aminnnnn..........tamam canım..sağolasın..allah birdaha sizlerede yaşatmasın inşallah..
gençsin bebeğini kaybetmeye dayanabilirsin ,affedilcek bi mantık diil... ama yapıcak bişey yok artık,neden son 1 kez daha deniyosun anlamadım...
canım sağlıklı bebeğin varmı benim moralim çok bozuk doktorum 1 kez daha deniyceğimizi söyledi ondan sonrası ne olcak hiç bişey söylemedi.4 düşük ilki 12 hafta ikincisi 9 hafta üçüncüsü . 6 hafta ve sonuncusu 5 haftada kaybettim giderek haftalar düşüyor artık hamile kalamamaktan korkuoyrum
arakadaşlar yardım edin.forumda duyduklarımdan yola çıkarak B 12 testi yaptırdım. sonuç:normal değerlerin en alt sınırında çıktı.sizce b12 vitamini kullanmalı mıyım? bu ay bebek düşünüyorum. çok mu geç kaldım kullanmak için.
bende de B12 düşük çıktı, hapını kullanıyorum.
bence dr.una danış, çok eksikse iğne de veriyolar
Canım biliyorum etkisi olmayacak ama kurcalama dicem geçmiş sayfalarda yazmıştım nelerle uğraştım hem eşime hem bana kürler yumurtlama testleri ateş ölçmeler baya lüzümsuzluk yaptım:) Bunları bırakıp başka işlerle uğraşmaya başlayınca hamile kaldım. Ama biliyorsun durumumu hamile kalmakla da bitmiyor. Allah hayırlı evlat versin diye dua ederken hayırlı bir hamilelik süreci de dile nolursun benim bir iki kere aklıma geldi dua ederken keşke diyorum hep aklımda olsaydı her duamda söyleseydim diyorum. Ben de okul açılcak da en azından evde oturup kurmam diyordum ama dr rapor verince evde yattığın yerde vesveseler geliyor insanın aklına.kızlar ben kötüyüm
.
daha adetime 10 10 günden fazla var ama karnım şiş kabızım, belime ağrılar giriyor midem ekşiyor. sanırım bedenimi ben yönetiyorum artık . psikolojik hamileyim şimdiden offf offf... okullar açılsın daha az düşünürüm dedim okuldada norm muhabbeti olunca iyice bunalmaya başladım. hiç normal değilim herşey üstüme geliyor. ne yapmalıyım bilemedim
arakadaşlar yardım edin.forumda duyduklarımdan yola çıkarak B 12 testi yaptırdım. sonuç:normal değerlerin en alt sınırında çıktı.sizce b12 vitamini kullanmalı mıyım? bu ay bebek düşünüyorum. çok mu geç kaldım kullanmak için.
merhabalar..
arkdaşlar sayfaları takip edemedim,burayıda googldan buldum(3 yııllık üyeyim aslında)
öncelikle geçmiş olsun demek isterim..inşallah en yakın zamanda allah gönlünüze göre veriri,bebişlerinize kavuşursunuz.
eğer beni yanlış anlamazsanız bisorum olacaktı.
ben şuan bebek bekliyorum,ilk gebeliğim,17 haftalık sayılır,fakat kafamda bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili çok takıntı var!daha önce böyle bişey yaşamadım,belki bendede vardır bilemicem işte onu merak edşyorum,bu nasıl teşhis ediliyo!
kanda hangi değerlere bakılıyo!
her hamileye yapılması gerekiyormu bu testlerin?
ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktorum genel kan tahlilleri vs yaptırmıştı.orda ptz,ınır,aptt değerleri vardı internetten araştırdım,pıhtılaşmayla ilgili değerlermiş!
benim sormak istediğim odeğerlerin olması gereken bi referans aralığı varya atıyorum 4-10 olsun. bizde çıkan sonuç bu değerlerin altında olması mi kan pıhtılaşması var demek,üzerinde olmasımı!
umarım beni yanlış anlamazsınız,bilgi verirseniz çok sevinirim..
birde gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kendini belli eder..
aile hekimim gördü sadece. kadın doğumcular da hoca gibi olmuyorlar. kime soracağımı şaşırdım. kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum. senin nasıl oldu canım. inş sağsalim doğum yaparsın. biz sizlerden alıyoruz umuduCanım dr gördü mü sonucu birşey önerdi mi? Burda tekrarlayan düşük sayfasında drlar var Aytuğ hanım falan cevaplıyor soru. Bir danış istersen aklında kalmasın
aile hekimim gördü sadece. kadın doğumcular da hoca gibi olmuyorlar. kime soracağımı şaşırdım. kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum. senin nasıl oldu canım. inş sağsalim doğum yaparsın. biz sizlerden alıyoruz umudu
.canım sen bu linkten bir sor istersen ya da direk drun özeline mesaj at en azında merakını giderirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrarlayan-dusukler-genetik-faktoru-f942/
allah razı olsun canım..sağol..Canım çoğunlukla erken dönemlerde kayıp yaşanıyor. Kalbini ferah tut nerden çıkardın? Gelişimi normal suyu normal se dr herhangi bir konuda seni uyarmadıysa Hiç uğraşma bunlarla. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın herşey yolunda geçer İnşallah
merhaba kızlar.yarın kontrolüm var.doğum belirtisi yok henüz.benim için dua edin.
allah razı olsun canım..sağol..
yoo çok şükür öyle olumsuz şeyler yok,şuana kadar iyi gitti herşey,ama ben her kontrol öncesi bişeye taktım ..ilk önce kalp arışlarını duyarmıyım diye tedirgin oldum,sonra ikili teste taktım,oda geçti,şimdide dateylı ultrason öncesi pıhtılaşmaya taktım.
burda okumuştum bi arkadaş 17.haftada yaşamış ,kaybetmiş diye,iyice tedirgin oldum..(
günaydın kızlar,,yardımınıza ihtiyacım var bikaç gündür kasıklarımda ağrı vardı,bugün sabah kasıklarımda ve belimin sol tarafımda şiddetli bi ağrıyla uyandım ve akıntım da çok fazla,karnımdada bi yumruk var sanki... dr a gidicem ama hangi bölümden randevu almalıyım bilemedim,yardım ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?