canım oncelıkle gecmış olsun kan pırtılaşması ve tıroıt ne gıbı vucuttta belırtı verıyor sızce bıraz sacma gıbı ama soru varmı belırtısı vucutta bede bacaklarda damar belırtılerı var yanı valız baktım onda dolaşim bozukluguymuş sızlerde de varmı ıyı tatılller tesekkur ederım ayrıca cevapın ıcın
Canım aynen söylediğn gibi oldu birden gerileme oldu 0.4 clexan kullanıyordum ikiye çıkardık gerileme devam etti 3 hafta boyunca biri 2 hafta biri 3 hafta geriledi aklımı yitirdim resmen bugün muayenemiz vardı gerilene durdu çok şükür İnşallah Allahın izniyle kapatırlar ne diyeyim. Üstelik biz bugün ne zaman sonlandıracaz diye sormak için gitmiştik düşün artık. Eşim de ben de şok yaşadık resmen. Ben ortadoğuya gidiyorum Çiğdem hanıma o da şaırdı bizim gibi iyiye gitmişler dedi geçen hafta baya bir umutsuzdu çünkü kendisi de söyledi ben ilk kez bir hastamda iğne dozunu arttırdım diye. Ben de ister istemez düşünüyorum daha önce farketseydik iğneleri arttırsaydık daha farklı olur mu diye. Bayramdan sonra tıptan bir doç varmış ona yönlendirdi anomali taraması için hakkımızda hayırlısı olsun.Tam bir durumu kabullenip artık kısmet diyip yolumuza devam edelim bana bişey olcak olmasa bari diye düşünüyorduk bugün baya bir şaşırdık açıkçası Rabbim hayırlısını versin ama bugün iyice emin oldum rabbim verse sevinemem benim değil, benden alsa üzülemem gene benim değil Herşey için geçerli aslında hepimiz Allaha emanetiz herşeyimizle öyle değil mi? Bu arada Allahım aklı ruhu bedeni sağlıklı hayırlı evlat versin sağlıkla kavuşun İNŞALLAHmerhabalar mersinde yasayan biri olarak bende kan pıhtılaşması sorununu yaşıyorum daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim ve suan 18 haftalık hamiileyim cok şükür rabbime hersey gayet iyi gidiyor dr umdanda memnunm forum yasamda has.
AHMET IŞIKTAN'a gidiyorum daha öncede aynı dr a gidiyordum benimde daha önceki gebeliğim ikizdi ama o zaman pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk.ikizlerde pıhtılaşma daha riskliymiş yani dr lar öle dio iğne dozu falan az gelebilirmiş...sen hangi dr a gidiyorsun ve kaçlık iğne kullanıyorsun...
inşallah rabbim bebeklerini sana bagışlar...bidaha yasatmaz böle bir acıyı
Canım kürtajı yapan drun özelde mi ondan isteyebilirsin tetkikleri. ücretin uygun olması açısından tıp fakültesini tercih edersen de olur. Bu arada kaçıncı düşüğün diye sorarlar ve 3 ten az olunca yapmıyorlar genelde. Ben ikinci düşüğümü yaşadıktan sonra Drun uyarısı ve sağolsunlar buradaki arkadaşların önerileriyle zar zor yaptırdım.kızlar ben ıstanbuldayım yenı kurtaj oldum bu salı tahlıllerımı nerede yaptırayım bana akıl verın hepsını bırden yapıyorlamı kromozon ve kan prtılaşması falan he bı de doktordan yazımı almam gerekıyor bu konuda yardım neler yaşadınız neler yaptınız hangı doktor ıyı ve hastane yenı kurtaj yapmam bu tahlılllerı yaptırmamda sorun olurmu hemen doktorum 1 bucuk ay bekle demıştı kurtaj gunu afam karısık bılgı ıstıyorum sızlerde tesekku r ederım şimdıden
Senin pıhtılaşman ne? Hangi ilacı ne dozda kullanıyorsun?merhabalar mersinde yasayan biri olarak bende kan pıhtılaşması sorununu yaşıyorum daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim ve suan 18 haftalık hamiileyim cok şükür rabbime hersey gayet iyi gidiyor dr umdanda memnunm forum yasamda has.
