Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Seni çok iyi anlıyorum canım ALLAH miniklerini sana bağışlasın.Benim miniğimin gelişimi çok iyi canım şükür.Haftasına göre iyi ve iri bir bebek ama yinede tedirginim işte.Korkuyorum..

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok yine, canım çok sıkılıyor:85:kırmızılar yine göründü bende hemde beklenen günden 2 gün önce umudumuz önümüzdeki aya kaldı hayırlısı bakalım:97::97:

yok canim Ekimin ortasinda insallah hayirlisiyla belli olacak. Zaten ilk tahlillerimi kaybetmislerdi bu ikinci sefer yaptiriyorum. Hayirlisi Allahtan artik.

Sen de durumlar nasil canim?

hımm daha varmış ya senin sonuçların çıkmasına.
ayy bende ne olsun işte dua ediyoruz şimdilik başka bir şey yok.eşim izne ayrılacak bizde buradaki tüp bebek merkezlerini gezeceğiz gidip görüşeceğiz.bakalım hangisi kafamıza yatarsa.ya bide benim günüm geçti ya 3 gün gecikti pek gecikmez aslında ama hamilemiyim acaba...

ahh canım benim neyse üzülme moralini bozma yaa öbür aya kalırsın inşallah hayırlısı olsun.
sende pıhtılaşmama mı vardı?

esindirim seninle daha önce konuşmadık ama ikizlerin için dua ediyorum ilk okuduğumdan beri umarım herşey yoluna girer. öncelikle senin moralin yüksek olsun ki miniklerin senden güç alacak umarım herşey yoluna girer canım.

beydağlı ne kadar üzüldüğünü anlıyorum. ama her duamızda hayırlı zamanda diyoruz demekki bu ay böylesi hayırlıymış bide bu yazdıklarımı sakla bi 10 gün sonra beni teselli etmekiçin kullanacaksın nede olsa

hayır canım yeni değil 2 inci bebekten sonra öğrenmiştik senin sorununda kan pıhtılaşması mı?

bende çok soru soruyorum ama merak ettim inanın rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama sebep ortadada neden böyle oluyor ki?iğnelerin dozu felan mı ayarlanamıyor?
yok canım keşke pıhtılaşma olsaydı ah
bende bozuk gen çıktı yani kromozom translokasyonu...

evet canım öyle diyoruz bakalım..sende mi hamilelik bekliyosun öyleyse eğer inşallah görmezsin kırmızıları

ne rahatsızlığı canım aşkolsun zaten dertleşmek için burda değilmiyiz hepimiz, evet bizim bütün araştırmalar yapıldı her seferinde iğne hatta son 2 hamileliğimde kortizon bile kullandığım halde olmadı canım iğne dozajınıda 0,4 verip yeterli diyorlar ama bakalım birçok doktorda değiştirdim gerisi YÜCE RABBİME kalmış bizler elimizden gelen ne ise yapıyoruz seninkininde tedavisi vardır inşallah..

canım rahim filmi felan çekildi mi senin?evet doğru kısmet işi tabi.
ah malesef ki tedavisi yok.deneye deneye tutturacakmışız işte.2 düşüğüm var.
bide tüp bebek var tabi pgt yöntemi ondada başarı düşükmüş kısmet bakalım hayırlısı

evet canım çekildi bana yapılacak tüm araştırmalar yapıldı bende kan pıhtılaşması ve bağışıklık sistemiyle ilgili bir sorun çıktı onun içinde kortizon kullanmam gerekiyomuş zaten..banada sağlıklı bebeği bulana kadar deniceksin diyor doktorlar..ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı çocuklar versin canım sende sakın moralini bozma ve denemeye devam et.. ben kürtajlardan sonra çok ara veriyodum keşke vermeseydim çünkü zaman çok önemli

amin canım amin.ama çok zor..şuan dua ediyorum o kadar çok ediyorum ki hiçbir şeyi daha önce bu kadar istememiştim.
canım insan hemen toparlanamıyor ki hem bedenen hem ruhen yıkılıyor.rabbim yardımcımız olsun neyse ben çıkayım da yemek yapayım kocişkom gelir:)
çok öpüyorum seni
allaha emanet ol...

haklısın tatlım..bende çıkıyorum benimkide gelmek üzere bende öpüyorum canım

evet canım öyle diyoruz bakalım..sende mi hamilelik bekliyosun öyleyse eğer inşallah görmezsin kırmızıları

evet canım küratjdan sonra ilk adetime kadar korundum sonrasında zaten korunmuyodum ama bu ay doktorum izin verdi artık korunmayabilirsin dedi. daha var adetime ama düşünmemek elde değil. birbirimizi teselli ediyoruz ama aslında hepimiz aynıyız burada . allah güzel haberleri verip onlar hakkında konuşmayı nasip etsin burada :)

hadi inşallah hayırlısı.. ama çok düşününce insan psikolojik olarak kendini hamile zannediyor olan herşeyi ona yoruyor aslında çok düşünmemek lazım ama elimizde değil bizlerde böyleyiz ne yapalım

canım geçmiş molsun.inşallah kavuşursun bebeklerine. hangi mutasyonlar var sende. bende factor v ve mthfr 1298 var. düşüklerin nasıl oldu?

Canım benim de aynısı faktör v vr mthfrc 1298 ikisi de heterozigot bir de homosistein değerim üst sınırda çıktı o da pıhtılaşmayı arttıran bir değermiş ama folik sit ve b vitamini takviyesiyle pek sorun olmuyormuş hatta tıptaki bir dr mthfr önemli bile değil bir çok kişi de olabilir ama faktör v çok önemli demişti

Seni çok iyi anlıyorum canım ALLAH miniklerini sana bağışlasın.Benim miniğimin gelişimi çok iyi canım şükür.Haftasına göre iyi ve iri bir bebek ama yinede tedirginim işte.Korkuyorum..

Aman öyle olsun çok şükür Allah'a. Maşallahı eksik etme felak nas oku hergün kuzuna Rabbim korusun

arkadaşlar bende şuan 10 haftalık hamileyim ve burda sizlerin sayesinde doktora gittim dedimki kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırmak ıstıyorum dedım cunkı daha once kürtaj oldum bebek karnımda ölmüş hamile oldugumu bılmıyordum bırsuru ilac hap birde spora gidiyordum cocuk alındı neyse tüm testler yapıldı genetik vs bir sorun cıkmadı kürtajdan sonra hıc korunmadık hemen yine hamile kaldım ama korkuyorum kan pıhtılaşması varmıdır diye gerçi digerinde kese bozuktu bunda hersey yolunda elh. birde düşerse kac haftaya kadar düşüyor benımki 10 haftalık oldu inş. birde bu testleri sadece devlet hastanelerinde yapıyorlarmış baska zaman gitcem onada ama korkuyorum doktor ılk düşükte birsey olmaz 2 3 düşükten sonra o test yapılır dedı ama ıcım ıcımı yıyor birde belirtisi varmı fiziksel olarak bunu kendi kendime anlayabilirmiyşim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…