Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım Allah bin kere razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü hayırlarla güldürsün. Aslında moralim fena değil gibi ama gün içinde git gelleri yaşıyorum kadının söyledikleri kulaklarımda çınlıyor "Ah yazık çocuklara susuz kalmış bunlar o yüzden büyüyememişler. Pıhtılar plasentayı tıkayınca su da besin de gitmemiş. Dr söylemedi mi sana suları az diye? " aklımı oynatcak gibi oluyorum ilk üç ay neredeyse birşey yiyemedim sürekli kustum arada serum yedim süzüldüm resmen bir ara su içemedim hemen idrarımdan kan geldi ben böyle olduysam bir de onları düşünüyorum işte o zaman tutamıyorum gözyaşlarımı. Orda kuzular aç susuz kalmışlar sağlıkları konusunda endişe ediyorum umarım zarar görmemiştir bünyeleri hep hayırlısı sağlıklısı diye dua ediyoruz Nolur siz de eksik etmeyin

maaşallah canım ALLAH tamamına erdirsin ne güzel 10 uncu haftaya gelmişsin aklına kötü şeyler getirme,benim kan pıhtılaşmasından 6 kaybım var ve hepside 7 yada 8 inci haftalarda sonlandırılmıştı..banada 2 inci kürtajdan sonra gerekli araştırmalar yapılmıştı genelde doktorlar ilk düşüğü olağan sayıyorlar..ama sen zaten tüm testler yapıldı demişsin, inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini..

arkadasım ben bu tahlılerı yaptırmadım benım de 2 dusugum oldu yenı kurtaj oldum doktorum 1 bucuk ay gecınc eyaptır dedı ve 3 dusuk yaptım de dedı unuversıte hastanesı ne gıdebılırsın nerede oturuyorsun benım doktorum bana yakın oldug için anadolu yakası istanbuldayım ben zeynep kamıle gıt dedı ve de kagıtta yazdı ınceleme yapılsın dıye hamıleykende yapılırmış bu tahlıl bıldıgım kadrıyla ve 1 ve 1 bucuk ay sonra cıkarmış tahlıl sonucu bılgın olsun ben bunu ogrendım yıne dıyer bılen arkdaşlar yaşayanlar anlatsın sana saglıcakla kal ınş yardımcı olmuşumdur sana şunuda belırteyım benım 2 kurtajım oldu ve ılkınde ve 2 cıdsınde kese bozuktu 1 cısı patolojı sonucu ıltıhap cıktı 2 hafta olu tasımışim bu 2 cısı ıse uzum gebelık cıktı patolojıde dıkkat et bılgın olsun dıye dıyım dedım doktoruna sor ıyıcene baksın

Canım benim hiç sıkma gönlünü ben 5 ay kudurdum ha oldu ha olacak diye paramı testlere verip çift çizgi görcem diye şaşı oluyordum. ay gögüslerim şişti damarlarım çıktı diye her ay sıkıntı. hatta bir ay çift çizgi gördüm zannettim eşimle ağladık ama daha vakti gelmeden çıktı kırmızı kart geçen seneki düşüğümde de böyle beklemiştik 4-5 ay sonra ben saldım spora verdim kendimi uğraşlar bulmaya çalıştım kitap okudum bol bol aklıma getirmedim diyemem ama en azında fikri kovum hep dua ettim Allah'ım tüm dileyenlerle birlikte bize de hayırlı zamanlarda aklı ruhu bedeni sağlam imanlı Kuranlı ahlaklı (gönlünden neler geçiyorsa artık uzar da uzar:)) hayırlı evlatlar ver eşimle bana da onlara hayırlı ana baba olmayı nasip et dedim hatta bir ara bunu da bıraktım hayırlısını ver dedim bıraktım:) Hep forumlarda söylüyorlar düşünmeyi bıraktım hamile kaldım diyenlere sinirleniyordum iyi hoş da düşünmeyi nasıl bırakcam diye? Baktım psikolojim de bozuluyor aynen dedikleri gibi yaptım v ehakikaten o ay hamile kaldım hem bunda hem bir öncekinde. Stres yumurtlamayı olumsuz etkiliyor, döllenmeyi engelliyor diye okudukça bıraktım oluruna gerçe bırakmasam nolcak Allah ne zaman hayırlıysa o zaman verecek zaten ama işte insan anlamıyor. Rabbim gönlümüzden geçeni ve en hayırlısını verecek İnşallah

