arkadaşlar benım ılk kızım hastanede yattı o zamanlar tırızomı 13 hastası bebek vardı ılk kez duymustum bu hastalıgı dow sendromunun altında olan bır hastalıkmış neyse bız hastaneden cıktık oda cıkmış bızden sonra taburcu telefonla konusuyorduk ben 1 kez gıttım onlara ama hatırlamıyorum evını başka arkadaşa gıtmıştık onu enıstesı goturdu neyse oda bana geldı sonra ama başka bebekle o tırızomı olmuştu benım zıyaretım de baş sahglıgına gıtmıştım 2 bebegı cok saglıklıysdı sordum doktor kont dıye yok dedı dıyecegım bu sıze cocukta anotomık bozukluk vardı yarık dudak damak yoktu yarıktı ama 2 mevlam saglıklı vermıştı 2 sıde erkektı akraba da degılllerdı ama sımdı bırbırımızle gorusmuyoruz onun telı degışmış evınıde hatırlamıyorum bundan 7 sene oncesını anlattım sıze boyle işte allaha kalmış hersey he benım kızımda sendronmluydu benımkıde vefat ettı
g olsun canım ne olucak şimdı ya tam ne oldugunu bılmıyorum benım d 7 bucuk yasında kızım vefat ettı dogdugunda kakasını yedı dedıler spastıktı 7 bucu yasına adar yasadı benımde kotu durumum aslını sorarrsan ama profosor nurolaojı doktoru bu doktor hatası dedı tam temızlenmemeış dedı saglıklı olur dedı ve ben 9 sene sonra yapmaya karara verdım yanı 2 sene once ve sımdı 3 cu ıcın o da husran oldu hayırlısı dıyım benımde 7 haftalıktı ılkı bu da doplerde 6 hafta dıyor ama kendı doktorum 7 -8 haftada durmuş gelısım dedı esımede hemsıre tıroıt tahllı yaptırın demış bazı kan degerlerım anormal kurtaj sonrasında aldıgım kurtaja gırmeden almışlardı kanı tabıkı bakalım kromozana yolladık ve de patolojıye oncekıde patolojıye gıttıydı 1 hafta ölu tasımısım mıkrobık cıktıydı sonuç patolojıde bakalım akrabalıkta yok esımle aramızda
canım tesekkur ederım cevabın ıcın allah hepımızın yardımcı olsun.bu arada kayserılımsın yada ordamı yasıyosun??ozel erciseyte zekı yılmaz bey varmıs onun hakkında ne biliyosun
herkese günaydınlar
arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun. bu güzel gecede birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizi bebişlerimize kavuştursun.
Evet benim hamile kalmayla da ilgili sorunum var fsh yükesliyoır daha 34 yaşımdayım ama fsh yükesliyor o yüzden acil tüp bebek yapılacak.Şimdi de bu kan da pıhtılaşma çıktı.Analıcanız bunların hepsi genetik ve bende asanki genetik çöplük gibiymişim hepsi çıktı.Moralim çok bozuk aslında ama hayata tutunmaya çalışıyorum savaşıyoru.TABİ NEREYE KADAR SAVAŞACAKSAM.
Yaşlarımız da aynıymış :) Moralinin bozuk olmasını anlıyorum. Burda insanlar birbirlerine çok destek oluyolar başta benimde moralim düzelmişti ama şimdi çok umutsuz günler geçiriyorum. Bilmem geçecek mi? Artık kanıksadım da heralde bebeğim olmasa da dünyanın sonu değilmiş gibi bakmaya çalışıyorum. Başka da şansım yok zaten. E zamanda hızlı akıp gidiyor yaş geçiyor vs...
