Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım tam anlamadım ben. ilk bebeği trizami sonra ikincisi mi sağlıklı olmuş. yoksa 2 tane mi bebek kaybetmiş
bir de ne kadar yaşamıştı bebeği
sonra yine normal yolla sağlıklı bebeği olmuş, yoksa tüp bebek mi

yaşadıkların çok zor şeyler.başından iki tane olumsuz şey geçmiş ayrıntılı bir tahlil yaptırmalısın.üniversite hastanelerinden birine gidip bütün tahlilleri yapmalısın. doktorun bu konuda bir şey dedimi..onlar ne yapılacaksa yaparlar ama eksik kalan birşey kalırsa doktoruna sorarsın olmaz ise ben de o zaman bana yapılan tahlilleri yazarım.ben de bayramdan sonra gidip ayrıntılı bir araştırma yapacam. çapada.

canım tesekkur ederım cevabın ıcın allah hepımızın yardımcı olsun.bu arada kayserılımsın yada ordamı yasıyosun??ozel erciseyte zekı yılmaz bey varmıs onun hakkında ne biliyosun

canım ben nevşehirdeyim zeki yılmazı bende duydum onada iyi diyorlar ben gitmedim aslında gitmeyi istiyorum istersen bir git ne diyecek bakalım

herkese günaydınlar

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun. bu güzel gecede birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizi bebişlerimize kavuştursun.

herkese günaydınlar

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun. bu güzel gecede birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizi bebişlerimize kavuştursun.

Amin canım inşallah.Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin.Bizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasib etsin.Evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın rabbim.

herkezin KADİR GECESİ mubarek olsun hayırlara vesile olsun inş..rabbimin dualarımızı boş çevrilmediği bu günde cümlemizin dualarının kabul ve makbul olmasını nasip etsin..gönüllerimizdeki dile dökemediğimiz hernekadar hayırlı istek varsa rabbim bizlere nasip etsin tez zamanda..ve birdahaki bu mubarek geceye eriştirsin bizleri İNŞAALLAH....AMİİİNN

kandiliniz mübarek olsun allahım bu güzel bu mübarek günlerin yüzü suy hürmetine tüm bebek isteyen herkese nasip etsin kimseni kucağını boş bırakmasın rabbim.Aminnn

Yaşlarımız da aynıymış :) Moralinin bozuk olmasını anlıyorum. Burda insanlar birbirlerine çok destek oluyolar başta benimde moralim düzelmişti ama şimdi çok umutsuz günler geçiriyorum. Bilmem geçecek mi? Artık kanıksadım da heralde bebeğim olmasa da dünyanın sonu değilmiş gibi bakmaya çalışıyorum. Başka da şansım yok zaten. E zamanda hızlı akıp gidiyor yaş geçiyor vs...
Sana bol şans, umarım herşey gönlünce olur ve en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurursun, öptüm :)

insan tabiki bir çocuğu olsun etrafında oynasın koşsun istiyor.ablama gidiyorum15 aylık yiğenim o kadar tatlıki.inşallah benimde olur diyorum.gayretlerim doktor arayışım hep bu yüzden.ama olmuyorsa olmuyor.yapacak bir şey yok.kabullenmek gerek sanırım.bende sizinle aynı yaştayım bazen çok üzülüyorum.sonrada kendi kendime hayatın sonu değil diyorum.hepimize bu kadir gününde hayırlı ve sağlıklı çocukdiliyorum. herkese ayrı ayrı sevgiler......

kızlar meraba bişey sorucam ben her akşam iğnemi 9 dan 9 da oluyorum ama bu akşam 20 dk falan gecikti bişey olurmu acaba bide aranızda kasık ağrısı olan varmı

yok canım merak etme bişay olmaz ben bazen 1 saat geç vuruyorum drumada sormuştum bişey olurmu diye 1 - 1,5 saat oynama olabilir bişay olmaz demişti merak etme sen

canım ben nevşehirdeyim zeki yılmazı bende duydum onada iyi diyorlar ben gitmedim aslında gitmeyi istiyorum istersen bir git ne diyecek bakalım
ben bayram dönüşü ona gidicem canım.fakultede yaptırdıgım tahlıller var onları gosterıcem bakalım ne dıycek.orada calısan hemsıre arkadasım var kesınlıkle gıt dedı cok ovdu.bır baskasıda 2kez dusuk yasamıs ve pıhtılaşma oldugunu anlayan doktor zekı yılmazmıs ve suan saglıklı bır kızı oldu.paylasımlarımı buradan ıletırım ınsallah allaha emanet ol canım rabbım bugun ettıgımızz ve bundan sınra edecegımız duaları kabul etsın ınsallah

