herkese merhabalar.kızlar bu aralar çok heyecanlıyım hemde tedirginim.günler geçmiyor gibi.klomen kullandım yumurta takibim yapıldı sonrada yumurta çatlatıcı iğne yapıldı.şimdi bHCG baktırmak için gün sayıyorum.hakkımda hayırlısı artık.inşaallah güzel haberleride yazarım buradan.acaba ne zaman baktırsam sonuç çıkar?illa adet tarihinin geçmesi mi lazım daha erken baksam çıkar mı?
canım çok geçmiş olsun kaçıncı kaybın oldu bilmiyorum ama bir daha yaşamazsın aynı acıyı inşallah..şu anda yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama ümidini kaybetme ne olur ben her seferinde vazgeçip uzun aralar veriyordum ama doktorum bana eğer çocuk istiyorsan denemekten başka çaren yok bu kadar ara verme diyordu keşkede uzun aralar vermeseydim çünkü zaman çok önemli ama elimde olan birşey değildi ne yapayım..
nasıl bir duygu ise bu bak şimdi tekrar deniyorum kısmette varsa olur ne yapalım herşeyin hayırlısı...
canım seni o kadar iyi anlıyorumki aynı durumdayız yani şaşırdım herşeyimiz aynı.tek fark ben 14.haftalık hamileyim bugün kontrolüm var nasıl korkuyorum anlatamam geçmişteki acılar işte.ayrıca o diyetide yapıyorum tam olarak uyamasamda dikkat ediyorum çünkü bana çok zor geliyor yemeği seven biriyim.senin diyetin nasıl biraz anlatırmısın
canım inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun bunu çok içten diliyorum
merhaba kaç düşüğn var acaba ?
benim 2-3 tane erken düşük kendiliğinden düştü , kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı sonra iğne aspirin folbiol elevit progestan kullanarak 8 haftaya kadar geliyorz (2 tane) sonra kalbi duruyor kürtaj oluyorum. öyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorum.
çok geçmiş olsun benim 3 tane kürtajlı düşüğüm var bunlarda kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum sonuncuda tedavi olmama rağman seninle aynı ilaçları kullandım ama bebeğim hiç gelişmedi kendiliğnden düştü sınavımız çok büyük allah yardımcımız olsun
arkadaşlar iğneyi bacağıma vuruyorum.ama çok morarıyor ve şişiyor.bacağın hangi bölgesine yapıyorsunuz?acaba kasamı yapıyorum..
benim 2-3 tane erken düşük kendiliğinden düştü , kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı sonra iğne aspirin folbiol elevit progestan kullanarak 8 haftaya kadar geliyorz (2 tane) sonra kalbi duruyor kürtaj oluyorum. öyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorum.
canım geçmiş olsun. benim de erken düşüklerim var. iki aydır asprin kullanıyorum. bu ay düşünüyorum gebelik. hakkımızda hayırlısı olsun
canım sana da geçmiş olsun allah en yakın zamanda sağlıkla göndersin bebeğini....
ilaçlarla olacak demiştik biz ama 2 bebek de iğneye rağmen kaybettik şimdi umutlarım çok azaldı aslında bu forumu okuyunca daha büyük haftalarda kaybetmekten de çok korkuyorum.
ben izmitte yaşıyorum ama bu iş burda olmayacak kararına vardım. üniversitede testlerimi yaptırıp sonuçlarımla ankara ya da istanbula gideceğim sanırım
kimsecikler yok burada cesarete ihtiyacım var kızlar kanda beta hcg yeptırıcam ama hiç cesaretim yok.dr um adetten önce baktır demişti adetim 19-20si olmalı .... offff çok zor
Kızlar merhabalar;bazı sıkıntılı arkadaşlar varr rabbim yardımcıları olsun ve umutlarını kaybetmesinler inşallah..Bende de aynı kan pıhtılaşması var elhm iğneyle 29. haftamuza geldik çok şükür..Rabbim tüm sıkıntılı arkadaşlarımıza da bu güzellikleri nasip etsin..
Benim tecrübeli ve doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacaktı..İğneleri hala karından yapmaya devam ediyorum ama tedirginde olmuyor değilim..Dr sıkıntı olmaz dedi ama yine bi şüphe işte..Sizlerden son haftasına kadar karından iğne olan varmı.?????.
Foruma bayadır giremiyordum bazı arkadaşlar doğum yapmış Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin..Darısı bizlerin başına inşallah..(En son [redmask arkadaşımızı haberini almıştım acaba durumları nasıl bilgisi olan varmı??
kimsecikler yok burada cesarete ihtiyacım var kızlar kanda beta hcg yeptırıcam ama hiç cesaretim yok.dr um adetten önce baktır demişti adetim 19-20si olmalı .... offff çok zor
sağol canım güzel dileklerin için umarım herşey dediğin gibi çıkar sen nasılsın naptın bebek falan varmıcanımmmmmmmmmmmmmmmm ben seni hatırlıyorum.
belki sende beni hatırşarsın eskilerdenim bende.
ense kalınlığı gayet normal hayatım endişe etme benim kızımnda 1,5 mm çıkmıştı.
hatta bu ense kalınlıgına göre emin ol kan sonuçlarında çook güzel gelecek Rabbim'in izniyle..
Hamileliğin hayırlı olsun bu arada Güzel Allah'ım kucağına aldıgın günleride göstersin inşallah sana ve tüm hamile arkadaşlarıma.
Allah'a emanet ol canımm
canım korkularını çok iyi anlıyorum ama cesaretini toplayıp doktorunuda dinleyip yaptırmalısın tahlilini..doktorum banada adetine 5 gün kala kanda baktırmalısın diyor bizim gebeliklerde ne kadar erken öğrenebilirsek o kadar iyi biliyosun yarın yaptır mutlaka ve bizlerede mutlaka haber ver canım inşallah güzel haberler alırsın...
yaptırdın mı canım inş.bebişin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?