AHMET IŞIKTAN'a gidiyorum daha öncede aynı dr a gidiyordum benimde daha önceki gebeliğim ikizdi ama o zaman pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk.ikizlerde pıhtılaşma daha riskliymiş yani dr lar öle dio iğne dozu falan az gelebilirmiş...sen hangi dr a gidiyorsun ve kaçlık iğne kullanıyorsun...
inşallah rabbim bebeklerini sana bagışlar...bidaha yasatmaz böle bir acıyı
Canım aynen söylediğn gibi oldu birden gerileme oldu 0.4 clexan kullanıyordum ikiye çıkardık gerileme devam etti 3 hafta boyunca biri 2 hafta biri 3 hafta geriledi aklımı yitirdim resmen bugün muayenemiz vardı gerilene durdu çok şükür İnşallah Allahın izniyle kapatırlar ne diyeyim. Üstelik biz bugün ne zaman sonlandıracaz diye sormak için gitmiştik düşün artık. Eşim de ben de şok yaşadık resmen. Ben ortadoğuya gidiyorum Çiğdem hanıma o da şaırdı bizim gibi iyiye gitmişler dedi geçen hafta baya bir umutsuzdu çünkü kendisi de söyledi ben ilk kez bir hastamda iğne dozunu arttırdım diye. Ben de ister istemez düşünüyorum daha önce farketseydik iğneleri arttırsaydık daha farklı olur mu diye. Bayramdan sonra tıptan bir doç varmış ona yönlendirdi anomali taraması için hakkımızda hayırlısı olsun.Tam bir durumu kabullenip artık kısmet diyip yolumuza devam edelim bana bişey olcak olmasa bari diye düşünüyorduk bugün baya bir şaşırdık açıkçası Rabbim hayırlısını versin ama bugün iyice emin oldum rabbim verse sevinemem benim değil, benden alsa üzülemem gene benim değil Herşey için geçerli aslında hepimiz Allaha emanetiz herşeyimizle öyle değil mi? Bu arada Allahım aklı ruhu bedeni sağlıklı hayırlı evlat versin sağlıkla kavuşun İNŞALLAH
Senin pıhtılaşman ne? Hangi ilacı ne dozda kullanıyorsun?
Benimkiler kız Allah izin verirse sabah akşam 0.4 clxane, coraspin, demir,decavit,balıkyağı ilaç delisi olduk :) hayırlısı. Kendisinden memnunum ama aşırı yoğun orda beklerken yoruluyoruz tek çıkamadığım için eşimle gidiyoruz çıldırıyor resmen napsın garibim. Sende bulantı devam ediyor mu? Benim hala devam ediyor hergün ilça iğne çok zorlanıyorum. gerçe düne kadar yemek yiyemiyordum serumla kardeştik resmen Allahtan okullar tatil de evde kendi halimde sürünüyorumcanım benim cok sevindim inşallah hep böle devam eder rabbim hakkımızda hayırlısını versin benim bir tanıdıgımdada kan pıhtılaşması var oda çigdm hanıma gidiyor suan 7 aylık hamile bizim bütün aile onda dogurdu nerdeyse banada tavsiye ettiler ama dr umdan menunum die gitmedim iğne dozunu clexan 04 ü günde iki defamı yoksa 06 lık falanmı olarak değiştirdiniz bide suan kac haftalıksın? rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeklerimizi sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah....
bende clexan 04 coraspirin demir hapı ve elevit vitamin kullanıyorum oğlum olacakmış sağlıklı olsunda hiçfarketmez zaten..
