canim benim boylama nedir, bilmiyorum ben? nerde yapilir, gectimi peki sonra senr inki, neden oluyormus bide..cok korkuyorum gebe kaldigimda yine ayni seyleri yasarim diye..
bırıncısınde uykuda benıde sankı bır yerden atıyorlrdı bu 2 cısınde ben de subyan yaprtırdım ama yınee aynı dusuk oldu aynı haftalarcanım benim düşüklerimdede kabus görüyordum.ben boylama yaptım.sende yaptırabilirsin?
inşallah hayırlı sonuc alırsınız canımmmmm ayrıca cok tesekkurler kurtaj olduktan sonra bunların hepsınını ne zaman yaptırdınız
canım allah hiçbirimize bi daha yaşatmasın.2. de kabus görüyormuydun yine?bırıncısınde uykuda benıde sankı bır yerden atıyorlrdı bu 2 cısınde ben de subyan yaprtırdım ama yınee aynı dusuk oldu aynı haftalar
gülbeşeker nerde nasıl yaptırdın boylamayı bende aynı oluyorum rüyamda bebeğimin düştüğünü görüyorum ve korkuyorum aynı şey gerçektede oluyor
canım özelden msj atmışsın ama benim daha 100 msjım dolmadığı için atamıyorum.bulunduğun çevrende güvendiğin birilerine sor.mutlaka boylama yapan güvenilir bir hoca vardır.bebek doğduktan sonra da ona takıyorsun veya ayrı yaptırıyorsun.ama durumunu izah etmen gerekiyor.yani sonuçta tedbir amaçlı.allah ne demişse o olur zaten.ben elazığda yaptırmıştım.
canim ben yurtdisindayim zaten gelirsem de istanbula gelirim, yani istanbulda birisi olsaymis iyi olurdu giderdim ona...
gülbeşeker nerde nasıl yaptırdın boylamayı bende aynı oluyorum rüyamda bebeğimin düştüğünü görüyorum ve korkuyorum aynı şey gerçektede oluyor
yurdışındamı yaşıyorsun?istanbulda mutlaka bulursun canım.
canım sen nerde yaşıyorsun?mutlaka bulunduğun yerde yapan biri vardır.kaç düşüğün oldu?allah hiç birimize bi daha yaşatmaz inşallah.
canım sonuçta tedavimizi yaptırmamız gerekiyor mutlaka.rabbime şükürler olsun gebeyim,allah inşallah tamamını erdirir.rabbim kısa sürede inşallah sizlerede nasip eder.maşallah rabbimin izniyle rahatladım.ama her zaman umudumuzu allahtan kesmeyip dua etmemiz gerekir..allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..canim burda yasiyorum ama iki uc defa gidip geliyorum senede. istanbulda bulundugum cevrede yok o tarz seyler daha oncede aramistimneyse canim yinede cok sagol. Buarada sen gebemisin suanda? :44: rahatladinmi peki boylamayi yaptirdikdan sonra? Ben yastigimin altina kuru ekmek koymustum, iyi gelir demislerdi, oyle sicramalara ve kabuslara ama faydasi olmamisdi.. bayagi cektim Hayirlisi Allahdan.
canım sonuçta tedavimizi yaptırmamız gerekiyor mutlaka.rabbime şükürler olsun gebeyim,allah inşallah tamamını erdirir.rabbim kısa sürede inşallah sizlerede nasip eder.maşallah rabbimin izniyle rahatladım.ama her zaman umudumuzu allahtan kesmeyip dua etmemiz gerekir..allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?