Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun araştırılmadı mı ilk ikisinde nedeni benim bir kürtajım var onu atlatmak bile bu kadar zorken seni düşünemiyorum.haber ver bize

canım doktordan geldim doktor bir sürü tahlil verdi proloktain tsh antitrombin 3 prot c pro s aktime protc resistans homosistein lupus antikoagülan antikardiyolipon antikor mthfr mutasyon analizi eşi ve kendisiden kromozm analizi bunları istedi özel de toplam 750 tl çıktı rahim röngenini devlette çektirebiliyor muyuz mroal sıfır kromozomda sorun varsa asla bebek sahibi olamayacam

allah tüm isteyenlerin kucağına almayaı nasip etsin canım

evet hayırlısı ile bide tıptaki doktora gidecem o ne diyecek bakalım bu tahlilleri yaptıracam inşaallah bir sorun çıkmaz bu bayram bana zehir oldu inşaallah diğer bayramlarda gerçekten bayramı yaşarız cümle ile

Offffffffff offfffffff.
Kızlar ne yapacağız ya bu kan pıhtılaşmasıyla. Ne kötü şeymiş bu. Ben 28 ve 10 haftalık bebeğimi kaybettim. İkisi de karnımda öldü. İkinci gebeliğimde iğne kullanmıştım. Şimdi İzmir de tedaviye başladım. Dr bütün testleri yeniledi. Aydın da testleri eksik yapmıişlar ve ne yazık ki pıhtılaşma değerlerim arttı. Dra haftaya gideceğim. Size sorum şu bu değerleri taşıyanlar var mı hangi ilaçları kullandılar ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabildiler mi???????

FAKTÖR V LEİDEN HETEROZİGOT
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A

Bir de başka sayısal değerler var inşallah onlar da bir şey yoktur.

canım geçmiş olsun sorunu deneyimli arkadaşlar muhakkak cevaplar. izmirde tedavi oluyorum demişsin kime yada nereye gidiyorsun canım bende izmirdeyimde

canım üzülme her şeyde bir hayır vardır ben seni anlıyorum daha bilgili bu işinde uzman bir doktora git yanlış anlama ben doktorlar yüzünden baya sıkıntı cektim sonunda doğru doktoru buldum ama 3 kez kalp atışlarını bile duyamadan düşük yaptım şükür buna da şimdi tıpa gidecem sende iyi bir doktor bul devamlı ona git dualarımız senle

merhaba arkdaşlar bendede pıhtılalma var 4 mutasyonum bozuk izmirde işinin en ehli olan dra gidiyorum tavsiye ederim prof.dr sait yücebilgin daha yeni çıktı bendede pıhtılaşma 2 bebek kaybettim sonra araştırma başladı inşallah birdaha yaşamayız normal hayattada da rsikleri var bu hastalığın

ne güzel canım inş bende gelirim o günlere az kaldı ama bizimde 12 haftamız bitti şimdi sıra 2 li testte pazartesi yapılacak umarım yolundaddır herşey bu dediğin cihaz nasıl bişey fiyatı ne kadar acaba

inşallah canım bende öle diyodum benden büyükleri görünce yeterki sıkıntı olmasın zaman gecio bi şekilde inşallah testlerinde temiz cıkar merak etme kalbini ferah tut...

cihaza gelince kulaklıgı var birde birde ultrason gibi göbeğinde gezdirecegin bişey var jelide var jeli sürüosun kulaklıgı takıp dinliosun cok güzel merak ettiğim anlarda cok iyi oluyor istersen bilgisayara bile kaydedebiliosun fiyatı 70 tl ama daha fazla oldugu sitelerde var almak istersen site adını özelden msj atarım sana sanırım yasak yazmak...

bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim...

allah hiç birimize kayıplar vermesin.sağlıkla inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.canım hangi dozda iğne kullandın?28 haftalıkta mı iğne kullandın?

canım doppler utrasona bakıldı mı?

Merhaba arkadslar ben aranızda yenıyım, 6. haftasında erken dusuk yasadım suandada 5. haftasındayım test yaprtırık bhcg dusmus henuz doktora gostermedım ama bu seferde düşük olacaga benzıyor, sanırım sızlerle aynı durumdayım bend, düşük yapmayı beklıyorum yarın gıdecegım doktora sonrasındada testlere arastırmalara baslayacagım artık, cok uzuluyorum ama elden bısey gelmıyor pes etmemek gerek sanırım Hepmıze Allah kolaylık versın......

arkadaşlar iğneyi bacağıma vuruyorum.ama çok morarıyor ve şişiyor.bacağın hangi bölgesine yapıyorsunuz?acaba kasamı yapıyorum..

merhaba,
ben ilk zamanlar bacağımın üst tarafına yapıyordum ancak sonra yan tarafa yapmaya başladım, dizin bir kaç parmak üstüne.. hem daha kolay oluyor hem de morarmıyor.. tavsiye ederim..

arastırma yapılmadımı canım neden düşüyor benımde 2 duşuk oldu 1 cısı patoloj raporu ıltıhabık cıktı 2 cısınde uzum gebelık cıktı 7 ve 8 haftalarda ölmüşler kalp atısı yok tu kese bozuktu senınde oyle olmasın sen de de yokmuş galıba kalp atısı yardmcı olmak ıstedım bana mesaj atarsan ozelden at ben ılk buraya uye olmustum kan pıhtılaşması olabılır dıye ama sonucum geldı sen doktoruna soyle ve kan tahlılı hcg yaptırr hafta arayla saglık ocagı bıle yapıyor sen gıt saglık ocagında hcg yaptır ve 1 hafta sonra yıne yaptır degerlerın nasıl goster doktoruna ozelden yazış benımle ben bakmıyorum buraya cok nadır gelıyorummmmmmm bu arada g olsun ben de 20 gun oldu kurtajım anlıyabılıyorum senıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…