Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İNŞALLAH SENDE SAĞLIKLA ALIRSIN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ,BEBEK DOĞUNCA ÇEKTİĞİN SIKINTILARI UNUNTACAKSIN EMİNOL ,benim protein c de sorun yoktu ,ama bende tarfile katılıyorum tek doktorla yetinme iki doktora git mutlaka fikir ayrılığı çok var doktorlar arasında çünkü.

sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına Allah bir çırpıda kurtarsın

canım merhabalar ne oldu sizin tahlil sonuçları çıktımı merka ettim:)

yok canim Ekimin ortasinda insallah hayirlisiyla belli olacak. Zaten ilk tahlillerimi kaybetmislerdi bu ikinci sefer yaptiriyorum. Hayirlisi Allahtan artik.

Sen de durumlar nasil canim?

Bende heterezigot mutasyonum doğuma kadar aspirin kullandım.Ve şuanda clexane 0,4 kullanıyorum çok şükür 18.haftamızı bitirdik.ALLAH daim eder inşl...Bende diyet fln yapmadım..
ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..
MAŞALLAHH yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin inş sağlıkla nasip olsun doğumun darısı başımıza AMİİNN

ayyyy canımm çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın böyle kazalar şükürki bebişin ve sen iyisiniz..bundan sonrasını rabbim sorunsuzca geçmesini nasip etsin inş..

kızlar nasılsınız geçmiş bayramının kutlu olsun. Bizde gelişmeler var 1 eylül de clexsan 0.4 de başladık sabah akşam vuruyorum. ilkleri polikinlikte vurdurdum ama 2 gündür kendim vurabiliyorum artık çok şükür. eylülün 10 unda çikolata kistimin içini şırıngayla boşaltma işlemi yapıcak dr. sonrada eylül 15 de tüp bebek tedavisine başlıcaz bakalım çok heyecanlıyım aşırıda duygusalım 3 aylık menapoz tedavisi beni maffetti metabolizmam sapıttı ama olsun herşeye katlanırım sabrederim umarım herşey güzel olur kızlar öpüyorum sizleri

selam kızlar merak edersınız nerde dıye dusunursenız dıye patolojı sonucumu bıldıreyım dedım partial hydatıdform mole cıktı yanı uzum gebelık o yuzden buraya gelemıyorum cevresınde veya onceden de boyle olan varmı 1 sene bebek yok ben de tedavı surecım varr

Canım hayırlara gelsin İnşallah dermanlı bir derttir tez zamanda tedavin sonuç verir kuzuya sarılırsın. Hep olumlu ol moralini yüksek tut yer gök duayla bol bol dua et gece gündüz hayırlısını istemekten bıkma benim de dualarım seninle.

saol canım seninde mubarek olsun..hadi hayırlısı inş çektiğin sıkıntılarının emeğini alacaksın inş sabrın sonu selamet inş selamete ulaşanlardan olursun sende..en kısa zamanda sağlıklı bebişinin haberini duymak dileğiyle..

canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın bu üzüntüyü ve inş tedavin çok başarılı olur..en azından şükret tedavisi olan bir rahatsızlığın var ve inş hayırlısıyla sende bebişini alırsın kucağına.. sürecek olan 1 yıllık tedavin sürecinde rabbim sana sabrından şükründen hamdından nasip etsin etsinki sabrının sonunda meyvelerini toplayasın kardeşim inş.sen ve senin gibi olan tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün rabbim inş

Maşallah ne çok hamiş var, ben de 3 düşükten sonra 2008 yılında bu topicte yazıyordum, o zamanlar çok hamile yoktu, ben de çok uğraştım sonunda rabbim güzel kızımı nasip etti, kızım 2 yaşında , Allah tüm bebek isteyenlere analık duygusunu tattırsın inşallah,

Geçmiş olsun, tedavi sürecinde bol sabır diliyorum

kızlar cok sagolun hepınızı opuyorum bende sızler ıcın dua edıyorum ara sıra gelır bakalrım ben buraya ne de olsa burda ılk yazmaya başladım sızlerle benı benı şimdılık ozleyınnnn

geçmiş olsun canım,Allah a şükür tedavi yöntemi var sağlık en önemlisi inşallah 1 senenin sonunda beklediğine değer bebeğini alırsın kucağına.. sen yenimi düşürdün bebeğini?
kızlar ne güzel bi topik burası hamile dolu maşallah size... kan pıhtılaşması yaşayıpda sağlıklı hamilelik geçirenleri okudukça umut doldu içimee...Allah herkese nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar 3 kayıbım var şuan yine hamileyim hergün clexane 0,4 yapıyorum.Sorunum heterezigot.Acaba tehlikeyi tam olarak atlattımmı tekrar yaşarmıyım diye çok korkuyorum.Bu durumda ilerki haftalarda böyle bir sorun yaşayan varmı aramızda???

