canım çok geçmiş olsun araştırılmadı mı ilk ikisinde nedeni benim bir kürtajım var onu atlatmak bile bu kadar zorken seni düşünemiyorum.haber ver bize
merhaba canım.senin durumlar nasıl?bebeklerin gelişimleri düzeldimi?canım bide iğne dozajını nasıl yükselttiler?çok yüksek olursa allah korusun beyin kanamasıda olabilirmiş.yani test filan yaptılarmı?ben sana özelden yazamıyorum.msj sayım 100 olmadı daha.sen b ana face veya telini özelden yaz ekleyim seni.konuşmak istiyorum.senle aynı zamanda meslektaşız.ben de bugün doppler ultrasona girdim.bebekler arasında fark 2 hafta var.biri haftasında diğeri 2 hafta geri olmuş.canım çok sıkılıyor.rabbime emanetler.küçük olnın kan akışında sorun var dedi.doktor bekleyip göreceğiz dedi.senin durumunu doktoruma anlattım.iğneyi 0,6 olarak arttır,ama coraspini kes dedi.sabah ve akşam 0,4 ğne çok fazla ve riskli dedi.bide ben çok kiloda aldım.belki oda pıhtılaşmayı artırmıştır..ben neyapacağımı hiç bilmiyorum.rabbim hepimizin evlatlarını korusun..dualarınızı bekliyorum.
allah tüm isteyenlerin kucağına almayaı nasip etsin canım
canım doktordan geldim doktor bir sürü tahlil verdi proloktain tsh antitrombin 3 prot c pro s aktime protc resistans homosistein lupus antikoagülan antikardiyolipon antikor mthfr mutasyon analizi eşi ve kendisiden kromozm analizi bunları istedi özel de toplam 750 tl çıktı rahim röngenini devlette çektirebiliyor muyuz mroal sıfır kromozomda sorun varsa asla bebek sahibi olamayacam[/QUO
doktorun araştırmaya başlamış canım. bu testlerin bir çoğunu hastaneler yapıyor sağlık güvencen varsa. üniversitelerde de olabilir. ama ben devlette yaptırmıştım. ayrıca moralini bozmak için çok erken kromozomlarında sorun olduğunu sanmıyorum kan pıhtılaşması olabilir biliyorsun ki devası var. kromozomlarda bile olsa bi çözümü var canım. çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış kendine iyi bak testlerini yatır ki bi dahakine önce allahın izniyle sağlıcakla gelsin bebğin. benim tiiroit ve pıhtılaşma problemim var mesela ama hepsinin bi çözümü var biraz daha dikkatli olmamı gerekiyor sadece ama ne gerekiyorsa yaparız. allahım bi daha yaşatmasın . iyi haberlerini alıcaz hep birllikte
canım doktordan geldim doktor bir sürü tahlil verdi proloktain tsh antitrombin 3 prot c pro s aktime protc resistans homosistein lupus antikoagülan antikardiyolipon antikor mthfr mutasyon analizi eşi ve kendisiden kromozm analizi bunları istedi özel de toplam 750 tl çıktı rahim röngenini devlette çektirebiliyor muyuz mroal sıfır kromozomda sorun varsa asla bebek sahibi olamayacam[/QUO
doktorun araştırmaya başlamış canım. bu testlerin bir çoğunu hastaneler yapıyor sağlık güvencen varsa. üniversitelerde de olabilir. ama ben devlette yaptırmıştım. ayrıca moralini bozmak için çok erken kromozomlarında sorun olduğunu sanmıyorum kan pıhtılaşması olabilir biliyorsun ki devası var. kromozomlarda bile olsa bi çözümü var canım. çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış kendine iyi bak testlerini yatır ki bi dahakine önce allahın izniyle sağlıcakla gelsin bebğin. benim tiiroit ve pıhtılaşma problemim var mesela ama hepsinin bi çözümü var biraz daha dikkatli olmamı gerekiyor sadece ama ne gerekiyorsa yaparız. allahım bi daha yaşatmasın . iyi haberlerini alıcaz hep birllikte
ben burdurdayım burdur araştırma için ısparta tıpa gönderiyor özelde ki doktorum kromozomlarda ise bebek sahibi olamazsın dedi baya moralimi bozdu ısparta tıpa gidip birde ordaki doktorlara baktıracam moral verdiğin için cok saol bu sözlere ihityacım vardı eşimde olmaycaksa olmasın zorlama kendini ben çocuk istemiyorum diyerek dahada moralimi bozdu geldiğimden beri ağlıyordum güvencem var sgk resmiyim canım
ben burdurdayım burdur araştırma için ısparta tıpa gönderiyor özelde ki doktorum kromozomlarda ise bebek sahibi olamazsın dedi baya moralimi bozdu ısparta tıpa gidip birde ordaki doktorlara baktıracam moral verdiğin için cok saol bu sözlere ihityacım vardı eşimde olmaycaksa olmasın zorlama kendini ben çocuk istemiyorum diyerek dahada moralimi bozdu geldiğimden beri ağlıyordum güvencem var sgk resmiyim canım
sanırsam eşlerimiz bizim üzülmemize dayanamıyor düşünsene her seferinde ne kadar büyük bir yıkım yaşıyosun o da buna şahit oluyor onun içinde zor kendi içinde yaşıyor. olmayacağını düşünmek için çok erken araştır birazcık göreceksin biçok kromozom sorununun da çözümü var . daha çetrefilli ama evlat için onada dayanırız biz annelik ne biliyoruz nede olsa. sonuçlarını bekle canım daha çok erken bunları düşünmek için.
