ah meslektaşım aynı planları yapmıştım bende tutmuştuda bebğim bırakıp gitti sonra beni ve haklısın neyin planını yapıyoruz biz kaderimiz neyse onu yaşıyoruz . senin meleklerinin kontrolü ne zaman canım iyi gidiyordur herşey umarım ne zaman iyi haberlerini vereceksin inşallah
Canım ailenden şeker öyküsü varsa hemen istetebilirsin tetkiki ama onun dışında 3. ayda yapıyorlar diye biliyorum. Sen de bilirsin muhakkak 5 gün belki çok anlamlı bir fark değildir ama daha fazla önden gidince gebelik şekerinden şüphe ediyorlar. Sen beni takma dr sorun yok dediyse hiiiç kafanı bulandırma ben bu pimpirikli hallerim yüzünden senin de kafanı yormayım
hımmm çok şükür ailemde şeker hastalığı olan yok doktorda olabilir dedi çevremdede zaten bebeği 10 gün bile önden giden tanıdıklarım var inşallah bişey olmaz
Evet ikinci kurtaj sonrasi ilk adetimi gordum.Simdi sira yeniden bir denemeye hazir olup olmadigima karar vermeye geldi.O kadar sinirliyimki herkese karsi ve bir daha ayni seyi yasamayi kaldiramayacagimi da dusunuyorum.Acikcasi ben kafamda bu defteri coktan kapattim ve bu istegi oldurdum ama en zoru simdi bunu esime ve aileme kabul ettirmek.Resmen kendimi kuyunun dibinde hissediyorum.Kusura bakmayin moralinizi bozmak istemem ama sizden baska da dertlesecek kimsem yok
slm kızlar bende 3 düşüğümü yapıyorum yarın hayırlısı ile doktora gidecem bakalım ne diyecek kan testleri yapar dye aç karına gidecem moralim bozuk 2 inci düşüğümden sonra doktorlara resmen yalvardım 3 üncü de kucağıma almak istiyorum ne yapılması gerek yapın diye ama adamlar 3 üncü de olmaz dediler ve korktuğum başıma geldi
Ah canımsın ne olur sıkma kendini Allahın izniyle herşey çok güzel olacak bizim sınavımız bu İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız Aman bu ay olsaydı şu ay olsaydı diye kasma .Ben de takmıştım doğum iznini ayarlıcam diye yaz tatiline denk gelmesin falan filan sonra dedim sen neyle uğraşıyorsun hiç bir şey senin elinde değil sen hayatını planladığını düşünüyorsun ama asıl önemli olan yaradan senin için ne planlamış Önce hayırlısını iste sağlıklısını hem evladın hem hamilelik sürecinin. Burda dualarımız hep birbirimiz için yalnız değilsin bunu bil
daha önce iki düşük yaptım daha doğrusu ilki karnımda öldü öncekilerde hiç tedavi görmedim bu ilk iğneye başlayışım umarım sorunsuz bebeğimi kucağıma alırım benim mutasyonumda mthfr 677 heterozigot clexan 0.4 coraspin beconzym folbiol kullanıyorum bide şimdilik progestan sabah akşam kullanıyorum ilk aylarda lekelenmelerim olmuştuda Allah herkese nasip etsin inş.evet listeler vardı daha önce eski arkadaşlar pek girmiyo zaten çoğu doğum yaptı yeniden bi sayfa oluşturup devam edilebilir aslında
canım beconzym ne ilacı
slm kızlar benimde bebegim ugün 19+5 günlük oldu
bugün randevumuz vardı şükürler olsun hersey yolunda oğlum büyüyor
330 gram olmuş teyzeleri
bende yasadıgım seylerden dolayı cok pimpirikliyim
aman kese göründümü kap atışı duyuldumu 2 li test 3 lü test derken bugünlere geldik
cok şükür rabbime devamıda iyi olur inşallah haftaya ayrıntılı ultrasona gircem umarım iyi gecer
birde ben dr uma danışarak angelsounds die bir cihaz aldım bebeğin kalp atısını dinlemek için
korktugum zamanlarda cok işe yarıyor...tavsiye ederim
herkse sağlıklı bie hamileleik dönemi ve saglıklı bebekler diliyorum
rabbim bu duyguyu hepinize yasatsın inşallah....
arkadaşlar her gün aspirin folbiol kullanıyorum. bir de doktor b12 de kullanman lazım dedi. siz b12 vitamini olarak ne kullanıyorsunuz.
benim B12 düşük çıkmıştı baya, dr.um NEROX-B12 diye bi hap yazdı, günde 2 tane içiyorum sabah akşam.
dr.un kullanman lazım dediyse yazsaymış ya ilacı da
vitamin canım içinde bütün vitaminler var
canım dahiliye doktoruna ölçtürmüştüm. benexol yazdı ama bu konuda uzmanlaşmış kadın doğum doktorları ne öneriyor onu merak ettim. incelediğim kadarıyla benexol kullanan az
benim kadın doğum profu ölçtürdü, B12 ve diğer B vitaminleri var bu hapta.
folbiol de kullanıyorum. bence sen kendi dr.una bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?