı olsun..
Sağol canım Allah razı olsun Umarım iyilerdir hayırlısıyla. Allah tüm isteyenlere aklı ruhu bedeni sağlam hayırlı evlatlar versin Gebeleri sağlıkla kavuştursun İnşallah Benim durumuma benzer durum yaşayan varsa Allah rızası için beni bilgilendirsin lütfen
Canım Allah gönlüne göre versin İnşallah ben iğne fazla gelir de bebeklere birşey olur diye endişelenirken yetersiz gelmiş sanırım doz ikiye çıkarıldı dopplere falan baktı kan akımı özellikle küçük olan da daha yavaşmışhakkkımızda hayırlısı olur İnşallah
mrb canlarımmmm...umarım hepiniz iyisinizdir...ankarada 100 hücreli kromozom testi yapan hangi hastaneler var biliyomusunuz..bilen varsa cvp verirse sevinirim..hepiniz allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsun...
normalde kac tane bakılıyorkı ay daha ben yenı baslıycam testler ne zaman başlanıyor bırde 100 kromozonu istanbulda nere yapıyor bende ögreneyım neler yapıcam bıldırın banada arkadaşlarrrrrrrr
normalde kac tane bakılıyorkı ay daha ben yenı baslıycam testler ne zaman başlanıyor bırde 100 kromozonu istanbulda nere yapıyor bende ögreneyım neler yapıcam bıldırın banada arkadaşlarrrrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız
sizlere haber vermekte biraz geciktim ama anca kendimi toparlayabildim. 12 ağustosda elif'imi kucağıma aldım. burayada yazmıştım. kızımın gelişimi 33. haftada kalmıştı diye. ama Allahıma binlerce şükürler olsun 36. haftaya kadar gelebildik. drum riske atamam daha fazla beklemek istemiyorum dedi ve sezeryanla doğum yaptım. şu an Allahıma çok şükür kızım da bende iyiyiz. Rabbim bütün herkese nasip etsin. hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin
ahtamara nbr cnm nasıo gıdıyor ?
merhaba kızlar nasılsınız
sizlere haber vermekte biraz geciktim ama anca kendimi toparlayabildim. 12 ağustosda elif'imi kucağıma aldım. burayada yazmıştım. kızımın gelişimi 33. haftada kalmıştı diye. ama Allahıma binlerce şükürler olsun 36. haftaya kadar gelebildik. drum riske atamam daha fazla beklemek istemiyorum dedi ve sezeryanla doğum yaptım. şu an Allahıma çok şükür kızım da bende iyiyiz. Rabbim bütün herkese nasip etsin. hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin
üzme kendını bızde oyle negatıf testler yaptık yaptık sona bıgun hıc beklemzken pozıtıf gorudk cift cızgıyı vee sımdı oglusum kucagımda sızde goreceksınız ıns
dua et umıdını kesme
mltm2602 merhaba....
Bugün önerilenler arasında olan iyi bir hematoloğa gittim.Sonuçalrı gösterdim.
Sizin yönlendirmenizle de kadın doğum doktorumu bilgilendireceğim dedim.
Tahlillerimi ve genetik testlerimi de inceledi.
Antikardiyolipin AK Ip M ve G ile
Anti B2 glikoprotein I değerlerini de görmemiz gerekir dedi.
"Bu mutasyonlar bin kişide 1 ya da ikisinde görülen şeyler yani ender olan bir sorun değil.Testi yapmasanız belkid e öğrenemeyecek kişer arasında olacaktınız.Artı 3 düşükten önce de biz bu tetsi önermeyiz zaten.Hamileliktede direk bundan sorun yaşarsın demek mümkün değil;ancak yukarıdaki testler de yapılır ve
onlarda sıkıntı çıkarsa işte o zaman hamilelikte aspirin,o iğneler vs. ya da benzeri tedaviler uygulanır" dedi.
"Bilimsel olarak bu böyle;ama
kadın doğumcularımız genel olarak riske atmak istemedikleri için zararı yok nasılsa diye bu tedaviyi veriyorlar" dedi.
Uzun lafın kısası bu yukarıdaki iki testi yaptırmalıymışım biyokimya laboratuvarında ve eğer onlarda da sorun varsa heparin tedavisi... vs düşünülmesi gerekirmiş.
Şİmdilik öğrendiklerim bunlar canım!Testleri haftaya yaptırırım müsait zaman yaratabilirsem ve ondan sonra da doktorun bu söyledikleriyle yeniden kadın doğumcumla iletişime geçerim diye düşünüyorum.
Hic anlamiyorum canim su HCG degerlerinden ama insallah hakkinda hayirlisi olur. Moral cok onemli...cunku bu hormonlar aanormallesiyor biz endiseli ve uzuntulu olunca....Rabbim tez zamanda gonlune gore versin, gelismelerden haberdar et bizi tatlim.
canım merhaba hikayeni bilmiyorum ama soruna cevap vermek istedim.
bende istanbuldayım ve zeynep kamilde yaptırdım bütün testlerimi her şeyimi
zaten bi orda var bi cerrahpaşada var bide çapada var.ama ben zeynep kamili çok sevdim orayı tavsiye ederim
benim bir13 haftalık birde 6 haftalık düşüklerim oldu. Doktorumun tavsiyesi ile kan pıhtılaşması tahlili yaptırdım.Yaklaşık 4 haftada çıktı sonuçlarım . Şimdi 9 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için Clexsan adında hergün bir iğne oluyorum. Doğuma kadar böyle devam edecek. hamilelik sonlandıktan bir kaç hafta sonra yaptırmıştı benim doktorum.Ben zeynep kamıle yakınım aslında ne kadar zaman da cıkıyor bu testler ve dusukten ne zaman sonra yapılıyor bu testler detaylı bılgı verırmısınız beım 2 dusuk var 7 ve 6 haftalada ben yenı uyeyım ozel mesaj atamıyorum sız atarsanız da sevınırım detaylı gorusmek adına arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?