Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım pazartesi gidicem öğleden sonra sizi haberdar ederim Artık Allaha emanet ettim artık ne şekilde sonuçlanırsa Allahım diyorum ne olur hayırlısı olsun tabi gönlümden geçenin hakkımda hayırlı olmasını da istiyorum:) Sağlıklı hayırlı... Gönlümden geçenleri en iyi rabbim biliyor. Söylediğinde ne kadar haklısın plan falan hepsi hikayeymiş aslında. Kısmetten ötesi yok

hımmm çok şükür ailemde şeker hastalığı olan yok doktorda olabilir dedi çevremdede zaten bebeği 10 gün bile önden giden tanıdıklarım var inşallah bişey olmaz

Evet ikinci kurtaj sonrasi ilk adetimi gordum.Simdi sira yeniden bir denemeye hazir olup olmadigima karar vermeye geldi.O kadar sinirliyimki herkese karsi ve bir daha ayni seyi yasamayi kaldiramayacagimi da dusunuyorum.Acikcasi ben kafamda bu defteri coktan kapattim ve bu istegi oldurdum ama en zoru simdi bunu esime ve aileme kabul ettirmek.Resmen kendimi kuyunun dibinde hissediyorum.Kusura bakmayin moralinizi bozmak istemem ama sizden baska da dertlesecek kimsem yok

canım buradaki herkes seni çok iyi anlıyordur emin ol hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. aynı korku bende ve diğerlerindede var. tekrar hamile kalmaya çalışmak hamile kalınca aynı korkularla yüreğin ağzında devam etmek ... zor tabi kimse kolay olduğunu düşünemez ama hepimiz niyeti bir evlat sahibi olmak ve bu uğurda bunları yaşamamız gerekiyorsa yapacak birşey yok. allaha sığınmak lazım galiba isyan etmemek. daha ilk adetin topla birazcık kendini eminim daha da umutlu olduğun günler geleck pek yakında...

slm kızlar benimde bebegim ugün 19+5 günlük oldu
bugün randevumuz vardı şükürler olsun hersey yolunda oğlum büyüyor
330 gram olmuş teyzeleri
bende yasadıgım seylerden dolayı cok pimpirikliyim
aman kese göründümü kap atışı duyuldumu 2 li test 3 lü test derken bugünlere geldik
cok şükür rabbime devamıda iyi olur inşallah haftaya ayrıntılı ultrasona gircem umarım iyi gecer
birde ben dr uma danışarak angelsounds die bir cihaz aldım bebeğin kalp atısını dinlemek için
korktugum zamanlarda cok işe yarıyor...tavsiye ederim

herkse sağlıklı bie hamileleik dönemi ve saglıklı bebekler diliyorum
rabbim bu duyguyu hepinize yasatsın inşallah....

slm kızlar bende 3 düşüğümü yapıyorum yarın hayırlısı ile doktora gidecem bakalım ne diyecek kan testleri yapar dye aç karına gidecem moralim bozuk 2 inci düşüğümden sonra doktorlara resmen yalvardım 3 üncü de kucağıma almak istiyorum ne yapılması gerek yapın diye ama adamlar 3 üncü de olmaz dediler ve korktuğum başıma geldi

canım çok geçmiş olsun araştırılmadı mı ilk ikisinde nedeni benim bir kürtajım var onu atlatmak bile bu kadar zorken seni düşünemiyorum.haber ver bize

sağol canım iyi dileklerin için....kısmet değilmiş diyorum artık ne yapayım..allah biliyor kalbimizi...kalbimize göre verir inşallah.

canım beconzym ne ilacı

arkadaşlar her gün aspirin folbiol kullanıyorum. bir de doktor b12 de kullanman lazım dedi. siz b12 vitamini olarak ne kullanıyorsunuz.

uzun bir aradan sonra selam herkese
2009 eylül annesiyim ben
kan pıh.yüsünden bir gebeliğim düşükle sonuçlandı .
ikincisinde iğne kullandım oğluma kavuştum 2 yaşına geldi şimdi.
ona kardeş üşünüyorum bu aralar , tam kararımı vermedim ama sürekli kafamı kurcalıyor bu konu
dün doktorumla görüştüm
hamile kalırsam yine iğne kullanıcam

burda olurum artık
görüşmek üzere

ne güzel canım inş bende gelirim o günlere az kaldı ama bizimde 12 haftamız bitti şimdi sıra 2 li testte pazartesi yapılacak umarım yolundaddır herşey bu dediğin cihaz nasıl bişey fiyatı ne kadar acaba

arkadaşlar her gün aspirin folbiol kullanıyorum. bir de doktor b12 de kullanman lazım dedi. siz b12 vitamini olarak ne kullanıyorsunuz.

benim B12 düşük çıkmıştı baya, dr.um NEROX-B12 diye bi hap yazdı, günde 2 tane içiyorum sabah akşam.
dr.un kullanman lazım dediyse yazsaymış ya ilacı da

benim B12 düşük çıkmıştı baya, dr.um NEROX-B12 diye bi hap yazdı, günde 2 tane içiyorum sabah akşam.
dr.un kullanman lazım dediyse yazsaymış ya ilacı da

canım dahiliye doktoruna ölçtürmüştüm. benexol yazdı ama bu konuda uzmanlaşmış kadın doğum doktorları ne öneriyor onu merak ettim. incelediğim kadarıyla benexol kullanan az

canım dahiliye doktoruna ölçtürmüştüm. benexol yazdı ama bu konuda uzmanlaşmış kadın doğum doktorları ne öneriyor onu merak ettim. incelediğim kadarıyla benexol kullanan az

benim kadın doğum profu ölçtürdü, B12 ve diğer B vitaminleri var bu hapta.
folbiol de kullanıyorum. bence sen kendi dr.una bi sor

merhaba canım.senin durumlar nasıl?bebeklerin gelişimleri düzeldimi?canım bide iğne dozajını nasıl yükselttiler?çok yüksek olursa allah korusun beyin kanamasıda olabilirmiş.yani test filan yaptılarmı?ben sana özelden yazamıyorum.msj sayım 100 olmadı daha.sen b ana face veya telini özelden yaz ekleyim seni.konuşmak istiyorum.senle aynı zamanda meslektaşız.ben de bugün doppler ultrasona girdim.bebekler arasında fark 2 hafta var.biri haftasında diğeri 2 hafta geri olmuş.canım çok sıkılıyor.rabbime emanetler.küçük olnın kan akışında sorun var dedi.doktor bekleyip göreceğiz dedi.senin durumunu doktoruma anlattım.iğneyi 0,6 olarak arttır,ama coraspini kes dedi.sabah ve akşam 0,4 ğne çok fazla ve riskli dedi.bide ben çok kiloda aldım.belki oda pıhtılaşmayı artırmıştır..ben neyapacağımı hiç bilmiyorum.rabbim hepimizin evlatlarını korusun..dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…