Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm geçmiş olsun. bende dört düşük yaşadım. bizde üçüncüyü gönderdik. kürtaj bitince dr. eşime vermiş parçayı başka bir hastaneye patoloji için verdi eşim. ama hastaneye göre değişiyor sanırım uygulama.

ama kızların yazdığına göre patoloji ve genetik farklı benim anladığım.genetik daha ayrıntılı.patolojiye bende göndermiştim daha doğrusu hastane gönderdik demişti ama bir şey çıkmadıcanım sanada geçmiş olsun araştırmalarını yaptın mı

senin sonuçlar da ne çıktı.kötü diyince üzüldüm.nereye derken hangi hastane demek istemiştim.

benimkinde hastane göndermişti bi genetik merkezine.
patalojiye hastane kendi bakıyo, ozaman mol gebelik fln olup olmadıgı çıkıyo
genetikte bebeğin kromozomuna bakıyolar, genetik açıdan sağlıklı mı diye
hani diyolar ya ilk haftalarda o defalık genetik sorun oluştuysa doğa bebeği eler vs diye
o anlaşılıyo yani

pahalı bi test ve bence her defasında gerek yok, anne ve babanın kromozom analizi yapıldıktan sonra hele pek gerek yok

Son düzenleme:

anladım.teşekkür ederim.burdan paylaşımın bu yönünü seviyorum.doktorlardan daha fazla şey öğrendim valla.oysaki çokta doktor gezdim.açıklama yapmaktan acizler .ancak sen biliyorsan açıklama yapıyorlar oda sorarsan...

evet cnm var llütfü önderogluna cok gıden var
mesela bı arkadasımın bu topıge gelıyo adı redmask oğlu oldu suan 8 gunluk :))) güven hastanesınde dogum yaptı

arkadaslar benım sonuclarım su sekılde.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım kendısıne mail attım.su sekılde cevap vermıs:''tertkikleriniz normal.pıhtılaşma problemi görülmüyor.gebelik öncesi sadece folik asit almanız yeterli. ''
Ben ne yapayım arkadaslar burda bırkac arkadas benım mutASYONUMla aynı durumda oldugunu yazmıslar coraspin folik asit sulandırıcı ıgne kullandıklarını solemıslerdı ancak benım doktorum pıhtılaşma olmadıgını soyluyor.aslında doktorumu sevmıyordum hastanenın ıyı olması ve hıkayemı bılıyo olmasında ona godecektım bır sure ama sanırım doktorumu degıstırmelıyım..paylasımlarınızı beklıyorum

SONUÇ: FaktÖR V G6191A(LEİDEN):NORMAL
Prothrombin G20210A : NORMAL
MTHFR C677T: HETEROZİGOT
MTHFR A1298C :HETEROZİGOT

bendede zeynep kamılde yaptırdım 15 - 20 gune cıkıyo oyle hatırlıyorum yanı max 1 aydır cnm
trombofolı panelı
torch grubu
kromozom analızı
yaptırmıstım doktorum yazmazsa bıle sen bunları ıste ok

cnmm cok sevındım ben ve redmaskda dogum yaptık ıkımızınde oglu oldu
benım golum 1 aylık oldu redmaskında 8 gunluk :))
güle güle buyut ıns bebegını saglıcakla :)))

QUOTE=ahtamara;20612116]canım geçen salı kontrolümüz vardı.bebiş 2800 gr olmuş.bu salı da nst var.doktor, epidural normal doğum yapabilirsin dedi.normal doğumdan yana doktorum.bilemiyorum.bakalım.inşallah hayırlısı olur.sen ve eymen nasılsınız?baya büyümüştür.[/QUOTE]

cnm hakkında hayırlısı olsun bencede normal yap hersey gonlunce olsun

hayır cnm maxımum 2 kısı onlarında farklı sorunları vardı dıye hatırlıyorum Kİ hepsı kucagına aldı meleklerını
yatan olmuyoda progestan kullananı duydum kı genelde herkes calıstı hamıleyken

