Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar,

doktoruma günde 1-2 tane sigara içiyorum deyince banada bebe aspirini verdi. hergun içmene gerek yok günaşrı içersin dedi. acaba sigaramı kanı pıhtılaştıryoda ondan mı verdi?? 8+6 hamileyim.

cnm bende pıhtılaşma var ve dr bana sigaradan kesinlikle uzak durucaksın demişti.damarları tıkayabiliyomuş... hamileyken bırakmadınmı sigarayı??

hamilelik isteyenler bol bol meryem süresini okusunlar arkadaşlar nihat hatipoğlu söyledi .birde size bişey sormak istiyorum.ben protein c düşük referans aralığı 70_130 benimki 67 doktorum 0.7 lik innohep vermişti günde iki tane ama bebeğimi kabettim malesef.başka hiç bir sorun yok protein c bu kadar önmelimi kan pıhtılaşması üzerinde benimle aynı durumda olup bebeğini kucağına alan varmı geçmiş çok uzun okuyamadım sorayım dedim

merhaba tekrarlayan düşüklerim vardı bu sonuca göre benim sağlığım ve gebelikle ilgili sıkıntılarım ne olur hayatımı nasıl etkiler bilgi veriseniz sevinirim
ß-fibrinojen-455-g-a= heterozigot mutasyon saptanmıştır
paı-1 4g-5g=4g-4g
gpıııa l33p(hpa-1)=heterozigot mytasyon saptanmıştır(a-b)
mthfr a1298c=heterozigot mytasyon saptanmıştır

kızlar bu kan pıhtılaşması normal hayatımızı etkilermi

geçmiş olsun canım benimde protein s düşüklüğü var bende kaybettim bebeğimi doktorum bana demişti zaten mthfrler o kadar önemli değil protein s c bunlar düşüğe veya erken doğumlara yol açıyor benim bir erken doğum ve birde iğneye rağmen düşüğüm var

canım sağlıklı bebeğin varmı benim moralim çok bozuk doktorum 1 kez daha deniyceğimizi söyledi ondan sonrası ne olcak hiç bişey söylemedi.4 düşük ilki 12 hafta ikincisi 9 hafta üçüncüsü . 6 hafta ve sonuncusu 5 haftada kaybettim giderek haftalar düşüyor artık hamile kalamamaktan korkuoyrum

cnm geçmiş olsun,iğne kullandığın haldemi oluyo düşükler?

çok fazla bilgim yok ama sadece gebelikte etkilediğini biliyorum

doktor doktor gezmeme rağmen 3üncüden sonra bulundu sebebi 4. iğne kullandım ama %80 olabilecekken bende %20 lik olmadı
ihmal ve kader cnm ama iğneyle düşük bi ihtimal inşallah bundan sonrakinde sorun olmaz, çok üzüldüm inan,hepimizin başına gelebilir bu...Allah yardımcımız olsun.

ihmal ve kader cnm ama iğneyle düşük bi ihtimal inşallah bundan sonrakinde sorun olmaz, çok üzüldüm inan,hepimizin başına gelebilir bu...Allah yardımcımız olsun.

amin rabbim düşmanımınbaşına bile vermesin çok kötü çok ağır bişey

normal hayatını etkilemez gebelikte sorun yaşayabilirsin ama tedavisi var

evet canım 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım ikincisi ise 7 haftalıkken düştü görüştüğüm prof prtotein s ve c nin ya düşüğe yada erken doğuma yol açtığını söylemişti ben ikisinide yaşadım bütün tahlillerini yaptırdın mı?belki yapılmayan tetkikler vardır doktorun ne diyor bu konuda

evet canım doktorum bi kere daha denememiz gerektiğini söylüyor düşüğe sebep olucak herşeye bakıldı

ben bu sefer kesin olucak gözüyle baktığım için büyük bir yıkım oldu çok büyük umudum vardı birden tepe taklak oldum aama rabbime sığınıyorum ve beni daha gençsin diye önemsemeyen doktorlara lanet ediyorum

merhabalar..
arkdaşlar sayfaları takip edemedim,burayıda googldan buldum(3 yııllık üyeyim aslında)
öncelikle geçmiş olsun demek isterim..inşallah en yakın zamanda allah gönlünüze göre veriri,bebişlerinize kavuşursunuz.
eğer beni yanlış anlamazsanız bisorum olacaktı.
ben şuan bebek bekliyorum,ilk gebeliğim,17 haftalık sayılır,fakat kafamda bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili çok takıntı var!daha önce böyle bişey yaşamadım,belki bendede vardır bilemicem işte onu merak edşyorum,bu nasıl teşhis ediliyo!
kanda hangi değerlere bakılıyo!
her hamileye yapılması gerekiyormu bu testlerin?
ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktorum genel kan tahlilleri vs yaptırmıştı.orda ptz,ınır,aptt değerleri vardı internetten araştırdım,pıhtılaşmayla ilgili değerlermiş!
benim sormak istediğim odeğerlerin olması gereken bi referans aralığı varya atıyorum 4-10 olsun. bizde çıkan sonuç bu değerlerin altında olması mi kan pıhtılaşması var demek,üzerinde olmasımı!
umarım beni yanlış anlamazsınız,bilgi verirseniz çok sevinirim..

birde gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kendini belli eder..

Son düzenleme:

hiç aklına kötü bişey getirme bu tahlilleri önemli bişey olmadan ve 3 düşük yapmadan devlette yaptıramıyorsun özeldede fiyatlar çok uçuk hem öyle bişey olsa doktor ultrasondan görür bebeğe giden kan akışına falan bakıyorlar için ferah tut

hıı..anladım canım..çok sağol,seninde allah gönlüne göre versin canım..
çok pimpirikliyim ben..artık bol dua ediyorum,allaha emanet ettim,..başka türlü içimi rahatlatamıcam..
ben çizelgemi unuttum,şimdi görünce tuhaf oldum,lütfen yanlış anlamayın..
inşallah en yakın zamanda sizlerede böyle çizelgelerinizi yaparsınız..yapacaksınızda..

Son düzenleme:
gençsin bebeğini kaybetmeye dayanabilirsin ,affedilcek bi mantık diil... ama yapıcak bişey yok artık,neden son 1 kez daha deniyosun anlamadım...

cnm bebeğine inşallah bişey olmaz ve pıhtılaşma yoktur...kötü şeyler düşünme... benim de ilk bebeğimdi beslenemedi pıhtılaşma yüzünden,kalbi durdu... devlette tmyomr nin de dediği gibi 3 den önce bakmıyolarmış...ben özele gidiyodum,dr çok üstüne düştü patolojiye gönderdi patoloji temiz çıkınca sevindim ben ama dr bu kez de gen testi istedi nedensiz olmamalı dedi,allah razı olsun aldıklarıda parada helal olsun gerçekten birsürü para bayıldık ama ilk kaybımda öğrenmiş oıldum pıhtılaşma oldugunu... inşallah sen yaşamazsın hiçbirini...

tamam canım..sağolasın..allah birdaha sizlerede yaşatmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…