Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kurtajından ne kadar sonra yaptırdın testlerınıııııı ben de 20 gun oldu kurtajım tedavıye testere başlayacagım ne zaman başlıyım

arkadaşlar günaydın
düşüklerimden sonra pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim iğnelerimi dakika atlamadan vurdurdum, günlerdir ağlıyorum çünkü innohep 0,35 kullanmama rağmen ikinci bebeğimin de kalbi 8.haftada durdu ve onu benden aldılar. dr tüp bebek yaptır böyle olmuyor dedi. sizin dr.larınızda böyle birşey söyledi mi?

geçmiş olsun canım ve üzülerek hoşgeldin buradaki herkes 1 veya çok daha fazla sayıda kayıbı olan anneler. herkes seni çok iyi anlıyor. ne kadar teselli bilmiyorum ama kürtajımdan sonra isyan etmiştim neden ben diye çünkü sadece ben yaşıyorum böyle bir şeyi diye düşünüyordum ama aslında o kadar çok ki ne yazıkki . haklısın pes etmemek azım pıhtılaşman çıkarsada üzülme bu sayfada bu problemi olup sağlıklı bebekleri olanlarda var ...

canım çok geçmiş olsun benimde iğne kullanmama rağmen 7. haftada durdu kürtaj oldum tüp bebeğe neden yönlerdidi onu anlayamadım burdaki arkadaşlarda hiç böyle birşey duymadım

offki ne offf canım bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benimde 26 haftalık ve 7 haftalık doğumlarım var.Bende ikinci gebeliğimde iğne kullanmıştım ama olmadı bende de MTHFR c677 homozigot birde protein s düşük doktorun ne diyor?

canım afedersin ama doktorun halt yemiş. hiç duymadım çünü pıhtılaşma dediğinin tedavisi mümkün. faktörlerilerin ne canım paylaşırsan aynı sorunu yaşayanları buluruz .

geçmiş olsun canım.bebeğin kalbinin durmasını sebebini neye bağladı dr?tüp bebekle hiç alakası yok ki bunun.sen hamile kalabiliyorsun.tüp bebekle de olsa yine bu iğneleri yaptıracaksın.dr unun bu aralar madi sıkıntısı var ve seni kullanacak sanırım üzülme boş yere.

sizlere bişey sormak istiyorum düşükten sonra ne kadar süre bekliyorsunuz gebelik için ?

sizlere bişey sormak istiyorum düşükten sonra ne kadar süre bekliyorsunuz gebelik için ?

canım doktorum 3 ay dedi. daha doğrusu ben kürtaj oldum ilk adetim 38 gün sonra oldu. 2. si ise 28 günde sonrasında korunmayabilirsiniz dedi .bu ay korunmasız ilk ayımız yani. ilk adetin de düzeni bozuluyor zaten.ikincisinde düzenini anlıyorsun yeniden

ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.kötü talihsiz bişey geldi başıma hamile kalırsam korkusu başladı 18 ağustosda düşük yaptım korkuyorum biraz

ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.kötü talihsiz bişey geldi başıma hamile kalırsam korkusu başladı 18 ağustosda düşük yaptım korkuyorum biraz

canım düşüğün ne kadarlık bimiyorum. ama korkma rahim hamile kalmak için hazır değilse bebk tutmazmış zaten doktorum öyle demişti.bide erken aylarda yapılan düşüklerde bekleme süresi önermiyor bazı doktorlar. yüreğini ferah tut

slm kızlar sabah ikili test için hastaneye gittim yine herzamanki gibi heycanlı yüzüm bembeyaz oldu acaba yaşıyomu nasıl iyimi diye düşündüm durdum herkes cinsiyeti belli olmuşmudur diye heycanlanır bizlerde bebeklerimizn kalp atışı varmı diye merak ediyoruz kendimi her kontrolde en kötüsüne hazırlıyorum zaten ama çok şükür bugünkü kontrolümüzde iyiydi ense kalınlığımız 1.5 çıktı normal demi kızlar doktor normal hiçbi sorun yok dedi ama bakalım kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıcak kanda pıhtılaşma testide yaptılar umarım herşey yolundadır birbirimize dua edelim çok ihtiyacımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ultrasonda adet tarihime göre 5-6 gün fazla çıkıyodu bügün başka bi ultrasona girdim 1 gün büyük çıktı sadece normalmi acaba bilgisi olan varmı utrasonda ultrasonada değişirmi ki

canım 6 haftalıktı ama 4 haftalık kalmıştı gelişmemişti

canımmmmmmmmmmmmmmmm ben seni hatırlıyorum.
belki sende beni hatırşarsın eskilerdenim bende.
ense kalınlığı gayet normal hayatım endişe etme benim kızımnda 1,5 mm çıkmıştı.
hatta bu ense kalınlıgına göre emin ol kan sonuçlarında çook güzel gelecek Rabbim'in izniyle..
Hamileliğin hayırlı olsun bu arada Güzel Allah'ım kucağına aldıgın günleride göstersin inşallah sana ve tüm hamile arkadaşlarıma.
Allah'a emanet ol canımm

kurtajından ne kadar sonra yaptırdın testlerınıııııı ben de 20 gun oldu kurtajım tedavıye testere başlayacagım ne zaman başlıyım

canım kürtaj değildi kanamayla düştü 2. bebişim. mayısta düştü 10 ağustosta testler için kan verdim ama dr bu kadar zaman ara vermedi yaz olduğu için öyle denk geldi testin sonucu 15-20 günde çıkıyor

slm kızlar, 2 gün önce kasık ağrım nedeniyle dr gideceğimi söylemiştim burda hatırlarmısınız,gittim ve dr a sormayı düşünemediğim sonradan aklıma gelen bi soru oldu sizden yardım istiyorum... dr alttan muayene etti ve yumurtladığımı söyledi,ben dr a gitmeden önceki haftayı sadece 1 gün fireyle çalışarak geçirdim hep bebek için,hatta gdeceğim gün bile ilişki oldu,sizce yumurtlama olduysa ve hamile kalsaydım dr bunu bakınca anlamazmıydı??? yumurtlama olduysa benim o 1 haftalık çalışma sırasında hamile kalma ihtimalim varmıdır??? çok kafama takılıyo, ona göre gidip kan testi yaptırmayı bile düşünüyorum, bizde erken teşhiş çok önemli biliyosunuz tedeviye başlayabilmek için..lütfen bu konuda fikri olan varsa benimle paylaşsın...

canım dr elle anlayamaz eğer bebek var ise bile henüz en fazla 4-6 hücreli gün geçtikçe çoğalarak implantasyon olucak şuanda olsa olsa fallap tüpündedir adetin geçtimi yad anezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…