Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim benim boylama nedir, bilmiyorum ben? nerde yapilir, gectimi peki sonra senr inki, neden oluyormus bide..cok korkuyorum gebe kaldigimda yine ayni seyleri yasarim diye..

canım bazı gebe kadınları korkutan bebeklerine zarar veren varlıklar varmış.tabiki inanıp inanmayanlar olabilir.herkesin görüşüne saygı duyarım.hoca bir muska yani dua yazıyor.onu takıp banyoda dahi hiç çıkarmıyorsun.sonuçta allahın duasını üzerinde taşıyorsun..sana yardımcı olmak için yazdım.

gülbeşeker nerde nasıl yaptırdın boylamayı bende aynı oluyorum rüyamda bebeğimin düştüğünü görüyorum ve korkuyorum aynı şey gerçektede oluyor

inşallah hayırlı sonuc alırsınız canımmmmm ayrıca cok tesekkurler kurtaj olduktan sonra bunların hepsınını ne zaman yaptırdınız

Insallah amin canim. Yaklasik 1.5 ay sonrasinda doktora gittim. o da adetin 2. gunu gitmem gerektigini soyleyince bu seferde adetimi bekledim yani 2 ay falan diyebiliriz. ama 1 ay yeterli bence.. ben bilemedigim icin birde elimde olmayan sebeplerden dolayi gecikdim biraz, rabbim herseyin hayirlisini versin, Insallah hepimizin yuzunu guldurur.

gülbeşeker nerde nasıl yaptırdın boylamayı bende aynı oluyorum rüyamda bebeğimin düştüğünü görüyorum ve korkuyorum aynı şey gerçektede oluyor

canım cematler olur ya onlarda yapar benımkını dayı kızının eşi yaptı farsta arkadaşları ogrenmış onlardan ogrenmış damat dıyer dayı kızıma da yapmış yanı baldızına yapmış damat sen korku ıcınmı yaptırcan nerde oturuyorsun

canım özelden msj atmışsın ama benim daha 100 msjım dolmadığı için atamıyorum.bulunduğun çevrende güvendiğin birilerine sor.mutlaka boylama yapan güvenilir bir hoca vardır.bebek doğduktan sonra da ona takıyorsun veya ayrı yaptırıyorsun.ama durumunu izah etmen gerekiyor.yani sonuçta tedbir amaçlı.allah ne demişse o olur zaten.

Son düzenleme:

canim ben yurtdisindayim zaten gelirsem de istanbula gelirim, yani istanbulda birisi olsaymis iyi olurdu giderdim ona...

yurdışındamı yaşıyorsun?istanbulda mutlaka bulursun canım.

canim burda yasiyorum ama iki uc defa gidip geliyorum senede. istanbulda bulundugum cevrede yok o tarz seyler daha oncede aramistim neyse canim yinede cok sagol. Buarada sen gebemisin suanda? :44: rahatladinmi peki boylamayi yaptirdikdan sonra? Ben yastigimin altina kuru ekmek koymustum, iyi gelir demislerdi, oyle sicramalara ve kabuslara ama faydasi olmamisdi.. bayagi cektim Hayirlisi Allahdan.

canim internetten okudum simdi yatinca basinin yakinina Kuran kitabini koymakda iyiymis diye yaziyor.. Yine bol bol dua okumamiz lazim boylama yaptiran birini bulamasakda.. Bir de bulsan bile guvenilir olmasi da cok onemli, her onune gelene guvenemez insan degilmi.

canım sonuçta tedavimizi yaptırmamız gerekiyor mutlaka.rabbime şükürler olsun gebeyim,allah inşallah tamamını erdirir.rabbim kısa sürede inşallah sizlerede nasip eder.maşallah rabbimin izniyle rahatladım.ama her zaman umudumuzu allahtan kesmeyip dua etmemiz gerekir..allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

Amin canim insallah....

Insallah Rabbimde saglikli hayirli bir sekilde bebegini kavusturur sana.

en içten dileklerimle kutluyor daha nice sağlıklı,mutlu bayramlar diiyor hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
herkese slm
başıma neler geldi anlatsam kimse inanmaz...
biz bayram tatili için köye gittik
ben merdivenden düştüm ve vajinamın tam kenarına denk geldi
kanamadı git gide şişti...kırıkkalaye gittik ilaç yazdı gönderdi ama ben dayanamadım
ankaraya geldikl dokmtorum izindeydi başka bi doktor baktı abartmıyorum tam iki yumruk büyüklüyüğünde şişlik vardı hayatımda yaşadığım en korkunç gündü hiç böyle bi acı yaşamamıştım ameliyata aldılar beni hemen kan dışarı çıkamamış ve şişmiş tam avuç pıhtıo attık dedi doktor
sonrası yediğim serumlar ve cabası
ama işin iyi tarafı bebeğim çoık iyi allaha şükür hiç bişi yok yavrumda
çok acı çektim çok ağladım ama şlimdi iyiyiz
sizede anlatmak istedim allaha emanet olun bayramınız mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…