Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kısmetse yollıycam ozel hasytanede fazla bısey degıldır sanırım sen ne kadara olladın ay kusura bakma yaranı deşiyorum ama bakalım hepsını yaptıracam allah omur verırse nerede oturuyorsun ben ist otururyorum ben yenı uyeyım aha yenı yenı anlamaya calışıyorum ozel mesaj da yollayamıyorum mesaj sayım az dıye

canım ben 3 üncü kürtajımda bebeği ankaraya kromozom incelemesi için gönderdim bebekte genetik problem çıkmıştı diğerlerinde doktor gerek görmedi sadece patolojiye gönderdik onlarda sorun görünmedi.
bizim araştırmalarımız 2 inci kayıptan sonra yapıldı.. genetik ,pıhtılaşma,immünoloji,hormon,troit,vitamin ,testleri vs..
bende MTHFR 677 HETEROZİGOT yani kan pıhtılaşması ve Anti Kardiolipin M çıkmıştı ki buda bağışıklık sistemiyle ilgili bunun için hamileliğimde kortizon kullanmam gerekiyor diğerlerinde sorun yok..kan pıhtılaşması içinde her gün iğne ve corasprin kullanmıştım..

Merhaba arkadaslar,

Semraocak, beydagli, gelecekumuttur......sizlerede ayrica tesekkur ederim merak etmis sormussunuz.

Bende 1 saat once doktordan geldim, aksamdi randevumuz bugun. yemek falan derken ancak gelebildim.

Sonuclarimin hepsi cikmamis...Genetik testimi megerse hic laboratuvara gondermemisler... 3 haftadir bosuna beklemisim....cok zoruma gitti aglamamak icin cok zor tuttum kendimi, esim yanimdaydi aglamak istemedim. Yeniden yapildi...doktor birdahaki randevumu 8 hafta sonraya verdi.

hormon test sonuclarinin normal oldugunu soyledi.

antithrombin III YUKSEK CIKTI BIRAZ tekrar kan aldilar. (tam ne oldugunuda bilmiyorum, fikri olan varsa?)

protein c ve protein s normal....factor VIIIC normalmis....

genetik ve antithrombinIII'e tekrar bakacaklar... Genetikde neye bakiyorlar biliyorum kromozomlara ama sonuclari elinde olan varmi? Bana bir 2 ay daha beklemek dusuyor...hakkimizda hayirlisi elbet...Hersey guzel olur insallah. Hepinizi opuyorum.

ben ozelde yarın kurtaj olucam ama onlar ozel labruatuara yolluyorlar ıst oturuyorum nsıl yolladın ankaraya doktorunmu dedı ank yollıyalım mı dıye bılgı verırsen sevınırım ben de yarın ona gore hareket ederım

canım bende doktorumun özelinde olmuştum evet doktorumun verdiği talimatla ankaraya göndermiştik.. ama sen istanbuldasın diye belki gerek yoktur başka biryere göndermene doktorunuz yönlendirir zaten sizi..

Burarada doktorum genetik de normal olmayan biseyler cikabilir dedi belki, anne baba akraba evliligi yaptiklari icinmis falan...

Burarada doktorum genetik de normal olmayan biseyler cikabilir dedi belki, anne baba akraba evliligi yaptiklari icinmis falan...

canım senin anne ve babanmı akraba yani sendemi sorun çıkabilirmiş yani doktor varsayımlara dayanarak mı bu cevabı veriyor

canım senin anne ve babanmı akraba yani sendemi sorun çıkabilirmiş yani doktor varsayımlara dayanarak mı bu cevabı veriyor

evet canim annem ve babam akraba evliligi yaptiklari icin benim genlerimde bozukluk olabilirmis dedi. o da dedi sonuclari beklemek lazim, tam emin degildi, birde uzman doktor degildi asistaniydi uzman doktorun, bende bilgisine ve tecrubesine tam not veremesemde, elimden bisey gelmez, tercih sansim yok, devlet hastanesi oldugu icin.

konyadayım canım ben. özel bi hastanede kürtaj olmuştum, ankaradaki bi genetik merkezine gitmişti. 300 vermiştik bu test için.ama fiyatlar değişebilir tabi.
sizin yaptıracagınız testler için universite hastanelerinden faydalan, özelde baya pahalı oluyo
devlette geç çıkıyo sonuç ama durumunuza göre karar verirsiniz.

tıp fakültesindeki bi profun özeline gittim, bütün testleri istedi fakültede yaptırdık.
bu konularda güvenebilecegin bi dr bulsan iyi olur

esekkur ederim ya sende varıs sorunu varmı acaba kan pıhtılaşmasında olabılırmı bu daha yağpırmadım ama doktorum 1 buçuk ay sonra yapılacak dedı bana tahlıllerın

esekkur ederim ya sende varıs sorunu varmı acaba kan pıhtılaşmasında olabılırmı bu daha yağpırmadım ama doktorum 1 buçuk ay sonra yapılacak dedı bana tahlıllerın

varis yok bende, bununla bi ilgisi yoktur heralde hiç duymadım
dr.a bi sormak lazım.
beklemeye gerek yok ki, pıhtılaşma ve genetik için. zaten sonuç geç çıkıyo

çok üzüldüm canım.aynı durumları yaşadığım için anlıyorum seni.allah sana sabır versin diliyorum.umarım tez zaman da toplanırsın.

sen istanbulda nerdesin.anadoluda isen bir zeynep kamile sor istersen orda her şey var diye biliyorum.avrupada çapa cerrahpaya bir sormak lazım oralarda olabilir....veya oralarda seni yönlendirirler.oralarda genetik bölümleri var.

sen istanbulda nerdesin.anadoluda isen bir zeynep kamile sor istersen orda her şey var diye biliyorum.avrupada çapa cerrahpaya bir sormak lazım oralarda olabilir....veya oralarda seni yönlendirirler.oralarda genetik bölümleri var.

onları bılıyorum zeynep kamıl cok gec verıyor soucu anadolu yakasındaym

antitrombin III eksikliği bende var.eksiklik önemli hatta en önemli pıhtılaşmalardan biri.fazlalığın etkilerini bilmiyorum.ama sitede daha önce eksiklik yaşayıp bebişi kollarında olan var daha önceki listelerde.bence bu konuda canını sıkma.eksiklik asıl sorun....

demin yanlış olmuştu canım

evt and yakasındayım direk kadın doğuma gittim rutin testler yapıldı işte sonrada genetik danışmanlığa başvurduk onlar gerekeni yaptılar.canım test sonuçlarına göre onlar seni yönlendiriyorlar zaten.malesef benim sonuçlar kötü çıktığı için yönlendirilecek yer olmadı.
allahtan hayırlısını diliyorum.ama bayramdan sonra alman hastanesine gitmeyi düşünüyorm.bakalım hayırlsı.inşallah her şey dilediğince olur..

onları bılıyorum zeynep kamıl cok gec verıyor soucu anadolu yakasındaym

aslında o kadar da geç değil cnm 3 hafta da veriyorlar sonuçları zeynep kamilde.bizi aramışlardı gelin sonuçlarınızı doktorunuza gösterin diye ve çokta iyi ilgilenmişlerdi

cnm öncelikle çok geçmiş olsun. varis problemi kan pıhtılaşması sorunu olanlarda daha çok görülüyor.

ya kızlar bu ölen bebeğinizi genetiğe gönderiyorsunuz ya nasıl oluyor?bana daha önce söylemediler.ben gönderememiştim.kürtaj olduktan sonra size mi veriyorlar.umarım bir daha yaşamam(4 düşük) ama bilsemde iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…