- 4 Eylül 2008
- 299
- 3
- 118
arkadaşlar tıroıtle kan pırtılaşması arasında olan olaymı bu kan pırtlaşması doktorum tıroıt baktırın demış ben kurtaj olduktan sonra acıl cevap verın cevapsız brakmayın sorumu kafama takıldı bayagı
Tiroidle kan pihtilasmasinin ilgisi yok canım tiroid sorunları da düşüğe neden olabiliyor o yüzden demislerdir
Kan pihtilasmasi olup olmadıgının ortaya cikmasi icin genetik test yaptırman gerekiyor
sormak ıstedıgım bebeklerde dusuk yaparken sekıl bozulması falan varmıydı yada onceden bı dusuk olacagına daır belırtı varmıydı
arkadaşlar mrb..kadir geceniz mübarek olsun..rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...sizden bi ricam olacak.bi arkadaşımın bebeğinin belden aşağısı tutmuyo kalçadan ameliyat oldu..bayramdan sonrada ayak bileklerinden olacak.. şifa için yasin okutuyor..1 kişi 1 tane okuyabilir..okumak isteyen olursa bana özelden msj atabilirmisiniz..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun..sevgilerle...
arkadaşlar mrb..kadir geceniz mübarek olsun..rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...sizden bi ricam olacak.bi arkadaşımın bebeğinin belden aşağısı tutmuyo kalçadan ameliyat oldu..bayramdan sonrada ayak bileklerinden olacak.. şifa için yasin okutuyor..1 kişi 1 tane okuyabilir..okumak isteyen olursa bana özelden msj atabilirmisiniz..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun..sevgilerle...
Gerçekten öyle. Ama şu mahalle baskısı denilen olay yokmu.... eşimin bizden 1 hfta önce evlenen bi arkadaşının bebeği oldu bizden sonra evlenenlerin eşleri hamile...Yakın çevre hadi artık 1 sene oldu (!!!!!!!) daha ne evliliğin tadını çıkaracağız diyorsunuz yapın bitane diyorlar. Kayınvalidem bu konuda çok anlayışılı üzüldüğümü bilip bana böyle yaklaşanlara cevaplarını verio. Kim beni bi kuytu köşede yakalasa daha bişi yokmu diye soruyo en son kayınvalidemin komşusuna sanane teyze yaa senmi bakacan karnını doyuracan madem çok istyosun sen doğur bitane dedim arkamdan kayınvalideme senin gelin çok terbiyesiz demiş
innohep kullanan var mı?iğneleri nerden yapıyorsunuz ?
Öncelikle geçmiş olsun pıhtılaşma bozukluğunun türü nedir? İnşallah tedavin olumlu sonuç verir hayırlısıyla kavuşursun bu kezherkesee slmm.bende 6 ay öncee kürtaj oldumm ve pıhtılaşma oldugu meydana çıktııı.2 gün önce dok.gittim.bana cinkoo b12 ve ecopirin verdiii.benim gibi durumumda olna arkldaslar varmiiiiii:26:
Kızlarr merhaba tekrar. Mersinli olup mersin de yaşayıp pıhtılaşma sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var mı aramızda? Benim gitmiş olduğum dr sanırım bu konuda çok uzman değil Netice belli olmasa da ikizlerimi kaybedeceğim gibi görünüyor ne yazık ki en azından bir dahakine (Allah kısmet ederse) konuya hakim biriyle görüşmek istiyorum. Aranızda bilgisi olan ya da giden var mı? Yardımlarınıza muhtacım
yazliktayim kizlar cepten okuyodum.cacoya bilgi vermek istwdim.benim tiroit sorunum var ama kontrol altindayydi hamile kaldim. pihtulasmayi ondan sonra ogrendim yani farkli konular ama coi sukur iikisininde tedavisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?