Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım üzülme çünkü kaybetmek daha acı biliyorsun, senin yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz , ben artık tüp yaptırsamda beklemesem diyorum çünkü yılda 1 defa hamile kalıyorum , ama olacak hepimizin bebeği olacak inan canım benim... eski arkadaşlara bak eninde sonunda herkes aldı bebeğini kucağına biz de bebeklerimiz kucağımızda burda yazışmaya devam edeceğiz.

ne zaman kürtaj olmuştun canım sen

ah canım üzülme ne olur... bende 3 aydır deniyorum beklemedeyim eskiden hemen tutardı benimde ama kürtajlar beni mahvetti umudunu sakın kaybetme herşeyde bir hayır vardır yoluna devam et, sen kürtajdan sonra hiç korunmadınmı?

merhaba canım gerçekten çok sessiz oldu bu topik..adet günün ne zaman ve kaçıncı gebeliğin?inşallah hayırlı haberler alırsın

canım kaçıncı gebeliğim olduğunu ben de anlayamadım doğrusu hep düştüğünden:) adet mi oluyorum düşük mü yapıyorum bilemiyorum.üst üste kimyasal gebelik yaşadım. haftaya adet günüm inş bu defa hcg yüksek çıkar

inşallah canım... bekleyince günlerde geçmiyor yaa hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

ay canım çok sıkılıyor kızlar ya burasıda çok sessizleşti,sürekli bebek düşününce ters tepiyo galiba hamile kalmamızda gecikiyo arkadaşlar..ben size başka birşey sorayım eniyisi ne pişireceksiniz akşamawalla ben bu hergün ne pişiricem derdine sinir oluyorum he:84::84: ne zor şey bu kadınlık her zorluk bizde yaa..

mrb inşallah bebeğin iyi olduğunu öğrenmişindir.benim kontrolümde haftaya salı şimdiden heyecan bastı.normalde çok iştahlı yemeği seven ve sağlıksız beslenen biriyim sebze ve meyve yemezdim yağlı tatkı ve hamur işlerini çok yerdim ama bir senedir bunların hiç birini yemiyorum bana verilen diyet listesine ilk zamanlar tam uydum fakat homosisteinim düşmedi bende o yüzden diyetimi kendim ayarlamaya çalıştım.sabah reçeli listeden çıkardım 5 zeytin yerine 3 yiyorum sebze yemeklerini hiç yag koymadan pişiriyorum eti günlük 30 gr yerine haftalık 30 gr kadar yiyorum 2 ay öncesine kadar hiç ekmek yemiyordum bu günlerde çok acıkıyorum sabahrarı bir parça ekmek yiyorum bu şeilde yaparak homosisteini 7 nin altına düşürdüm ama artık çok zorlanıyorum.saat 11 de iğnemi yapıyorum akşam yemekten sonra aspirin b12 ve folbiolü alıyorum. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiriz aynı şeyleri birdaha yaşamayız.bugünkü kontrol nasıldı bebeğin durumu iyidir umarım

baydağlı canım dün akşam bir tüp bebekçi tanıdığıyla konuştu eşim. iğneye rağmen bebeklerimizin öldüğünü söyledi, tüp bebekçi bunun çözümü çok da zor değil iğnelere 3 ay önce başlanacak dedi. ben zaten artık normal denemekten korkuyorum, bakalım genetik sonuçlarımız kötü çıkarsa da embriyoya pgt yaptıracağız . çaresizlik hissim geçti yaaa çok iyiyim
bazıları iğneyi günde 2 defa oluyor , bazıları hamile kalmadan önce başlıyor , ben de bu yolları denemeye karar verdim.

ay canım böyle cesaretlenmene çok sevindim..bana doktorlar 3 ay öncesinden sadece corasprin ve folikasit veriyolar hamile olduğumu öğrenir öğrenmezde iğneye başlıyorum öncesinde vermiyolar,ama bende bu sefer hamile kalırsam iğne dozajımı arttırmasını isticem..
inşallah senin testlerinde temiz çıkarda bir an evvel başlarsın çalışmalara

evet hayatımmm limonu bende yiyodum bazende sıkıp içiyodum hamileyken.
Allah'a şükür burnum bile akmadan tamamladım hamileliğimi.
grip içinde birebir limonn
sağol canım güzel dileklerin için umarım herşey dediğin gibi çıkar sen nasılsın naptın bebek falan varmı

canımm Rabbim nasip ederse kızım önümüzdeki ay 2 yaşını dolduracak. bizde artık yavaş yavaş başlayalım çalışmalara diyoruz ama bakalım Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..

ben sanırım 5-6 aylık olana kadar göbekten yapmıştım.
daha sonra bacağa geçtim.
hatta en başından beri keşke bacağa yapsaydım.
şahsen bana bacak daha rahat gelmişti. dizin 4-5 parmak yukarısına yapıyodum.
göbekten ise hemşire bana " göbek deliğinin iki parmak altına ve yanlarına yapabilirsin" demişti.
ama benim göbekte çok beze yapmıştıı

Canım ben de ne yazık ki kaybettim kızlarımı çok üzgünüm ama hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah belki hakkım yok bu kadar erken pes etmeye ama yoruldum senin yazdıklarını görünce merak ettim bahsettiğin dr neye dayanarak öyle söyledi Derdimizin drmanı olsun İnşallah bir yolu olsun hayırlısıyla sağlıklı hayırlı kuzularımıza kavuşmanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…