kızlar bişey sorucam ya acil yardım istiyorum clexan 0.4 sabah akşam kullanıyorum ama bugün sabah vurduğumda bişey yoktu şimdi baktım morarmışş acaba yanlışmı vuruyorumki yaaa içim içimi yiyiyoo iğneyi göbekten 4 parmak sağ ve sol tarafa bazen dik bazende hafif yatık vuruyorum. buz falanmı koysamki acaba bi akıl verin
kusura bakma canım yeni gördüm mesajını. ellerine sağlık çok yardımcı oldun bana. ben özelden atamıyorum çünkü forumdaki cevaplarım 100 olması gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla sağsalim kavuşursun bebeklerine.ben sadece genetik test yaptırdım. kromozom testine gerek yok dendi. gebeliklerimi daha ilk baştan kaybediyorum. kese bile oluşmuyor sonra kendiliğinden düşüyor.kan pıhtılaşması böyle kimyasal gebeliğe neden olur mu acaba bilemiyorum. yaklaşık 2 aydır asprin ve folik asit kullanıyorum. bu ay başladık çalışmalara inşallah bu defa keseyi görebilirim.canım senin ikiz olduğu için mi az gelmiş iğne?senin önceki düşüklerinde kese oluşmuş muydu?
anladım canım benim ilk ikisinde de kese falan görülmedi ama ultrasonda yuvarlak olaması gerekirken uzun bi parça gibi bişey görünmüştü ilkinde bu dolacak falan dedi dr zaten 1 hafta geçmeden gayet ağrılı acılı parça düşürdüm ikincisini gebelik testinde öğrendim kanama oldu acile gittik kan testi yaptırdık sizde gebelik yok dediler sanırım karıştı test ertesi gün gene test yaptım pozitifti fakat artık rengi daha açıktı hatta siteye gönderip fikir almıştım bir gün sonra o da düştü parçayla ama ilki kadar ağrılı olmadı. Hadi hayırlısı olsun inşallah gönlünü ferah tut hayırlısı sağlıklısı diye dua et rabbim en hayırlı olan zamanda verecek İnşallah
inşallah canım ben de senin gibi güzel haberlerimi veririm burada. bu forum da olmasa ne yapacağız kiminle dertleşeceğiz bilmiyoru. kimse anlamıyor ki. herkes hemen hamile kalıyor sağlıklı bir şekilde doğuruyor. canım senin ikiz olduğu için mi az geldi ki iğne?
Olabilir canım benim de aklımı o kurcalıyor ama zaten varolan bir pıhtılaşmayı iki tane birden olması daha da artırıyor olabilir. Dra gidince onu sorcam diyorum ama unutuyorum Sırf bu düşünce yüzünden kendime kızıyorum klomenle falan uğraşacağıma kendi haline bıraksaydım tekil gebelik olsaydı belki bunları yaşamazdım diye hayıflanıyorum
canım sıkma kendini benim göbeğim nokta nokta morardı sadece bir dahaki sefere morarmış yere yakın yapma canın yanar ve kanatırsın bu arada kaç haftalıksın benim görüştüğüm doçent göbeğinden vurma kolunu ya da bacağını tercih et dedi kollar morarma yapabilir baldırın kalçaya yakın kısmını gösterdi buraya yapabilirsin dedi
kızlar bişey sorucam ya acil yardım istiyorum clexan 0.4 sabah akşam kullanıyorum ama bugün sabah vurduğumda bişey yoktu şimdi baktım morarmışş acaba yanlışmı vuruyorumki yaaa içim içimi yiyiyoo iğneyi göbekten 4 parmak sağ ve sol tarafa bazen dik bazende hafif yatık vuruyorum. buz falanmı koysamki acaba bi akıl verin
kuzum benim ben hamile değilim daha.10 gün sonra tüp bebeğe başlıyoruz ve dr. 15 gün önceden iğneye başlattı benimde iğnenin girdiği yerler minik minik morarıyo zaten bu seferki komple ceviz büyüklüğünde morarmış ayyy ne zor yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim Amin.ay ben bacaktan ve koldan yapamam şu anda göbeği zor öğrendimama bi ark var burda derya diye o 7.5 aylık hamile ve göbeğinden yapıyo bazen bacak yapıyo diye biliyorum bence en sağlıklısı göbek gibi ama genede sen bilirsin kuzum öpüyorum
öyle düşünme canım. bazen olaylar bizim elimizde olmadan gelişiyor. son çare olarak da bize demekki bu hayırlıymış, benim de imtihanım böyleymiş demek düşüyor. çünkü canı verecek Allah biz sadece aracıyız
slm kizlarr biz geldik azramla nasilsiniz bakalim gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir
beni sorarsaniz cok iyiyim kizimla zamanin nasil gectigii anlamiyorum bazen gazila ugrasiyorum bazen sancisiyla yinede hayat onunla daha guzel
azrami sorarsaniz kuzum bugun tamm 91 gunluk oldu guluyor agu yapiyor ve artik ellerini agzina goturup emmek istiyor ama beceremiyor:) bi gorseniz halini ellerini agzina gozururken takip ediyor ve elleri agzina girene kadar gozleri sas oluyor:))
