Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sıkma kendini benim göbeğim nokta nokta morardı sadece bir dahaki sefere morarmış yere yakın yapma canın yanar ve kanatırsın bu arada kaç haftalıksın benim görüştüğüm doçent göbeğinden vurma kolunu ya da bacağını tercih et dedi kollar morarma yapabilir baldırın kalçaya yakın kısmını gösterdi buraya yapabilirsin dedi

anladım canım benim ilk ikisinde de kese falan görülmedi ama ultrasonda yuvarlak olaması gerekirken uzun bi parça gibi bişey görünmüştü ilkinde bu dolacak falan dedi dr zaten 1 hafta geçmeden gayet ağrılı acılı parça düşürdüm ikincisini gebelik testinde öğrendim kanama oldu acile gittik kan testi yaptırdık sizde gebelik yok dediler sanırım karıştı test ertesi gün gene test yaptım pozitifti fakat artık rengi daha açıktı hatta siteye gönderip fikir almıştım bir gün sonra o da düştü parçayla ama ilki kadar ağrılı olmadı. Hadi hayırlısı olsun inşallah gönlünü ferah tut hayırlısı sağlıklısı diye dua et rabbim en hayırlı olan zamanda verecek İnşallah

inşallah canım ben de senin gibi güzel haberlerimi veririm burada. bu forum da olmasa ne yapacağız kiminle dertleşeceğiz bilmiyoru. kimse anlamıyor ki. herkes hemen hamile kalıyor sağlıklı bir şekilde doğuruyor. canım senin ikiz olduğu için mi az geldi ki iğne?

Olabilir canım benim de aklımı o kurcalıyor ama zaten varolan bir pıhtılaşmayı iki tane birden olması daha da artırıyor olabilir. Dra gidince onu sorcam diyorum ama unutuyorum Sırf bu düşünce yüzünden kendime kızıyorum klomenle falan uğraşacağıma kendi haline bıraksaydım tekil gebelik olsaydı belki bunları yaşamazdım diye hayıflanıyorum

öyle düşünme canım. bazen olaylar bizim elimizde olmadan gelişiyor. son çare olarak da bize demekki bu hayırlıymış, benim de imtihanım böyleymiş demek düşüyor. çünkü canı verecek Allah biz sadece aracıyız

kuzum benim ben hamile değilim daha.10 gün sonra tüp bebeğe başlıyoruz ve dr. 15 gün önceden iğneye başlattı benimde iğnenin girdiği yerler minik minik morarıyo zaten bu seferki komple ceviz büyüklüğünde morarmış ayyy ne zor yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim Amin.ay ben bacaktan ve koldan yapamam şu anda göbeği zor öğrendim ama bi ark var burda derya diye o 7.5 aylık hamile ve göbeğinden yapıyo bazen bacak yapıyo diye biliyorum bence en sağlıklısı göbek gibi ama genede sen bilirsin kuzum öpüyorum

ben önceelri iğneyi bir kez vuruyodum bişey yoktu ikiye çıkarınca göbeğim acaip morarmaya başladı doktorum görüncede bi daha göbekten yapma becerememişsin dedi bacaktan yapıyorum elini cebine koyduğun bölge dedi ve hiç morarmıo acımıo da. göbek beni çok zorlamıştı şimdi rahatladım canım.morluklarımda geçti.

Canıııım İnşallah mutlu haberlerini aşlacağız hayırlısıyla Bu arada göbeğine yaparken parmaklarının arasına alıyorsun ya o kısmı çok sıktığında iğneyi kasa yapabiliyorsun bu da sebep oluyor toplanmaya. Biliyorsun bu iğne yağ dokuya yapılıyor belki fazla sıktıysan farketmeden (ben başlarda yapıyordum o hatayı acıyacak diye korkudan ellerim şıpır şıpır terliyordu ayarını kaçırıyordum tutmanın) Kas içi iğnelerde de iğneyi sonuna kadar sokmazsan beze yapıyor ama zaten bunun iğne kısa sonuna kadar sokuyorsundur. Şu an innohep kullanıyorum ben clexan gibi yay sistemi yok kendin çıkarıyorsun hem acıyor hem morarıyor daha fazla Sonu mutluluk olsun da yarın öbür gün anarız bugünlerimizi kısmetse