2 tane mutasyonun var cnm ama tek gende yanı babadan gelen heterozıgot tek gen demek homozıgot 2 gen demek ( bıldıgım kadarıyla yorumluyorum)
ve senın gıbı 677 - 1298 mthfr mutasyonu olanlar ıgne aspırın ılk 3 ayda folık asıt kullandı
banada ıgne kullanmana gerek yok dıyen doktorlar oldu ozellıkle zeynep kamılde ama genel olarak gıttıgım 3-4 dr ıgne kullancaksın dedı kullandım suan oglum kollarımda
sende korkam ne ıgneden ne hamılelıkten ıns sızlerınde ılk once göbüşlerınız sonra kucaklarınız dolacak allahın ıznıyle

kızlar elımde 0,4 clexan igne var 15 tane
ssk sı olmayan veya bu iğnelerı almaktan güçlük çeken varsa özelime adresini mesaj atsın kargoyla göndereyım iğnelerı

acil cvp beklıyorum

canım benim allah razı olsun güzel cevabın için .ben doktorumu degıstıreyım riske atmak istemiyorum.ayrıca rabbim ogluşunu saglıklı hayırlı bısekılde buyutmeyı nasip etsin kolaylar gelsin

cnm ben ikinci kaybımdan sonra yaptırmıştım gerekli tahlilleri. pıhtılaşma, kromozom falan. bende pıhtılaşma çıktı. dört mutasyonum var hepside heterozigot. son iki hamileliğimde iğne ve aspirin kullandım. ama kaybettik. üç aydır da tedavi görüyorum. şimdi tedavinin devamı için hamile kalmam gerekiyor.

canım cok gecmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun.acaba ne tedavisi bu??ayrıca iğne ve aspirin alamana ragmen neden böyle olmus??doktorunun yorumu nedir merak ettim

canım cok gecmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun.acaba ne tedavisi bu??ayrıca iğne ve aspirin alamana ragmen neden böyle olmus??doktorunun yorumu nedir merak ettim

cnm factör v leiden pıhtılaşmanın ana mutasyonu ve bende var. onun dışında üç mutasyon daha. bir çok dr.a gittim ben . çoğu deneyeceksin ve elbette bir gün düşmeyen sağlıklı bir gebelik geçireceksin dediler. en son gittiğim dr.um tedavi uygulayalım dedi. iki ay bitkisel tedavi uyguladı. şimdide devam ediyorum. temmuzda da rahim damarlarını genişletme ve rahmi kanlandırma amaçlı histeroskopi yaptı. bu işlem bebeğin beslenmesi ve rahme daha iyi tutunması içinmiş. şimdi hamile kalmaya çalışıyorum. hamile kalabilirsem dr. sürekli kontrol altında tutacağını söylüyor.

canım eğer şüphede kalmış isen güvenilen başka bir doktora git.bak ben son gebeliğimde inatla pıhtılaşma sorunu varmı diye doktorlara sordum yok dediler elindeki tahliller de eksik dediler.bebeğimi kaybedince internetten araştırdım antitrombim 3 eksikliği tahlili vardı ve pıhtılaşmanın en ağır olanı ve çok ender olanı imiş. ben inatla iğne istememe rağmen gerek yok dediler.kısacası iyice araştır diyecem konu önemli.

hangi doktorlara gittin.ben doktor arıyorum pıhtılaşmadan.yardımcı olursan sevinirim.ne güzel bebeğin kollarında darısı bizlerin başına...

canim bu mübarek gunlerde birbirimize dua edelım rabbim en kısa zamnda şifanı versin hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

canım dogru söylüyosun bir doktorla kalmıcam bırkac doktora gıdıcem .hayırlı doktorlarla tedavilerle karsilastr allahım bizleri..
tesekkurler

Kizlar.... 2 sorum var lutfen bilgisi olan yardimci olsun.

aranizda kromozom bozuklugu cikan varmi genetik testlerin icinde? Nasil bir tedavi sekli uygulaniyor?

antithrombinIII fazlaligi nedir?

hangi doktorlara gittin.ben doktor arıyorum pıhtılaşmadan.yardımcı olursan sevinirim.ne güzel bebeğin kollarında darısı bizlerin başına...

acıkcası ole cok paralar verıp proflara gıtmek ıstedım ama herkes bunu kaldıramıyo maddı olarak
bende rabbım sana emanet yavrum dıyıp ozel bı hastaneye gıttım üskudar yunus emre hastanesı dr nihan hnm
drumdan cok memnun kaldım sakin, ınsanı panık yapmayan ve herseyı oluruna bırakan bı dr
sükür kı sorunsuz bı hamılelık ve sorunsuz bı dogum yaptım ( kı ben erken dogum yaptım 36+2 de anı bo dogumdu basarılı bı amelıyatla ogluma kavustum) normal de dogurabılırdım fakat bebek erken gelınce ıgne durumu falan rıske atmadı dr bıde suyumun hepsı gelmıştı

yanı sızde oyle yapın tedbırınızı alın gerısını allaha bırakın sonucta nasıpten öte köy yok
ama umudunuzu yıtırmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…