genetıye gonderdık bırde patolojıye yoladık bakalım ınş hayırlı sonuç alırız canım doktorum bana 1 bucuk ay sonra yaptır dedı testlerını 1 aya kadarda cıkcakış kromozon kurtaja gırmeden once kan degerlerıne bakıldı ben cok usurum saclarımda cok dokuluyor kan degerlerımde bazıları bozuk yanı fazla düşük tıroit lerıne baktır dedıler ne olabılır bn hamışken troıt tsh baktırdıdım normaldı
ben boyle seylerı okudugum zaman cok kotu oluyorum hıssettıklerını cok ıyı anlıyorum allhtan baska sıgınacagımız hıc bır seyyok arkadasım bolbol dua et sabırlı ol...rabbim sabrını ve sıhhatını versin tez zamandarabbim herkesin yardımcısı olsun iğne ve coraspin kullanmama rağmen bebişim gelişmedi ve kendiliğinden düştü çok kötüyüm 10 gün oldu ama kendime gelemedim
çok umutluydum bir anda hayal kırıklığı yaşadım
inşallah canım amin.bilmiyorum hikayemi okudunmu ama hatırlatayım ben 6 kez bebek kaybettim en son 10 ay önce kürtaj oldum ve birgün adet dönemimde çok aşırı sancılandığım doktora gittim ve büyümeye meyilli 2 tane miyomum olduğunu öğrendim..doktorun bana dediği hamile kalmak istiyorsan hemen başlamalısın miyomlar büyüdükçe hamile kalmam zorlaşırmış zaten 3 yada 4 ay içinde hamile kalamazsam ameliyat olmam gerekiyomuş..şimdi 2 inci aydayız doktor bu kan pıhtılaşması sorunundada sağlıklı bebe ği bulana kadar bıkmadan ve umudunu kaybetmeden denemelisin diyor ama sen onu birde bana sor..canım o yazdığım hap denemelerde spermin tutunup düşmemesine yardımcıymış ve bu günlerde ağır iş yapmamam gerektiğini söyledi..ha birde geçen muayenede bende iltihap çıkmıştı önce onun için 10 günlük tedavi gördüm biliyorsun iltihapta hamile kalmayı geciktiriyor
inş güzel sonuçlar alırsın canım. neden beklemek gerekiyomuş testler için anlamadım.
kendini iyi hissettiginde yaptır geç çıkıyo zaten bazıları.
ben boyle seylerı okudugum zaman cok kotu oluyorum hıssettıklerını cok ıyı anlıyorum allhtan baska sıgınacagımız hıc bır seyyok arkadasım bolbol dua et sabırlı ol...rabbim sabrını ve sıhhatını versin tez zamanda
rabbim herkesin yardımcısı olsun iğne ve coraspin kullanmama rağmen bebişim gelişmedi ve kendiliğinden düştü çok kötüyüm 10 gün oldu ama kendime gelemedim
çok umutluydum bir anda hayal kırıklığı yaşadım
dun kurtaj oldum o zaman bayram sonrası yaptırsam olurmu acaba
selamlar herkese sizlere doktor kontrolümden biraz bilgi vereyim dedim..yumurtam çatlamış bu hafta çalışmam varhergün corasprin+3 tane folic plus+hamile kalmaya yardımcı duphaston diye bir hap günde 2 tanede ondan içiyorum..adet günüme 5 gün kalada kan tahlili yaptırmamı gebelik çıkarsada cortizona ve iğneye hemen başlamam gerektiğini söyledi bu günlerde ağır iş yapmamam gerektiğini falan gerisi YÜCE RABBİM e kalmış herşeyin hayırlısı bakalım..
canım bilmiyodum çok geçmiş olsun çok üzüldüm, kesinlikle kontrollü gitmen gerekiyomuş inşallah bu kez kayıp yaşamzsın.
