Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım Allah gönlüne göre versin İnşallah ben iğne fazla gelir de bebeklere birşey olur diye endişelenirken yetersiz gelmiş sanırım doz ikiye çıkarıldı dopplere falan baktı kan akımı özellikle küçük olan da daha yavaşmış hakkkımızda hayırlısı olur İnşallah

bugün test yaptım HCG <0.100 mIU/mL yani negatif artık garip bir döngüdeyim üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. allahımın takdiri artık bakalım.bi daha ki aylara..

Hic anlamiyorum canim su HCG degerlerinden ama insallah hakkinda hayirlisi olur. Moral cok onemli...cunku bu hormonlar aanormallesiyor biz endiseli ve uzuntulu olunca....Rabbim tez zamanda gonlune gore versin, gelismelerden haberdar et bizi tatlim.

amin canım.bende senin durumundayım.allah inşallah yavrularımızı bağışlasın.senin tek mi çift mi?benimki tek.biri 10 gün geriden diğeri haftasında gidiyor.ama iğneden bahsetmedi doktorum.riskli gebelik.rbbime emanetler.rabbim sağlıkla kavuşturur inşallah bebeklerimize.rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.banada nolur dua edin..

canım senin mutasyonların nedir?coraspin de kullanıyon mu?

mrb canlarımmmm...umarım hepiniz iyisinizdir...ankarada 100 hücreli kromozom testi yapan hangi hastaneler var biliyomusunuz..bilen varsa cvp verirse sevinirim..hepiniz allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsun...

mrb canlarımmmm...umarım hepiniz iyisinizdir...ankarada 100 hücreli kromozom testi yapan hangi hastaneler var biliyomusunuz..bilen varsa cvp verirse sevinirim..hepiniz allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsun...

normalde kac tane bakılıyorkı ay daha ben yenı baslıycam testler ne zaman başlanıyor bırde 100 kromozonu istanbulda nere yapıyor bende ögreneyım neler yapıcam bıldırın banada arkadaşlarrrrrrrr

normalde kac tane bakılıyorkı ay daha ben yenı baslıycam testler ne zaman başlanıyor bırde 100 kromozonu istanbulda nere yapıyor bende ögreneyım neler yapıcam bıldırın banada arkadaşlarrrrrrrr

canım merhaba hikayeni bilmiyorum ama soruna cevap vermek istedim.
bende istanbuldayım ve zeynep kamilde yaptırdım bütün testlerimi her şeyimi
zaten bi orda var bi cerrahpaşada var bide çapada var.ama ben zeynep kamili çok sevdim orayı tavsiye ederim

canım normalde ünivrste hastanelerinde 20hücreli yapıolarmış.özel hastanelerde 100 hücreli yapıolarmış.kromozomlarda bi sorun olup olmadığını öğrenmek için canım.benim bebişlerim sağlıklı olmamıştı bende bi sorun olup olmadığını öğrenmek için 100 hücreli yaptırcam...umarım bi sorun yoktur...

merhaba kızlar nasılsınız

sizlere haber vermekte biraz geciktim ama anca kendimi toparlayabildim. 12 ağustosda elif'imi kucağıma aldım. burayada yazmıştım. kızımın gelişimi 33. haftada kalmıştı diye. ama Allahıma binlerce şükürler olsun 36. haftaya kadar gelebildik. drum riske atamam daha fazla beklemek istemiyorum dedi ve sezeryanla doğum yaptım. şu an Allahıma çok şükür kızım da bende iyiyiz. Rabbim bütün herkese nasip etsin. hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin

canım benim gözün aydın.seni merak etmiştim.elifi ve seni öpüyorum.

ahtamara nbr cnm nasıo gıdıyor ?

canım geçen salı kontrolümüz vardı.bebiş 2800 gr olmuş.bu salı da nst var.doktor, epidural normal doğum yapabilirsin dedi.normal doğumdan yana doktorum.bilemiyorum.bakalım.inşallah hayırlısı olur.sen ve eymen nasılsınız?baya büyümüştür.

arkadaşlar bende sunu merak edıyorum...bende de pıhtılasma var ve bundan sonrakı gebelıklerımde ıgne aspırın kullancam onu anladım.ancak bunda once benım gebelıklerım hep lekelenmelı kanamalı olmustu ve sureklı ıstırahat etmek zorundaydım.acaba bundan sonradamı ole olacak onu merak edıorum.bılıosunuz ınsanın moralı cok bozuluyor kan geldımı ne renktı falan filan....ayrıca calısıyorum sureklı rapor ızın alammıyorum.bu durumu yasayanlar var mı acaba

Çok mutlu oldum. Rabbim bundan sonra sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin küçük Elifini . Rabbim nazarlardan sakınsın. Tüm isteyen yolunu bekleyen arkadaşlarıma ve banada en kısa zamanda nasip etsin.

amerhaba kızlar bilgisayarım bozuldu o yüzden ara ara girebiliyorum kardeşimin bilgisyarından

canım inşallah bizde görürüz o günleri ...

teşekkür ederim canım bilgilendirme için peki ne düşünüyosun gerçi daha kadın doğumcuna gidecekmişsin ama ? bende br hematologla görüşeyim bari benim testlerimde eksik bu söylediklerini hiç duymadım . yanlış anlamdıysam bu ilaçların bi zararı yok mu dedi hematolog

Hic anlamiyorum canim su HCG degerlerinden ama insallah hakkinda hayirlisi olur. Moral cok onemli...cunku bu hormonlar aanormallesiyor biz endiseli ve uzuntulu olunca....Rabbim tez zamanda gonlune gore versin, gelismelerden haberdar et bizi tatlim.

sonuç negatif canım . bu hafta doktorumla görüşücem belki muayeneye çağırır. paylaşırım tekrar

merhaba anadolu yakasında mısın.bende.zeynep kamile direkmi gittin.bide özelde doktorun varmı. bende araştırma için çapaya gideceğim bir tanıdık var diye ama sonrasını bu tarafta takip edecem. doktor ve hastane arıyorum .bana yardımcı olurmusun.

Ben zeynep kamıle yakınım aslında ne kadar zaman da cıkıyor bu testler ve dusukten ne zaman sonra yapılıyor bu testler detaylı bılgı verırmısınız beım 2 dusuk var 7 ve 6 haftalada ben yenı uyeyım ozel mesaj atamıyorum sız atarsanız da sevınırım detaylı gorusmek adına arkadaslar

benim bir13 haftalık birde 6 haftalık düşüklerim oldu. Doktorumun tavsiyesi ile kan pıhtılaşması tahlili yaptırdım.Yaklaşık 4 haftada çıktı sonuçlarım . Şimdi 9 haftalık hamileyim ve kan pıhtılaşması olduğu için Clexsan adında hergün bir iğne oluyorum. Doğuma kadar böyle devam edecek. hamilelik sonlandıktan bir kaç hafta sonra yaptırmıştı benim doktorum.
Çok geçmiş olsun bebeklerin için üzüldüm . En kısa zamandada Allah çocuğunu kucağına almak nasıp etsin.
iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…