neden bu kadar sonuç bulunmuş gerısı nıye dustu ben onu anlamadım canım

Çok şükür Maşallah İnşallah sağlıkla kavuşursun. Aklına olumsuzluk getirme. İlk düşük çoğu zaman gerçekleşir diyor doğal seleksiyon sonucuymuş. Doğa sağlıklı olmayanı eliyor yani. Ben de o yüzden çok önemsememiştim. İkinci düşük olunca tıptakiler aynen sana söylendiği gibi söyledi Ne kadar da rahat söylüyorlar değil mi 3 düşük diye. Kendi drum da söylemişti bana 3 düşük yaptım dememi çünkü testleri o şekilde yapacaklarını söyledi. Umarım herşey yolunda gider. Gönlünü ferah tut olur mu? Bu arada benim ilk düşüğüm 5. hafta ikincisi 6. haftada düşmüştü. Çok şükür siz baya ilerlemişsiniz şükür.

evet canım çok haklısın yazdıklarının hepsini yaşıyorum ve şu testlere ,doktorlara verdiğimiz paralar var ya aahhh ah, zaten test yaptırmak bağımlılık yaptı bende galiba..
ne güzel dileklerde bulunmuşsun canım RABBİM kabul etsin bizler ne yaparsak yapalım O ol demeden olmuyo işte

neden bu kadar sonuç bulunmuş gerısı nıye dustu ben onu anlamadım canım

canım,sorun hepsinde aynı kan pıhtılaşması ve benim birde bağışıklık sistemiyle ilgili bir sorunum var doktorlar eğer çocuk istiyorsan sağlıklı bebeği bulana kadar denemek zorundasın diyor bizde deniyoruz bakalım ama nereye kadar sürer bilemem tabii...

Ha bu arada o kadar dikizledim göğüslerimi baktım 3. ayda damarlar çıkmış hah dedim buymuş meğer:) Yazmışlar nette erken gebelik belirtisi diye neye göre erkense artık okuyup okuyup o belirtileri kendimi yoklamakyan yorulmuştum. Uçları da daha yeni yeni koyulaştı düşün artık. Ateş ölçmeler mi dersin yumurtlama kitleri mi dersin hepsiyle uğraştım hele o ateş ölçme yöntemi unutayım derken her gün sabah 6.30 da elinde derece cıyk cıyk ötüyor bide garibim eşim de sayemde her sabah stres. Zor olduğunu biliyorum aynen yaşadım yaşadıklarını ama o son ay kk ya bile girmedim aynı sohbetleri muhabbetleri yapmayacağım diye. Allah'a havale et hayırlı zamanlarda olsun sağlıkla mutlulukla İnşallah

ay bu kadarmı olur hiç sorma daha benim adetim bitiyor üzerinden bir hafta geçmeden her gün sabah akşam göğüs kontrolü,ay belim ağrıdı,akıntımmı oldu,miğdemmi bulandı,başımmı döndü, yok şöyle oldu böyle oldu,gerçektende düşünmemek lazım ama elimde değil ne yapayım.. ben zaten YÜCE RABBİME emanet ediyorum ama bizlerde aciz kullarız işte hepimizin yardımcısı olsun..

canım benim iki düşüğüm oldu. kese bile oluşmadı. ben de benim mutasyonlara sahip birilerini arayıp durdum. seni buldum şükür. senin düşüklerin nasıl oldu. nasıl tedavi uygulandı. doğal yolla mı hamile kaldın yoksa ilaçla mı? kusura bakma soru yağmuruna tuttum ama dertleşmek istiyorum.

ya kusura bakma bakamadım siteye önce hastalık sonra iş başladı yoğunluk. ben de anadolu yakasındayım.ben yakın zamanda gidecem ordaki tanıdık yardımcı olacam dedi.ben gideyim yazarım nereye gittiğimi.ben pendikteyim.sen neredesin. bu yakada da doktor arayışındayım doğrusu.dediğim gibi ben ce de haberleşelim.

