erken öğrenmek kesinlikle çok önemli, valla ben yaptırdığım test sayısını hatırlamıyorum ama napayım yapmak zorundayızcanım benim hamileliklerim 7 ,8 ve 9 uncu haftalarda sonlandırılmıştı zaten 6 hamileliğimde sadece 1 kez kalp atışı gördük işte küçükte olsa insanın canı çok acıyor..bu kan pıhtılaşması olayında hamileliği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi bende adet tarihime 5 gün kala kan tahlili yaptırıcam doktorumda böyle söyledi bakalım neler olacak..
aynen canım valla bende hatırlamıyorum.:89::89:erken öğrenmek kesinlikle çok önemli, valla ben yaptırdığım test sayısını hatırlamıyorum ama napayım yapmak zorundayız
keşke kan testinide idrar gibi evde yaptırabilsek dimi:) gittiğim pliklinikteki hemşireler beni tanıyolar artk çok utanç verici:2::2: İnşallah bebişimiz bi olsun da gerisi önemli diilaynen canım valla bende hatırlamıyorum.:89::89:
keşke kan testinide idrar gibi evde yaptırabilsek dimi:) gittiğim pliklinikteki hemşireler beni tanıyolar artk çok utanç verici:2::2: İnşallah bebişimiz bi olsun da gerisi önemli diil
bencede bizde bağımlılık yaptı çaktırmamak için bebeğe atıyoruz suçuay ne güzel olur valla.. polikliniği bırak ben artık eczacıdan utanır hale geldim çünkü korunmadığım zaman bile günüm bir gün geçse ben hemen eczanede soluğu alıyordum tahlil yaptırmak bünyede bağımlılık yapıyo galiba
bencede bizde bağımlılık yaptı çaktırmamak için bebeğe atıyoruz suçuçok kan aldırasım geldi şimdi günüm geciksede test yaptırsamm
gelirim sürekli burayada cnm,kaderlerimiz aynı inşallah hepimiz hamile kalırız en kısa süredehadi bakalım hayırlı haberlerini ver burdan habersiz bırakma bizi canım..
çok geçmiş olsun canım RABBİM ne sana nede bizlere bu acıyı birdaha yaşatmasın..
canım benim hamileliklerim 7 ,8 ve 9 uncu haftalarda sonlandırılmıştı zaten 6 hamileliğimde sadece 1 kez kalp atışı gördük işte küçükte olsa insanın canı çok acıyor..bu kan pıhtılaşması olayında hamileliği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi bende adet tarihime 5 gün kala kan tahlili yaptırıcam doktorumda böyle söyledi bakalım neler olacak..
merhaba canım det günüm bugündü oldum aslında dünde kanlı akıntım vardı şimdi adetimin ilk günü olarak dünü ü bugünümü saysam bilmedim?
benim tiroit sorunumda var bugün dr a gittim düşmüş ok şükür kadın doğumcu mu aradım akşama doğru dönerler bana. kadın doğumcum biraz titizde o yüzden önce tiroitin düzelsin sonra pıhtılaşmaya bakarız demişti. başka bi şey çıkmazsa bu ay çalışıcam artık ciddi ciddi gerisi allaha kalmış. bie hematolog aklımda bayram sonrası gidicem fikir almaya . allah hepimizin yardımcısı olsun ...
ne tahlılı yaptıracan canımmmmmmm
seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın lütfen umutsuzluğa kapılma her şeyde bir hayır vardır..
tabi canım ya sağlıksız bi bebek olsaydı hergün üzülecektim rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin kimseye yaşatmasın((
canım ben iki düşük yaptım 1 sene içinde ikiside 6 haftalıkken düştü bütün testlerimiz yapıldı işte sonuç bende bozuk gen çıktı.maliyeti yüksek ama benim için önemli değil artık ne var ne yok hazırım o yolda harcamaya fakat başarısız olursa işte hepsi boşa gidecek ümitlerim bitecek yani..
bizim doktorumuzda böyle söyledi yani yüzde 10 gibi ama ben inanmak istemiyorum sayısal değerlerle olacak iş değil bakalım kısmet ama zor oldu karar vermem bir daha deneyeceğim ne yapayım alıştım artık.işte bizim doktor da ısrarla bidaha dene diyor.buda olmazsa eğer pgtyi deneyeceğiz allahtan hayırlısı çok düşünme canım.rabbim yazmış kaderimizi.her şey olacağına varır...
canım vücut hamileliği kabullenmeyip yok etmeye çalışıyormuş kortizonda buna yardımcı olup kandaki bu faktörleri düzeltmeye çalışıyormuş doktorun bana dediği bu umarım yardımcı olmuşumdur
nigar50
canım Mustafa BAŞBUĞ yazmıssın fakultedemi özeldemi??bide pıhtılaşma problemınden anlıyormu benım ıcın onemlı olan o.biraz acıklama yaparsan cok ıyı olcak tatlışş.özedlden atamıyorum malesef
merhaba arkdaşlar bende bir bebeğimi 8 haftasında kalp etışları durduğu için aldırmak zounda kaldım sonra tüp denedik olmadı terkrar denicez fakat ben araştımalrım ve bir arkadaşın tavsiyesiyle kanda pırtışama testi yaptrıdım ve homozigot çıktım.Daha yeni öğrendim ilk etepta çok üzüldüm ve ağladım.Henüz hamile değilim fakat mecburen tüp yaptıracaz ve doktroum transferden heemn sonra başlamanız laızm dedi.Önce başlansa olmaz mı?Bu pırtıliamaın genel sağlığımıza olumsuz etkileri nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?