Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tiroidle kan pihtilasmasinin ilgisi yok canım tiroid sorunları da düşüğe neden olabiliyor o yüzden demislerdir
Kan pihtilasmasi olup olmadıgının ortaya cikmasi icin genetik test yaptırman gerekiyor

Tiroidle kan pihtilasmasinin ilgisi yok canım tiroid sorunları da düşüğe neden olabiliyor o yüzden demislerdir
Kan pihtilasmasi olup olmadıgının ortaya cikmasi icin genetik test yaptırman gerekiyor

kurtaj da yolladık kromzona daha yenı salı gunu oldum kurtaj troıtlermde normaldı hamılelıkte tsh 2.93 t3 3.70 t4 1,47 olarak daha adetım gecelı 1 hafta olmuştu yaptırmıstım nrmal degılmı acaba kendı doktorum degldı gezmeye gıtmıştık orda aptırdım normal dedı doktor bılen varsa yorumlasın

merhaba bende 7 senelık evlıyım gıtmedıgım doktor kalmadı acıklanamayan ınfertılıte dedıler bu yıl doktoru bıraktım ve 2 kez hamıle kaldım ama ılkı 4 haftalıktı ikincisi ise 7 haftalık nedenını arastırmadık...

sormak ıstedıgım bebeklerde dusuk yaparken sekıl bozulması falan varmıydı yada onceden bı dusuk olacagına daır belırtı varmıydı

sormak ıstedıgım bebeklerde dusuk yaparken sekıl bozulması falan varmıydı yada onceden bı dusuk olacagına daır belırtı varmıydı

2 cısı ıcın bozulma oldu kesede ve de kan pırtısı var yat dınlen dedı yattım ama olmadı dştu öldu karnımda dıyerını hatırlamıyorum oda oldu karnımda neden sordun canım

arkadaşlar mrb..kadir geceniz mübarek olsun..rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...sizden bi ricam olacak.bi arkadaşımın bebeğinin belden aşağısı tutmuyo kalçadan ameliyat oldu..bayramdan sonrada ayak bileklerinden olacak.. şifa için yasin okutuyor..1 kişi 1 tane okuyabilir..okumak isteyen olursa bana özelden msj atabilirmisiniz..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun..sevgilerle...

Canım ben özelden yazamıyorum o yüzden buradan yazıyorum ben hemen şimdi bir tane okuyorum beni ekleyebilirsin. Allah bu mübarek gecenin hatrına tez zamanda şifasını verir inşallah.

Canim cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifasini versin. Bende okurum.

cnm mesajını yeni gördüm bende bir tane okurum bugün. geçmiş olsun.

yazliktayim kizlar cepten okuyodum.cacoya bilgi vermek istwdim.benim tiroit sorunum var ama kontrol altindayydi hamile kaldim. pihtulasmayi ondan sonra ogrendim yani farkli konular ama coi sukur iikisininde tedavisi var.

Kızlarr merhaba tekrar. Mersinli olup mersin de yaşayıp pıhtılaşma sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var mı aramızda? Benim gitmiş olduğum dr sanırım bu konuda çok uzman değil Netice belli olmasa da ikizlerimi kaybedeceğim gibi görünüyor ne yazık ki en azından bir dahakine (Allah kısmet ederse) konuya hakim biriyle görüşmek istiyorum. Aranızda bilgisi olan ya da kendi giden var mı? Yardımlarınıza muhtacım