allah herkesın gonlune gore verır ınş canım hayırı olsun şimdıden catır catır catlayan yumurtalıklarından hayırlı cevapların gelır inş canım
canım meraba sen kaç haftalık gebesin ben 10 hafta oldum ve ara ara lekelenmelerim oluyo her lekelenmede yüreğim ağzıma geliyo çünkü diğer iki düşüklerimdede yaşadım lekelenmeyi ama iğne aspirin tedavisi uygulamadım bu gebeliğimde hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladık clexan 04 de doktor lekelenmelerin olabileceğini siyah kanamanın önemli olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi 2 haftada bir gidiyorum kontrole ve kontrole gitmeden bir gün önce geliyo diyorum sanırım bebeğim annesini özledi biran evvel görmek istiyo diye kendimi avutuyorum ara sıra bendede oluyo anlıcam ama ben alıştım yeterki bebeğim sağlıklı olsun kucağıma alıyım o bana yeter moralde çok önemli
cnm bide sunu sorayım sana iltihap olduunu sen hissettinmi? Mesela benim 1 haftadır filan belim çok ağrıyo ve kasıklarımda sancı oluyo sürekli acaba iltihapmı diye düşünüyodum kim iltihap hamile kalmayı geciktiri dedin.sürekli dr a gitmekten bunaldım gitmek istemiyorum ama iltihap varsa mecbur gidiceminşallah canım amin.bilmiyorum hikayemi okudunmu ama hatırlatayım ben 6 kez bebek kaybettim en son 10 ay önce kürtaj oldum ve birgün adet dönemimde çok aşırı sancılandığım doktora gittim ve büyümeye meyilli 2 tane miyomum olduğunu öğrendim..doktorun bana dediği hamile kalmak istiyorsan hemen başlamalısın miyomlar büyüdükçe hamile kalmam zorlaşırmış zaten 3 yada 4 ay içinde hamile kalamazsam ameliyat olmam gerekiyomuş..şimdi 2 inci aydayız doktor bu kan pıhtılaşması sorunundada sağlıklı bebe ği bulana kadar bıkmadan ve umudunu kaybetmeden denemelisin diyor ama sen onu birde bana sor..canım o yazdığım hap denemelerde spermin tutunup düşmemesine yardımcıymış ve bu günlerde ağır iş yapmamam gerektiğini söyledi..ha birde geçen muayenede bende iltihap çıkmıştı önce onun için 10 günlük tedavi gördüm biliyorsun iltihapta hamile kalmayı geciktiriyor
cnm bide sunu sorayım sana iltihap olduunu sen hissettinmi? Mesela benim 1 haftadır filan belim çok ağrıyo ve kasıklarımda sancı oluyo sürekli acaba iltihapmı diye düşünüyodum kim iltihap hamile kalmayı geciktiri dedin.sürekli dr a gitmekten bunaldım gitmek istemiyorum ama iltihap varsa mecbur gidicembol su içsem filan geçmez dimi
hamile diilsem eğer kesin iltihap vardır o kadar sancım oluyo,cnm ben 1 yıllık evliyim evlendikten 9 ay sonra bebek düşündük hemen oldu,4 haftalıkken öğrendim ama gelişimi geriydi dış gebelikten filan şüphelenmişti.sonra kalp atışları yavaşlamaya başladı bebeğimin,7.haftaya girince hergün dr a gittim her gittiğimde kalbi biraz daha yavaşlamıştı.26 mayısta tamamen durdu, patolojiye gönderdik ama temiz çıktı dr um riske girmek istemedi normalde ilk düşükte bakılmaz ama ben gen testi yaptırmak istiyorum dedi,iyikide yapmışız pıhtılaşma çıktı. Korunma vermemişti hiç ama 3 ay oldu hala olmuyo bebek korunmuş kadar oldum yani..şimdi bekliyoruz yine ama bu ay da hiç umudum yok...dr çok önemli gerçekten,ben gecenin bi yarısı ağrım var napıyım diye arayabiliyorum mesela yine hamile kalırsam yine ona gidicem.evet canım çok sancım oluyodu benimde kasıklarım falan taş gibi oluyodu bazen..doktora gitmek inan benide okadar geriyoki anlatamam ama mecburuz bol su içmek faydalı ama iltihap çoksa tek başına işe yaramıyo bana günde 2 kez iğne ve antibiyotik verdi inan dökülen iltihaba şaşırdım bence sende git hamileliğe karar verdikten sonra hiç gittinmi doktora birde hikayenden bahsedersen sevinirim..doktoruna düşmekte önemli ben eşimin ısrarı ile bayan bir doktor bulmuştum bu miyomlar için 2 kez muayene etti beni hiç iltihaptan bahsetmedi sonra ben birden karar değiştirip eşimide ikna ederek ilk doktoruma gittim iyikide gitmişim en azından hikayemi biliyor ve daha iyi muayene etti ve iltihap var dedi.. Ben 6 hamileliğimde 4 doktora gittim 2 si proftu ama sonuç hep hüsran oldu inşallah bu kez sağlıklı ve hayırlı bir bebişimiz olur..
