merhaba arkdaşlar bendede pıhtılalma var 4 mutasyonum bozuk izmirde işinin en ehli olan dra gidiyorum tavsiye ederim prof.dr sait yücebilgin daha yeni çıktı bendede pıhtılaşma 2 bebek kaybettim sonra araştırma başladı inşallah birdaha yaşamayız normal hayattada da rsikleri var bu hastalığın
Merhaba arkadslar ben aranızda yenıyım, 6. haftasında erken dusuk yasadım suandada 5. haftasındayım test yaprtırık bhcg dusmus henuz doktora gostermedım ama bu seferde düşük olacaga benzıyor, sanırım sızlerle aynı durumdayım bend, düşük yapmayı beklıyorum yarın gıdecegım doktora sonrasındada testlere arastırmalara baslayacagım artık, cok uzuluyorum ama elden bısey gelmıyor pes etmemek gerek sanırım Hepmıze Allah kolaylık versın......
arkadaşlar günaydın
düşüklerimden sonra pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim iğnelerimi dakika atlamadan vurdurdum, günlerdir ağlıyorum çünkü innohep 0,35 kullanmama rağmen ikinci bebeğimin de kalbi 8.haftada durdu ve onu benden aldılar. dr tüp bebek yaptır böyle olmuyor dedi. sizin dr.larınızda böyle birşey söyledi mi?
Offffffffff offfffffff.
Kızlar ne yapacağız ya bu kan pıhtılaşmasıyla. Ne kötü şeymiş bu. Ben 28 ve 10 haftalık bebeğimi kaybettim. İkisi de karnımda öldü. İkinci gebeliğimde iğne kullanmıştım. Şimdi İzmir de tedaviye başladım. Dr bütün testleri yeniledi. Aydın da testleri eksik yapmıişlar ve ne yazık ki pıhtılaşma değerlerim arttı. Dra haftaya gideceğim. Size sorum şu bu değerleri taşıyanlar var mı hangi ilaçları kullandılar ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabildiler mi???????
FAKTÖR V LEİDEN HETEROZİGOT
MTHFR C677T HOMOZİGOT
FİBRİNOJEN 455 G-A
Bir de başka sayısal değerler var inşallah onlar da bir şey yoktur.
canım doktordan geldim doktor bir sürü tahlil verdi proloktain tsh antitrombin 3 prot c pro s aktime protc resistans homosistein lupus antikoagülan antikardiyolipon antikor mthfr mutasyon analizi eşi ve kendisiden kromozm analizi bunları istedi özel de toplam 750 tl çıktı rahim röngenini devlette çektirebiliyor muyuz mroal sıfır kromozomda sorun varsa asla bebek sahibi olamayacam[/QUO
ben de senin yaptırdığın testlerin hepsini yaptırdım.aylarca doktorlara gittim.kan vermekten bıkmıştım artık.dr umla defalarca konuştum.kromozomlarda problem çıkarsa çocuk sahibi olamayacaksın diye birşey yok.sadece tüp bebek yada mikroenjeksiyon ile gebe kalabileceksin.ben de aynı yollardan geçtim.hiç sıkma canını.önemli olan bebek sahibi olabilmek.Allahım uğraştırmasın ama uğraştırırsa da nasip böyleymiş der uğraşırız.üzülme.bende de pıhtılaşma problemi var.kromozom analizinin henüz sonucu çıkmadı. ama herşeye hazırlıklıyım.hakkımızda hayırlısı olsun.pes etmek,hemen öyle can sıkmak olmaz.mücadele edeceğiz hep birlikte.sabır herşeyin başı.Rabbim sabrımızı verecek.
arkadaşlar günaydın
düşüklerimden sonra pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim iğnelerimi dakika atlamadan vurdurdum, günlerdir ağlıyorum çünkü innohep 0,35 kullanmama rağmen ikinci bebeğimin de kalbi 8.haftada durdu ve onu benden aldılar. dr tüp bebek yaptır böyle olmuyor dedi. sizin dr.larınızda böyle birşey söyledi mi?
arkadaşlar günaydın
merhaba,
ben ilk zamanlar bacağımın üst tarafına yapıyordum ancak sonra yan tarafa yapmaya başladım, dizin bir kaç parmak üstüne.. hem daha kolay oluyor hem de morarmıyor.. tavsiye ederim..
sizlere bişey sormak istiyorum düşükten sonra ne kadar süre bekliyorsunuz gebelik için ?
ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.kötü talihsiz bişey geldi başıma hamile kalırsam korkusu başladı 18 ağustosda düşük yaptım korkuyorum biraz
canım düşüğün ne kadarlık bimiyorum. ama korkma rahim hamile kalmak için hazır değilse bebk tutmazmış zaten doktorum öyle demişti.bide erken aylarda yapılan düşüklerde bekleme süresi önermiyor bazı doktorlar. yüreğini ferah tut
slm kızlar sabah ikili test için hastaneye gittim yine herzamanki gibi heycanlı yüzüm bembeyaz oldu acaba yaşıyomu nasıl iyimi diye düşündüm durdum herkes cinsiyeti belli olmuşmudur diye heycanlanır bizlerde bebeklerimizn kalp atışı varmı diye merak ediyoruz kendimi her kontrolde en kötüsüne hazırlıyorum zaten ama çok şükür bugünkü kontrolümüzde iyiydi ense kalınlığımız 1.5 çıktı normal demi kızlar doktor normal hiçbi sorun yok dedi ama bakalım kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıcak kanda pıhtılaşma testide yaptılar umarım herşey yolundadır birbirimize dua edelim çok ihtiyacımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ultrasonda adet tarihime göre 5-6 gün fazla çıkıyodu bügün başka bi ultrasona girdim 1 gün büyük çıktı sadece normalmi acaba bilgisi olan varmı utrasonda ultrasonada değişirmi ki
kurtajından ne kadar sonra yaptırdın testlerınıııııı ben de 20 gun oldu kurtajım tedavıye testere başlayacagım ne zaman başlıyım
sizlere bişey sormak istiyorum düşükten sonra ne kadar süre bekliyorsunuz gebelik için ?
slm kızlar, 2 gün önce kasık ağrım nedeniyle dr gideceğimi söylemiştim burda hatırlarmısınız,gittim ve dr a sormayı düşünemediğim sonradan aklıma gelen bi soru oldu sizden yardım istiyorum... dr alttan muayene etti ve yumurtladığımı söyledi,ben dr a gitmeden önceki haftayı sadece 1 gün fireyle çalışarak geçirdim hep bebek için,hatta gdeceğim gün bile ilişki oldu,sizce yumurtlama olduysa ve hamile kalsaydım dr bunu bakınca anlamazmıydı??? yumurtlama olduysa benim o 1 haftalık çalışma sırasında hamile kalma ihtimalim varmıdır??? çok kafama takılıyo, ona göre gidip kan testi yaptırmayı bile düşünüyorum, bizde erken teşhiş çok önemli biliyosunuz tedeviye başlayabilmek için..lütfen bu konuda fikri olan varsa benimle paylaşsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?