Sağ ol canım inşallah tüm bebek ,steyenlerin duarlını rabbim bu gecenin bu mübaerk günlerin hatrına kabul eder.Senin sorunun sadce pıhtılaşmam ı canım?Yaş geçiyor ayrı mesle de ben kendi yaş gurubun özeliklerini taşısam keşke maalesef yumurtalık yaşım 40-45 yaş kadın gurubunda benim takvim yaşımmdan 10 yıl ilerde gidiyor

arkadaslar bıraz once oktay ustayı ızlıyordum bır bayan konugu vardı ve cok guzel bır hıkaye anlattı dılımın dondugunce burada aanlatmaya calısacagım :

bir yaşlı çift varmış ve bunları çocugu olmuyormuş.bir gün hz. musanın yan ına gıdıp onlar ıcın dua etmesını ıstemısler ve acaba bızım cocugumuz olacak mı dıye de hz. musaya sormuslar.aksam olmus hz.musa ibadetlerini yaptıktan sonra YÜCE ALLAHa sormus ve ALLAHÜ TEALA dan şöyle bir nida gelmiş:"ya musa oçiftin hiç çocugu olmayacak asla döl tutmayacak"
1hafta gecmıs ve çift hz. musanın yanına gelmıs.hz.musa onlara hiç çocukları olmayacagını soylemıs.yaslı cıft tesekkur edıp oradan ayrılmıslar.aradan zaman Gecmıs hz.musa kalabalık bır ortamdayken bu cıftı gormus ama yanlarında 3-4yaslarında bır erkek çocugu varmıs çok sasırmıs eve gıtmıs aksam olup ibadetlerını yerıne getırdıten sonra ALLAHÜ TEALA ya sormus RABBİM nasıl olur sen hiç döl tutmayacagını söylemiştin YÜCE ALLAH:!!!!""""EY MUSA SEN ONLARA HİÇ ÇOCUKLARI OLMAYACAGINI SÖYLEDİĞİNDE ONLAR BENDEN ÜMİTLERİNİ HİÇ KESMEDİLER VE HEP DUA ETTILER """"buyurdular

hayırlı kandiller

inşallah canım allahım bugün ettiğimiz dualarımız kabul etsin gidince mutlaka benide bilgilendirirmisin allaha emanet ol canım şimdiden bayramınızı kutluyorum hoşçakalın

Çok güzel hikaye hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Rabbim tüm bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmaz inşallah. Kadir gecesi hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için

Evet canım benim sadece pıhtılaşma problemim var, tek gende homozigotum. 2 düşüğüm var. İkincisinde iğne kullanmıştım ama doktor bu seferde doğal seleksiyon yüzünden kaybettin dedi. Tabiii ne kadar doğru bilmiyorum çünkü onlar bile 100% emin olamıyolar sonuçta. Hamile kalmakta şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama bundan sonra ne olur bilemem, ayrıca hamile kalıpta 5-6 hafta sonra kürtaj olup durmanın alemi yok yani bence. Sabır diyorlar ama sabredecek yaşımda yok yoksa beklemek sorun değil yaş ilerledikçe bununla beraber başka sorunlarda oluşuyor falan. Bende açıkçası tam nerede duruyorum ne yapıyorum bilmiyorum gerçekten.....

aslında ben de capa ıstıyorum uzun suruyormuş tahlıl sonucları ama orada kadın dogumamı gıdecez yoksa perıtonolojı bolumumu sen hangı yakadasın ben anadolu yakasındayım bırlıkte heberleselım mutlaka tahlılller hakkında

arkadaşlar tıroıtle kan pırtılaşması arasında olan olaymı bu kan pırtlaşması doktorum tıroıt baktırın demış ben kurtaj olduktan sonra acıl cevap verın cevapsız brakmayın sorumu kafama takıldı bayagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…