Benimkiler kız Allah izin verirse sabah akşam 0.4 clxane, coraspin, demir,decavit,balıkyağı ilaç delisi olduk :) hayırlısı. Kendisinden memnunum ama aşırı yoğun orda beklerken yoruluyoruz tek çıkamadığım için eşimle gidiyoruz çıldırıyor resmen napsın garibim. Sende bulantı devam ediyor mu? Benim hala devam ediyor hergün ilça iğne çok zorlanıyorum. gerçe düne kadar yemek serumla kardeştik resmen Allahtan okullar tatil de evde kendi halimde sürünüyorum
Sağol canım Allah razı olsun umarım siz de mutlu sona ulaşırsınız. Ya hiç sorma ayıptır söylemesi şu an tuvaletten geldim resmen iti an çomağı hazırla durumu oldu:) Bir bulantı koştur tuvalete... Evet canım öğretmenim. Sen de dikkat et önemli birşey yok İnşallah raporluyum diyorsun herşey yolunda değil mi?allah sana ve eşine bagışlasın canım bi ara gitmeyi düşündüm ama bana iki ay sonraya randevu vereceklerini söylediler bende hiç uğraşmadım...evet esler hep öle benimkide beklemeyi sevmiyor benim bulantım 12 hafta oldugunda birden gecti cok şükür şimdi cok iyiyim iştahım gayet yerinde...demek ki seninki daha fazla yani beslenemiycek derecede kötü gecmiş.okullar kapandı dedğine göre ögretmensin sanırım bende calışıyorum suan 10 gün raporluyum evdeyim
Sağol canım Allah razı olsun umarım siz de mutlu sona ulaşırsınız. Ya hiç sorma ayıptır söylemesi şu an tuvaletten geldim resmen iti an çomağı hazırla durumu oldu:) Bir bulantı koştur tuvalete... Evet canım öğretmenim. Sen de dikkat et önemli birşey yok İnşallah raporluyum diyorsun herşey yolunda değil mi?
Sağol canım Allah razı olsun umarım siz de mutlu sona ulaşırsınız. Ya hiç sorma ayıptır söylemesi şu an tuvaletten geldim resmen iti an çomağı hazırla durumu oldu:) Bir bulantı koştur tuvalete... Evet canım öğretmenim. Sen de dikkat et önemli birşey yok İnşallah raporluyum diyorsun herşey yolunda değil mi?
Vallahi en iyisini yapmışsın kimse sana aman yorulma dinlen demez kendini ve kuzunu düşünmekle iyi etmişsin ben de okulun son 3 haftası rapor almıştım gerçe ben rapor almak için bile yerimden kalkamıyordum eşim gitti aldı sağlık ocağından sağolsun Ben de her bulantıda sabır şükür diyip duruyordum ama 5-6 kilo verdim çöktüm resmen ben ölecem diyordum çok fenaydı her gün bulantı iğnesi yiyordum ama gene tuvalete koşuyordum Allahım diyodum nerde bu sıkıntıyı çeken varsa onlarla birlikte bana da yardım et.Annemde de böyleymiş düşün beni doğurmaya gittiği gün istifra etmiş napıcam bilmiyorum.amin canım inşallah...hadi yaaa neyse olsun bebeklerinin saglıklı oldugunu isarettir benim düşüklerimde hiç midem bulanmamıştı şimdikinde midem bulanınca seviniyordum dua ediyodum allahım hep bulansın diodum:) dikkat etmem mi karnım guruldasa dr koşturuyorum cok pimpirikliyim buda yasadıklarımızdan kaynaklanıyor...cok şükür iyiyim bi sorun yok ben forum avm de calışıyorum sürekli ayaktayım ee şimdi bayramdan doları cok kalabalık ve full calışmamız gerekiodu vardiyalı değil yani.bende dr umla konuştum oyüzden raporluyum dinlenmek amaçlı yani...
