cnm benim adetime daha 10-15 gün var ama yumurtlama günlerimi hesaplamıştım,akıntım filan artmıştı tam o haftayı değerlendirdim... yumurtlama olmuş dedi ya dr yani yumurtlama öncesimi daha kolay gebe kalıır sonrasındamı?canım dr elle anlayamaz eğer bebek var ise bile henüz en fazla 4-6 hücreli gün geçtikçe çoğalarak implantasyon olucak şuanda olsa olsa fallap tüpündedir adetin geçtimi yad anezaman
ben yumurtlama testi yapıyorum mesela çift çizgiyi gördüğüm gün dahil 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyor bu bir yumurta sadece 24 saat canlı kalıyor mesela sen eğer yarın yumurtlucaksan dün ve yarın mutlaka ilişki şart 1 gün öncesi ve sonrasıcnm benim adetime daha 10-15 gün var ama yumurtlama günlerimi hesaplamıştım,akıntım filan artmıştı tam o haftayı değerlendirdim... yumurtlama olmuş dedi ya dr yani yumurtlama öncesimi daha kolay gebe kalıır sonrasındamı?
geçtiğimiz hafta 1 gün ilişki olmadı sadece dr yumurtlamışsın dedi ama hangi gün olduğunu söylemedi tabi... ama sonrasında bana dediği şey adet olduğunda gel yumurta takibi yapalım oldu,hamile kalmanı hızlandıralım dedi... onu yorumlayarak sanırım hamile diilim dedim... ama dr bilmiyodu tabi o hafta tahmin edip sürekli çalıştığımızı.... çook sinir bozucu bi durum beklemek,gidip yarın kan testi yaptırasım geliyo.ben yumurtlama testi yapıyorum mesela çift çizgiyi gördüğüm gün dahil 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyor bu bir yumurta sadece 24 saat canlı kalıyor mesela sen eğer yarın yumurtlucaksan dün ve yarın mutlaka ilişki şart 1 gün öncesi ve sonrası
geçtiğimiz hafta 1 gün ilişki olmadı sadece dr yumurtlamışsın dedi ama hangi gün olduğunu söylemedi tabi... ama sonrasında bana dediği şey adet olduğunda gel yumurta takibi yapalım oldu,hamile kalmanı hızlandıralım dedi... onu yorumlayarak sanırım hamile diilim dedim... ama dr bilmiyodu tabi o hafta tahmin edip sürekli çalıştığımızı.... çook sinir bozucu bi durum beklemek,gidip yarın kan testi yaptırasım geliyo.
faktör v leiden mutasyonu: homozigot mutantbu arada kaç mutasyonsa problem var sende hangileri
faktör v leiden mutasyonu: homozigot mutant
faktör v r2 mutasyonu: homozigöt normal
yazıyo...
canım geçmiş olsun sorunu deneyimli arkadaşlar muhakkak cevaplar. izmirde tedavi oluyorum demişsin kime yada nereye gidiyorsun canım bende izmirdeyimde
canım üzülme her şeyde bir hayır vardır ben seni anlıyorum daha bilgili bu işinde uzman bir doktora git yanlış anlama ben doktorlar yüzünden baya sıkıntı cektim sonunda doğru doktoru buldum ama 3 kez kalp atışlarını bile duyamadan düşük yaptım şükür buna da şimdi tıpa gidecem sende iyi bir doktor bul devamlı ona git dualarımız senle
allah hiç birimize kayıplar vermesin.sağlıkla inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.canım hangi dozda iğne kullandın?28 haftalıkta mı iğne kullandın?
Çok sağol canım inşallah bu kadarla geçiririz. Ben Ege Üniversiesinde Fuat AKERCAN a gidiyorum. Dr bu konuda uzmanlaşmış, çok bilgili ve çok yoğun biri. Gelip gitmek arabamız olmadığı için zor olacak ama halledeceğiz bir şekilde. Sen ne durumdasın? Tedaviye başladın mı?
28 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra Aydın da dört pıhtı değerine bakıldı. İki tane tespit edildi. İkincisinde üç ay önce apikobal ve folbiol kullandım hamilelikte clexan 0.4e başladım. Kalp atışlarını duydum ama 6. haftada kanama , ardından yatak istirahati ve acı son 10. haftada yine kanama. Bu sefer miniğimin kalp atışları yoktu.