rtabbim isteyen herkese nasip etsin insallah su usteki satirlari yazaarken kac defa silip yazdim gormemis gibi mi oluyorum acaba diye ama biliyorum ki azra icimdeyken onu beraber buyuttuk her slklntimda yanimda sizker vardiniz simdide bunlari builmeye sevincimi paylasmaya hakkiniz oldugunu dusunuyorum hepinizi öpüyorum vee cok seviyorum allaha emanet olun
slm kizlarr biz geldik azramla nasilsiniz bakalim gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir
beni sorarsaniz cok iyiyim kizimla zamanin nasil gectigii anlamiyorum bazen gazila ugrasiyorum bazen sancisiyla yinede hayat onunla daha guzel
azrami sorarsaniz kuzum bugun tamm 91 gunluk oldu guluyor agu yapiyor ve artik ellerini agzina goturup emmek istiyor ama beceremiyor:) bi gorseniz halini ellerini agzina gozururken takip ediyor ve elleri agzina girene kadar gozleri sas oluyor:))
rtabbim isteyen herkese nasip etsin insallah su usteki satirlari yazaarken kac defa silip yazdim gormemis gibi mi oluyorum acaba diye ama biliyorum ki azra icimdeyken onu beraber buyuttuk her slklntimda yanimda sizker vardiniz simdide bunlari builmeye sevincimi paylasmaya hakkiniz oldugunu dusunuyorum hepinizi öpüyorum vee cok seviyorum allaha emanet olun
maşallah diyerek başlamak istiyorum söze, tanımıyorum seni ama gülümseyerek okudum yazdıklarını Allah meleğine uzun ömür versin, darısı isteyen herkese olsun inşallah... sende de sanırım kan pıhtılaşması vardı, o yüzden ayrı bi sevindim kendime güzel örnekler arıyorum:)slm kizlarr biz geldik azramla nasilsiniz bakalim gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir
maşallah diyerek başlamak istiyorum söze, tanımıyorum seni ama gülümseyerek okudum yazdıklarını Allah meleğine uzun ömür versin, darısı isteyen herkese olsun inşallah... sende de sanırım kan pıhtılaşması vardı, o yüzden ayrı bi sevindim kendime güzel örnekler arıyorum:)
kızlar bişi sorcam hamile olduğunuzda başladığınız bu iğneleri kadın doğumcunuzmu başlatıyo yoksa hematologamı gidiyosunuz ?
maşallah diyerek başlamak istiyorum söze, tanımıyorum seni ama gülümseyerek okudum yazdıklarını Allah meleğine uzun ömür versin, darısı isteyen herkese olsun inşallah... sende de sanırım kan pıhtılaşması vardı, o yüzden ayrı bi sevindim kendime güzel örnekler arıyorum:)
kızlar bişi sorcam hamile olduğunuzda başladığınız bu iğneleri kadın doğumcunuzmu başlatıyo yoksa hematologamı gidiyosunuz ?
ben önceelri iğneyi bir kez vuruyodum bişey yoktu ikiye çıkarınca göbeğim acaip morarmaya başladı doktorum görüncede bi daha göbekten yapma becerememişsin dedi bacaktan yapıyorum elini cebine koyduğun bölge dedi ve hiç morarmıo acımıo da. göbek beni çok zorlamıştı şimdi rahatladım canım.morluklarımda geçti.
canım inş. alırım bu mutlu haberi kuzum dediklerini dikkate alıcam kuzum bazen acıyo bazen de iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum alışıcaz bakalım hayırlısı olsun günde 2 tane vurduğum için ister istemez biri morarıyoCanıııım İnşallah mutlu haberlerini aşlacağız hayırlısıylaBu arada göbeğine yaparken parmaklarının arasına alıyorsun ya o kısmı çok sıktığında iğneyi kasa yapabiliyorsun bu da sebep oluyor toplanmaya. Biliyorsun bu iğne yağ dokuya yapılıyor belki fazla sıktıysan farketmeden (ben başlarda yapıyordum o hatayı acıyacak diye korkudan ellerim şıpır şıpır terliyordu ayarını kaçırıyordum tutmanın) Kas içi iğnelerde de iğneyi sonuna kadar sokmazsan beze yapıyor ama zaten bunun iğne kısa sonuna kadar sokuyorsundur. Şu an innohep kullanıyorum ben clexan gibi yay sistemi yok kendin çıkarıyorsun hem acıyor hem morarıyor daha fazla Sonu mutluluk olsun da yarın öbür gün anarız bugünlerimizi kısmetse
canım bende araştırmıştım kadın doğumcu yönlendirmiş hematoloğa hamile olduğunu öğrendikten sonra dozaj ayarlaması için
tşk ederim arkadaşlar... benim kadım doğumcum da hematologa yönlendirdi, ama hamile diildim...ben yinede hamile kalırsam ilk k.doğumcuya gideyim en iyisi...benim iğnelerimi kadın doğumcum başlatmıştı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?