şöyle bir forumu gezeyim dedim ben eskilerdenim bilenler bilirler... önceki sayfalarda merve ve caco nun konuşmaları dikkatimi çekti.. caco Allah sabır versin arkadaşım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve acısını göstermesin çok zor gerçekten ama imtihan dünyası deyip kabullenmek sanırım işleri biraz daha kolaylaştırıyor... ben biraz kendimden bahsetmek istedim trizomi vs durumlardan bahsettiğinizi görünce... benim ilk gebeliğim dış gebelikti ve ameliyat olmak zorunda kaldım sonra ikinci kez gebe kaldım ve 8. haftada kalp atımı yoktu sonra tekrar gebe kaldım ve yine o karanlığın sessizliğini dinledik ama bu defa genetik inceleme istedik ve bebek genetiğe gönderildi sonuççç trizomi 6 'lı yaşamla bağdaşmayan anomaliye sahip bebek .... bana ve eşime testler vs vs sonuç kanda pıhtılaşma onun dışında sorun yok tekrar deneyin.... aradan 1,5 yıl geçti ve bi cesaret tekrar hamile kaldım tabi bu sürede yaşadığım onca şeyde var uzatmayayım... sonuç 7 aylık ve çok sağlıklı bir kızım var şimdi... Allah isteyen herkese nasib etsin inşaallah... naçizane tavsiyem bebekle yatıp bebekle kalkmaktan vazgeçmenizdir ne kadar çok düşünülüyorsa inanın o kadar uzaklaşıyor istenen şeyler herşeyi oluruna bırakmakta fayda var ...
dün bir arkadaşım bendeydi ve onu eşimin bir arkadaşıyla tanıştırmak konusunda çok ısrar ettim sonra bunu yaptığıma çok utandım arkadaşım dediğimde çok iyi tanıdığım birisi.... kızım kucağındayken Allah sanada nasib etsin hayırlı zamanda inşaallah dediğimde bana henüz evlenmedim ve doğru insanı bulmak çok zaman alacak bunu biliyorum ayrıca fiziksel olarakda bu çok mümkün değil dediğinde şok oldum 30 yaşında olan arkadaşım maalesef menapoza giriyor dünden beri ağlıyorum sinirlerim altüst oldu... aslında kendime kızdım şükürsüzlüğüme kızdım sanki... düşünsenize evli değilki bi yerlerden başlasın evlense karşısındakine çocuk doğuramayacağını bildiği için bu düşüncesini bile erteliyor... hangisi zor kızlar soruyorum size bebek için mücadele vermek mi yoksa bebeği olmayacağını bildiği için evliliği dahi düşünememekmi.... hangisi zor... en azından omzunda ağlayabildiğimiz sarıldığımızda kendimizi güvende hissedebildiğimiz eşlerimiz var hayatlarımızda kii eminim bir çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz hayattta eşten başka herşey hikaye.... bu iddialı cümleyi kurma sebebime gelince de annem 22 yıldır görme özürlü ve son 4 aydırda yatalak bizler gidip geliyoruz ama herkesin evi düzeni var her istediğinde olmuyor işte... herşeyiyle babam ilgileniyor herşeyiyle... şöyle bi onları izliyorum uzaktan annem hiçbirşeyi babam olmadan yapamıyor ve annem her seslendiğinde ben nasıl İpek ağladığında yanına gidiyorsam aynı şefkatle annemin yanında alıyor soluğu Rabbim herkesin yüreğini merhametle doldursun inşallah...çok uzattım nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin...

gözlerim dolarak okudum yazını, arkadaşın için söyleyecek söz bulamıyorum Allah sabırını verir mutlaka bi şekilde... seninde gözün aydın kızını kucagına almışsın inşallah herkes yaşar bu duyguyu,olumsuz düşününce olumsuzluklar çoğalıyo buna bende inanıyorum ama yinede bazı şeylere kafayı takmamak elde değil...
annen çok şanslı bi kadın baban gibi bi eşe sahip olduğu için...