[
cnm k.bakma net gitti bi süre...test konusunda beklemek istiyorum 3 aydır boşa yapılmış bi dolu kan testim var hepside haya kırıklığı tabi...ama sabredemiyorum,inş.bu kez sabredicemanladım canım yaptırma skaın çünkü vücut yumurtlama süresince olası bir gebelk için beta hcgyi arttırır ama bakarki oluşan gebelik yok geri düşmeye başlar tamamen düştüğü anda regl oluruz eğer sen şimdi test yaparsan geçerliliği zor olur çünkü gerçek gebelikmi yoksa hormon mu anlaşılamaz beklemek zorund akalırsın bir ay benim başıma geldi ben oradan biliyorum canım sadece bekle
1 bebeğimin kalbi durdu cnm, 7.5 haftalıktı,26 yaşındayım...3 ay geçti kürtajın üzerinden ama hala hamile kalamadım... sen suan hamilesin sanırım dimi,allah tamamına erdirir inşallah kucagına alırsın bebeğini... ben bebek istemiyodum aslında ama 1 kere yaşadım hamileliği ve bebeğimi kaybedince anladım ne büyük bi mucizeden kaçınıyomuşum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.sadece 1 mutasyonda problrm var maşallah güzelll benim 4 tane(
düşüğün varmı canım yaş kaç
canım özelden mesaj atamıyorum bende mthfr c677t mthfr a1298c heterozigot vardı.2dusugum olmustu.kayserıde zekı yılmaza gıtcektım vazgectım.tup bebek uzmanıymıs cunku.benım daha oncekı doktorumda tupbebek uzmanıydı ve ben benım rahatsızlıgmı fazla onemsemedıgını hıssetmıstım o yuzdn gıtmedım.tekden de gulcan hanım var ılk kez ona gıttım memnun kaldım kıpır kıpır esprılı anlayıslı bır doktor senın hıssettıklerını anlayabılıo guleryzlu.ayrıca mutasyonlarıma baktı ve aspırın ıle folıkasıt verdı.her an cocuk dusunebılırsınız dedı ve adetten once kan testı yaptır gebelık olursa hemen gel dedı ıgne verıcem dedı.bakalım hayırlısı olsun rabbım yasadıklarımızı bır daha yasatmasın beterındende azından da korusun ınsallah
sağol canım cevabın için.bacağın iç tarafına mı yapıyorsun?dizin üstü biraz sert gibi.
cnm k.bakma net gitti bi süre...test konusunda beklemek istiyorum 3 aydır boşa yapılmış bi dolu kan testim var hepside haya kırıklığı tabi...ama sabredemiyorum,inş.bu kez sabredicem
1 bebeğimin kalbi durdu cnm, 7.5 haftalıktı,26 yaşındayım...3 ay geçti kürtajın üzerinden ama hala hamile kalamadım... sen suan hamilesin sanırım dimi,allah tamamına erdirir inşallah kucagına alırsın bebeğini... ben bebek istemiyodum aslında ama 1 kere yaşadım hamileliği ve bebeğimi kaybedince anladım ne büyük bi mucizeden kaçınıyomuşum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok sağol canım inşallah bu kadarla geçiririz. Ben Ege Üniversiesinde Fuat AKERCAN a gidiyorum. Dr bu konuda uzmanlaşmış, çok bilgili ve çok yoğun biri. Gelip gitmek arabamız olmadığı için zor olacak ama halledeceğiz bir şekilde. Sen ne durumdasın? Tedaviye başladın mı?
canım pıhtılaşmamı öğrendim hemen aspirine başladım. sonrasında tekrar hamile kalamadım henüz .beklemedeyim. hamile kalırsam kendi dr umun dışında başka birine daha gitmeyi düşünüyorum o yüzden sordum. tedavi sürecini paylaşırsan sevinirim . allah hayırlısıyla bizlere de nasip eder inşallah ...
merhaba arkadaslar ben hiç hamıle kalmadım tüp bebek yapıldı 2 kez olmadı
kan pıhtılaşması ıcın testlre bakıldı 6-7 faktöre
hepsı normal sınırlarda fakat proteın s alt sınır 60 olması gerekırken 57 cıkmıs
bu bişey ıfade edıyormu bı bılgısı olan varmı
2 kez yapyırdım aynı testı diğerınde proteın s normal sınırlardaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?