Vallahi en iyisini yapmışsın kimse sana aman yorulma dinlen demez kendini ve kuzunu düşünmekle iyi etmişsin ben de okulun son 3 haftası rapor almıştım gerçe ben rapor almak için bile yerimden kalkamıyordum eşim gitti aldı sağlık ocağından sağolsun Ben de her bulantıda sabır şükür diyip duruyordum ama 5-6 kilo verdim çöktüm resmen ben ölecem diyordum çok fenaydı her gün bulantı iğnesi yiyordum ama gene tuvalete koşuyordum Allahım diyodum nerde bu sıkıntıyı çeken varsa onlarla birlikte bana da yardım et.Annemde de böyleymiş düşün beni doğurmaya gittiği gün istifra etmiş napıcam bilmiyorum.
amin canım inşallah...hadi yaaa neyse olsun bebeklerinin saglıklı oldugunu isarettir benim düşüklerimde hiç midem bulanmamıştı şimdikinde midem bulanınca seviniyordum dua ediyodum allahım hep bulansın diodum:) dikkat etmem mi karnım guruldasa dr koşturuyorum cok pimpirikliyim buda yasadıklarımızdan kaynaklanıyor...cok şükür iyiyim bi sorun yok ben forum avm de calışıyorum sürekli ayaktayım ee şimdi bayramdan doları cok kalabalık ve full calışmamız gerekiodu vardiyalı değil yani.bende dr umla konuştum oyüzden raporluyum dinlenmek amaçlı yani...
Benim 19 hafta olmam lazım da söylediğim gibi geriden geliyor sıpalar. Klomenle oldu canım hatta 3 taneydi birinin kalp atışını duymadık gitti o kuzum.aynen canım kimsenin beni düşündüğü yok daha önce yasadıklarımı bildikleri halde yok gece calışmasıymış yok indirim geldi etiket yapılacakmış ben nasıl 15_16 saat calışıyım yaa allahın izniyle su 7.aya bir gelebilsem de izne cıksam diyorum.
bu arada sen kac haftalıktın ailende ikiz varmı yoksa klomen tedavisiylemi oldu.benim annemde ikiz dogurmuştu ama yasamadı.mide bulantısı herkeste farklı oluyor kiminde hiç olmuo kimisi benim gibi 3 aydan sonra gecio kimiside sonuna kadar devam ediyor allah yardımcın olsun umarım gecer...
aynen canım kimsenin beni düşündüğü yok daha önce yasadıklarımı bildikleri halde yok gece calışmasıymış yok indirim geldi etiket yapılacakmış ben nasıl 15_16 saat calışıyım yaa allahın izniyle su 7.aya bir gelebilsem de izne cıksam diyorum.
bu arada sen kac haftalıktın ailende ikiz varmı yoksa klomen tedavisiylemi oldu.benim annemde ikiz dogurmuştu ama yasamadı.mide bulantısı herkeste farklı oluyor kiminde hiç olmuo kimisi benim gibi 3 aydan sonra gecio kimiside sonuna kadar devam ediyor allah yardımcın olsun umarım gecer...
benımde hamılelıklerımde bulantı kusmam olmadı hıç arkadaşim ya 7 haftada olmuşlerdı ıkısıde ben de o kadar merak edıyorumkı ne var bızde dıye sızın ne zaman dı bebışlerınız ben hemen gıdıp yaptırayımmmı tahlıllerımı sızce nasıl yaptırdınız sızler daha yenı salı gunu kurtaj oldum bıde
Vakit kaybetme git yaptır en az 2 ayını alacak zaten sonuçları aldın diyene kadar. O zamana kadar da rahmin toparlanır sen sıkıntını bilirsin Allahın izniyle hamile de kalırsın İnşallah. yalnız benim drum 3 tane düşük oldu dememi söylemişti. Sen de öyle yapbenımde hamılelıklerımde bulantı kusmam olmadı hıç arkadaşim ya 7 haftada olmuşlerdı ıkısıde ben de o kadar merak edıyorumkı ne var bızde dıye sızın ne zaman dı bebışlerınız ben hemen gıdıp yaptırayımmmı tahlıllerımı sızce nasıl yaptırdınız sızler daha yenı salı gunu kurtaj oldum bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?