Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim sen kan pihtilasmasi sorunu yasiyorsun biliyorum da. kromozom analizi nasil cikti sende...bebekde genetik bozukluk vardi demissin, bu kan pihtilasmasindan dolayimi genetik, yoksa kromozomlarda mu bozukluk var..?:44:

canım eşimin ve benim kromozom analizlerimizde birşey çıkmamıştı çok şükür ama bebekteki genetik bozukluk tamamen bebeğin oluşumuyla ilgili yani bunu kan pıhtılaşmasına bağlayamazsın demişti doktor vücut bu tür hamilelikleri kendiliğinden atıyormuş zaten..doğsaydı bile özürlü olurdu dedi doktor RABBİM herşeyin hayırlısını versin..

slm kızlar bugün bende iğneye başladım hadi hakkımızda hayırlısı 4 dr.a gittim sonunda gene kendi dr.uma güvendim ve 6+5 de iğneye başladım hakkımızda hayırlısı inşallah allah tamamına erdidir bu defa...şu herkesin iğnelerini yazdığı yer nerdeydi bir bakacağım kimler hangi iğneyi kullanıyor diye

allah kucagına almayı nasip etsin inşallah iğneler faydalı olur bizede bebişlerimizede ama neden bu kadar gec başladın...

canım o bahsettiğin liste eskidi artık kimse ilgilenmio hangi sayfada o bile meçhul bulamazsın yani...

ALLAH sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin canım..sen hangi iğneyi kullanıyorsun?

Kızlar mthfr 1298 ve mthfr 677 heterozigotum ankarada olsaydım belki daha erken başlamıştım ama ist.da tatildeyken bebişi öğrendik gittiğim prof bana folik asit ve corasprin yeterli senin durumun için dedi ama içim rahat etmedi bugün kendi dr.umu aradım 2 kese görüldü dedim fraxipirin 0.3 +corasprin+folik asit kullanıyorum bugün iğneye başladım diğer ikisini zaten 4 aydır içiyordum yani gebelik öncesi. Kafam öyle karışıktıki çoğu düşük seviye bir düşük sonrası başlanmaz falan dedi ama ben lütfü hocaya güvenerek başladım bugün bu cuma hani dr.lar tatile gitsem 7. hafta olmuş oluyor kalp atışı duyulurmuki karından geçen gittiğimde tam 6.0 dı karından bişe duyulmadı şimdide onun stresi allahım ne zor iş birde bu gittiğim dr.iki kes var ama bazen biri kendiliğinden yok oluyor falan dedi ne bileyim durumlar böle şimdilik hayırlısıyla ankaraya bir gidebilsem bayramdan sonra

ya arkadaşlar birşey daha danışayım size ben bu iğneyi nasıl yapıcam kendime bugün eczaneye yaptırdım ilk iğneyi
kolumdan kolum morardı küçücük iğne ama bayağa morardı birde farklı bişey yapıyormu yani bulantı falan burası tam bir kütüphane tecrübelerden oluşan çok güzel bir paylaşım alanı şimdiden teşekkürler paylaşımlarınız için

canım inşallah hakkında hayırlısı olur ama benim fikrim iğnelerini kullanmandan yana burdaki arkadaşlarda senin durumunda olanlar kullanıyorlar.tedirgin olmakta cok haklısın ben senin gibiydim şimdi cok şükür17+2 haftalık hamileyim 6 haftalık ken kalp atısını duymustum ben karından.ayrıca evet iki keseden biri kaybolabiliyo bazen bende iki düşük yaptım bundan önceki iki kese vardı birinin kap atısı hiç duyulmadı biride attı bir hafta sonra durdu.rabbim bir daha yasatmasın.isteyen herkse sağlıklı bebekler nasip etsin...

yaparsın tatlım bende öle diyodum ama allah yardım ediyor ilk iğnemi saglık ocagına yaptırdım sonra kendim yapmaya başladım ilk olarak göbeğimden yapmaya başladım sonra karnımda yer kalmayınca bacaga gectim ve bacak daha kolay geldi kış gelincede koldanda yaparım diyorum morarıyor ya yazın gözükür kol diye...

