Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gençsin bebeğini kaybetmeye dayanabilirsin ,affedilcek bi mantık diil... ama yapıcak bişey yok artık,neden son 1 kez daha deniyosun anlamadım...

bilmiyorum doktorum la detaylı konuşamadım konuşunca sorucam benim de kafama takıldı dediğin gibi özel olunca herşey le ilgileniyorlar

kızlar ben kötüyüm
.
daha adetime 10 10 günden fazla var ama karnım şiş kabızım, belime ağrılar giriyor midem ekşiyor. sanırım bedenimi ben yönetiyorum artık . psikolojik hamileyim şimdiden offf offf... okullar açılsın daha az düşünürüm dedim okuldada norm muhabbeti olunca iyice bunalmaya başladım. hiç normal değilim herşey üstüme geliyor. ne yapmalıyım bilemedim

Canım her düşük veya kürtaj durumunda pıhtılaşma daha da artarmış benim de ilki 6. ikincisi 5. haftada düşmüştü.

arakadaşlar yardım edin.forumda duyduklarımdan yola çıkarak B 12 testi yaptırdım. sonuç:normal değerlerin en alt sınırında çıktı.sizce b12 vitamini kullanmalı mıyım? bu ay bebek düşünüyorum. çok mu geç kaldım kullanmak için.

bende de B12 düşük çıktı, hapını kullanıyorum.
bence dr.una danış, çok eksikse iğne de veriyolar

bende de B12 düşük çıktı, hapını kullanıyorum.
bence dr.una danış, çok eksikse iğne de veriyolar

canım gittiğim doktorlar b12den bile bahsetmediler. ben sizlerden duyduğum kadarıyla yaptırdım bu testi. tam alt sınırda olduğu için normal dedi dahiliye doktorum. ama daha ii olamaz mı? hap kullansam mı

Canım biliyorum etkisi olmayacak ama kurcalama dicem geçmiş sayfalarda yazmıştım nelerle uğraştım hem eşime hem bana kürler yumurtlama testleri ateş ölçmeler baya lüzümsuzluk yaptım:) Bunları bırakıp başka işlerle uğraşmaya başlayınca hamile kaldım. Ama biliyorsun durumumu hamile kalmakla da bitmiyor. Allah hayırlı evlat versin diye dua ederken hayırlı bir hamilelik süreci de dile nolursun benim bir iki kere aklıma geldi dua ederken keşke diyorum hep aklımda olsaydı her duamda söyleseydim diyorum. Ben de okul açılcak da en azından evde oturup kurmam diyordum ama dr rapor verince evde yattığın yerde vesveseler geliyor insanın aklına.

Canım dr gördü mü sonucu birşey önerdi mi? Burda tekrarlayan düşük sayfasında drlar var Aytuğ hanım falan cevaplıyor soru. Bir danış istersen aklında kalmasın

Son düzenleme:

Canım çoğunlukla erken dönemlerde kayıp yaşanıyor. Kalbini ferah tut nerden çıkardın? Gelişimi normal suyu normal se dr herhangi bir konuda seni uyarmadıysa Hiç uğraşma bunlarla. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın herşey yolunda geçer İnşallah

Canım dr gördü mü sonucu birşey önerdi mi? Burda tekrarlayan düşük sayfasında drlar var Aytuğ hanım falan cevaplıyor soru. Bir danış istersen aklında kalmasın
aile hekimim gördü sadece. kadın doğumcular da hoca gibi olmuyorlar. kime soracağımı şaşırdım. kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum. senin nasıl oldu canım. inş sağsalim doğum yaparsın. biz sizlerden alıyoruz umudu

Son düzenleme:
allah razı olsun canım..sağol..
yoo çok şükür öyle olumsuz şeyler yok,şuana kadar iyi gitti herşey,ama ben her kontrol öncesi bişeye taktım ..ilk önce kalp arışlarını duyarmıyım diye tedirgin oldum,sonra ikili teste taktım,oda geçti,şimdide dateylı ultrason öncesi pıhtılaşmaya taktım.
burda okumuştum bi arkadaş 17.haftada yaşamış ,kaybetmiş diye,iyice tedirgin oldum..(

burada hep diyorlardı endişe bitmez diye kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı testler tetkikler taramalar normal olacak mı :) Allah hepsinden hayırlı sonuçlar versin Bİnlerce şükür her şey yolundaymış kalbini yorma boşa

günaydın kızlar,,yardımınıza ihtiyacım var bikaç gündür kasıklarımda ağrı vardı,bugün sabah kasıklarımda ve belimin sol tarafımda şiddetli bi ağrıyla uyandım ve akıntım da çok fazla,karnımdada bi yumruk var sanki... dr a gidicem ama hangi bölümden randevu almalıyım bilemedim,yardım ltfn

Merhaba Arkadaşlar

Bugün doktora gittim. 11,5 haftalık olmuş bebişim. Herşey yolundaymış. Ben de sürekli diken üzerindeyim birşey olacak mı diye. Ama inşAllah olmayacak.

Kan pıhtılaşması sorunu yaşayan arkadaşlara umut olsun diye yazdım. Benim toplam 4 düşüğüm vardı. Genelde 8-10 hafta civarında sonlanıyordu.

Hepiniz hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz İnşAllah...

Son düzenleme:

dahiliyeden randevu al canım onlar yönlendirir seni sorununu bulup. geçmiş olsun haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…