[QUOTE
sanırsam eşlerimiz bizim üzülmemize dayanamıyor düşünsene her seferinde ne kadar büyük bir yıkım yaşıyosun o da buna şahit oluyor onun içinde zor kendi içinde yaşıyor. olmayacağını düşünmek için çok erken araştır birazcık göreceksin biçok kromozom sorununun da çözümü var . daha çetrefilli ama evlat için onada dayanırız biz annelik ne biliyoruz nede olsa. sonuçlarını bekle canım daha çok erken bunları düşünmek için.
Offffffffff offfffffff.
Kızlar ne yapacağız ya bu kan pıhtılaşmasıyla. Ne kötü şeymiş bu. Ben 28 ve 10 haftalık bebeğimi kaybettim. İkisi de karnımda öldü. İkinci gebeliğimde iğne kullanmıştım. Şimdi İzmir de tedaviye başladım. Dr bütün testleri yeniledi. Aydın da testleri eksik yapmıişlar ve ne yazık ki pıhtılaşma değerlerim arttı. Dra haftaya gideceğim. Size sorum şu bu değerleri taşıyanlar var mı hangi ilaçları kullandılar ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabildiler mi???????
FAKTÖR V LEİDEN HETEROZİGOT
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
Bir de başka sayısal değerler var inşallah onlar da bir şey yoktur.
Offffffffff offfffffff.
Kızlar ne yapacağız ya bu kan pıhtılaşmasıyla. Ne kötü şeymiş bu. Ben 28 ve 10 haftalık bebeğimi kaybettim. İkisi de karnımda öldü. İkinci gebeliğimde iğne kullanmıştım. Şimdi İzmir de tedaviye başladım. Dr bütün testleri yeniledi. Aydın da testleri eksik yapmıişlar ve ne yazık ki pıhtılaşma değerlerim arttı. Dra haftaya gideceğim. Size sorum şu bu değerleri taşıyanlar var mı hangi ilaçları kullandılar ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabildiler mi???????
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
ne güzel canım inş bende gelirim o günlere az kaldı ama bizimde 12 haftamız bitti şimdi sıra 2 li testte pazartesi yapılacak umarım yolundaddır herşey bu dediğin cihaz nasıl bişey fiyatı ne kadar acaba
allah hiç birimize kayıplar vermesin.sağlıkla inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.canım hangi dozda iğne kullandın?28 haftalıkta mı iğne kullandın?Offffffffff offfffffff.
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
Offffffffff offfffffff.
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
Offffffffff offfffffff.
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
arkadaşlar iğneyi bacağıma vuruyorum.ama çok morarıyor ve şişiyor.bacağın hangi bölgesine yapıyorsunuz?acaba kasamı yapıyorum..
slm kızlar bende 3 düşüğümü yapıyorum yarın hayırlısı ile doktora gidecem bakalım ne diyecek kan testleri yapar dye aç karına gidecem moralim bozuk 2 inci düşüğümden sonra doktorlara resmen yalvardım 3 üncü de kucağıma almak istiyorum ne yapılması gerek yapın diye ama adamlar 3 üncü de olmaz dediler ve korktuğum başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?