Benim 19 hafta olmam lazım da söylediğim gibi geriden geliyor sıpalar. Klomenle oldu canım hatta 3 taneydi birinin kalp atışını duymadık gitti o kuzum.
Valla benim varisim falan yok ama arkadaşımın vardı tırnakları morarırdı dolaşım bozukluğundan ilk düşüğünden sonra tedbir amaçlı coraspin kullanmıştı 7 aylık doğdu kızı çok şükür iyi şimdi. Ben çok şiddetli üşüyordum ama ilgisi olduğunu sanmıyorumklomen ne kızlar yumurtlama ılacımı acaba ıkız bebekmı yapıyor ben ıkız esıyım ıkızım olmuş yaşatmamısım ben de kullansam hehehe cıfte ıkız olur benım ay allah soyletıyordur belkı azıcık guldureyım sızlerı dedım hehehe bu ne klomen bır yerde gozume carpmştı yumurtlama saglayıcı dıye yanlış olmasın kızlar sızın bacaklarda varıs varmı ay soruyorum kımse cevap vermıyor bıryerde okudum nettte dolasım bozuklugu dıye ınce mavı damarlar var ben de bılgılerımı peşin peşin ıstoıyorummmmmm
Amin canım Şu mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin İnşallahozaman biz sizinle hemen hemen aynıyız ben yarın ta 18 haftalık oluyorum allahın izniyle bundan öncekinde bende klomenkullandım ve üç kese görüldü biirisi hiç gelişmedi digeriini kalp atısı olmadı sadece bir tanesinde kalp atısı oldu oda cok yavastı ve durdu cok....rabbim benimkine benzetmesin sag salim kucagınıza almayı nasip etsin...
MAŞALLAH MAŞALLAH Rabbim sağlıkla koklamak nasip etsin cennet kokusunuslm kızlar.nasılsınız? tahmini doğum tarihimiz 9 eylül. doktor,iğneye devam dedi.doğumdan bir hafta önce keseriz iğneyi dedi.epidural normal doğum yapabilirsin dedi.iğne kullanıp da normal doğum yapan var mı aranızda?
benımde hamılelıklerımde bulantı kusmam olmadı hıç arkadaşim ya 7 haftada olmuşlerdı ıkısıde ben de o kadar merak edıyorumkı ne var bızde dıye sızın ne zaman dı bebışlerınız ben hemen gıdıp yaptırayımmmı tahlıllerımı sızce nasıl yaptırdınız sızler daha yenı salı gunu kurtaj oldum bıde
slm kızlar.nasılsınız? tahmini doğum tarihimiz 9 eylül. doktor,iğneye devam dedi.doğumdan bir hafta önce keseriz iğneyi dedi.epidural normal doğum yapabilirsin dedi.iğne kullanıp da normal doğum yapan var mı aranızda?
Arkadaslar bisey sorucakdim hep unutuyordum simdi aklima gelmisken sorayim dedim, (sacma gelmez insallah yazdiklarim size)
Ben dusuklerim olmadan once gebeyken yani uykudan hep sicrayarak uyaniyordum, ve her gece kabus goruyordum, cok kotu ruyalar goruyordum...ama oyle bir sicrama ki her gece , esim bile uyaniyordu normalde cok derin uyur.. anlam veremedim, neden diye, 6. ve 7. haftalarimda oldu zaten sonrasinda dusuk oldu... Aranizda hic boyle seyler yasayan oldumu .
slm kızlar.nasılsınız? tahmini doğum tarihimiz 9 eylül. doktor,iğneye devam dedi.doğumdan bir hafta önce keseriz iğneyi dedi.epidural normal doğum yapabilirsin dedi.iğne kullanıp da normal doğum yapan var mı aranızda?
yogun degıl ama kan dolasım bozuklugu olabılır dıye sordum tesekkur edeerımValla benim varisim falan yok ama arkadaşımın vardı tırnakları morarırdı dolaşım bozukluğundan ilk düşüğünden sonra tedbir amaçlı coraspin kullanmıştı 7 aylık doğdu kızı çok şükür iyi şimdi. Ben çok şiddetli üşüyordum ama ilgisi olduğunu sanmıyorum
eş ıcın ne tahlılı verıyorlar acaba eş için sanırım kan pırtlaşmasının fonksıyonu yok degılmıcanim cok gecmis olsun, Rabbim yardimcin olsun ve sabir versin ve Tez zamanda bu mubarek gunlerin hatirina saglikli ve hayirli evlat nasip etsin sana, hepimize tum isteyenlere...
Canim tahlillerin icin ilk adeti beklemenin daha yararli olacagini ve hormonlarin ve vucudun ilk adetten sonra normale donecegini soylemisti benim doktorum. zaten hormon testleri denilen testler adetin 2. veya 3. gunu yaptirman gereken testler...onlarla baslarsin ve ayni zamanda genetik ve trombofili paneli testlerini de ayni zamanda yaptirirsin. Kan pihtilasmasi testlerini kurtajdan hemen sonra onermiyorlar (benim doktorum 1 ay sonrasina demisti) cunku nedeni kurtajda bir nevi operasyon ve bundan hemen sonra yaptirirsan pihtilasma degerleri yuksek cikiyormus yani dogrulugu kesin olmuyormus (bunlar doktorumun bana soyledikleri). sonuclar yaniltici olabilirmis demisti bana doktorum. Ama biliyorsun doktorlar arasindada fikir ayriliklari cok oluyor, biri baska bisey soyleyip, digeri tam zittini soyleyebiliyor...Rabbim gonlune gore versin canim insallah.
eş ıcın ne tahlılı verıyorlar acaba eş için sanırım kan pırtlaşmasının fonksıyonu yok degılmı
evet canım bana çok oldu hemde hemen hemen hepsinde..çok kötü oluyo insan,inşallah birdaha olmaz..:96:
canım benim düşüklerimdede kabus görüyordum.ben boylama yaptım.sende yaptırabilirsin?
inşallah hayırlı sonuc alırsınız canımmmmm ayrıca cok tesekkurler kurtaj olduktan sonra bunların hepsınını ne zaman yaptırdınızcanim benim esim icin sadece genetik testi istedi (kromozom analizi)
Benim kendim icinde;
hormon testi (tiroid, Fsh, Lh, t3 t4 degerlerine bakmak icin,
trombofili paneli denilen kan pihtilasmasi testi,
immunity testi (bagisiklik sistemi icin olan bi test),
Genetik testi (sadece genetik testi esin ve senin kromozom bozuklugu varmi ona bakiliyor)
Bunlar disinda ultrasound scan'i yapiliyor, bunda da herhangi bir miyom, kist, yapisiklik, rahimde bolunme, endometrium kalinligi gibi noktalar arastiriliyor.
Ayrica muayeneye gittiginde doktor alttan kendisi muayene ediyor; smear testi gibi, sivi gibi bisey aliyor vaginal enfeksiyon varmi diye, HIV vs cinsel yolla bulasan hastaliklar varmi diyede bu aldigi siviyi (cok az zaten) laboratuvara gonderiyor.
Bana yaptiklari bunlar... ekimin ortasinda sonuclarim cikacak Allahin izniyle. Bir de ben yurtdisindayim, burda protokol turkiyedeki ile benzer, tek farki burda cok daha uzun suruyor doktor randevusu almak ve sonuclari ogrenmek...
canim benim boylama nedir, bilmiyorum ben? nerde yapilir, gectimi peki sonra senr inki, neden oluyormus bide..cok korkuyorum gebe kaldigimda yine ayni seyleri yasarim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?