Merhaba canım uzun zamandır girmiyordum foruma bugün gireyim dedim eski yazıları okurken yazdıkların dikkatimi çekti hiç sıkma canını boşver ben 3 sene oldu evleneli bana da herkes diyor ama takmıyorum walla.. benim durumum sizlerden daha farklı.. benim pıhtılaşma sorunum hamile kalmadan ortaya çıktı,ben 2 buçuk sene önce emboli geçirdim ve drum kesinlikle 2 sene düşünmeyeceksiniz çocuk dedi,kan sulandırıcı ilaç kullandığım için..şimdi düşünmeye başladık ve iğnelerime bugün başlıyorum hayırlısıyla,sen en azından kayınvaliden tarafından şanslısın..ben ondan da çektim ilk zamanlar hatta ilk hastaneye yattığım gün bile...allahtan eşim destek çıktı da atlattım..ben hasta yatağım da canımla ağrılarımla uğraşırken bana bebek konusunda sıkıntın olacakmıymış,şimdi ilaç da veriyorlar ya bebeğin olmazsa hiç dedi...düşünebiliyor musun beni o an yıkıldım resmen ve öyle bir ağlamaya başladım ki eşim herkesi odadan çıkardı,bana döndü dedi ki benim için önemli olan sensin varsın hiç bebeğimiz olmasın sen yanımda ol sağlıklı ol yeter dedi,birbirimize sarılıp ağladık... o günden sonra uzun bir süre psikolojim bozuldu hatta hastanede yanıma ağlama sesimi duyan bir psikolog geldi bana sağlığına kavuşmak istiyorsan bebeğin olsun istiyorsan hiç bişey takmayacaksın söylenenlere tıka kulaklarını dedi ve drun söylediğini yaptım kulaklarımı tıkadım ve iyileştim...sen de öyle yap tıka kulaklarını boşver gitsin...

arkadaşım geçmiş olsun.bende okurum.allah şifa versin inşallah

innohep kullanan var mı?iğneleri nerden yapıyorsunuz ?

canım innohepi kaçlık kullanıyorsun ne zaman başladın kullanmaya,ben de bugün başlıyorum ama daha önce de kullandım ben 1 hafta kadar pıhtılaşma sürem çok düşük çıktı ve ağrılarım var diye...senin pıhtı sorunun hamileliğinde mi çıktı benim hamile kalmadan çıktı emboli geçirdim yeni evliyken,ilaç kullanıyordum bebiş düşündüğümüz için bugünden itibaren iğneye başladık hayırlısıyla, iğneyi kolundan karnından yada bacağından yapabilirsin.ben de biraz kollarımda morarma yapmıştı eğer öyle bişey olursa soğuk kolonyayla sil ama ovmadan yada buz aküleri oluyor ya onlardan koy üstüne geçermiş öyle dedi drum.

herkesee slmm.bende 6 ay öncee kürtaj oldumm ve pıhtılaşma oldugu meydana çıktııı.2 gün önce dok.gittim.bana cinkoo b12 ve ecopirin verdiii.benim gibi durumumda olna arkldaslar varmiiiiii:26:

herkesee slmm.bende 6 ay öncee kürtaj oldumm ve pıhtılaşma oldugu meydana çıktııı.2 gün önce dok.gittim.bana cinkoo b12 ve ecopirin verdiii.benim gibi durumumda olna arkldaslar varmiiiiii:26:

Öncelikle geçmiş olsun pıhtılaşma bozukluğunun türü nedir? İnşallah tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla kavuşursun bu kez

Son düzenleme:

merhabalar mersinde yasayan biri olarak bende kan pıhtılaşması sorununu yaşıyorum daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim ve suan 18 haftalık hamiileyim cok şükür rabbime hersey gayet iyi gidiyor dr umdanda memnunm forum yasamda has.
AHMET IŞIKTAN'a gidiyorum daha öncede aynı dr a gidiyordum benimde daha önceki gebeliğim ikizdi ama o zaman pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk.ikizlerde pıhtılaşma daha riskliymiş yani dr lar öle dio iğne dozu falan az gelebilirmiş...sen hangi dr a gidiyorsun ve kaçlık iğne kullanıyorsun...
inşallah rabbim bebeklerini sana bagışlar...bidaha yasatmaz böle bir acıyı

yazliktayim kizlar cepten okuyodum.cacoya bilgi vermek istwdim.benim tiroit sorunum var ama kontrol altindayydi hamile kaldim. pihtulasmayi ondan sonra ogrendim yani farkli konular ama coi sukur iikisininde tedavisi var.

canım oncelıkle gecmış olsun kan pırtılaşması ve tıroıt ne gıbı vucuttta belırtı verıyor sızce bıraz sacma gıbı ama soru varmı belırtısı vucutta bede bacaklarda damar belırtılerı var yanı valız baktım onda dolaşim bozukluguymuş sızlerde de varmı ıyı tatılller tesekkur ederım ayrıca cevapın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…