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. bugün 7 haftalık olduk. şükür 3 gündür yok zaten 2-3 damla kadar kahverengi leke geldi ama insanın acı tecrübeleri olunca herşeyden korkuyor işte. biz aspirini kestik ben çok sitres yapıp eriliyorum diye de progestan 100 mg başladık günde 3 tane alıyorum.dr umda 12. haftaya kadar pembe kırmızı olmayan leke olabilir dedi. hepimizin melekleri Allaha emanet. doğduklarında pamuklara sarıcaz heralde. dediğin gibi sağlıklı olsunda herşeye razıyım.
hamile diilsem eğer kesin iltihap vardır o kadar sancım oluyo,cnm ben 1 yıllık evliyim evlendikten 9 ay sonra bebek düşündük hemen oldu,4 haftalıkken öğrendim ama gelişimi geriydi dış gebelikten filan şüphelenmişti.sonra kalp atışları yavaşlamaya başladı bebeğimin,7.haftaya girince hergün dr a gittim her gittiğimde kalbi biraz daha yavaşlamıştı.26 mayısta tamamen durdu, patolojiye gönderdik ama temiz çıktı dr um riske girmek istemedi normalde ilk düşükte bakılmaz ama ben gen testi yaptırmak istiyorum dedi,iyikide yapmışız pıhtılaşma çıktı. Korunma vermemişti hiç ama 3 ay oldu hala olmuyo bebek korunmuş kadar oldum yani..şimdi bekliyoruz yine ama bu ay da hiç umudum yok...dr çok önemli gerçekten,ben gecenin bi yarısı ağrım var napıyım diye arayabiliyorum mesela yine hamile kalırsam yine ona gidicem.
tşk ederim cnm allah isteyen herkese nasip etsin, adetime 1 hafta filan var ama kürtajdan sonra çok düzensizleşti çok uzun olmaya başladı arası...daha düzene girmedi, eylülüde bekleyip gidicem artık tekrardan dr a çünkü hemen kalırsın 2-3 aya demişti... senin durumun çok farklı cnm, beklemen normal kendini toparlaman gerekiyo,bebeklerini ne kadarlıkken kaybettin? büyük diillerdir inş.canım üzüldüm ya ama inşallah bu sefer ALLAH yüzünü güldürür sğlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..ben kürtajlardan sonra çok ara veriyordum keşke vermeseydim diyorum şimdi çünkü zaman çok önemli benim gittiğim doktorlar 3 ay yeterli diyorlardı ama ben çok yıpranıyordum ve korkuyordum tabii..ama sen bu ayda hamile kalmazsan mutlaka git doktora adet tarihine çok varmı?daha..
tşk ederim cnm allah isteyen herkese nasip etsin, adetime 1 hafta filan var ama kürtajdan sonra çok düzensizleşti çok uzun olmaya başladı arası...daha düzene girmedi, eylülüde bekleyip gidicem artık tekrardan dr a çünkü hemen kalırsın 2-3 aya demişti... senin durumun çok farklı cnm, beklemen normal kendini toparlaman gerekiyo,bebeklerini ne kadarlıkken kaybettin? büyük diillerdir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?