canim sen kan pihtilasmasi sorunu yasiyorsun biliyorum da. kromozom analizi nasil cikti sende...bebekde genetik bozukluk vardi demissin, bu kan pihtilasmasindan dolayimi genetik, yoksa kromozomlarda mu bozukluk var..?:44:
slm kızlar bugün bende iğneye başladım hadi hakkımızda hayırlısı 4 dr.a gittim sonunda gene kendi dr.uma güvendim ve 6+5 de iğneye başladım hakkımızda hayırlısı inşallah allah tamamına erdidir bu defa...şu herkesin iğnelerini yazdığı yer nerdeydi bir bakacağım kimler hangi iğneyi kullanıyor diye
slm kızlar bugün bende iğneye başladım hadi hakkımızda hayırlısı 4 dr.a gittim sonunda gene kendi dr.uma güvendim ve 6+5 de iğneye başladım hakkımızda hayırlısı inşallah allah tamamına erdidir bu defa...şu herkesin iğnelerini yazdığı yer nerdeydi bir bakacağım kimler hangi iğneyi kullanıyor diye
Kızlar mthfr 1298 ve mthfr 677 heterozigotum ankarada olsaydım belki daha erken başlamıştım ama ist.da tatildeyken bebişi öğrendik gittiğim prof bana folik asit ve corasprin yeterli senin durumun için dedi ama içim rahat etmedi bugün kendi dr.umu aradım 2 kese görüldü dedim fraxipirin 0.3 +corasprin+folik asit kullanıyorum bugün iğneye başladım diğer ikisini zaten 4 aydır içiyordum yani gebelik öncesi. Kafam öyle karışıktıki çoğu düşük seviye bir düşük sonrası başlanmaz falan dedi ama ben lütfü hocaya güvenerek başladım bugün bu cuma hani dr.lar tatile gitsem 7. hafta olmuş oluyor kalp atışı duyulurmuki karından geçen gittiğimde tam 6.0 dı karından bişe duyulmadı şimdide onun stresi allahım ne zor iş birde bu gittiğim dr.iki kes var ama bazen biri kendiliğinden yok oluyor falan dedi ne bileyim durumlar böle şimdilik hayırlısıyla ankaraya bir gidebilsem bayramdan sonra
ya arkadaşlar birşey daha danışayım size ben bu iğneyi nasıl yapıcam kendime bugün eczaneye yaptırdım ilk iğneyi
kolumdan kolum morardı küçücük iğne ama bayağa morardı birde farklı bişey yapıyormu yani bulantı falan burası tam bir kütüphane tecrübelerden oluşan çok güzel bir paylaşım alanı şimdiden teşekkürler paylaşımlarınız için
ya arkadaşlar birşey daha danışayım size ben bu iğneyi nasıl yapıcam kendime bugün eczaneye yaptırdım ilk iğneyi
kolumdan kolum morardı küçücük iğne ama bayağa morardı birde farklı bişey yapıyormu yani bulantı falan burası tam bir kütüphane tecrübelerden oluşan çok güzel bir paylaşım alanı şimdiden teşekkürler paylaşımlarınız için
bende pıhtılaşma var, eşimde de 13-14 dengeli translokasyon.
bize pgt önerdi bütün dr.lar. ne yapsak bilemedik. allah hayırlısını versin gönlümüze
pgt topiği var orda normal yolla sağlıklı bebeği olan da var, pgt ile ikizlerine kavuşan da.
