merhaba kızlar.yarın kontrolüm var.doğum belirtisi yok henüz.benim için dua edin.
Merhaba Arkadaşlar
Bugün doktora gittim. 11,5 haftalık olmuş bebişim. Herşey yolundaymış.Ben de sürekli diken üzerindeyim birşey olacak mı diye. Ama inşAllah olmayacak.
Kan pıhtılaşması sorunu yaşayan arkadaşlara umut olsun diye yazdım. Benim toplam 4 düşüğüm vardı. Genelde 8-10 hafta civarında sonlanıyordu.
Hepiniz hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz İnşAllah...
cnm akıntı filanda varya kadın doğumdan mı alsam direk diyorum,fazla vaktim olmuycak c.tesi öğlene kadar açık oluyo hastane....sanırım dahiliyede kadın doğuma yönlendirir dimi...dahiliyeden randevu al canım onlar yönlendirir seni sorununu bulup. geçmiş olsun haberdar et bizi
Merhaba Arkadaşlar
Bugün doktora gittim. 11,5 haftalık olmuş bebişim. Herşey yolundaymış.Ben de sürekli diken üzerindeyim birşey olacak mı diye. Ama inşAllah olmayacak.
Kan pıhtılaşması sorunu yaşayan arkadaşlara umut olsun diye yazdım. Benim toplam 4 düşüğüm vardı. Genelde 8-10 hafta civarında sonlanıyordu.
hayırlı olsun canım. zaten bu forum olmasa herhalde kafayı yeriz çünkü çevremde benim gibi birileri yok. hep burada dertleşiyoruz.inş sağsalim doğum yaparsın bebeğini kucağına alırsın
merhabalar.ben de pıhtılaşma problemi nedeniyle 2 düşük yaşadım.düşüklerden sonra belli oldu tabii sorunun pıhtılaşma olduğu.şimdi yine hamile kalmayı bekliyorum.gebeliklerim de zor elde ediliyor,uğraştırıyor yani bizi.adetime iki gün var ,inşallah bu ay omuştur diye dua ediyorum sürekli.allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.senin gibileri okudukça umudum artıyor...
cnm akıntı filanda varya kadın doğumdan mı alsam direk diyorum,fazla vaktim olmuycak c.tesi öğlene kadar açık oluyo hastane....sanırım dahiliyede kadın doğuma yönlendirir dimi...
İnşAllah dediğin gibi olur bu ay. Güzel dileklerin için de çok teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
dediğim gibi olmadısonuç negatif....yine hüsran.yine gözyaşı.
meraba canım benimde bugün 12 haftamız bitti ama doktor 5 gün önden gidiyo dedi önce tedirgin oldum ama doktor bişey olmaz dedi pazarteside 2li testimiz varinşallah sonuçlar güzel çıkar bende aynen senin gibi diken üstündeyim sürekli aacaba yaşıyomu diye düşünüyorum o gün bulantım olmazsa korkuyorum 9 ay boyunca korkularımız sürecek herhalde inşallah bebeişlerimizi sağ salim sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba Arkadaşlar
Geriden gitmesin de:) Benimkiler gerideler o daha da bir zor sanki. Şeker ölçümlerin normalse dr da herşey yolunda diyorsa ne güzel umarım her şey yolunda gide gide mutlu sona ulaşırsın
meraba canım benimde bugün 12 haftamız bitti ama doktor 5 gün önden gidiyo dedi önce tedirgin oldum ama doktor bişey olmaz dedi pazarteside 2li testimiz varinşallah sonuçlar güzel çıkar bende aynen senin gibi diken üstündeyim sürekli aacaba yaşıyomu diye düşünüyorum o gün bulantım olmazsa korkuyorum 9 ay boyunca korkularımız sürecek herhalde inşallah bebeişlerimizi sağ salim sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba Arkadaşlar
tşk ederim.kadım doğumdan randevu aldım...Kadın doğuma gidin bence de. Olmazsa onlar da ilgili bölüme yönlendirirler zaten
canım maşallah sizlere umut oluyorsunuz gerçekten umarım herşey böyle devam eder. bebekleriniz sağlıcakla gelir. allah bizede nasip eder. benim bi sorum var pıhtılaşma faktörleriniz nelerdi ve iğne ne kullanıyorsunuz. önceleri bir liste varmış ama sanırım artık kimse ilgilenmiyor
Geriden gitmesin de:) Benimkiler gerideler o daha da bir zor sanki. Şeker ölçümlerin normalse dr da herşey yolunda diyorsa ne güzel umarım her şey yolunda gide gide mutlu sona ulaşırsın
inşallah canım şeker ölçümleri ne zaman yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?