Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar.... 2 sorum var lutfen bilgisi olan yardimci olsun.

aranizda kromozom bozuklugu cikan varmi genetik testlerin icinde? Nasil bir tedavi sekli uygulaniyor?

antithrombinIII fazlaligi nedir?

kromozom bozukluğu derken neyden bahsediyosun canım
pıhtılaşma faktörleri de genlerle ilgili onu mu söylüyosun

yoksa kandan kromozom analizi sonucunda çıkanı mı?

antithrombin3 ü ben de bilmiyorum bana yapılmadı o test

merhaba canım det günüm bugündü oldum aslında dünde kanlı akıntım vardı şimdi adetimin ilk günü olarak dünü ü bugünümü saysam bilmedim?
benim tiroit sorunumda var bugün dr a gittim düşmüş ok şükür kadın doğumcu mu aradım akşama doğru dönerler bana. kadın doğumcum biraz titizde o yüzden önce tiroitin düzelsin sonra pıhtılaşmaya bakarız demişti. başka bi şey çıkmazsa bu ay çalışıcam artık ciddi ciddi gerisi allaha kalmış. bie hematolog aklımda bayram sonrası gidicem fikir almaya . allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Canim kandan bakilan genetik testi..yani kromozom analizi.

Ben aranıza yeni katıldığım için açıkçası forumu nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum. cevap yazdığın için teşekkürler Azra. Biliyorsunuz dr. seçimi çok önemli tabi birde kısmette bebek sahibi olmak varsa. Ama Allah hiç kimseyi bu acıları tekarar yaşatmasın. Bir şey daha soracağım arkadaşlar. Lütfi beye giderken birde hematoloğa gitmek gereklimi sizce. yoksa kafamızı fazla karıştırmamalımıyız ?

inş bi sorun çıkmamıştır canım yaa..
benim eşimde çıktı dengeli translokasyon..
sonuç ne

canim ne demekki dengeli translokasyon..ilk defa duyuyorum...Bizde esimde sorun yok, benim testlerimde hastane kaybetmismi laboratuvara gondermemismi neyse artik, ortada yok... mecburen tekrar kan verdim dun yeniden yaptirdim yani, bakalim insallah kotu bisey cikmaz... ama sil bastan yine2 ay bekliycem. Allahdan hayirlisi insallah.

Esin icin bisey dedilermi senin, ben asil sunu merak ediyorum, hani bir sorun varsa kromozomlarda yani tedavisi varmi, saglikli bebeklerimizi olabilirmi diye merak ettim..

inş sende de bişey çıkmaz canım..
haklısın pek bilinen bi konu değil.. tedavi olarak tüp bebek öneriyolar, embriyo seçmi yapılıyo sağlıklısı yerleştiriliyo.

Kizlar.... 2 sorum var lutfen bilgisi olan yardimci olsun.

aranizda kromozom bozuklugu cikan varmi genetik testlerin icinde? Nasil bir tedavi sekli uygulaniyor?

antithrombinIII fazlaligi nedir?

bende var canım o dediğin şey bende çıktı malesef

Hangisi canim? AntithrombinIII fazlaligi mi? Ne demek oluyor bu sen bilirsin canim o zaman. Internetten baktim biraz ama kafam daha cok karisti sanki.

Kromozomlarda bisey cikdi mi peki?

yok canım antithrombin fazlalığı yok.bende kromozom translokasyonu çıktı yani bozuk genim var.7 ile 11. kromozomlar yer değiştirmiş.doktorumuz devam edeceksin buna tutana kadar belki sağlıklı bi çocuğun olur dedi.fakat kürtajlar beni mahvediyor ya.hem psikolojik olarak hemde fizyolojik olarak.yada tüp bebek işte pgt yöntemi oda yüzde 10 bi başarı şansı varmış.ama ben hiç umudumu yitrmedim asla.allahıma çok dua aediyorum haktan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok...

canim gecmis olsun, ben tup bebegin bu tarz problemlerde cok basarili sonuclar elde ettigini duymustum, %10 dan fazla yani..ama tabi yanlisda hatirlamis olabilirim.

Kurtajlarin yikimi cok buyuk biliyorum, Rabbim sabir versin hepimize insallah.

Tup bebek denedinmi peki hic?

merhaba iğne ve aspirin kullandıgın halde kaybetmişsin kacıncı haftalarda oluo iğne kullandıgın gebeliklerini soruyorum...
umarım rabbim bidaha yasatmaz bebeğini kollarına verir..

canım kromozom bozukluğunda tedavi oluyor mu? tutana kadar deneyin mi diyorlar

bende pıhtılaşma var, eşimde de 13-14 dengeli translokasyon.
bize pgt önerdi bütün dr.lar. ne yapsak bilemedik. allah hayırlısını versin gönlümüze
pgt topiği var orda normal yolla sağlıklı bebeği olan da var, pgt ile ikizlerine kavuşan da.

canım kromozom bozukluğunda tedavi oluyor mu? tutana kadar deneyin mi diyorlar
kromozomda sorun oldugundan tedavisi yok canım. sadece tüp bebekte embriyo seçerek sağlıklıyı yerleştiriyolar

merhaba canım benimde diğer test sonuçlarım bugün çıktı sadece antikardilolipin m ve pai4 g de sorun var kortizon kullanmak gerekiyor demişsin biraz açıklarmısın antikardiyolipin bağışıklık siteminde nasıl bir rahatsızlık

canım vücut hamileliği kabullenmeyip yok etmeye çalışıyormuş kortizonda buna yardımcı olup kandaki bu faktörleri düzeltmeye çalışıyormuş doktorun bana dediği bu umarım yardımcı olmuşumdur

canim sen kan pihtilasmasi sorunu yasiyorsun biliyorum da. kromozom analizi nasil cikti sende...bebekde genetik bozukluk vardi demissin, bu kan pihtilasmasindan dolayimi genetik, yoksa kromozomlarda mu bozukluk var..?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…