ayrıca bazen damara kasa vs.denk geldiği için morarıyo bazende hiç morarmıo... bölde devam edip gidiorum işte

herhangi bir bulantı falan yapmıo canım

pgt yöntemi öneriyorlar böyle durumda. o da çok pahalı. yaptıran var mı acaba?

canım ben im problemımde senınle aynı gordugum kadarıyla.ben suan tatıldeyım tahlıl sonucumu doktoruma maille gonderddm bana pıhtılaşma sıkıntım olMADIGINI soyledı,sadece folikasit almamı iğne ve hapa gerek olmadıgını belırttı.sana iğneyi ve coraspini tavsiye eden doktor prof.mu??ben adını topıkte duyuyorum ama tanımıyorum bende doktorumu degstrcem bu meseleden anlayan bırını bulmak ıstıyorum.yani profamı gıtmeliyim .kafam allak bullak oldu.aynı stresi acıyı yasatmasın rabbim

hiç denemedim.yok canım bu sıradan bi tüp bebek uygulaması değil.yumurtalarını topluyorlar önce sağlıklı varsa eğer onu alıp spermle döllendirip tekrar genetik incelemey yollanıyor ki bu sırada embriyo zarar görüyormuşneyse hepsi tamam yerleştirildi bu kezde tutacak mı tutmayacak mı bakalım.anlayacağın uzun bi işlem fakat ben bi tane daha deneyeceğim doğal yoldan.bakalım ümüdim var allahın izniyle

canım senin hikayen neydi...yazdıysan görmediysem ksra bakma..banada kendi doktorum pgt önermedi.ama diğer doktorlar pgt önerdi.bende bi kez daha doğal yoldan deneyim diyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım die..ayrıyetten maliyetide çok yüksek..ne yapacağım bilmiyorum şuan kararsızım..rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah yardımcımız olsun...

canım benim gittiğim doktor % 50 nin üstünde başarı şansı var dedi.%10 çok az bence.doğal yoldan denemen mantık işi değil zaten dedi.ama kendi doktorum ısrarla önermiyo pgtyi..hakkımızda hayırlısı olsun canım..sevgilerle...

canım ben iki düşük yaptım 1 sene içinde ikiside 6 haftalıkken düştü bütün testlerimiz yapıldı işte sonuç bende bozuk gen çıktı.maliyeti yüksek ama benim için önemli değil artık ne var ne yok hazırım o yolda harcamaya fakat başarısız olursa işte hepsi boşa gidecek ümitlerim bitecek yani..

bizim doktorumuzda böyle söyledi yani yüzde 10 gibi ama ben inanmak istemiyorum sayısal değerlerle olacak iş değil bakalım kısmet ama zor oldu karar vermem bir daha deneyeceğim ne yapayım alıştım artık.işte bizim doktor da ısrarla bidaha dene diyor.buda olmazsa eğer pgtyi deneyeceğiz allahtan hayırlısı çok düşünme canım.rabbim yazmış kaderimizi.her şey olacağına varır...

merhaba iğne ve aspirin kullandıgın halde kaybetmişsin kacıncı haftalarda oluo iğne kullandıgın gebeliklerini soruyorum...
umarım rabbim bidaha yasatmaz bebeğini kollarına verir..

iğne ve aspirin kullandığım zaman 7. ve 8. haftalarda kaybettim cnm. tşk ederim güzel dileklerin için. rabbim senin bebişini de korusun.

Rabbim şu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin bir daha hiç birimize yaşatmasın aynı acıları..
bebeğimiz pazartesi bizi korkuttu hafif bir lekelenmem oldu koştur koştur dr a gittik şükür kalbimiz aynı hızla atmaya devam ediyordu. dr uzak olduğu için bayramdan sonraki pazartesi gel dedi. yakınlarda bir dr a daha gitmeyi düşünüyorum. üniversite hastanesine mi gitsem yoksa özelemi?
biz lekelenmeden dolayı aspirini kestik 12. haftadan sonra başlıycakmışız tekrar. şuan folbiol ve 0,4 cleksan kullanıyorum. lekelenme sorunu yaşıyan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…