teşekkür ederim canlar desteğiniz için yaptırdım negatif üzülmek istemiyorum ama gözlerimden akan yaşlarada engel olamıyorum işte ne yazık ki. ama sizleri üzmemeliyim allah isteyen herkese nasip etsin sanırırm ben biraz ara vermeliyim kürtajımdan beri bugündü umudum hemen olur dediler ama olmuyormuş işte...
teşekkür ederim canlar desteğiniz için yaptırdım negatif üzülmek istemiyorum ama gözlerimden akan yaşlarada engel olamıyorum işte ne yazık ki. ama sizleri üzmemeliyim allah isteyen herkese nasip etsin sanırırm ben biraz ara vermeliyim kürtajımdan beri bugündü umudum hemen olur dediler ama olmuyormuş işte...
umudum31 nasılsın canım?
ben de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum adet günümü.
merhaba canım gerçekten çok sessiz oldu bu topik..adet günün ne zaman ve kaçıncı gebeliğin?inşallah hayırlı haberler alırsın
canım kaçıncı gebeliğim olduğunu ben de anlayamadım doğrusu hep düştüğünden:) adet mi oluyorum düşük mü yapıyorum bilemiyorum.üst üste kimyasal gebelik yaşadım. haftaya adet günüm inş bu defa hcg yüksek çıkar
canım ben bacaktan hiç yapmadım göbekten yapıyorum fakat hemşirem bana elini cebine sokarmış gibi yap ve o kısma vur demişti
canım seni o kadar iyi anlıyorumki aynı durumdayız yani şaşırdım herşeyimiz aynı.tek fark ben 14.haftalık hamileyim bugün kontrolüm var nasıl korkuyorum anlatamam geçmişteki acılar işte.ayrıca o diyetide yapıyorum tam olarak uyamasamda dikkat ediyorum çünkü bana çok zor geliyor yemeği seven biriyim.senin diyetin nasıl biraz anlatırmısın
günaydın arkadaşlar
baydağlı canım dün akşam bir tüp bebekçi tanıdığıyla konuştu eşim. iğneye rağmen bebeklerimizin öldüğünü söyledi, tüp bebekçi bunun çözümü çok da zor değil iğnelere 3 ay önce başlanacak dedi. ben zaten artık normal denemekten korkuyorum, bakalım genetik sonuçlarımız kötü çıkarsa da embriyoya pgt yaptıracağız . çaresizlik hissim geçti yaaa çok iyiyim
bazıları iğneyi günde 2 defa oluyor , bazıları hamile kalmadan önce başlıyor , ben de bu yolları denemeye karar verdim.
aklında soru işareti kalacaksa içme canım..bende limonu ibrahim saraçoğlundan duydum bir limonu bir bardak suya sıkıp içiyorum kanı sulandırıyormuş hemde c vitamini..
ne yapacağımızı şaşırdık artık ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım..
sağol canım güzel dileklerin için umarım herşey dediğin gibi çıkar sen nasılsın naptın bebek falan varmı
slm kızlar benim hamileliğim 13 hafta oldu karnım biraz çıktı karnımdan iğne vurmaya korkuyorum bebeğe bişey olursa diye geçen gün de yaptım çok kanadı daha önce hiç öyle olmamıştı kollarım ve bacaklarımda hem çok acıyo hemde çok morarıyo napıyım göbekten vurursam tam hangi kısımlardan vuruyum
baydağlı canım dün akşam bir tüp bebekçi tanıdığıyla konuştu eşim. iğneye rağmen bebeklerimizin öldüğünü söyledi, tüp bebekçi bunun çözümü çok da zor değil iğnelere 3 ay önce başlanacak dedi. ben zaten artık normal denemekten korkuyorum, bakalım genetik sonuçlarımız kötü çıkarsa da embriyoya pgt yaptıracağız . çaresizlik hissim geçti yaaa çok iyiyim
bazıları iğneyi günde 2 defa oluyor , bazıları hamile kalmadan önce başlıyor , ben de bu yolları denemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?