Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..adet tarihin ne zaman bilmiyorum ama doktorum bana adet tarihine 5 gün kala kanda çıkar demişti bizler ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi zaten

canım inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun bunu çok içten diliyorum

canım inşallah dr. dan çok mutlu haberlerle dönersin, dr. günü yaklaştıkça yaşanan stresi çok iyi biliyorum ,allah yardımcın olsun

merhaba kaç düşüğn var acaba ?

benim 2-3 tane erken düşük kendiliğinden düştü , kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı sonra iğne aspirin folbiol elevit progestan kullanarak 8 haftaya kadar geliyorz (2 tane) sonra kalbi duruyor kürtaj oluyorum. öyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorum.

çok geçmiş olsun benim 3 tane kürtajlı düşüğüm var bunlarda kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum sonuncuda tedavi olmama rağman seninle aynı ilaçları kullandım ama bebeğim hiç gelişmedi kendiliğnden düştü sınavımız çok büyük allah yardımcımız olsun

canım sana da geçmiş olsun allah en yakın zamanda sağlıkla göndersin bebeğini....
ilaçlarla olacak demiştik biz ama 2 bebek de iğneye rağmen kaybettik şimdi umutlarım çok azaldı aslında bu forumu okuyunca daha büyük haftalarda kaybetmekten de çok korkuyorum.
ben izmitte yaşıyorum ama bu iş burda olmayacak kararına vardım. üniversitede testlerimi yaptırıp sonuçlarımla ankara ya da istanbula gideceğim sanırım

canım geçmiş olsun. benim de erken düşüklerim var. iki aydır asprin kullanıyorum. bu ay düşünüyorum gebelik. hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar ben şuan 11 haftalık hamileyim daha önce 1 kürtajım oldu hiç kalp atışını göremedik hamile olduğumu bilmiyordum spora gidiyordum o sırada ve grip oldum birsürü hap iğne vuruldum neticede kürtajla bebeğimi aldılar ardından hemen hamile kaldım ve cok endişeliyim kan pıhtılaşması varmı aceba diye kürtaj parcasını patolojiye gönderdik genetik testte yapıldı ama herşey normal çıktı ben şimdi diyorum keşke kan pıhtılaşması testı yaptırsaydım diye ama inş. bu defa bebeğime birşey olmaz şuan gayet sağlıklı sanırım kan pıhtılaşması olanların düşüğü 8. haftaya kadar oluyor ben 11 haftalık oldum bir sorun yoktur inş demi??

allah yardımcın olsun ilaçlarla olucak diye okadar umutlandım ki sonuç hayal kırıklığı rabbim inş. bidaha yaşatmaz aynı şeyi ne bana ne bi başkasına

kimsecikler yok burada cesarete ihtiyacım var kızlar kanda beta hcg yeptırıcam ama hiç cesaretim yok.dr um adetten önce baktır demişti adetim 19-20si olmalı .... offff çok zor

kimsecikler yok burada cesarete ihtiyacım var kızlar kanda beta hcg yeptırıcam ama hiç cesaretim yok.dr um adetten önce baktır demişti adetim 19-20si olmalı .... offff çok zor

canım korkularını çok iyi anlıyorum ama cesaretini toplayıp doktorunuda dinleyip yaptırmalısın tahlilini..doktorum banada adetine 5 gün kala kanda baktırmalısın diyor bizim gebeliklerde ne kadar erken öğrenebilirsek o kadar iyi biliyosun yarın yaptır mutlaka ve bizlerede mutlaka haber ver canım inşallah güzel haberler alırsın...

kullanılıyır ama ben kullanmadım

sağol canım güzel dileklerin için umarım herşey dediğin gibi çıkar sen nasılsın naptın bebek falan varmı

slm kızlar benim hamileliğim 13 hafta oldu karnım biraz çıktı karnımdan iğne vurmaya korkuyorum bebeğe bişey olursa diye geçen gün de yaptım çok kanadı daha önce hiç öyle olmamıştı kollarım ve bacaklarımda hem çok acıyo hemde çok morarıyo napıyım göbekten vurursam tam hangi kısımlardan vuruyum

yaptırdın mı canım inş.bebişin gelmiştir

teşekkür ederim canlar desteğiniz için yaptırdım negatif üzülmek istemiyorum ama gözlerimden akan yaşlarada engel olamıyorum işte ne yazık ki. ama sizleri üzmemeliyim allah isteyen herkese nasip etsin sanırırm ben biraz ara vermeliyim kürtajımdan beri bugündü umudum hemen olur dediler ama olmuyormuş işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…