Sana bol şans, umarım herşey gönlünce olur ve en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurursun, öptüm :)
kızlar meraba bişey sorucam ben her akşam iğnemi 9 dan 9 da oluyorum ama bu akşam 20 dk falan gecikti bişey olurmu acaba bide aranızda kasık ağrısı olan varmı
ben bayram dönüşü ona gidicem canım.fakultede yaptırdıgım tahlıller var onları gosterıcem bakalım ne dıycek.orada calısan hemsıre arkadasım var kesınlıkle gıt dedı cok ovdu.bır baskasıda 2kez dusuk yasamıs ve pıhtılaşma oldugunu anlayan doktor zekı yılmazmıs ve suan saglıklı bır kızı oldu.paylasımlarımı buradan ıletırım ınsallah allaha emanet ol canım rabbım bugun ettıgımızz ve bundan sınra edecegımız duaları kabul etsın ınsallahcanım ben nevşehirdeyim zeki yılmazı bende duydum onada iyi diyorlar ben gitmedim aslında gitmeyi istiyorum istersen bir git ne diyecek bakalım
Yaşlarımız da aynıymış :) Moralinin bozuk olmasını anlıyorum. Burda insanlar birbirlerine çok destek oluyolar başta benimde moralim düzelmişti ama şimdi çok umutsuz günler geçiriyorum. Bilmem geçecek mi? Artık kanıksadım da heralde bebeğim olmasa da dünyanın sonu değilmiş gibi bakmaya çalışıyorum. Başka da şansım yok zaten. E zamanda hızlı akıp gidiyor yaş geçiyor vs...
Sana bol şans, umarım herşey gönlünce olur ve en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurursun, öptüm :)
ben bayram dönüşü ona gidicem canım.fakultede yaptırdıgım tahlıller var onları gosterıcem bakalım ne dıycek.orada calısan hemsıre arkadasım var kesınlıkle gıt dedı cok ovdu.bır baskasıda 2kez dusuk yasamıs ve pıhtılaşma oldugunu anlayan doktor zekı yılmazmıs ve suan saglıklı bır kızı oldu.paylasımlarımı buradan ıletırım ınsallah allaha emanet ol canım rabbım bugun ettıgımızz ve bundan sınra edecegımız duaları kabul etsın ınsallah
arkadaslar bıraz once oktay ustayı ızlıyordum bır bayan konugu vardı ve cok guzel bır hıkaye anlattı dılımın dondugunce burada aanlatmaya calısacagım :
bir yaşlı çift varmış ve bunları çocugu olmuyormuş.bir gün hz. musanın yan ına gıdıp onlar ıcın dua etmesını ıstemısler ve acaba bızım cocugumuz olacak mı dıye de hz. musaya sormuslar.aksam olmus hz.musa ibadetlerini yaptıktan sonra YÜCE ALLAHa sormus ve ALLAHÜ TEALA dan şöyle bir nida gelmiş:"ya musa oçiftin hiç çocugu olmayacak asla döl tutmayacak"
1hafta gecmıs ve çift hz. musanın yanına gelmıs.hz.musa onlara hiç çocukları olmayacagını soylemıs.yaslı cıft tesekkur edıp oradan ayrılmıslar.aradan zaman Gecmıs hz.musa kalabalık bır ortamdayken bu cıftı gormus ama yanlarında 3-4yaslarında bır erkek çocugu varmıs çok sasırmıs eve gıtmıs aksam olup ibadetlerını yerıne getırdıten sonra ALLAHÜ TEALA ya sormus RABBİM nasıl olur sen hiç döl tutmayacagını söylemiştin YÜCE ALLAH:!!!!""""EY MUSA SEN ONLARA HİÇ ÇOCUKLARI OLMAYACAGINI SÖYLEDİĞİNDE ONLAR BENDEN ÜMİTLERİNİ HİÇ KESMEDİLER VE HEP DUA ETTILER """"buyurdular
hayırlı kandiller
Sağ ol canım inşallah tüm bebek ,steyenlerin duarlını rabbim bu gecenin bu mübaerk günlerin hatrına kabul eder.Senin sorunun sadce pıhtılaşmam ı canım?Yaş geçiyor ayrı mesle de ben kendi yaş gurubun özeliklerini taşısam keşke maalesef yumurtalık yaşım 40-45 yaş kadın gurubunda benim takvim yaşımmdan 10 yıl ilerde gidiyor
yok canım merak etme bişay olmaz ben bazen 1 saat geç vuruyorum drumada sormuştum bişey olurmu diye 1 - 1,5 saat oynama olabilir bişay olmaz demişti merak etme sen
yaşadıkların çok zor şeyler.başından iki tane olumsuz şey geçmiş ayrıntılı bir tahlil yaptırmalısın.üniversite hastanelerinden birine gidip bütün tahlilleri yapmalısın. doktorun bu konuda bir şey dedimi..onlar ne yapılacaksa yaparlar ama eksik kalan birşey kalırsa doktoruna sorarsın olmaz ise ben de o zaman bana yapılan tahlilleri yazarım.ben de bayramdan sonra gidip ayrıntılı bir araştırma yapacam. çapada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?