Yüreğime dokundu yazdıkların ben buralara ilk takılırken birbirimize yasinler okurken görürdüm yazdıklarını çok şükür nuruna kavuşmussun bizlerde hayırlısıyla kavuşuruz İnşallah. Allahım analı babalı mutlulukla huzurla büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin. Arkadaşının durumu kötü gerçekten ama Allahtan ne geleceği hiç belli olmaz benim kuzenim senelerce tedaviyle uğraştı erken menopoza girdin dediler rahim yapın uygun değil dediler. Tedaviyi braktı umudu kesti derken hamile kaldı 2. sınıfa gitcek sanırım oğlu Umarım hakkında hayırlısı en güzeli neyse onu yaşar. Yeri gelmişken Allah babandan bin kere razı olsun tamam hayat müşterek falan derler ama kaç kişi böyle özveriyle ilgileniyor ki Allah başından eksik etmesin ona da sağlık sıhhat versin İnşallah

yazdıkların çok doğru ve duygu dolu..bizim gibi bu sorunu yaşayıp çocuk sahibi olanları öğrenmek çok sevindirici ve umut kaynağı bizler için,arkadaşın içinde üzüldüm insan her zaman haline şükretmeli sağlık çok önemli benimde annem tam 1yıl önce felçlik geçirip yatalak olmuştu,şimdi yine sol tarafı tam tutmasada yatalak halinden kurtuldu bunada şükürler olsun yaşadıklarımız çok zor şeylerdi halada yaşıyoruz.. bende hemen ,hemen hergün annemin yanındayım RABBİM tüm şifa bekleyenlere ve bizimkilere acil şifalar versin..anne ve babalar çok önemli ALLAH başımızdan eksik etmesin..

canım benim iki düşüğüm oldu. kese bile oluşmadı. ben de benim mutasyonlara sahip birilerini arayıp durdum. seni buldum şükür. senin düşüklerin nasıl oldu. nasıl tedavi uygulandı. doğal yolla mı hamile kaldın yoksa ilaçla mı? kusura bakma soru yağmuruna tuttum ama dertleşmek istiyorum.

Canım sayfayı meşgul etmemek adına özeline yazmıştım her detayıyla bir bak istersen gelmemişse buraya kopyalarım

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam ya acil yardım istiyorum clexan 0.4 sabah akşam kullanıyorum ama bugün sabah vurduğumda bişey yoktu şimdi baktım morarmışş acaba yanlışmı vuruyorumki yaaa içim içimi yiyiyoo iğneyi göbekten 4 parmak sağ ve sol tarafa bazen dik bazende hafif yatık vuruyorum. buz falanmı koysamki acaba bi akıl verin

Canım sayfayı meşgul etmemek adına özeline yazmıştım her detayıyla bir bak istersen gelmemişse buraya kopyalarım

kusura bakma canım yeni gördüm mesajını. ellerine sağlık çok yardımcı oldun bana. ben özelden atamıyorum çünkü forumdaki cevaplarım 100 olması gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla sağsalim kavuşursun bebeklerine.ben sadece genetik test yaptırdım. kromozom testine gerek yok dendi. gebeliklerimi daha ilk baştan kaybediyorum. kese bile oluşmuyor sonra kendiliğinden düşüyor.kan pıhtılaşması böyle kimyasal gebeliğe neden olur mu acaba bilemiyorum. yaklaşık 2 aydır asprin ve folik asit kullanıyorum. bu ay başladık çalışmalara inşallah bu defa keseyi görebilirim.canım senin ikiz olduğu için mi az gelmiş iğne?senin önceki düşüklerinde kese oluşmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…