Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inş güzel sonuçlar alırsın canım. neden beklemek gerekiyomuş testler için anlamadım.
kendini iyi hissettiginde yaptır geç çıkıyo zaten bazıları.

rabbim herkesin yardımcısı olsun iğne ve coraspin kullanmama rağmen bebişim gelişmedi ve kendiliğinden düştü çok kötüyüm 10 gün oldu ama kendime gelemedim
çok umutluydum bir anda hayal kırıklığı yaşadım

ben boyle seylerı okudugum zaman cok kotu oluyorum hıssettıklerını cok ıyı anlıyorum allhtan baska sıgınacagımız hıc bır seyyok arkadasım bolbol dua et sabırlı ol...rabbim sabrını ve sıhhatını versin tez zamanda

canım bilmiyodum çok geçmiş olsun çok üzüldüm, kesinlikle kontrollü gitmen gerekiyomuş inşallah bu kez kayıp yaşamzsın.

yok kötü olun diye değil bana moral verin diye yazdım 3 gebeliğimde anlaşılmadı sorun bunda tam sorunu bulduk hamile kaldım ama bence iğneler için biraz geç kaldım bat 5 gün sonra hamileliği öğrendim bi hafta sonraya anca druma randevu aldım iğne raporu içinde 3 4 gün uğraştım zaman kaybettim ondan oldu heralde (( rabbim sabır vermese dayanamazdım ki zaten

seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın lütfen umutsuzluğa kapılma her şeyde bir hayır vardır..

allah herkesın gonlune gore verır ınş canım hayırı olsun şimdıden catır catır catlayan yumurtalıklarından hayırlı cevapların gelır inş canım

dun kurtaj olmadan yapılan tahlıl sonuçlarım bılgısı olan varmı bana bu konuda tahlıl degerlerım var erıtrosit 4.13 mch 32.3 mchc 38,11 rdw14,1 mpv 19.0 monosit 3.5 monosit 0.26 eozınofıl 0.02 basofil 0.06 koagülasyon serum tahlılı ise protrombin aktıvıtesi 120.7 bunlarda sorun gozukuyor gıbı ne olabılır bılgısı oln varmı

Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. bugün 7 haftalık olduk. şükür 3 gündür yok zaten 2-3 damla kadar kahverengi leke geldi ama insanın acı tecrübeleri olunca herşeyden korkuyor işte. biz aspirini kestik ben çok sitres yapıp eriliyorum diye de progestan 100 mg başladık günde 3 tane alıyorum.dr umda 12. haftaya kadar pembe kırmızı olmayan leke olabilir dedi. hepimizin melekleri Allaha emanet. doğduklarında pamuklara sarıcaz heralde. dediğin gibi sağlıklı olsunda herşeye razıyım.

cnm bide sunu sorayım sana iltihap olduunu sen hissettinmi? Mesela benim 1 haftadır filan belim çok ağrıyo ve kasıklarımda sancı oluyo sürekli acaba iltihapmı diye düşünüyodum kim iltihap hamile kalmayı geciktiri dedin.sürekli dr a gitmekten bunaldım gitmek istemiyorum ama iltihap varsa mecbur gidicem bol su içsem filan geçmez dimi

evet canım çok sancım oluyodu benimde kasıklarım falan taş gibi oluyodu bazen..doktora gitmek inan benide okadar geriyoki anlatamam ama mecburuz bol su içmek faydalı ama iltihap çoksa tek başına işe yaramıyo bana günde 2 kez iğne ve antibiyotik verdi inan dökülen iltihaba şaşırdım bence sende git hamileliğe karar verdikten sonra hiç gittinmi doktora birde hikayenden bahsedersen sevinirim..doktoruna düşmekte önemli ben eşimin ısrarı ile bayan bir doktor bulmuştum bu miyomlar için 2 kez muayene etti beni hiç iltihaptan bahsetmedi sonra ben birden karar değiştirip eşimide ikna ederek ilk doktoruma gittim iyikide gitmişim en azından hikayemi biliyor ve daha iyi muayene etti ve iltihap var dedi.. ben 6 hamileliğimde 4 doktora gittim 2 si proftu ama sonuç hep hüsran oldu inşallah bu kez sağlıklı ve hayırlı bir bebişimiz olur..

hamile diilsem eğer kesin iltihap vardır o kadar sancım oluyo,cnm ben 1 yıllık evliyim evlendikten 9 ay sonra bebek düşündük hemen oldu,4 haftalıkken öğrendim ama gelişimi geriydi dış gebelikten filan şüphelenmişti.sonra kalp atışları yavaşlamaya başladı bebeğimin,7.haftaya girince hergün dr a gittim her gittiğimde kalbi biraz daha yavaşlamıştı.26 mayısta tamamen durdu, patolojiye gönderdik ama temiz çıktı dr um riske girmek istemedi normalde ilk düşükte bakılmaz ama ben gen testi yaptırmak istiyorum dedi,iyikide yapmışız pıhtılaşma çıktı. Korunma vermemişti hiç ama 3 ay oldu hala olmuyo bebek korunmuş kadar oldum yani..şimdi bekliyoruz yine ama bu ay da hiç umudum yok...dr çok önemli gerçekten,ben gecenin bi yarısı ağrım var napıyım diye arayabiliyorum mesela yine hamile kalırsam yine ona gidicem.

çok şükür bendende gelmiyo şimdi ama arada geldiği de oluyo 2 gün sürüyo sonra kesiliyo bende progestan 100 lük kullanıyorum günde 3 tane birde yatarken vajinadan koyuyorum. inşallah bi gelseler kucağımıza alsak hayal gibi gelicek sanırım Allah herkese nasip etsin evlat sevgisini inşallah.

canım üzüldüm ya ama inşallah bu sefer ALLAH yüzünü güldürür sğlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..ben kürtajlardan sonra çok ara veriyordum keşke vermeseydim diyorum şimdi çünkü zaman çok önemli benim gittiğim doktorlar 3 ay yeterli diyorlardı ama ben çok yıpranıyordum ve korkuyordum tabii..ama sen bu ayda hamile kalmazsan mutlaka git doktora adet tarihine çok varmı?daha..

tşk ederim cnm allah isteyen herkese nasip etsin, adetime 1 hafta filan var ama kürtajdan sonra çok düzensizleşti çok uzun olmaya başladı arası...daha düzene girmedi, eylülüde bekleyip gidicem artık tekrardan dr a çünkü hemen kalırsın 2-3 aya demişti... senin durumun çok farklı cnm, beklemen normal kendini toparlaman gerekiyo,bebeklerini ne kadarlıkken kaybettin? büyük diillerdir inş.

canım benim hamileliklerim 7 ,8 ve 9 uncu haftalarda sonlandırılmıştı zaten 6 hamileliğimde sadece 1 kez kalp atışı gördük işte küçükte olsa insanın canı çok acıyor..bu kan pıhtılaşması olayında hamileliği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi bende adet tarihime 5 gün kala kan tahlili yaptırıcam doktorumda böyle söyledi bakalım neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…