Canım kurban olurum tüm ultrason sonuçlarını ölçümlerini incele sata göre haftasıyla uyumlumu bir önceki kontroldeki ölçümlere göre geçen zaman kadar büyümüş mü dikkat et hiç bir şeyi gözden kaçırma uyanık ol bazen dru uyarmak farkında olduğunu hissettirmek önemli oluyor. Tamam kısmetten ötesi yok ama hem ruhen hem bedenen ne acılar çekip zorla elde ediyoruz hamilelik mucizesini. Aklına kötüyü getirmek seni üzmek için söylemiyorum ama benim de mutasyonum var 2 düşüğümden sonra klomen+çatlatmayla ikiz hamileyim şu an 0,4 clexanla başladık 15. haftada geri kalmışlar dedi dr iğne dozunu ikiye çıkarttı( sonradan ultrason çıktılarını incelerken baktım 12. haftada başlamış 5 gün kadar gerilik halbuki bir şey söylemedi dr önemli değil 3-5 gün diye ama şu anki durumuma bakınca bence önemliydi çünkü biz riskli hamilelik grubundayız sonuçta) bir süre sonuç alamadık biri 2 hafta diğeri 3 hafta kadar geriledi profa gittik özellikle küçüğün kan akımı çok kötü kaybedebilirsiniz hazırlıklı olun dedi sonra kendi drum ikisi için de hazırlıklı olun dedi bir hafta sonra gittik fena değil durumları dedi tıpa yönlendirdi. Dün gittik doçente yazık bu çocuklar susuz kalmış küçük kalmış dediki sizin doz yanlış başlanmış baştan itibaren az olmuş dedi yıkıldım yavrularım beslenememiş suları kalmamış ölüyorum üzüntüden tamam hadi diğerleri kötü de olsa tecrübeydi önlemimizi alırız bnir dahakine derken bu sefer hesapta olmayan başka şeyler çıkması yüreğimi yakıyor resmen. oysaki daha gebelik bile yokken başka dra da gidip sormuştum ne doz uygulanır diye o da 0.4 demişti. Dün sordum bu saatten sonra toparlarlamak mümkünmü diye mümkün dedi işe gitme wc dışında kalkma bu 2 hafta çok önemli aksi halde sonlandırmak zorunda kalırız dedi. Elimden hiç bir şey gelmemesi çok acı Rabbime sığındım bunları kimseyi üzmek paniğe sokmak için yazmadım. Bazı şeyler tabiki elimizded değil ama mümkün olduğunca uyanık olalım takıntı seviyesine getirmeden takip edelim isterim hepimiz ortak acılar yaşayıp birbirimiz için üzülüp dua eden insanlarız. Gönlümüzden geçenler hakkımızda hayırlı olur İnşallah dualarımızı eksik etmeyelim

canım yazdıklarında ne kadar haklısın bizler o kadar acı çekiyoruzki doktorların ağzından çıkacak herşeyi pürdikkat dinleyip nedenirse yapıyoruz ama onlar bizi ne kadar önemsiyor o tartışılır ben 6 bebek kaybettim dile kolay o kadar araştırıp önlem almamıza rağmen şimdi tekrar düşünüyoruz ama o kadar çok soru işaretleri varki kafamda RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah ikizlerine hiçbirşey olmaz canım..yani bu doktorlara şaşırmamak elde değil bu sorunu yaşayan insanlar ikize hamileyse iğnenin dozajının artması gerekmiyormu zaten sen moralini bozma canım ve YÜCE YARADANA emanet et bebişleri inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın canım..

Canım Allah razı olsun nerde bu sıkıntıyı çeken varsa rabbim yardımcısı olsun Herşey Allahtan aslına bakarsan bizim elimizde de bir şey yok ama kapıp koymamak lazım gene de dikkatli olmak gerek. Dr, hastalık bunlar hep vesile oluyor. Sınavımızın bir parçası İnşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan muradımıza kavuşuruz.

inşallah canım amin..

canım geçmiş molsun.inşallah kavuşursun bebeklerine. hangi mutasyonlar var sende. bende factor v ve mthfr 1298 var. düşüklerin nasıl oldu?

canım çok çok geçmiş olsun yaşadıkların bir anne için gerçekten zor..rabbim sabrını versin inş sana söylediklerinde çok haklısın..bizler zaten riskli gebelik gurubundayız doktorların yaklaşımı ilgisi farklı olması gerekirken onlar malesef bebek gelişmememiş büyümemiş suyu azalmış kan az gitmiş umurlarında bile değil daha önceden tedbir alma yok illaki sen hatırlatıcaksın yazık.. ama napalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..sağlıkla gelir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…