kromozomda sorun oldugundan tedavisi yok canım. sadece tüp bebekte embriyo seçerek sağlıklıyı yerleştiriyolar
canım ben im problemımde senınle aynı gordugum kadarıyla.ben suan tatıldeyım tahlıl sonucumu doktoruma maille gonderddm bana pıhtılaşma sıkıntım olMADIGINI soyledı,sadece folikasit almamı iğne ve hapa gerek olmadıgını belırttı.sana iğneyi ve coraspini tavsiye eden doktor prof.mu??ben adını topıkte duyuyorum ama tanımıyorum bende doktorumu degstrcem bu meseleden anlayan bırını bulmak ıstıyorum.yani profamı gıtmeliyim .kafam allak bullak oldu.aynı stresi acıyı yasatmasın rabbimKızlar mthfr 1298 ve mthfr 677 heterozigotum ankarada olsaydım belki daha erken başlamıştım ama ist.da tatildeyken bebişi öğrendik gittiğim prof bana folik asit ve corasprin yeterli senin durumun için dedi ama içim rahat etmedi bugün kendi dr.umu aradım 2 kese görüldü dedim fraxipirin 0.3 +corasprin+folik asit kullanıyorum bugün iğneye başladım diğer ikisini zaten 4 aydır içiyordum yani gebelik öncesi. Kafam öyle karışıktıki çoğu düşük seviye bir düşük sonrası başlanmaz falan dedi ama ben lütfü hocaya güvenerek başladım bugün bu cuma hani dr.lar tatile gitsem 7. hafta olmuş oluyor kalp atışı duyulurmuki karından geçen gittiğimde tam 6.0 dı karından bişe duyulmadı şimdide onun stresi allahım ne zor iş birde bu gittiğim dr.iki kes var ama bazen biri kendiliğinden yok oluyor falan dedi ne bileyim durumlar böle şimdilik hayırlısıyla ankaraya bir gidebilsem bayramdan sonra
canim gecmis olsun, ben tup bebegin bu tarz problemlerde cok basarili sonuclar elde ettigini duymustum, %10 dan fazla yani..ama tabi yanlisda hatirlamis olabilirim.
Kurtajlarin yikimi cok buyuk biliyorum, Rabbim sabir versin hepimize insallah.
Tup bebek denedinmi peki hic?
canım kromozom bozukluğunda tedavi oluyor mu? tutana kadar deneyin mi diyorlar
bende pıhtılaşma var, eşimde de 13-14 dengeli translokasyon.
bize pgt önerdi bütün dr.lar. ne yapsak bilemedik. allah hayırlısını versin gönlümüze
pgt topiği var orda normal yolla sağlıklı bebeği olan da var, pgt ile ikizlerine kavuşan da.
canım senin kaç düşüğün oldu ben bidaha dneyeceğim doğal yolla olursa olur artık bakalım olmazsa da pgt yöntemini deneyeceğiz
bayramdan sonra alman hastanesine gideceğiz görüşeceğiz siz neredesiniz bilmiyorum da istanbulda zaten sayılıymış pgt yapan yerler.
çok zor rabbim yardımcımız olsun
hiç denemedim.yok canım bu sıradan bi tüp bebek uygulaması değil.yumurtalarını topluyorlar önce sağlıklı varsa eğer onu alıp spermle döllendirip tekrar genetik incelemey yollanıyor ki bu sırada embriyo zarar görüyormuşneyse hepsi tamam yerleştirildi bu kezde tutacak mı tutmayacak mı bakalım.anlayacağın uzun bi işlem fakat ben bi tane daha deneyeceğim doğal yoldan.bakalım ümüdim var allahın izniyle
yok canım antithrombin fazlalığı yok.bende kromozom translokasyonu çıktı yani bozuk genim var.7 ile 11. kromozomlar yer değiştirmiş.doktorumuz devam edeceksin buna tutana kadar belki sağlıklı bi çocuğun olur dedi.fakat kürtajlar beni mahvediyor ya.hem psikolojik olarak hemde fizyolojik olarak.yada tüp bebek işte pgt yöntemi oda yüzde 10 bi başarı şansı varmış.ama ben hiç umudumu yitrmedim asla.allahıma çok dua aediyorum haktan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok...
canım senin hikayen neydi...yazdıysan görmediysem ksra bakma..banada kendi doktorum pgt önermedi.ama diğer doktorlar pgt önerdi.bende bi kez daha doğal yoldan deneyim diyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım die..ayrıyetten maliyetide çok yüksek..ne yapacağım bilmiyorum şuan kararsızım..rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah yardımcımız olsun...
canım benim gittiğim doktor % 50 nin üstünde başarı şansı var dedi.%10 çok az bence.doğal yoldan denemen mantık işi değil zaten dedi.ama kendi doktorum ısrarla önermiyo pgtyi..hakkımızda hayırlısı olsun canım..sevgilerle...
merhaba iğne ve aspirin kullandıgın halde kaybetmişsin kacıncı haftalarda oluo iğne kullandıgın gebeliklerini soruyorum...
umarım rabbim bidaha yasatmaz bebeğini kollarına verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?