Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım. zaten bu forum olmasa herhalde kafayı yeriz çünkü çevremde benim gibi birileri yok. hep burada dertleşiyoruz.inş sağsalim doğum yaparsın bebeğini kucağına alırsın

dahiliyeden randevu al canım onlar yönlendirir seni sorununu bulup. geçmiş olsun haberdar et bizi
cnm akıntı filanda varya kadın doğumdan mı alsam direk diyorum,fazla vaktim olmuycak c.tesi öğlene kadar açık oluyo hastane....sanırım dahiliyede kadın doğuma yönlendirir dimi...

merhabalar.ben de pıhtılaşma problemi nedeniyle 2 düşük yaşadım.düşüklerden sonra belli oldu tabii sorunun pıhtılaşma olduğu.şimdi yine hamile kalmayı bekliyorum.gebeliklerim de zor elde ediliyor,uğraştırıyor yani bizi.adetime iki gün var ,inşallah bu ay omuştur diye dua ediyorum sürekli.allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.senin gibileri okudukça umudum artıyor...

hayırlı olsun canım. zaten bu forum olmasa herhalde kafayı yeriz çünkü çevremde benim gibi birileri yok. hep burada dertleşiyoruz.inş sağsalim doğum yaparsın bebeğini kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

İnşAllah dediğin gibi olur bu ay. Güzel dileklerin için de çok teşekkürler.

cnm akıntı filanda varya kadın doğumdan mı alsam direk diyorum,fazla vaktim olmuycak c.tesi öğlene kadar açık oluyo hastane....sanırım dahiliyede kadın doğuma yönlendirir dimi...

Kadın doğuma gidin bence de. Olmazsa onlar da ilgili bölüme yönlendirirler zaten

meraba canım benimde bugün 12 haftamız bitti ama doktor 5 gün önden gidiyo dedi önce tedirgin oldum ama doktor bişey olmaz dedi pazarteside 2li testimiz varinşallah sonuçlar güzel çıkar bende aynen senin gibi diken üstündeyim sürekli aacaba yaşıyomu diye düşünüyorum o gün bulantım olmazsa korkuyorum 9 ay boyunca korkularımız sürecek herhalde inşallah bebeişlerimizi sağ salim sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

MAŞALLAH Nazarlardan korusun Allah. Çok çok sevindim İnşallah sonun da çok güzel ve hayırlı olur

dediğim gibi olmadısonuç negatif....yine hüsran.yine gözyaşı.

Ah canımsın ne olur sıkma kendini Allahın izniyle herşey çok güzel olacak bizim sınavımız bu İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız Aman bu ay olsaydı şu ay olsaydı diye kasma .Ben de takmıştım doğum iznini ayarlıcam diye yaz tatiline denk gelmesin falan filan sonra dedim sen neyle uğraşıyorsun hiç bir şey senin elinde değil sen hayatını planladığını düşünüyorsun ama asıl önemli olan yaradan senin için ne planlamış Önce hayırlısını iste sağlıklısını hem evladın hem hamilelik sürecinin. Burda dualarımız hep birbirimiz için yalnız değilsin bunu bil

Geriden gitmesin de:) Benimkiler gerideler o daha da bir zor sanki. Şeker ölçümlerin normalse dr da herşey yolunda diyorsa ne güzel umarım her şey yolunda gide gide mutlu sona ulaşırsın

öncelikle çok şükür tebrikler inş. kucağınada almak nasip eder canım
canım benimde 2 düşüğüm olduu ve şimdi 5 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıcam umarım tutar ve devam eder.
önceki düşüklerinde bişey kullanıyomuydun iğne falan su anki gebeliğinde ne kullanıyosun ve mutasyonunu yazarsan çok sevinirim canım öpüyorum seni

Geriden gitmesin de:) Benimkiler gerideler o daha da bir zor sanki. Şeker ölçümlerin normalse dr da herşey yolunda diyorsa ne güzel umarım her şey yolunda gide gide mutlu sona ulaşırsın

ah meslektaşım aynı planları yapmıştım bende tutmuştuda bebğim bırakıp gitti sonra beni ve haklısın neyin planını yapıyoruz biz kaderimiz neyse onu yaşıyoruz . senin meleklerinin kontrolü ne zaman canım iyi gidiyordur herşey umarım ne zaman iyi haberlerini vereceksin inşallah

canım maşallah sizlere umut oluyorsunuz gerçekten umarım herşey böyle devam eder. bebekleriniz sağlıcakla gelir. allah bizede nasip eder. benim bi sorum var pıhtılaşma faktörleriniz nelerdi ve iğne ne kullanıyorsunuz. önceleri bir liste varmış ama sanırım artık kimse ilgilenmiyor

Çok sevindim . Önden gitmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum.MaşAllah Allah nazarlardan korusun.

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Toplu alıntı yapmayı bilmediğim için sizlerin yazılarını alıntılayamadım. Herşey gönlünüzce olur inşAllah.

benim bir çocuğum var. tedavisiz olmuştu. Daha sonraki düşüklerde ilaç kullanmadım. Sorunu bilmiyordum çünkü.

Mutasyonlarım MTHFR c677t ve MTHFR a1298 heterozigot. PAI-1 4g/4g homozigot.

fraxiparine 0.3 kullanıyorum.

daha önce iki düşük yaptım daha doğrusu ilki karnımda öldü öncekilerde hiç tedavi görmedim bu ilk iğneye başlayışım umarım sorunsuz bebeğimi kucağıma alırım benim mutasyonumda mthfr 677 heterozigot clexan 0.4 coraspin beconzym folbiol kullanıyorum bide şimdilik progestan sabah akşam kullanıyorum ilk aylarda lekelenmelerim olmuştuda Allah herkese nasip etsin inş.evet listeler vardı daha önce eski arkadaşlar pek girmiyo zaten çoğu doğum yaptı yeniden bi sayfa oluşturup devam edilebilir aslında

inşallah canım şeker ölçümleri ne zaman yapılıyo

Canım ailenden şeker öyküsü varsa hemen istetebilirsin tetkiki ama onun dışında 3. ayda yapıyorlar diye biliyorum. Sen de bilirsin muhakkak 5 gün belki çok anlamlı bir fark değildir ama daha fazla önden gidince gebelik şekerinden şüphe ediyorlar. Sen beni takma dr sorun yok dediyse hiiiç kafanı bulandırma ben bu pimpirikli hallerim yüzünden senin de kafanı yormayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…