Çok doğru söylüyorsun da insanız işte Allahım affetsin Önceki düşüğümün olduğu dönemde eşimin yanına tayin olamayacağımı öğrenmiştim bir de üstüne Allahım demiştim biliyorum sen kimseye taşıyamayacağı yükü vermezsin ama vallahi ben taşıyamıyorum gücüm kalmadı demiştim. Çok şükür sonra bir çok şey yoluna girdi İnşallah bu sıkıntılı günleri de sağlıkla atlatırız

slm kizlarr biz geldik azramla nasilsiniz bakalim gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir

beni sorarsaniz cok iyiyim kizimla zamanin nasil gectigii anlamiyorum bazen gazila ugrasiyorum bazen sancisiyla yinede hayat onunla daha guzel

azrami sorarsaniz kuzum bugun tamm 91 gunluk oldu guluyor agu yapiyor ve artik ellerini agzina goturup emmek istiyor ama beceremiyor:) bi gorseniz halini ellerini agzina gozururken takip ediyor ve elleri agzina girene kadar gozleri sas oluyor:))

rtabbim isteyen herkese nasip etsin insallah su usteki satirlari yazaarken kac defa silip yazdim gormemis gibi mi oluyorum acaba diye ama biliyorum ki azra icimdeyken onu beraber buyuttuk her slklntimda yanimda sizker vardiniz simdide bunlari builmeye sevincimi paylasmaya hakkiniz oldugunu dusunuyorum hepinizi öpüyorum vee cok seviyorum allaha emanet olun

vay be canım Maşallah hatırlıyorum gebelik zamanlarını kanamaların falan olmuştu bir ara aklım çıkmıştı. Çok şükür herşey yoluna girmiş de teşrif etmiş bile kuzu Ya ne kadar çok sevindim anlatamam Allah eşinle kızınla güzel günler yaşamak nasip etsin Ay çok güzel yaaa

canım iyi ki de paylaştın umudumuz siz bizim bütün geçmişi okudum ben bebeğimi ilk kaybettiğimde iyi haberler var mı diye. allahım bizlerede nasip eder inşallh bu güzelliklere anlattıklarnı okurken bende gülümsedim inan maşallah güzel kızına :)

maşallah diyerek başlamak istiyorum söze, tanımıyorum seni ama gülümseyerek okudum yazdıklarını Allah meleğine uzun ömür versin, darısı isteyen herkese olsun inşallah... sende de sanırım kan pıhtılaşması vardı, o yüzden ayrı bi sevindim kendime güzel örnekler arıyorum:)

kızlar bişi sorcam hamile olduğunuzda başladığınız bu iğneleri kadın doğumcunuzmu başlatıyo yoksa hematologamı gidiyosunuz ?

canım bende araştırmıştım kadın doğumcu yönlendirmiş hematoloğa hamile olduğunu öğrendikten sonra dozaj ayarlaması için

benim iğnelerimi kadın doğumcum başlatmıştı canım..

slm canım MAŞALLAH MAŞALLAH kızımız büyümüş de teyzelerini ziyarete gelmiş ALLAH analı babalı büyütsün bebeğini inş..darısı bizlerin başına..

ay valla bu cumartesi dr gidicem randevüm var soracam bakalım ama bacak tan korkuyom ben yaa o yüzden şimdilik göbek iyi benimde günde 2 tane olduğundan doğal olarak morarıyo daha iğne yeri iyileşmeden ikincisini vuruyorum ya ondan morarıyo yardımcı olduğun için çok saol kuzum

canım inş. alırım bu mutlu haberi kuzum dediklerini dikkate alıcam kuzum bazen acıyo bazen de iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum alışıcaz bakalım hayırlısı olsun günde 2 tane vurduğum için ister istemez biri morarıyo inş.. bu günlerimizi anarız tatlım tek isteğim hayırlı bi evlat dünyaya getirmek gerisi boşş rabbimde gönlümüze göre versin inş.

amanda aman kimleri görüyorum kuzum nasılsın ayy teyzesi yesin onu agudamı dermiş oy oyyy kız bende eylül 15 de tüp bebeğe başlıyorum dua et bana kuzumm

canım bende araştırmıştım kadın doğumcu yönlendirmiş hematoloğa hamile olduğunu öğrendikten sonra dozaj ayarlaması için

benim iğnelerimi kadın doğumcum başlatmıştı canım..
tşk ederim arkadaşlar... benim kadım doğumcum da hematologa yönlendirdi, ama hamile diildim...ben yinede hamile kalırsam ilk k.doğumcuya gideyim en iyisi...

hamilelik isteyenler bol bol meryem süresini okusunlar arkadaşlar nihat hatipoğlu söyledi .birde size bişey sormak istiyorum.ben protein c düşük referans aralığı 70_130 benimki 67 doktorum 0.7 lik innohep vermişti günde iki tane ama bebeğimi kabettim malesef.başka hiç bir sorun yok protein c bu kadar önmelimi kan pıhtılaşması üzerinde benimle aynı durumda olup bebeğini kucağına alan varmı geçmiş çok uzun okuyamadım sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…