mrh arkadaşlar 13 haftalık gebeyim pıhtılaşma sorunu nedeniyle(homozigot) 2 düşüğüm var iğne ve aspirin kullanıyorum diyet yapıyorum benimgibi diyet yapan varmı .birde bende dr fobisi oluştu gittiğimde yine kötü birşey söyleyecek diye çok korkuyorum dualarla içeri giriyorum inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler
kızılcık bitkisinin pıhtılaşmayı azlttığını duydum ama internette pıhtılaşmayı arttırır yazıyor .internette yazan herşeye inanmamak lazım biliyorum.şerbetini yapmıştım içsem mi içmesem mi bilemedim. bir bilginiz var mı ?
mrh arkadaşlar 13 haftalık gebeyim pıhtılaşma sorunu nedeniyle(homozigot) 2 düşüğüm var iğne ve aspirin kullanıyorum diyet yapıyorum benimgibi diyet yapan varmı .birde bende dr fobisi oluştu gittiğimde yine kötü birşey söyleyecek diye çok korkuyorum dualarla içeri giriyorum inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler
aklında soru işareti kalacaksa içme canım..bende limonu ibrahim saraçoğlundan duydum bir limonu bir bardak suya sıkıp içiyorum kanı sulandırıyormuş hemde c vitamini..
ne yapacağımızı şaşırdık artık ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım..
kizlar merhaba..lutfen bana yardimci olun..basarisiz tup bebek denemem var..yani hic tatunma olmadi..sorun erkek infertilitesi..baska bir dr.a gittim ve benden kan pihtilasmasi testi istedi..diger tum degerler normalken protein s 132 cikmis.ust sinir 130 ken..bu durumda gebe kalmam imkansizmi..yani tup bebegin tutmamama nedeni bu olabilirmi..doktor 2 fazla olmasinin sorun olmayacagini soyledi..ama yurt disindan yasadigim icin burda doktorlarada coks oru sorulmuyor..yardimci olursaniz cok sevirim
haklısın canım neden medet umsam biemiyorum. kıyamam annem duymuş yaptı şerbeti getirdi içmeden bakayım dedim aklım karıştı. allahım görüyordur çabamızı gerisi onun takdiri ne yapsak boş ...
çok doğru canım.. ama ne demişler tedbir kuldan takdir ALLAH tan bizlerde onu yapmaya çalışıyoruz..yanılmıyorsam sende benim gibi tekrar deneme sürecindesin dimi ben hergün corasprin ve folikasit alıyorum sen alıyormusun?
evet canım deniyoruz bakalım beklenen gün 20 eylül ama öncesind kanda baktırıcam malum sebeplerden. folbiol ve ecopirin alıyorum bende. coraspinle ecopirin aynı şeymiş ama senin ne zaman adet tarihin
hadi bakalım hayırlısı canım..seninki yakınmış güzel haberlerini bekliyoruz benim beklenen gün 5 ekim daha var yani çok kafaya takıncada olmuyor ama düşünmemek elde değil tabii..
canım afedersin ama doktorun halt yemiş. hiç duymadım çünü pıhtılaşma dediğinin tedavisi mümkün. faktörlerilerin ne canım paylaşırsan aynı sorunu yaşayanları buluruz .
geçmiş olsun canım.bebeğin kalbinin durmasını sebebini neye bağladı dr?tüp bebekle hiç alakası yok ki bunun.sen hamile kalabiliyorsun.tüp bebekle de olsa yine bu iğneleri yaptıracaksın.dr unun bu aralar madi sıkıntısı var ve seni kullanacak sanırım üzülme boş yere.
arkadaşlar teşekkür ederim desteğiniz için, benim sonuçlarım : factor 5 G1691A leiden ve MTHFR A 1298C heterozigot mutasyonu.
PAİ-1 5G/5G genotipi ve ACE İns/del genotipi saptanmıştır. APO E alleli 3/3 saptanmıştır diyor.
ben de üniversiteden randevu aldım (kocaeli) hem kendime hem eşime başka testler de yapılmasını isteyeceğim çünkü iğne kullanıyorum (innohep)dakikasını kaçırmadım kızlar yaa, aspirin folbiol elevit ... 8 hafta dolunca pıtır pıtır atan kalpleri duruyor , ne yapacağımı şaşırdım..
acaba diyorum pıhtılaşma dışında bir sorun daha var da atlanıyor mu neden ölüyor bebeklerim
aklında soru işareti kalacaksa içme canım..bende limonu ibrahim saraçoğlundan duydum bir limonu bir bardak suya sıkıp içiyorum kanı sulandırıyormuş hemde c vitamini..
ne yapacağımızı şaşırdık artık ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım..
ah canım ah..benimde hep 7 yada 8 inci haftalarda sonlandırılıyordu bende bütün ilaçlarımı iğnemi zamanında yapıyordum ama kısmet işte dile kolay tam 6 kez yaşadım bu acıyı RABBİM birdaha hiçbirimize yaşatmasın..ben şimdi hamile kalırsam bu ilaçlara birde kortizon eklenecek çünkü immünoloji testlerimde de sorun varmış bakalım hayırlısı sen yaptırdın mı bu testleri
canım merhaba senin hikayeni okudum 6 kaybın varmış çok üzüldüm, ben iğne kullanmadan 6. haftada kaybediyordum pıhtılaşmam belli olunca iğne kullanarak 2 denemem oldu ikiside 7+5 de kalbi durdu. 5 gün önce kürtaj oldum çok kötüyüm.
bana sadece trombofili paneli yapıldı yazdığım gibi sonuçlar çıktı. şimdi üniversitede kadın doğum randevusu aldım yapılabilecek herşeyi eşime ve kendime yaptırmak istiyorum dr. um bana tüp yaptır daha kaliteli embriyo seçilir ve belki şansın artar dedi, eşim de artık doğal yoldan istemiyor ayrıca doğal yoldan da yılda 1 kere ancak hamile kalıyorum yaşım da 31 yani zamanımı iyi değerlendirmem gerek diye düşünüyorum. ama çok çok çok korkuyorum eşimle çok mutluyuz o da bebek yapmayalım bana sen lazımsın diyor ama ben bebek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?